2011-05-30

igår var jag och adam hos hans mormor och hade lite morsdag middag, sen åkte vi till dalhem och firade min mamma lite. trevligt. senare sprang adam 5 kilometer och jag tränade på att lägga mitt make som jag ska ha på balen.
efter det åt vi mat och såg mästarnas mästare, ingemar stenmark är min idol för han är bäst på allt. vi hann även med att hoppa studsmatta och några avsnitt av svensson svensson innan vi somnade. idag har vi inte haft några lektioner så vi har sovit länge, adam har åkt till sin farmor för att hjälpa henne med något och jag har legat hemma och solat. skönt. snart kommer mamma hem, då ska vi till stan för att handla det sista till balen! 


adam och jag har nu varit tillsamman i 1 år och 4 månader!

2011-05-28

idag har jag varit helt ledig hela dagen!
adam har jobbat och är ikväll på fest, så jag har inte umgåtts med honom heller.
jag har städat hela våran lägenhet och tvättat och fixat. nu sitter jag med delar av familjen framför tvn och äter massa gott.
imorgon är det morsdag, då ska jag äta middag och adams mormor på förmiddagen och sen ska jag väl uppvakta min egen mamma på kvällen.


2011-05-27

idag sattes betygen. skönt att allt är över.
efter skolan var jag på stan en stund, sen åkte jag med Frid hem till dalhem. klockan halv sju var det dags för sponsormiddag med endre. Det var gott och trevligt. Klockan nio gick jag och issa och mötte joel som varit på bio, sedan åkte vi till maxi  och sedan hem med adam. När vi kom hem badade vi och spelade kort. mysigt.

nu till en helt annan sak:

Det skalbaggsliknande djuret, del 2.  

Igår när jag skulle duscha satt den lille rackaren på väggen! jag ville inte försöka mig på den så jag väntade tills adam kom hem. Han dödade, mördade, styckade den. Den låg i två dela på golvet. skönt tänkte jag, så gick vi in och åt och såg tv och hade det bra. När vi kom tillbaka och skulle borsta tänderna säger adam plötsligt: haha Olivia, kolla! Då ligger framdelen på det skalbaggsliknande djuret och spratlar och har tagit sig en bit ifrån den andra delen av kroppen medans vi hade varit och ätit och så. jätteäckligt var det. plötsligt tyckte jag synd och djuret för det hade fått lidit så. Adam kom då in med en sko och daskade till den minst tio gånger, och då dog den. den har i alla fall inte rört sig något. Den ligger där som en svart fläck på golvet bara. stackarn. hehe. den blev besegrad.


2011-05-26

nu är jag klar med allt skolarbete. det känns väldigt skööönt! vi ska bara runda av allt med uf, sen är verkligen allt klart. gött.
idag efter skolan var jag i almedalen och såg en teater. det var utvecklingsstörda och handikappade som spelade teatern och de var jätteduktiga!
träningen idag gick bra. vi sprang intervaller. först 500 meter tre gånger, sen 1000 meter tre gånger och sen 500 meter tre gånger igen. det var jobbigt, men känslan när man är klar slår allt. nu är jag hemma och ska snart äta mat. adam är iväg och spelar fotboll, heja!

jag pratade med några igår allmänt om bloggar. vi tyckte att man typ upprepar samma sak i sin egen blogg hela tiden och det är sällan man har något riktigt spännande att skriva om. Vi sa också att vi inte vill sträcka oss så långt att vi lägger ut bilder på t.ex. dagen outfit. hehe. så jag ska komma på lite roliga grejer att prata om.

jag har en grej! häromdagen när jag skulle duscha låg det ett äckligt djur på vårat badrumsgolv, vi brukar ha massa spindlar där men det här var inte en spindel. Det var typ en skalbagge av något slag. Jag gick och hämtade flugsmällaren, tänkte att fan vad äckligt det kommer kännas att mosa den, tittar bort, slår till och tjooop. Den var steenhård, flugsmällaren studsade typ iväg, en konstig känsla. Men det skalbaggeliknande djuret låg helt stilla och benen hade krullat upp sig lite så jag tänkte att den var död och adam fick ta bort den senare. När jag sen skulle visa den för adam så var den borta! väldigt märkligt... Den var alltså inte död, den lurade mig. nu är det krig!

nu vet ni det.

