im so happy, im so glad

igår vaknade jag tidigt. klockan tio var nästan hela familjen samlad i kyrkan för att se på issas konfirmation. det var hur fint som helst :) bilder kommer snarast!
när det var klart i kyrkan åkte vi hem hit, issa fick presenter och vi åt massa gott!
jag och mina systrar cyklade upp till fotbollsplanen och såg när dalhem mötte endskede, dom förlorade :( när vi kom hem grillade vi. efter det åkte jag med louise in till stan. lämnade av lite grejer hemma, sen vidare hem till hampus. där var också ronja, carro, sara, emil och jesper. vi såg speedway. sen kom också john och patrick. och carro och ronja gick. när finalen var klar och sveirge kommit trea tog vi en tur på stan. vi hittade en stol, några arga killar och ett kraschat fönster. men annars hände det inte så mycket. så vi hamnade på mcdonalds tillslut. men det blev bara drygt, så alla bestämde sig för att vandra hemåt.
jag och sara gick och la oss och sov.
jag vaknade när louise kom hem, hon hade även med sig en ganska full blond brat som inte orkade gå hem.
jag somnade igen typ halv fyra :/

vi vaknade halv elva, jag louise och sara. vi gick till coop och handlade frukost. sen satt vi ute i solen och åt. jag och louise började städa lite och sara åkte hem.
när vi tyckte att vi var klara med "städandet" la vi oss och solade.
ungefär vid två kom issa till stan. vi gick ner mot hamnen och såg alla bilar och fina klänningar :D ronja, carro och amalia såg med oss också :) 
alla bilar hade kört förbi oss när klockan var ungefär fyra. då hamnade vi i almedalen. vädret var väldigt najs och jag har linnebränna.
klockan halv sju var jag hemma i dalhem igen efter en tur till maxi för att köpa morsdagspresent till mamma. vi spelade spel med familjen och åt paj och lite. mys.
nu ska jag gå och duscha, sen sova.
godnatt.

två systrar, dubbelt så kul

Hej! Det är vi som är systrarna Ruthström.











vi tycker om varandra, oftast.

wish i could fly

i förrgår
det blev inget hem och sova, det blev almedalen. det belv inte en kokosboll, inte två kokosbollar. det blev sex kokosbollar! så jävla gott :D
efter det gick jag och camilla hem till mig och lagade och åt mat. fattar inte hur vi orkade, hade ju precis smockat i oss sex kokosbollar var! men jaja, vi kan om vi vill.
vi hängde framför min tv och louises dator. som louise förstörde när hon kom hem, hon spillde vatten över den.. så den är bara svart med såndär konstig text och så piper den. du är så duktig louise.
när klockan var typ halv tio gick jag och camilla ut och spelade pärk i malmros rondellen. askul :D sen tog vi en promenad bland allt studentvimmel, det var människor med vita mössor överallt. jag vill också ta studenten!
halv tolv kom jag i säng.

igår
upp och iväg till mitt kära apotek, näst sista dagen.
när jag kom hem sken solen, jag ville ut och ha kul. så jag hörde av mig till en kär vän och hon skulle bara träna sen skulle vi ut och ta en promenad och en väldigt behövlig pratstund.
jag spelade innebandy i mitt hem medans jag väntade. faaan vad sugen jag är på innebandy, på att göra mål! jag kände verkligen när jag stod där och passade mot väggen att det här är det roligaste som finns!
tillslut kom ronja. kul att se henne :D vi gick ut, hamnade i almedalen. vi satt där och pratade jättelänge om allt möjligt. så skönt att bara få prata. sen gungade vi och taggade till avslutningen! det ska bli såhäääääääääääär kul! :)
när det började bli kallt gick vi hemåt. vi måste vart jädra snygga asså, för det var minst tre "gäng" som sa hej tjejer, blinkade med ögonen och busvisslade. yeaah.
hemma vid mig blev vi hungriga och kokade gröt. det var mums. klockan var väl halv elva när ronja cyklade hem.
jag tog en dusch och gick och la mig.
jätterolig kväll verkligen! ronja, du är så himla great, sweet, snajs och toppen! <3

idag
ibland förstår jag mig inte på mig själv! louise sov inte hemma, och jag brukar alltid vakna när hon går upp. men nu gick hon ju inte upp. så jag vaknade klockan nio! BRA JOBBAT! jag som skulle vara på apoteket vid åtta! och det som var sista dagen! fifan verkligen. jag hade ju ställt alarm och det var avstängt när jag vaknade, men jag kan inte komma ihåg att jag har stängt av det eller vaknat av det överhuvudtaget..
jaja, jag skyndade i alla fall iväg till apoteket. och som tur var var det typ lugnt. det var en jättebra sista dag. och jag har verklligen haft kul där! och lärt mig massor! jag fick som present att plocka ihop grejer för 300 kronor. så nu är jag några schampoo och hudkrämer rikare :)
när jag slöt yrade jag runt på stan och tittade lite. träffade johanna och matilda :)
issa kom in vid fem, jag handlade de saker jag tittat på tidigare. ett jättefint linne och ett par trekvarts jeanslegging som jag ska har på konfirmationen imorgon :)
vi åkte med mamma hem till mig, jag packade ihop mina grejer och åkte hem hit till landet. issa skulle till lukas. jag tänker försöka fixa så lukas kommer på issas konfirmation imorgon och att han är med på middagen efter! det hade vart askul! :D men issa verkar inte så positiv till det..
min pappi är sjuk. han åkte in på lassarettet inatt. nu är han hemma, men inte helt frisk :/

imorgonkväll ska jag kanske umgås massa med ronja :D och på söndag blir tittning på studenter som åker fina bilar i fina klänningar. jippie :)

i'm lost and i need to be found

igår vaknade jag med halsont, hes röst och snorig näsa. inte kul. jag var helt trött och slö hela dagen i skolan.  
efter skolan skyndade jag och camilla ner till almedalen, solen skeeen :D vi slog oss ner framför muren, sen gick vi och hämtade patrick och några till som vi såg låg en bit bort. senare kom också hampus. vi hade lika kul som vanligt, och ungefär halv sex började vi gå uppåt. det tog stopp vi mcdonalds. det blev glass för min och camillas del. sen åt jag också mitt livs första cheesburgare, gott! vi satt och åt och babblade med hampus, hans syster fanny, patrick och john. jag och camilla blev mobbade för att vi bor på landet och pratar gotländska, men vafan vi är väl på gotland? 

