2012-11-27

Igår efter jobbet åkte hela vårt team ut till gåsemora på Fårö. Vi fick checka in i våra fina rum och sedan åt vi en 3 rättersmiddag med det andra teamet. Till förrätt fick vi tre sortes lax, till varmrätt fläskfilé, potatisgratäng, rostade grönsaker och rödvinsås, till efterrätt blev det chokladpanacotta med jordgubbar och grädde. Fy fan vad gott det var!!!! Efter maten blev det lite chill och häng. Vi kom i säng lite efter elva tror jag.
Idag har vi haft föreläsning om lite olika personligheter, kommunikation och sådana saker. Mycket intressant!! Till lunch fick vi lamm, det var längesen jag åt och jag brukar ha svårt för det men det var gott!

 När det var dags att åka hem kände man hur trött man var, somnade i bilen.. Men det har varit bra dagar med gott sällskap, god mat och underbar miljö! 



Just nu ser vi film, american pie naked mile. Fifan säger jag bara, sånna filmer är liksom jobbiga..
Blir nog sängen för min del snart!


2012-11-25

I fredags hade vi husfest med jobbet på hwitstjärna, det var god mat, mycket folk och väldigt trevligt. För min del blev det ingen alkohol och hem i säng tidigt.

Igår, lördag, tog jag sovmorgon vilket var väldigt skönt! Jag och Adam var hos hans farmor och åt lunch, trevligt.
Vid halv tre hade vi samling, sedan match mot kais mora. Jag tyckte det var en jämn match, men vi förlorade. Jävligt trist...

Efter matchen var typ hela familjen i sanda på middag med Joels klasskompisar och deras familjer. Det var väldigt trevligt!!! Alla är så söta. Det blev ganska sent men vi åkte förbi sabbe en snabbis. Hon hade inflyttningsfest i sitt nya hus i vibble.

Idag har jag också haft sovmorgon, gött!
Mina sambos och jag var och kollade innebandy i ibc.
Klockan två mötte jag och Issa upp Camilla och vi åkte till Joda för att ha en liten avskedsmiddag eftersom hon flyttar till Sälen på onsdag. Vi åt och pratade massa, det var hemskt trevligt!! Men väldigt tråkigt att säga hejdå :(

Klockan fem var vi i södervärn och såg ibk, dom förlorade tyvärr. Efter matchen har vi varit och handlat mat och nu ser vi film!


2012-11-21

Sitter på fikarast på jobbet! Den ser man alltid fram emot, speciellt när man knatat sig hit tidigare än vanligt som jag gjort idag. Obs, man får inte missuppfatta fikarasten. Även fast det heter fikarast så innehåller den väldigt lite fika. Endast en flaska vatten för min del eftersom jag inte dricker kaffe. Men ska nog börja ta med mig en frukostmacka, jag är ju alltid hungrig.

Igårkväll fick jag meddelande av Camilla, hon ville ses eftersom hon flyttar snart. Det vill jag med! Alltså ses, inte flytta. Det var typ evigheter sedan jag såg henne, väldigt trist. Vi som hängde varje dag under skoltiden. Man tappar många vänner när man slutar skolan, det tråkiga är att jag är sämst på att hålla kontakten.. Men de vänner jag har är så bra, för man vet att man är lika bra vänner även fast man inte ses ofta och när man väl ses så är allt som det alltid varit. Skönt!! Hoppas det kan klaffa så vi kan ses snart!!

Igår efter träning och mat myste vi på stenkumlaväg 26 till det lite med lite gottans och film. Vi såg Ted. Den var faktiskt rolig!

Nu måste jag jobba!


2012-11-18

Äntligen hemma! Jag har haft en väldigt bra helg!!

Fredag: sushi och stan med Adam, Tacos och spelkväll med fina tjejer.

Lördag: sovmorgon, desperate housewifes, pasta, flyg, mys med laget.

Söndag: gofrukost, vinst (!!!), McDonalds, flyg, soffan.

Vinsten mot Täby var go! Första fem var inte så lyckade för min del. Vi (jag) släppte in två mål. Men jag kände liksom aldrig att det var kört eller så, det kändes lugnt och som att vi (jag) skulle ta tag i det. Och det gjorde vi!


2012-11-14

Idag är jag trött och seg i huvudet. Men det är det värt eftersom jag såg premiären av breaking dawn part 2 igår/i natt! Den var braaa, och den slöt lyckligt tillslut, efter många minuter av panikkänsla och förvåning! Trist att det var sista filmen. Jag tror jag ska läsa böckerna nu!

Ikväll väntar en träning med mycket spel, ska bli kul.


2012-11-11

Vaknade för en timme sedan.. Har sovit som en stock hur länge som helst, väldigt skönt! Sitter nu och äter långfrukost med Adam. Dricker te ur en fin mugg. Hihi. Snart ska vi börja typ städa och fixa. Vi har ju målat om hallen och imorgon kommer lite nya möbler från Ikea så vi måste få lite ordning här innan dess.
Ikväll ska vi fira fars dag och Joel som fyller år med middag hemma i Dalhem. Trevligt!

