2012-05-25

idag har jag solat, varit på systemet, solat, halvsovit på soffan, sminkat issa, tränat, ätit och varit på bio med joel. vi såg men in black 3. den var rätt kul.2012-05-24

ååh vilket härlgt väder det har varit ute idag!! jag har solat lite, varit på banken och gjort en tjänst åt joel. Jag cyklade till hans skola och gick sedan med honom till bussen. det var trevligt. när jag kom hem lagade jag kyckling i grönpepparsås. det blir mycket godare när mamma gör det...
täningen ikväll var rolig och jobbig! mycket innebandy. jag ser fram emot den här säsongen, och jag känner för första gången i mitt liv att det är kul med försäsong och att jag gör det för att jag ska bli bra!

imorgon har issa mösspåtagning. det är helt otroligt att det är ett helt år sedan jag hade det. jag vill göra det igen!!!!!!
2012-05-21

i helgen har jag och issa varit uppe hos louise. det har varit väldigt trevligt.
idag har jag haft sovmorgon. sen har jag varit på stan med mamma. det var trevligt. det skulle bara vara några snabba ärenden, men det tog typ 5 timmar. hehe. efter det var jag och joel och gick en promenad på p18. fifan vad varmt det har varit idag, helt stört.
träningen gick okej. det var kul!

2012-05-16

i lördags var jag och adam på stan sen åkte vi till dalhem och lagade och åt tacos. sen godis. vi hann även med att se titanic, se hockey, spela spel och se en skräckfilm. najs.

i söndags var jag på gymmet, sen satt jag och adam ute i solen och åt gott!
måndag och tisdag var jag med min praktik i stockholm, på framtodsmötet och SM i ungt företagande. det var kul!!!!
jag kom hem med flyget vid två ungefär. då var jag på gymmet med joel. sen hade vi träning. det var skitjobbigt. men kul.
idag har jag jobbat. sen har jag varit på nymans med adam och hans föräldrar. sen skulle vi träna pärk, men vi var bara två stycken så vi gick hem igen. eller jag åkte till gutavallen och såg fotboll.
nu är jag hemma. är rätt trött.

2012-05-11

jag är så glad för jag har sovmorgon imorgon!! har provjobbat på ISS i tre dagar nu. det är en städfirma, men jag har mest putsat fönster. hehe. jag börjar sex på morgonen, det är rätt segt. redan när man sätter alarmet på 04.55 mår man dåligt. men å andra sidan så slutar jag tre vilket är skönt!

i onsdags var jag och adam och såg fotboll. igår och idag har vi haft fystester med laget. det gick faktiskt ganska bra för mig på det mesta. men jag behöver bli mycket smidigare och starkare i armarna!!!!!!

just nu leder sverige över ryssland och det är så jävla gött.
som sagt, sovmorgon imorgon!!!!

2012-05-08

idag har jag varit på praktiken, arbetsintervju, gymmat med joel och lagat mat. nu sitter jag framför tvn. vill egentligen inte det för det är så fint väder ute!! adam är och spelar golf, men kommer nog hem snart. 
imorgon ska jag provjobba. jag börjar 06.00.. 

 

2012-05-07

min helg har varit jättebra! i fredags var vi på stan hela dagen. åt massa god mat och sen var jag och adam på raw. det var kul!! i lördags åkte vi skyview på globen, coolt. och sen hängde vi hos adams syrra innan vi tog flyget hem.

vi åkte hem och fixade oss lite, sen vidare till hp5 där det var innebandygala. jag hade kul! men var rätt trött och gick hem typ vid ett.
igår, söndag, hade vi möte med laget. vi gick igenom hur försäsongen ska se ut typ. jag är grymt taggad!!!
idag har jag och issa ätit glass på hamnen med joel och sedan har jag varit på möte med Mary Kay. nu ska jag fortsätta se när sverige vinner.

2012-05-03

idag har jag solat på förmiddagen, det var asnajs. sen har jag varit förbi dalhem och efter det åkte jag, adam och company till snäck och grillade. det var gött! men det blev lite kallt.

efter det har jag varit ute och sprungit. det var trögt men jag visste att det skulle kännas bra efter. och det gjorde det!
nu ska vi se skräckfilm. tvåan på den vi såg igår.
imorgon åker jag och adam till stockholm!

2012-05-02

har jobbat på nymans från i fredags, det har gått bra! har varit rätt mycket folk, så det var kul.
i söndags såg jag och hela familjen när vincent gjorde småstjärnorna! han var bland annat sean banan och han var grym! :) dom andra i hans klass var såklart också duktiga så det blev bra allting! :) efter åkte vi hem och åt mat och kollade på filmerna från när aron och louise gjorde småstjärnorna. hehe.
idag har jag suttit på balkongen och solat. solen tar rejält! jag är fan knallröd.
förut idag ringde dom och sa att jag inte får jobbet på smart assistans. det sög rejält! nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... så det känns skit.
men jag har i alla fall en helg att se fram emot! på fredag åker jag och adam till stockholm. på kvällen ska vi på Raw comedy club. han fick ju biljetter till det av mig när han fyllde år. vi kommer hem lördag eftermiddag och sen på kvällen ska ju innebandyfesten gå av stapeln. det ska bli kuuuul!

RSS 2.0