när klockan blev sju gick jag hem och började laga mat. 
förskylningen, som jag trodde blivit bättre under dagen, kom tillbaka och blev värre. med världens huvudvärk satt jag och försökte plugga till handelsprovet. kul att vi har prov på kapitel 8-9 och jag är på kapitel 6. wihuu? 
jag tog en dusch, sen orkade jag verkligen inte göra nånting så jag gick och la mig. 

jag hostade mig genom natten och vaknade som vanligt vid sju. tvingade mig själv upp ur sängen, sen iväg till skolan. 
provet gick dåligt. 
klockan ett var jag och camilla på plats i aulan för det var modevisning. coolt verkligen :) denise och michelle var jättefina! 
den var slut ungefär halv två och sen dess har jag suttit i den här jävla datasalen och nyst varannan minut och skrivit på en uppsats, drömresan. vi har haft typ två månader på oss att göra den, fast inte på lektionstid. sista inlämningsdag är idag. jag började imorse. grattis olivia. men nu är den i alla fall klar och jag är ganska nöjd.

jag är ännu förkyld och kan varken träna eller vara med på fotbollsmatch ikväll..
snart är camilla också klar, då ska vi gå hem och sova av oss våra förkylningar. det kanske blir en eller två kokosbollar innan jag somnar. fan vad gott det hade varit. se liksom. MUMS!


  
 

there's nothing else i can say

igår när jag kom till stan tog jag en härlig promenad med camilla. eller vi låg på bryggan vid kallis och pratade av oss massa! vi hade så mycket att prata om efter den långa helgen. häärligt :D 
sen gick jag hem och sov.

jo, det var jobbigt att kliva upp imorse. 
kändes som att det var jättelängesen man var i skolan, och alla hade mycket att diskutera och berätta. 
jag blev arg på min lärare idag. vi pratade om min praktik, jag trodde han skulle berätta massa bra saker för det känns ju verkligen bra. men han sa att jag var tvungen att "tuffa till mig". asså, jag hatar verkligen när folk säger så!!!!! vafan, jag vill inte vara en person som går runt och tror att den är störst, bäst och vackrast. och sen sa han, "tänk dig att du spelar en fotbolls eller innebandymatch, så som du tar för dig på planen ska du göra i livet också" eller nåt sånt. och vad fan vet han om det? och vafan har det med saken att göra? ahhhh! :@ 
jag och camilla struntade i sista lektionen, så vid två gick vi hem, bytte om lite och sen vidare till almedalen. där la vi oss på en filt, lyssnade på musik och solade. hur skönt som helst :D lite senare kom bp och emil. sen issa, ronja och några. kul att se ronja igen :D och sen även john och patrick, insmorda med olja och bergssprängaren i handen! wiie. 
halv fem gick jag och min syster hem. vi lagade mat och åt. louise kom hem också. vi bytte om, och jag började bli lite nervös. vi skulle nämligen träna med a-laget! jag kände verkligen innan vi började träna att nu jävlar, nu ska jag satsa, nu ska jag orka och nu ska jag bli bäst! 
träningen gick väl ganska bra, men det var så jävla jobbigt! uppvärmning, hopprep. sen en jobbig jävla hinderbana som vi sprang runt på i 45 minuter. sen match. det kanske inte låter så jobbigt, men det var asjobbigt! fast det var kul att äntligen få hålla i klubban igen och spela lite :) 
jag var i alla fall helt snurrig i huvet efter träningen och maten satt uppe i halsen kändes det som. men jag hade klarat första träningen, wihuu. 
men såklart skulle jag få ont i halsen idag och nu efter träningen har jag jätteont och är hes. jag har nyst 517 gånger sen jag kom hem. inte okej. 

vi har fått lite fler bilder från lägret i somras, som jag och louise har sett på idag, kul att se, skratta åt och minnas :) 

imorgon hoppas vi på sol och en bättre hals. 
godnatt  


can't you see, you belong to me?

mina damer och herrar, nu ska ni få höra om min långa superhelg :)

Torsdag
Louise hyrde film, rallybrudar, nästan hela familjen var med och såg. den var riktigt rolig :D jag lurade louise att mamma sagt att hon skulle köpa godis också, så det gjorde hon. men mamma blev inte så glad när hon kom hem med en fet godispåse för 90 kronor! haha, jag smockade i mig som fan!

Fredag
Jag vaknade runt tio, louise och jag tänkte att vi skulle sola lite men det regnade! klockan tolv åkte jag, louise, mamma och vippe in till el stado. köpte lite konfirmationspresenter och sånt.
jag stannade i stan, sara kom till mig :) vi babblade en massa först, såg lite på min småstjärnefilm och sen började vi laga mat. asgott, vi är bäst!
efter det gjorde vi oss i ordning lite, gick ner på hamnen och åt glass. det är sjukt vad glass är gott. när glassen var slut, sara hade grisat färdigt och var alldeles kladdigt på hakan så började vi röra på oss. vi gick runt lite i innerstan och yrade! hihi. alexander kyckling, mästare i cykling!

 

på vägen hem mötte vi jennifer och carro. vi frågade vad dom skulle göra ikväll, dom skulle träffa några från dalarna typ och ville att vi skulle hänga på. dom, och vi skulle bara hem först.
när vi kom hem till mig satt issa och några av hennes klasskompisar där och åt pizza (?). sara och jag såg en stund på talang medans vi smockade i oss en chipspåse. sen bar det av, ner mot hamnen.
jennifer, jennifer och carro gjorde en väldigt snygg entré när dom kom ner till hamnen. på två cyklar i full fart med polisen efter sig ;D
vi begav oss mot almedalen, cyklade runt och busade och hade oss. tillslut kom grabbarna från dalarna. hmm, nu ska vi se om jag kommer ihåg vad alla hette. Linus, Martin, Per, Rickie? fan, det var två till. kommer inte ihååååg namnen!
jag vet inte vad vi gjorde egentligen, yrade runt och babblade och skrattade?
juste, lina, niclas och nån till kom också sen. och august! han var galen och badade! iiiiskallt. men han fick ju 70 kronor för det. haha.
efter ännu mer yrande kom emil, patrick, bp, jesper, arvid och adam. tror det var alla. asså, jag har dåligt minne och blandar ihop allt. vet inte i vilken ordning nånting kom, men vi var i alla fall hemma hos august sen sprang vi runt på stan resten av kvällen typ? vi var förbi hampus en stund på bingeby också.
pojkarna från dalarna, jennifer och några skulle ner tll hamnen och hämta sina cyklar, jag och sara vände när vi kom på att vi inte behövde gå med dit för vi hade inga cyklar. vi började gå uppåt igen. då möter vi kristian, gustav och dom. dom såg rätt arga ut och frågade var jennifer var. jag sa att hon snart var påväg hem, att hon bara skulle hämta sin cykel. dom gick ner mot hamnen och jag vettifan vad som hände där. och jag orkar inte förklara varför dom var arga.
jag, sara och jesper började gå hemåt.
klockan var runt tre när jag och sara kom hem. vi åt och pratade lite, sen var det sängen som gällde.
kvällen var lyckad och bjöd på många skratt :)