Igår vann vi mot Jönköping, jävligt skön vinst med uddamålet!!!! Alla vinster behöver inte vara vackra som Tom sa. Fan vad vi slet, kul att få vara med om sådana vinster.

Nu måste jag städa!


2012-11-09

Precis hemkommen från jobbet! Dagen har gått ganska fort vilket är skönt! På lunchen var jag hemma och åt en snabbis sen skjutsade jag Adam till hans föräldrar. Han skulle sedan skjutsa dom till flyget eftersom de ska utomlands, till Jordanien. Avis!!!

Nu tänker jag äta något, fixa lite här hemma och sen är det dags för innebandy!!

Tjao


2012-11-08

Idag har jag varit hos naprapaten eftersom jag har ont precis där ben och muskler möts på insidan av benet. Jag fick massage som gjorde skitont och även elektricitet och laser. Det var rätt skönt. Såklart fick jag även med mig ett papper på lite stretchövningar..

När jag kom hem från jobbet möttes jag av nystekta pannkakor som Adam gjort. Det var gött innan träningen!

Träningen gick ok. Nu börjar vi tagga för match!!!

Snart ska jag och mina sambos se new moon. Jag vill egentligen gå och lägga mig tidigt men jag känner att jag inte kommer kunna slita mig från filmen.. Jag ser fram emot premiären av den nya filmen!!!!

Imorgon är det fredag, wohoo.


2012-11-06

Timmarna på jobbet gick snabbt idag, hade mycket att göra hela tiden. Det gillar jag, en lagom nivå där man har att göra hela tiden men utan att känna sig stressad. På fikat blev det tårta eftersom Betalningsföreläggande fyller 20 år! Det var gott.

På träningen idag körde vi ganska mycket övningar, spelövningar och vändningar och sånt. Vi körde en ny övning som heter regeln. Rätt mycket regler som är väldigt lätta att "råka" fuska med.. Vi kan inte tävla mot varandra, det är alltid någon som "fuskar" och det blir alltid konflikter om vilka regler som gäller. Hoppas det är för att vi alla är vinnarskallar..

När vi kom hem stod maten i ugnen och väntade. Adam och Jesper hade gjort lax, gottttt!

Just nu är det fotboll på tvn, vad annars.. Men det är ändå helt ok för min favoritspelare, Özil, spelar. Han är bra, ingen som syns så mycket men han ligger bakom många mål. Han har en bra attityd också. Han är ingen diva som tycker att han är bäst på allt och heller ingen gnällspik som gnäller på alla andra och domaren. Han är liksom bra på alla sätt. Synd att han inte är söt..

Nu ska jag gå och lägga mig snart, det ska bli jävligt skönt!

Godnatt.


2012-11-05

Ligger i sängen och ser på äntligen hemma. Jag får hålla till här eftersom Adam och Robin spelar FIFA i vardagsrummet..... Ska kasta det där playstationet åt helvete snart.

Om en stund är det dags att åka till form och träna. Jag är rädd att det kommer bli ett tufft pass eftersom vi inte haft match i helgen.

Efter jag sett filmen på andra sidan häcken så tänker jag bara på den där sköldpaddan när jag ser Martin Timell..


2012-11-04

Nu var det längesen jag var aktiv här! Shiiiiit. Men det är det där med tid, den räcker liksom inte alltid till..
Just nu har jag en stund över i alla fall!!
Jag ligger i sängen och njuter av att jag kan ligga kvar hur länge jag vill. Bredvid mig ligger en trött och kanske lite bakis Adam.. Det sista han sa innan jag somnade igår var "du får inte hålla på och bråka med mig imorgonbitti", hahaha att jag ska!! Alldeles snart ska jag det eftersom vi ska måla andra och sista gången i vår hall!
Efter det ska vi kanske se när Vincent spelar innebandy och senare i eftermiddag ska Adam spela!

Igår var jag i Dalhem, mamma fyllde nämligen 50 i fredags. Vi lagade mat och bakade tårtor till henne. Sen fick hon ju lite presenter också såklart. Vi passade på att fira Louise också, så hon fick också presenter!
Lite senare åkte jag förbi Jennifer där mina sambos var på fest för att hälsa på. Adam, som annars är rädd för hundar berättade hur mycket han tycker om jennifers hund timjan, dom var så söta tillsammans.. Jag fick såklart agera chaufför innan jag kunde åka hem och sova.

Snart är även denna helg slut och imorgon är det jobb som gäller igen. Och en ny träningsvecka! Förra helgen tog vi sex poäng, fan va gött det var! Jag var skitkass båda matcherna, det var ju inte så kul men sex poäng är alltid sex poäng. Och som sagt så börjar snart en ny träningsvecka med nya möjligheter och vi ska spöa Jönköping på lördag!

Nej, nu ska jag bråka med Adam. Hej på en stund!


RSS 2.0