2012-04-27

joel på dansen i onsdags! det var kul där. massa folk. jag blev till och med uppbjuden! men joel ville bara dansa själv. och så ville han åka hem ganska tidigt för han var trött.
fick skjutsa på adam och hans kompisar halva natten också. men det var rätt kul.
igår städade jag och adam hela lägenheten. klockan sex kom min mormor och två kompisar till henne, jag skulle ha MK-klass med dem. det gick bra.
om en timme ska jag och adam ut till tofta för att jobba på nymans.

2012-04-25

igår var jag i fårösund hela dagen och träffade en tjej som jag kanske ska vara personlig assistent åt. det gick sådär. när jag kom hem började jag fixa lite, för jag hade MK-klass med två tjejer senare på kvällen. de var jättepositiva så det kändes bra!! när vi var klara och de gett sig av bytte jag om. jag och adam åkte och hämtade wilmer och stenberg. vi skulle till oleary's och se fotboll. åt även god mat där!! fotbollen blev skitspännande och jag tyckte det var kul att chelsea vann!
när jag och adam kom hem gick vi och la oss direkt!

just nu sitter jag på praktiken. ikväll har jag tänkt att jag ska träna. och senare ska jag med joel på FUB-dans!!

2012-04-23

lördag var en bra dag!! först var jag och issa på stan och kollade lite studentklänningar till henne. vid ett var vi på uncle joe's med några i laget och åt tacos och såg tjejernas sm-final. den var rätt tråkig, för det var inte så jämnt. men kul att det blev mycket mål! Och IKSU vann som jag ville!
herrarnas final såg vi hemma medans vi gjorde oss i ordning. shotade lite när det blev mål och så. hehe. sedan begav vi oss tillsammans med ronja till jennifer! där fick vi en liten fördrink medans vi väntade in alla. vi fick mat och efterrätt. det var gott som fan! vi gjorde massa roliga saker innan det blev dags att åka till hamnplan. vi fick skjuts av linda malm!!
hittade två bilder på min telefon. jag misstänker att det var ronja som var fotograf. :)
på hamnplan hade jag väldigt roligt!!!! efter blev det mcdonalds som vanligt och sedan taxi hem.
i söndags skulle vi jobba åt endre på vmc vid halv ett till tre. det var ganska drygt men gick ändå fort!
efter det åkte vi hem till dalhem och grillade. men åkte tillbaka till stan igen i ganska god tid eftersom adam och jag skulle hinna städa. vi gjorde även en fruktsallad som var asgod! och såg big brother såklart. sen bums i säng.
idag har jag varit på praktiken. (som är på svenskt näringsliv, Linnea!) sedan har jag och adam spelat fotbollsgolf med joel. det var kul! och efter det har jag varit ute och sprungit. det ska bli skönt att gå och lägga sig sen!!!!

2012-04-20

solariumet, apoteket, systemet, gymmet, duschen, dalhem, visby, godispåsen: Check!!

2012-04-19

igår var jag på praktiken, vi var på en föreläsning som var ganska intressant! direkt efter den åkte jag hem till tjejen som jag kanske ska vara personlig assistent åt, var där i några timmar för att lära känna henne lite. det var mysigt! på vägen hem åkte jag förbi dalhem och satt och pratade med mamma och pappa ett tag. vincent visade upp sina nummer som han ska göra i småstrjärnorna, det ska bli kul att se!
när jag kom hem till stan var klockan mycket, och soffan var full av killar som tittade på fotboll.

idag har jag, adam och issa gymmat med joel. och precis fått se brynäs bli svenska mästare. GÖÖÖÖTT!!!

2012-04-17

idag har det varit en väldigt bra dag! först har jag varit på min praktik och fått ganska mycket gjort. på lunchen satt jag ute i solen och åt. när jag slöt åkte jag och plockade upp adam och joel. Sen åkte vi ut till adams farmor och räfsade i hennes trädgård. det var jättehärligt i det fina vädret! det tog en stund, men när vi var klara skjutsade vi joel till dalhem. och när vi kom till stan satte adam och krisitan i gång med att grilla!! nu ser vi hockey och är proppmätta. gött :)
saftpaus
grillar?
och så vill jag också säga Grattis till Jennifer som fyller 18 år idag!! söte tjej.

2012-04-14

nu var det längesen jag skrev. det har hänt ganska mycket på senaste. jag har bland annat jobbat med mary kay, varit på 2 lyckade arbetsintervjuer, sett på påskcupen, ätit sushi, firat adams 20-årsdag.
ikväll är jag hemma i dalhem. snart kommer godiset fram! :)

2012-04-10

igår spelade vi andra kvalmatchen hemma. det kändes bra till en början. men jag vet inte, vi var sämre. men vi kämpade som fan. det känner jag i kroppen idag i alla fall, träningsverk överallt. det var skittråkigt att förlora! men mest besviken är jag på min egen insats. efter matchen tröståt jag och mina sambos mat från mcdonalds.

på kvällen åkte jag och adam med till slite där vincents innebandylag skulle spela match mot sina föräldrar. adam var domare. det var kul! föräldrarna vann med 7-6....

ikväll skulle jag egentligen haft Mary Kay klass med några från u-laget men några var lite hängiga och en kunde inte, så vi fick skjuta upp det.

ikväll är det final i top model sverige!!!! HEJA KLARA!!!


2012-04-07

vi förlorade. dom var bättre. men vi kunde ha gjort det bättre!! fan också. nu gäller det på måndag!!!!
idag har vi sett när vincent spelar innebandymatch. dom förlorade, men bara med 5-3. sist dom mötte det laget blev det 23-2... så det var bra gjort!

efter den åkte vi hem till dalhem. nästan hela familjen var samlad. vi målade ägg och slappade framför tvn innan vi fick påsklunch. efter den fick vi våra påskägg i handen, vi som alltid brukar gömma dom! menmen, vi är ju stora nu.
Glad Påsk till alla!





det är helt sjukt att det är snö ute, mer snö vid påsk än vad det var vid jul... förra påsken var det typ 20 grader och jättefint väder!!! fifan.

vi har hängt lite i dalhem, sett hockey, spelat kort och lite. till typ halv åtta. då åkte jag, adam, issa och jesper till stan och handlade mat och lite annat gott. så nu har vi suttit framför tvn och ätit massa.

imorgon ska laget samlas i follingbo och se matchen från igår. behövligt!

2012-04-05

det var rätt sorgligt att säga hejdå till hööken och fanny i tisdags..
igår var det sista träningen innan kvalet. helt galet!
nu har jag packat klart och ska om någon timme ner till båten. dags att börja ladda, jag blir så nervöööös!
men fifan vad kul det ska bli!

KOM IGEN NUUU TJEJER!



ps. matchen kommer att webbsändas! länk finns på endres hemsida! endreif.se 


2012-04-03

igår spelade jag och adam badminton med joel. sedan, på vår träningstid med u-laget spelade vi på liten plan mot några hockeykillar. det var kul! jag är sjukt taggat och nervös inför kvalet alltså!

det var äckligt och pinsamt att se big brother igår.. shit vad töntig jennifer är, och så har hon damp. jag hatar att höra/se när andra spyr!!!! jag känner att jag är glad att jag har en spärr så jag kan dricka alkohol utan att spy..

ikväll är det träning, det ska bli askul!!! sen hoppas jag att jag hinner med och äta med några i a-laget, eftersom hööken och fanny åker hem imorgon :(

nu måste jag göra något vettigt!

RSS 2.0