Lördag
jag och sara klev ur våra sängar när klockan var kvart över ett (!). efter en lång frukost kom vi på att vi egentligen skulle ha sett fotboll klockan tolv, men det var ju försent nu. så vi tog varsin dusch och slöade massa, satt framför datorn och tvn.
jennifer kom också. klockan fem var vi på gutavallen och skulle se fotboll. men det sög, så vi gick och satt oss i almedalen och pratade lite. sen vidare till hamnen och sen skulle jennifer hem och äta. jag och sara gick också hem.
sen pratade vi lite med lina, som var vid august och vi gick dit. där var också johanna :D och löken och matilda. kul kul.
vi var där ett tag och det droppade in mer och mer folk. bland annat jesper, emil, hampus och bp.
lite senare gick jag, sara, johanna, lina, matilda och löken för att möta pojkarna från dalarna :)
när vi kom tillbaka skulle alla gå igen. och den här kvällen var lite mer svår att komma ihåg när vi gjorde vad för vi sprang ut och in till august lägenhet minst 17 gånger! ett tag var vi påväg till gråbo. och det var folk som skulle slåss med dom från dalarna och massa. nej hu vilken kaos det var.
tillslut kunde dom från dalarna i alla fall komma ut ur lägenheten utan att bli nerslagna, vi tog massa omvägar för att hämta deras cyklar. och sen kunde dom få cykla hem i lugn och ro.
vi blev kvar i almedalen ett tag, sen gick vi hem till august. igen. då blev det kaos igen, för det var massa argt folk påväg ut till kneippbyn, där dom från dalarna bodde. det blev endel telefonsamtal och tårar ;) sen tror jag det fixade sig.
efter ett tag satt allihopa och garvade så vi fick ont i magen åt august. när vi lugnat ner oss lite gick vi ut och det var nog meningen att vi skulle gå hem, men vi hamnade på mcdonalds ett tag.
vid tre var jag och sara hemma, då gick vi direkt i säng. eller, sara var inte trött så hon satt och babblade medans jag försökte sova ;)

Söndag
halv nio ringde klockan! jag packade ihop lite grejer och begav mig till bussen. även sara packade ihop sitt och gick hem till sin mormor.
när jag kom hem till dalhem åt jag frukost och började göra mig i ordning för issas konfirmation. eller det var inte den riktiga konfirmationen, det var bara nån förgrej typ.
vid tolv satt vi i alla fall i kyrkan. alla var jättefina verkligen :) åh, vi sjöng "den blomstertid nu kommer" och den får mig verkligen att tänka på sommar! wiie.
efter kyrkan åt vi oss mätta på smörgåstårta i bygdegården. mums!
jag tog en massa bilder, dom kommer säkert issa ladda upp någonstans. jag orkar just nu inte lägga över dom från kameran, det får hon göra.

nu har jag kramp i armen.
ska snart bli skjutsad till stan. ser fram emot att få gå och lägga mig och sova!
   



baby come share my world

jag hade svinkul igår!! aawsome! :D
jag och camilla beställde pizza, åt den och sköljde ner den med lite gott. sen började vi göra oss i ordning, lyssna på musik och tagga! 
när vi var klara började vi gå mot bussen. lite innan åtta var vi hos andreas :) vi pratade lite skit, spelade kort och väntade på att resten skulle komma. 
tillslut kom dom och det blev många skratt, skrik och busigheter. 
jag vet inte hur mycket klockan var men vi började i alla fall gå ner mot hamnen. vägen ner med andreas, emil och camilla var en upplevelse. det blev rätt mycket stretching och blöta hundralappar ;) 
vi var typ först in på hamnplan, haha. men efter en stund var det smockat. vi dansade och hade kul hela kvällen :D det var jättemycket folk överallt, många att krama och säga hej till :D

     
   

klockan ett var det slut. vi tänkte skynda oss hem till andreas, men eftersom vi inte fick någon såndär nummerlapp när vi lämnade in våra jackor så fick vi vänta till sist..  
när man ska gå hem är högklackade skor det värsta som finns, fisattan alltså. jag var tvungen att ta av mig dom och gå barfota. 
vi hade blivit medbjudna på efterfest hos andreas, men när vi kom dit låg typ alla helt deckade. vi satt och småpratade lite och sådär, emil sjöng. "nu är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör". hihi. jag var jättetrött och halvsov på soffan. folk började gå hem och tillslut var det bara jag, andreas, camilla och hampus kvar. jag tänkte att jag också skulle gå hem, men det var så skönt att bara ligga ner. 
jag somnade. 
fan vad ont jag hade i ryggen när jag vaknade. soffan var stenhård. 
vi babblade massa om våran lyckade kväll igår.  och typ halv tolv gick jag och camilla hem. utan våra cider, någon hade tagit dom! :o 
när jag kom hem tog jag en dusch och åt lite. sen gick jag till bussen. 
vad har hänt med min bror? när jag skulle ringa hem och be mamma eller pappa hämta mig vid bussen var det aron som svarade. jag frågade efter mamma, men då erbjöd han sig att hämta mig! han bara, men jag kan hämta dig. och han sa det sådär som att han verkligen ville hämta mig. helt stört. 
hemma fikade vi lite. sen la jag mig ute i solen och halvsov. jätteskönt. men jag blir fan aldrig brunare, får bara mer fula fräknar! och så märkte jag att jag har sån svankrygg (putrumpa?) att jag skuggar mig själv en bit upp på ryggen, kul. 

fredag, handla lite kläder med louise ?
lördag, SARA :D
söndag, konfirmation.

the gift of a day

Tisdag
kort dag i skolan. vi slöt efter gympan, där vi hade orientering och jag blev pissblöt om fötterna!
jag cyklade hem, tog en dusch och la mig och såg på film. the ultimate gift. den var bra verkligen :) nån som har sett den? för jag undrar vad den lilla tjejen gör på hans farfars begravning i början :s
när filmen var slut sken solen för fullt utanför, jag gick ut och satt mig en stund.
klockan fem kom sara och hennes mamma och hämtade mig. vi skulle till boda borg med laget :D jättekul och se alla igen verkligen! vi grillade, babblade och skrattade en massa först. sen in på boda borg och lekte! mitt lag bestod av sara, jennifer, linnea och mig. vi var bäst! :D 
vi sprang väl runt där i två timmar. fifan vad arg jag blir! någon som klarat andra rummet på uv? det går ju bara inte :o
när vi kände oss nöjda gick vi ut och åkte rutchkana! svinkul. fast fan vad rädd jag blev när den där gubben kom. 
haha, jag och jennifer var lite busiga, men det var ju så gott! ;)
jag åkte med ronja till stan sen. då träffade jag på camilla, hon skulle på promenad. jag hängde med :)
i almedalen skulle jag se om jag kunde fånga en såndär anka. men när jag skulle kasta mig på en så flög alla iväg. då börjar en jättearg gubbe skrika på mig! att jag skulle låta bli och skrämma fåglarna och massa. aspinsamt!
andreas ringde mig, det var verkligen hur längesen som helst som vi pratade! shit asså. jättekul att prata med dig igen :) du är fortfarande min bästa vän, bara så du vet.
elva kom jag i säng.