2011-05-25

ingen bra start på dagen idag. jag ville slåss.
efter ett klassråd som gör en såå pirrig inför studenten och att jag fått veta att jag får vg i svenska tog jag bussen till roma. Där skulle jag klippa och slinga mig samt bestämma lite hur jag ska ha håret på balen. nu är det nära!
lite efter fem möttes vi några i laget på gymmet och körde ett litet pass. sedan åkte vi till säve och spelade lite innebandy. kuul. nu är jag hemma och ska snart gå ut till lägenheten, bädda ner mig i sängen bredvid adam och se svensson svensson. som vi gjort varje kväll de senaste två veckorna. hehe.


2011-05-23

i lördags när jag jobbade var det full fart. sjukt mycket folk och vi var en för lite som jobbade.. så det var lite kaos ett tag. vi skickade ut hamburgare utan hamburgare t.ex. hehe, men det var kul.
igår, söndag, tog vi det lugnt hela dagen. Solade och BADADE. första doppet i poolen för i år. det var riktigt skönt. 
idag är det måndag, jag har en lektion på måndagar som börjar klockan åtta. vi står utanför klassrummet och väntar. då kommer en annan lärare och säger att vår lärare inte kommer idag. tjohoo. jag åkte hem till adam och softade. 
kvällens träning var skitrolig. vi spelade 2-mål! jobbigt som fan var det dock, men kuuuul. och nu kommer motivationen krypande. imorgon är det intervaller, yes vad det är kul med innebandy!  

nu vill jag bara lägga mig ner och sova.  

2011-05-20

puss på di.




2011-05-19

jag tycker inte om försäsong just nu. måste skaffa lite bättre motivation!  
snart är det helg, då ska jag jobba.

2011-05-18

igår såg jag och adam en hel säsong av playa del sol. det är ganska roligt faktiskt! jag var också hos Tina, en som jobbar med mary kay, och fick lära mig hur jag ska sminka mig till balen. det var superkul! när vi var klara där åkte jag och mamma vidare till hon som syr min klänning. Det tog några timmar men tillslut var den klar och jag fick med den hem! känns riktigt bra. 
idag har vi haft nationella i svenska. man skulle hålla ett tal i fem minuter. jag hatar att jag blir så jävla nervös och jobbig när jag ska redovisa något, men det gick helt okej ändå. på klassrådet bestämde vi en massa om studenten, shiiiiiit vad taggade vi blev! det ska bli så jävla kuuul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
efter skolan var jag på gymmet, shit vad stark jag är nu då. när jag kom hem har jag pluggat en massa. det är skönt att få allt klart! men också lite sorgligt när man tänker på att det kan vara det sista man gör..  

nu ska jag sova,

2011-05-16

nu ska jag berätta lite om min helg. jag och adam åkte ju till stockholm. vi bodde hos hans syster och hennes pojkvän. vi fick känna oss lite vuxna och gå på ikea, vi handlade faktiskt lite grejer. vi var på outlet, nacka, bromma och i "stan". Jag hittade det jag behövde! vi har även hunnit med att äta god mat, godis, chips och att bli lite irriterade på en tredjeplats i eurovision. men lite stolta var vi ändå. det har varit en väldigt trevlig resa och jag är nöjd!

idag har jag haft nationella i engelska. writing gick inte så bra. speaking flöt på ganska bra, för ajg var med Adam Ladebäck. hehe.
nu sitter jag hemma hos adam, han slutar om två timmar..
ikväll drar försäsongen igång.

2011-05-13

idag är det fredag den 13!
jag sitter i skolan, där jag bara ska sitta i tio dagar till, sorgligt.. har precis sett michael jacksson dansshow, jag vill också kunna dansa sådär!
om några timmar ska jag och adam åka båt, för vi ska till stockholm! där ska vi, eller jag, handla klänning och grejer till student och bal. kuul. 

vi kommer hem igen på söndag. på måndag börjar försäsongen. jippie!  