Onsdag
gick till skolan för att ha två lektioner. eller, jag och camilla var inte på den andra. vi satt och lyssnade på konsert i caffis istället :) vi blev sittandes i tre timmar. klockan tolv gick vi hem och åt. såg även på min småstjärnefilm, några goda skratt blev det! ;) 
nu har camilla precis gått hem. jag sitter och taggar till lite bra musik. för ikväll ska vi rocka loss på hamnplan! :D
nu ska jag diska, sen sova lite.  

you spin my head right round

igår gick jag upp vid nio, åt frukost och cyklade till fotbollsplanen. skulle spela match med 93. mot P18. Johanna och Erika var med :D jag var på vänsterbacken som vanligt och det började bra! :) efter första stod det 0-0. jag vet inte vad som hände i andra riktigt, men vi förlorade i alla fall med 3-0.. :(
när jag kom hem tog jag en dusch, sen satt jag mig framför datorn. aron kom hem och började berätta om sin händelserika kväll. han hade varit överallt, fårösund tex. och sen hade han kommit hem halv fyra! intressant.
jag sov en stund. sen grillade vi, hela familjen och satt ute i solen och år. jätteskönt :)
kvällen spenderades framför tvn. och natten i dalhem.

imorse åkte vi in med mamma. skönt med skjuts till skolan!
efter skolan när vi skulle gå hem regnade det som tusan! jag och camilla satt oss i caffis med lite trevligt folk och väntade på bättre väder. men det kom aldrig, så vi gav oss ut i spöregnet. hemma vid mig lämnade vi lite grejer, bytte om och så. sen gick vi till öster och gick massa ärenden  ;) sen tillbaka hem till mig och se film. AUSTRALIA :D den var bra! även fast vi lyckades somna ifrån den en stund.
runt åtta gick camilla hem, jag åt och flamsade lite med louise.
sedan fick jag sms, från ett nummer jag inte hade. eller inte på den mobilen jag har nu i alla fall. min vanliga är ju stendöd :/ personen vägrade säga vem det var, men sen kom jag på det! wiiie :D
nu ska jag plugga lite till provet vi har imorgon, sen sova!

jag fick 48/48 poäng på daorkunskapsprovet förresten :D

PÅ ONSDAG ÄR DET SÄVEFEST! fett med taggad :D

a dream is a dream

jag vaknade av att louise kom in i mitt rum och letade efter mitt smink, jag kunde inte se hur mycket klockan var för min mobil var död. och går nu inte att starta alls :/  
jag försökte somna om när louise gått men det gick inte så bra för grannen hade precis börjat klippa gräsjävlet med världens högljudda gräsklippare!
jag gick upp runt tio, gick ner och tänkte äta frukost i lugn och ro. men såklart skulle pappa dammsuga!
och en satans träningsverk har jag också, överallt! kan knappt röra mig. men, det måste ju betyda att jag i alla fall har tillräckligt med muskler att de duger att få träningsverk i. jippie. 
jag orkade inte med allt kaos som verkade bli bara värre och värre på nedervåningen i vårt hus. så jag gick upp, la mig på min säng och började se våran film från när vi gjorde småstjärnorna i femman. asså, alla är så söta. och verkligen seriösa. men det är ju ändå ganska tråkiga uppträdanden vi har :p jag kollade noga igenom alla nummer eftersom det pratas om att vi ska göra det igen! samma nummer, samma kläder.. haha! ska jag klämma på mig dom där blåa fläschiga abba-byxorna jag hade i femman? ohhyes. 
sen såg jag en film till, revolutionary road. huvudpersonerna var samma som i titanic! så jag tänkte att den måste ju vara bra! den var GANSKA bra. rätt konstig, men ändå sorglig. 
jag nöjde mig inte förrens jag sett a walk to remember också och fått gråta lite. då gick jag ner, klockan var typ fyra. jag hjälpte mamma lite i köket. 
vid sex blev grabbarna i familjen och jag "bjudna" till joel på grillat och sen godis. louise var i fårösund på träingsläger, issa var på fastlandet och mamma hade massa personer från sin gamla klass inne vid oss. 
vi satt vid joel hela kvällen och såg tv. vid tolv var vi tvugna att gå in till oss eftersom han ville sova. 

nu sitter jag i min säng och har precis smörjt in mina lår som får kramp med linement, det luktar jenka i hela rummet. 
imorgon ska jag upp tidigt och spela fotboll. önska mig lycka till. 
godnatt.
  

hard work work

i onsdags var jag, camilla och louise som sagt förbi nyans som behövde hårmodeller. men de ville bara ha folk som kunde tänka sig att klippa page och jättekort. vi ville inte. eller, camilla skulle tänka på saken.

igår i skolan hade vi ung handels dag, typ. det var massa folk som pratade i aulan. jag satt mest och väntade tills klockan skulle bli två. för då skulle den "hemliga kändisen" komma. i och för sig så visste vi redan vem det var, men ändå.
klockan blev två och upp på scenen kommer PAOLO ROBERTO! fifan vad coolt verkligen. det var jättekul och jätteintressant att lyssna på honom. han var bra! fatta, att jag har sett honom irl! wiie, stolt!
sen var det ibg, det vara bara jag och fanny där. vi sprang 3 km. jag skulle testa att springa utan musik i öronen och det gick faktiskt bra :)
efter det tog jag och camilla en promenad till maxi, vi handlade lite. sen promenerade vi hem och vidare genom innerstan och till hamnen. mys.
helt död var jag när jag kom hem. somnade fort.

idag (fredag) har jag varit på apoteket. det är faktiskt kul där! :D och det kanske kanske kanske blir så att jag får jobba där i sommar!
kul att adam SKÄMDE UT MIG idag..
 
när jag kom hem låg sara som vanligt på min soffa! alltid lika trevligt. vi tjoade och hade oss, samtidigt som vi såg the notebook. klockan fem gick vi till hennes mammas jobb, där vi fick massa dumle. och precis nu kom jag på att jag har 5 stycken kvar i min väska. vilken lycka! :D skitsamma, vi åkte med saras mamma till P18 där vi skulle träna kondition/styrka och sånt med den nyblivne endre tränaren andreas. han skulle typ kolla vart vi låg och sådär. och så vi skulle veta ungefär hur en träning med a.laget kommer att se ut.
vi började med 1 km uppvärmning.
sen delade vi in oss i grupper. min grupp bestod av mig, fanny, annie och ellen. vi skulle springa 4x1 km med en minuts vila mellan varje.
första varvet kliver ellen av på grund av ont i ryggen. vi springer på tiden 4.39! skitbra tyckte jag :) tredje varvet går annie av på grund av ont i foten. vi kom in på tiden 4.37. ännu bättre! :) fjärde varvet kliver fanny av på grund av jag vet inte vad. och jag kom själv inrusandes på tiden 4.32. skitstolt är jag! det gick bra och kändes bra. synd bara att jag inte kommer kunna ha det tempot när jag ska springa typ 3 km i streck..
sen hade vi lite styrka. utfallsgång, grodhopp och sånt. och jag fick VÄRLDENS JÄVLA KRAMP på baksidan av låren. ont!
efter det körde vi 3x20 armhävningar. kul att jag inte ens klarar att göra 5 i rad, på knä! sen 3x20 situps och sist 3x10 ryggluft. jobbigt!
sen bar det av till backen. vi parades ihop två och två, jag med sara. sen skulle vi springa med varandra på ryggen upp för backen. tio gånger var. också jobbigt!
vi stretchade ORDENTLIGT! fan, vad jag är stel alltså. helt sjuk. och jag känner verkligen vilken träningsverk jag kommer ha imorgon.

imorgon blir det nog fotboll med karolina, bara hon kunde svara på mitt sms om vilken tid det är.
på söndag är det match! :D med 93. ska bli kul, för det är mot P18! jag har ingen aning om hur bra dom är bara, tror dom är lite bättre än oss men vafan.

MIN MOBIL HAR DAMP! den stänger av sig själv hela tiden :( och nu fick jag ett sms som jag inte kan läsa för den dog. och jag orkar inte starta den för 624 gången idag!

nu väntar mina dumle!
 

all I think about is you

jag och camilla är rätt dåliga. vi kan inte ens smita från en lektion utan att läraren ser oss. pinit.

igår var det a och u-lagsmöte med innebandyn. jag höll på att smälla av när de visade alla fys-grejer man var TVUNGEN att klara av om man ska vara med i truppen. chins och dips, fifan jag kan verkligen inte ens en.
nu är det i alla fall säkert att vi ska göra en underföening med u-laget. den ska heta endre if ungdom. vi ska spela och vinna div.2. sen ska vi kvala till div.1. wiiie :D

efter mötet cyklade jag och louise till A7 och såg lite fotboll. på hemvägen tog vi en tur förbi camilla. sen hem och laga mat.

jag gick och la mig tidigt.


idag har vi haft prov i datorkunskap och det gick braa!

vi slöt halv två, då skulle jag och camilla till stan och kolla lite. men hon fick besök.

jag gick till tsan ändå och gjorde ett kontoutdrag. och fy vad ledsen jag belv. 247 kronor. VART FAN GÖR JAG AV MINA PENGAR? :O det enda jag vet att jag har köpt är en klänning för 250. asså, jag blir så ledsen. jag som ville ha massa grejer!

och sen blev det inte bättre av att jag fick 18 av 51 poäng på samhällskunskaps provet. IG. jippie. jag har fan aldrig fått ig på ett prov förut :(

klockan fem ska jag louise och camilla ner till nyans. dom behöver typ hårmodeller. vi ska se om det finns något vi vågar göra :P


jag är hungrig, fattig, trött och uttråkad.
ciao.


sha la la

den här dagen har inte varit den bästa!
vi hade prov i skolan, i samhällskunskap. jag försökte plugga igår, men vafan jag fattar ju ingenting om eu och sånt. jag vet ens inte vilka länder som ligger i europa..
det gick iaf skit, jag svarade på hälften av frågorna och svaren var helt åt helvete.

och matchen gick så jävla dåligt att jag vill dö. eller jag fick komma in på vänsteryttern när det var 15 kvar av första och då gick det bra. men sen, i andra, fifan. det var pinsamt! jag blir så arg på mig själv! jag vet ju att jag kan, och jag vill. men vafan, vad håller jag på med? verkligen ingetning gick som jag ville.

och medans jag ändå håller på kan jag ju ta ut alla mina agritioner på SEBASTIAN PERSSON! kan du inte bara sluta? du vet att det inte är något mellan mig och jesper. men det är för fan inget mellan dig och mig heller! så lägg av! jag vill inte veta av dig om du ska vara såhär.

fan, jag är så arg och irriterad att inte ens 2 and 1/5 men är roligt!
nu ska lägga mig och se på the notebook.
tack och hej.

let me love you

igår kväll hjälptes 5 av 8 i familjen åt att baka pizza. mys :) vi åt, pizzorna, sen godis :D på tv var det robinsson. fan vad rätt att hon gnällkärringen åkte ut! efter det var det datorn hela kvällen för min del. tänkte se en film innan jag somnade, men den hade inte laddad klart tydligen.

imorse kom mamma in och väckte mig vid nio.. för dom skulle åka. jag sov vidare till halv elva. vaknade av att jag var jättekissnödig. på vägen tillbaka till rummet såg jag en halvdöd humla som krälade runt. jag släppte ut den, den flög iväg och jag hade räddad ett liv. wiie.
aron kom hem, hans kommentar till mitt hår: "har du blivit brunhårig din bitch?"
vi åt frukost. och såg en film, the heartbreak kid tror jag den hette. rätt rolig :)
mam, pap, bruur kom hem. vi åt mat, jag gick och la mig och sov lite.
kvart över tre började vi åka mot stenkyrka. jag var inte alls taggad. :/ bara nervös, för sara stod för motståndet. och hon spelar högerforward och jag vänsterback. skiiiit.
matchen började bra. sara var inte på planen, yes! vi tog ledningen. men hade den inte så länge. första halvlek slutade 4-2 till dom :( men vi hade motvind, får väl skylla på det. fast ett mål var totaly mitt fel..
i andra hade vi medvind och allt gick svinbra! förutom att vi inte satt våra frilägen. vi hade väl runt 3, 4 stycken. men ett mål fick vi in! sista minuten fick vi tre hörnor, alla var skitbra men vi fick fan ändå inte in bollen! jävla skit. ännu en sur förlust.

jag åkte med mamma och pappa till stan. 
snart är det hockey-vm final :D men jag har prov i samhäll imorgon som jag måste plugga till. har verkligen ingen lust! :/
imorgon är det match igen, med div. 4 laget. :)

ha en trevlig kväll.

you're just to good to be true, can't take my eyes off you.
you feel like heaven to touch, i wanna hold you so much.
 