2011-05-10

igår solade jag hemma hos adam hela förmiddagen, sedan var jag på gymmet. när jag kom hem övningskörde jag en massa med mamma och det gick super.

idag har jag kuggat ännu en uppkörning för att jag inte kan kontrollera min nervositet och har dåligt psyke. ett ord: PINSAMT.
jag har solat även idag. med adam, hampus och wilmer. när jag och adam kom hem sprang vi. fast inte tillsammans. han sprang långt och jag gjorde någon intervall variant + lite styrka. 
efter det har vi duschat, ätit och spelat kubb. 
nu ser vi på film. snart ska vi sova.   

2011-05-08

idag har jag städat på atterdags från 7-11, ganska drygt. men det är pengar! när adam skulle hämta oss dog han bil, men det fixade sig. det var bara glapp någonstans, hehe. När vi kom hem solade vi en stund och städade. halv fyra var jag, issa, mamma och pappa på årsmöte med vår pärkförening, Essendonn. Mycket trevligt. ett väldigt proffsigt möte må jag säga. plus att det blev pizza och lite snack efter! kulkul.
när vi kom hem igen tvättade jag och adam hans och våran bil. sen har vi bogserat MIN bil upp till verkstaden, så den ska bli lagad. weei.  
nu ska vi nog åka till stan och sova eftersom jag har sovmorgon imorgon och ska till gymmet sen!

pöss.

ett litet tjuvkik...


2011-05-07

stockhomsresan har varit jätterolig och spännande. jag har haft jättekul och vi har gjort massa grejer. bland annat varit på  naturhistoriska och cosmonova, på skansen, varit på stan, varit på bio, haft fest, blivit störd när man skulle sova, bajsat, ätit, svettats, åkt massa tunnelbana, kommit försent och massa mer. alltså, väldigt kul!! 
det har varit så kul att ha spenderat tid med klassen, jag känner att det kommer bli sorgligt att ta studenten..

















jag var väldigt trött när jag kom hem, sov en stund på båten, men sen var det full fart. åkte hem till adam och städade hans rum, åkte hem till mig och gjorde oss i ordning, åkte hem till adam, tog taxi till öster med hans föräldrar, åt på Wallers, mums! gick till wisby strand och såg september!! hon var asbra och det var kul att vara där. vi tog taxi hem, gick och la oss nästan med en gång.  

idag har jag och mamma varit hos hon som syr min balklänning och prövat, nålat och sytt. superkul! och den kommer bli jättefin!
adam är i åminne.. nu tänker jag somna framför tvn.
 


p.s..

..jag och adam har varit tillsammans i 15 månader.  
det firade vi genom att äta lakrits i bilen hem i fredags. hehe.



trötte?
 

2011-05-02

oj vad dålig jag varit på att skriva. men det finns så mycket annat kul att göra ju.

i fredags jobbade jag, det var kul.
i lördags jobbade jag, det var kul. det var polisdrama i tofta. när jag var i stan igen åt jag, duschade och gjorde mig i ordning. Sen fick jag skjuts till Ronja. Där var det full fart! det var kul att träffa alla igen, som man inte träffat på ett tag! när klockan närmade sig tolv gick vi neråt, till hamnplan. Där var det mycket folk och jag hade kul! hann även förbi mcdonalds en sväng och sen fick jag och adam skjuts till honom.

igår, söndag, när jag och adam vaknat åkte vi och hämtade kvarglömde grejer på lite olika platser. sen åt vi hos honom och sen åkte vi till dalhem. Vi duschade och gjorde oss i ordning för vi skulle iväg på småstjärnorna! det var jättebra, haha.

idag har jag varit i skolan sen slappat hemma hos adam med bullar och film. Vi skulle egentligen till gymmet men han bangade än en gång. nästa gång då jävlaaar!
nu har jag precis packat klart och duschat. imorgon åker vi till stockholm med alla treor på handel. det ska bli kul!
vi är hemma igen på fredag, då ska jag på september!! och på lördag ska vi fixa lite med min balklänning.

RSS 2.0