I can't take eyes off you

helt okej dag på apoteket, många virriga gamla damer och herrar. och det är alltid lika kul :)
klockan tre slöt jag, gick hem och där på min soffa låg saraparaklara och såg film. wiie.  vi slappade en stund, jag åt. sen gick vi till öster och kollade lite. sara åt. sen säger sara, kan vi inte gå och köpa hårfärg och färga ditt hår?
tio minuter senare kom vi ut från hm med en kasse i handen. vi gick hem, och började färga mitt hår. herregud säger jag bara. vad flög i oss? när sara hade börjat lite försiktigt och allt verkade gå bra säger hon, jag har aldrig gjort det här förut! men det var väl bara att lite på henne och köra på. shit asså, jag är verkligen brunhårig!



lite efter åtta kom emil och hampus till oss, det var hockey på tvn och dom hade godis med sig. perfa! men fan vad matchen var tråkig! och så förlorade dom! fifan sverige. tur att vi hade hampus som satt och babblade och körde sina stenroliga sten skämt.
när hockeyn var slut skulle hampus och emil till någon fest på bingeby där ronja och några var. jag och sara klädde på oss lite, gick ut och tog en promenad :) över öster, ner på hamnen, almedalen, innerstan, öster igen. en rolig och händelserik promenad :D
på öster träffade vi ronja, carro, amalia, lina, jennifer och många fler! kul att se dom igen :) vi gick in och satt oss på mcdonalds där emil och alla satt. sicuritas hade nämligen kommit till den där festen dom var på, så dom hade rymt.
vi satt och pratade lite, men tillslut gick jag, sara, emil, bp och en jakob benneborg hem till mig. vi satt och garvade åt den där jakob som immiterade folk från skolkatalogen. det var en rolig grabb det där!
när klockan var halv två gick dom hem. och jag och sara somnade.
hoppas det inte är något allvarligt med saras hjärta :/

imorse vaknade jag klocka sju av att det blåste och regnade så in i helvete! men kunde somna om igen.
elva vaknade jag igen, då var sara också vaken. vi gick upp och åt frukost och såg på den tecknade mr. bean. så jävla bra!
mamma och pappa kom och hämtade mig. nu sitter jag här på landet och är brunhårig.
imorgon ska jag spela match med 93orna igen. ska bli kuuuuul :D för vi ska spela mot stenkyrka, alltså sara! haha! men det känns som att det kommer gå skitdåligt för mig. bara för sara inte tror att jag kan spela fotboll. och så ska jag liksom visa henne. och då kommer det gå dåligt. så känns det :/ men nej, det ska taggas som fan imorgon!

jag hittade en superfin låt, lyssna!
http://www.youtube.com/watch?v=bjH0-S3hVOQ 


Amigochoklad i mitt hjärta

tjugo över sju gick jag upp, klädde på mig och åt frukost. nada smink, yeah.
klockan åtta var det dags för nationella igen! reading. det gick rättså bra. vid tio hade vi listening, det var inget att leka med! kändes inte så bra när jag var klar :/
vi slöt vid elva, då gick jag och camilla hem till mig och lämnade cykeln. jag tog på mig ett par behagligare skor eftersom jag har skavsår! :@ sen gick vi en stund på stan. bestämde oss för att gå ner till almedalen och sätta oss och sola lita eller nåt. men när vi kom ner dit var solen borta.. vi gick upp igen och satt oss på mcdonalds. emma kom. vi satt en stund till.
sen vid ungefär halv tre gick vi hem till mig. åt och pratade lite.
vid fyra började jag och emma gå mot p18. vi skulle på ibg. vi kom inte fram i den tid vi räknat med, så alla andra hade redan börjat springa jobbiga typ intervaller när vi kom :P vi fick springa 3 km istället. det gick faktiskt ganska bra, trots skavsår! jag tog ut mig verkligen, och var svintrött när jag kom i mål. väntade på emma, sa hejdå. sen cyklade jag fort som vinden hem, tog en snabb dusch åt ett äpple och gick till camilla sen bussen.
vi skulle till roma och se en Abbashow som Sandra ordnat. Det var jättekul att se faktiskt och alla var verkligen jätteduktiga! det var lite krångel med mikrofonerna ett tag, och det var lite tråkigt men det var bra ändå :)
vi åkte med linda till stan igen. gick hem till mig och såg klart hockeyn! camilla gick iväg en stund för att prata med en person. Jag vill också ha någon att gå hem till och prata! fast jag fick ju en härlig pratstund på facebook :)  
hon kom tillbaka lite senare. OCH SVERIGE VANN! SEMIFINAL IMORGON :D 
louise är i dalhem, så jag sover själv i natt :/ alltid lika läskigt. 

nu måste jag sova, imorgon väntar apoteket. SEN SARA :D 
godnatt.  

fis-tekarn i mitt hjärta

14 år. varav endast ett halvt har spenderats med mig, och det har varit greeeta!

 

Tisdag 5/5
Jag sov till elva. DET  REGNADE UTE! jag blev deprimerad, satt mig framför tvn och såg m is for music på mtv fram till tre! då gick jag och satt mig vid datorn. mamma kom hem och lagade mat. sen blev klockan helt plötsligt fem, vi åt. sen skjutsade mamma mig och issa till dalhem IP. därifrån åkte vi med viktoria nygren till när. där skulle det spelas match. mot gotland södra. jag fick spela vänsterback. det gick faktiskt bra! :D det gick bra för resten av laget också och vi spelade förvånadsvärt bra. eftersom tränaren sagt att det skulle vara stentufft motstånd. 
men efter första halvlek ledde dom med 3-0 :/ varav ett turmål. 
i andra gick det verkligen ännu bättre! vi var bäst :D och johanna och viktoria får in varsitt mål! 3-2! 
sen helt plötsligt när jag ska typ springa ifatt en tjej snubblar jag på hennes fötter och snubblar till lite. då blåser domarn och säger: 12, 12 kom hit! här drar vi inte i tröjorna, inte i fotboll. så håller han upp det gula kortet :O jag bara: nej, jag drog inte i nån tröja! för det gjorde jag verkligen inte :O men aja, vi hade några riktigt nära målchanser i slutet med. men så blåser domaren och matchen är slut. vi förlorade, inte rättvist!
klockan tio var jag hemma i dalhem. jag åt och duschade, sen skjutsade pappa in mig till stan. jag gick och la mig direkt.
Onsdag 6/5
jävla skitväder :@ seg dag i skolan var det också.
efter skolan gick jag och camilla hem till mig, babblade, satt vid datorn och allt det vi brukar. sen kom även karro.
camilla gick.
karro och jag bestämde idag att jag skulle med henne och spela lite innebandy med hennes mamma och hennes jobbarkompisar typ. det skulle ju bli kul :D
jag bytte om och var jättetaggad! så märker jag att mina klubbor är borta! då har jag såklart glömt dom på landet :( då släppte verkligen all taggning, och jag tänkte skita i det. men jag åkte med ändå. och det gjorde jag rätt i. för det var ganska kul :) trots lite slag, hands, fotpass, klubba mellan benen och sånt så var det kul. haha, dom är lite galna!
när jag kom hem lagade jag mat, åt och duschade. sen mötte jag camilla och vi gick och handlade lite gottigottans som vi tänkte ha på nationella imorgon. hoppas det ska gå bra!
camilla och jag har kommit fram till att killar är skit. egentligen. när dom inte gör som man vill. fan verkligen!

nu sitter jag här och ser hockey, än en gång. linda är här och pratar massa med louise. jag tjuvlyssnar inte men lite mellanåt så hör jag norge, sistaminutenresa, utomlands och massa sånt. och det får mig att tänka på mina och camillas framtidsplaner! :D wiiie.
sara och jag har planerat lite inför helgen, wihuu :)
nu ska jag väl snart sova. imorgon ska jag gå upp halv åtta, klä på mig och äta. jag skiter i att sminka mig och massa!

godnatt.





jag vill att du ska vara här.

I want it all!

igårkväll var filmen slut när klockan var tolv och jag kunde inte sova. louise kom hem tjugo över och jag somnade typ inte förrens ett, vilket är väldigt sent om man heter olivia ruthström.
men imorse var jag inte alls trött när jag vaknade, skönt. tror det kunde bero på smset som skulle skickas! :)
skoldagen tog slut ganska fort. jag och camilla hann ändå prata om en massa kul!
efter skolan tog jag kvart i fyra bussen med karolina :) hem till dalhem och slänga i sig mat och byta om.
kvart i fem var det samling på Dalhem IP. maaaaaatch!
jag var faktiskt inte så nervös som jag brukar, hmm konstigt :/ jag började iaf på bänken. men fick spela hela andra halvlek :) jag var vänstermitt eller vad det nu heter. jag sprang i alla fall där fram och tillbaka på vänsterkanten. jobbigt! det gick ganska dåligt för mig, lyckades väl få in några misslyckade bollar på mål men inget mer.. tänkte att jag kör väl tills dom byter ut mig, men vafan. det gjorde dom aldrig. vad fotboll är jobbigt egentligen. man har ju bollen så sällan så när man sen väl har den måste man ju göra något bra med den. och det lyckades jag ju inte med. men vafan, hoppas jag kommer in i det snart! matchen slöt i alla fall 1-1.
jag ska sova här i dalhem i natt för imorgon är vi lediiiga :D fan vad skönt. och på kvällen ska jag spela fotbollsmatch igen, med 93:orna. det ska bli skoj :)
och imorgon fyller två stycken fina människor år :) får se om jag orkar vara vaken till tolv och skicka grattis sms!

i två veckor framåt kommer jag ha tråkigt om kvällarna.
godnatt. 

if you're not in you can't win.

igår grillade vi med familjen, gott :) jag tänkte skoja med alla och tog ölen som var kvar. eller jag tänkte inte dricka den. men pappa och aron retades och sa att jag inte skulle klara det. så då var jag bara tvungen! fifan vad äckligt öl är verkligen!
lite senare såg vi Forrest Gump, en helt jättebra film! rolig, sorglig och allt på samma gång! jag grät.

imorse sov jag till halv elva, såg till min fasa att solen inte lyste ute! jag som skulle vara ute i solen!
jag hjälpte mamma att baka paj, en jordgubb och en äpple blev det. smulpajsdeg är i alla fall det godaste som finns :)
solen började komma fram och det var varmt ute. så jag bestämde mig för att sola. men det är liksom inge kul att bara ligga där, så jag kom på att eftersom poolen nu är fylld så kan jag ju damsuga och fixa lite med den. och det gjorde jag. nu är den ren och fin. bara vattnet som ska värmas upp, sen är den färdig att badas i :D
efter det åt vi paj, gott som tusan :D sen spelade jag kubb med min lillebror. jag vann :D
halv fyra cyklade jag upp till dalhem IP i motvinden! vi skulle nämligen träna. det kom nio stycken och eftersom herrarnas a-lag spelade körde vi en kort träning så vi skulle hinna se andra halvlek. det gick verkligen inte bra alls för mig på träningen. jag är så nervös, för imorgon är det match :/ 
dalhem vann i alla fall med 1-0. jag cyklade med karro hem :) 
hemma väntade tacos och en dusch. vid åtta tog jag bussen till stan. på bussen var även camilla. vi pratade massor :) 

nu sitter jag här själv, igen. louise kommer hem med båten i natt. 
jag ska nog ta och se en film. the notebook, eller nej den är så lång. jag tar ps. I love you istället. hoppas den är bättre andra gången man ser den. 

jag har tänkt på en sak. det är ungefär bara 6 veckor kvar tills det blir sommarlov. herregud! och då flyttar vi härifrån! det känns konstigt. jag har inte ens ett sommarjobb. shit, snart börjar jag tvåan! och om 8 månader och 15 dagar fyller jag 18! fifan. jag vill inte, inte än. jag vill börja om från 15 igen! tänk vad mycket saker man hade gjort annorlunda då, om man liksom visste hur allt kunde bli. 

jaja, nu ska jag gå och borsta tänderna. godnatt.

ibland hatar jag mig själv och svartsjuka!  





  

VALBORGMÄSSOAFTON

klockan åtta stod jag utanför apoteket och väntade på att bli insläppt. då tänkte jag såhär, vad gör jag om tolv timmar?
det kan jag berätta nu!

när jag slöt klockan fyra mötte jag issa, sara och linda på stan. jag hade sett lite på en klänning på vero moda och tänkte springa ner och köpa den lite snabbt. men såklart hade dom stängt!! fifan verkligen. jag hade panik och sprang runt i varenda affär som ännu var öppen. tillslut hittade jag en okej klänning på vila, det fick bli den.
sara, linda och issa fick nyckeln och gick hem. jag skyndade förbi camilla för att hämta hennes skor  som jag skulle få låna innan jag också gick hem.
vi började göra oss i ordning. när alla var klara stressade vi iväg till tigris. eller jag och issa skyndade som fan. sara och linda tog det lungt eftersom linda skadat knät.
vid tigris väntade ronja, carro och amalia med våra pizzor :) vi skulle till bp och fick beskrivningen "gå rakt fram sen hör ni musiken". vi gick rakt fram, hörde musiken och såg röken från grillen. haha!
där var bp, emil, arvid, patrick, hampus, john, sebastian, buster, nån benjamin och typ 5 till som jag inte kan namnet på.
vi åt, drack och flamsade runt lite där och helt plötsligt såg jag att det kom ut någon på en balkong som ver hemskt lik min broder. jag skrek hans namn och det var han! haha, typiskt.
jag occh issa fick ett sms av honom där det stod:
akta er för grannkärringen hon kan vara rätt grinig. men festa på som fan för då kan vi också spela hög musik..
vi lydde hans råd!
när klockan var runt, åtta, nio? fan, jag har verkligen ingen aning om hur mycket klockan var men då började vi iaf gå mot öster.
jag träffade på camilla, maria och sara. camilla var jätteledsen och sa att hon satt i skiten och att vi skulle akta oss för poliser, dom var överallt!
jag fick en liten klump i magen, och kände att min kväll var förstörd! eftersom det klirrade lite om min väska..
hampus kom och försökte lugna ner mig, då stannar det en polisbil bredvid oss, och frågar hampus vad han har i kassen. jag får panik typ! jag kände mig så taskig när jag bara fortsatte gå.

tillslut kom vi till öster, där brasan var. då hade det hunnit bli mörkt och ganska kallt. jag sprang runt och var rädd för poliser och arg för att folk glodde uta helvete! (jag hittade nämligen inte mina svarta strumpbyxor så jag fick ta ett par genomskinliga. och jag antar att det såg lite kallt ut?)
vår "grupp" splittrades lite efter det där med polisen. jag hade ingen aning om vart någon var! det var lite kaos. men jag höll mig till underbara linda malm :) sedan hittade vi även carro, ronja och amalia!
utanför mcdonalds träffade vi gustav, gabbe, julle och jocke! det var trevligt. vi gick hem till mig och lämnade de en gång fulla flaskorna tomma. 
det var fest hos johan waktel och vi bestämde oss för att åka dit!
ronja och carro tog min cykel. linda skjutsade mig och amalia på moppen. svinkul!
hos johan var det inte så mycket folk jag kände, men jag hade kul ändå! :D  träffade adam dahlberg :)
halv tolv var vi tvugna att vara därifrån för hans föräldrar skulle komma hem. jag tror carro ronja och amalia for iväg till gråbo. jag och linda åkte hem till mig. vi bytte om till lite varmare kläder och gick upp till öster. där träffade vi issa och sara. jag ringde även till RONJA MALMROS och sa grattis. eftersom hon fyllde 16 år! :D äntligen hade jag koll på vart alla var!
vi satt på mcdonalds. där träffade vi adam, jennifer och linnea bland annat! :D dom sa att vi skulle hänga med till malin. jag var tveksam.
sara var tvungen att åke hem. vi sa hejdå och hon gick.
sedan gick jag, emil, issa, arvid, bp, buster, sebastian och karro (tror jag) hem till mig så jag kunde byta om igen. sen gick vi till malin! men vi stannade inte länge.
istället skulle vi dra vidare till gråbo. fast först förbi bp och hämta en cykel. men vi kom aldrig till gråbo. vi fastnade hos bp. haha, arvid tog sig några återställare, släppte ut det onda och vi garvade som fan. alla var rätt trötta.
jag har ingen aning om hur mycket klockan var nu heller men jag, issa, emil och arvid började iaf gå hemmåt.
att gå hem med arvid återställarn och emil pissarn är en upplevelse kan jag säga! :D
arvid på mcdonalds:
- Jag vill ha en mcflurry.
- Tyvärr, glassmaskinen är slut.
- Okej, då tar jag en glass med topping.
BRA ARVID! x)
arvids rekommenderade oss att se lejonkugen tre. hans favoritfilm. han gav oss en replik ur filmen och det var det sista vi fick höra av arvid den här kvällen.
"Timon, petar du näsan?"
"nej, det kliar på insidan" 

vi träffade på ronja och carro också. dom hade vart på gråbo och haft jättekul verkade det dom :)
när klockan var runt fyra var vi hemma, jag och issa. jag tog en kopp te och macka. var döhungrig! sen bums i säng.
jag hade i alla fall hur kul som helst hela kvällen! :)

klockan var väl ungefär 13 minuter över 8 när jag vaknar av att issa skriker. Helvete, FAN! jag frågar vad det är. hon säger att klockan är 13 över 8. jag förstår inte riktikgt vad hon menar. då säger hon, eller gick bussen nio? jaaa!
så, vid nio drar issa och jag somnar om.
jag vaknar igen vid elva. sätter mig ute och äter frukost.
halv två tar jag bussen till dalhem. vi fikar lite ute i solen. sen hjälper jag, issa och aron mamma med maten. tacos! :D
efter maten lägger jag mig och sover.
vid fem åker jag och issa in till stan. för vi skulle typ träffas några stycken vid strandpromenaden. issa går till lukas och jag går hem. jag väntar på att ronja ska höra av sig när de ska gå dit, sen somnar jag. runt halv åtta vaknar jag igen. frågar issa vad som händer. hon kommer hem till mig, för vi skulle med bussen halv nio. bp och emil kommer förbi en stund, trevligt trevligt :) sen går jag och issa till bussen. det blev ingen strandpromenad för vår del :/ men hoppas alla hade trevligt :)
hemma på landet fastnade jag framför tvn, singing bee. jag blir lika irriterad på dom där jävla dansarna som står på en rund jävla grej mitt i publiken och dansar varje gång jag ser det. fifan, fatta och sitta bakom dom. jag hade blivit arg.
halv elva gick jag och la mig. eller, jag skulle egentligen se film. remember the titans, men den funkade inte :(

idag har jag sovit länge, duschat och solat. skönt som fan.
ikväll ska jag bara ta det lugnt och äta massa godis :)

nu kommer lite bilder från när vi var hos bp som jag hittade på min mobil. tror det var sara och linda som tog dom :)

         

   

RSS 2.0