22:17

det gick inte så bra på träningen, eller hur jennifer..

nu ska jag: diska, duscha, sova, sova, sova.

jag säger som virginia, TA MIG TILL TORSDAG!

29 september

fan vad kallt det var imorse då! hösthösthöst!



JAG HATAR PRAKTIK! JAG VILL TILLBAKA TILL SKOLAN! så då var det sagt. idag slöt jag vid två för att jag sa att jag skulle på ibg vid tre fast det egentligen börjar fyra..

jag har precis städat upp lite här hemma och förut prövade jag allt jag ska ha på torsdag. fan vad taggad jag bliiiir!! 

nu ska jag snart iväg på ibg, sen en träning till efter det.




rasta muttan

igår efter endre hade vunnit såg vi när ibk:s 92 spelade. dom vann också :) klockan fem var vi i ishallen och kollade hockey. när även dom vunnit gled vi vidare till maxi och handlade med louise. sen fort hem för att äta pizza, se hål i väggen, parlamentet och sen när kommissarien och havet började kom även hampus och emil. tevligt :) jag blir så irriterad på att filmerna inte alls är som i böckerna..

imorse hade jag sovmorgon, skönt! sen styrka, det kändes faktiskt rätt bra idag och jag har ingen träningsverk än!   
efter skolan tog jag och camilla en tur på stan. hem i min väska följde tre armband, tre nagellack, en överraskning till en vän och en kasse som är hemligstämplad. wouuhow!

camilla ligger just nu på min soffa och kan alla repliker ur filmen yrrol som vi ser på. haha. hon har precis målat mina naglar, men jag har råkat sabba det lite. typiskt.

ikväll är det träning, fan vad kuuuul! :D

nu ska jag laga kyckling, issa ska bara komma hem först.

juste! PÅ TORSDAG ÄR DET SÄVEFEST! LYCKA!


here i am

igår såg jag 12 avsnitt av den bästa julkalendern ever! mysteriet på greveholm, det är ju bara för bra! och nu längtar jag som sjutton till julen!
vi åt tacos med HELA familjen på kvällen, väldigt trevligt. det var längesen alla var samlade. sen åt vi godis och såg kändisdjungeln. KARL-PETTER VANN! :D

det blev en film för mig och issa innan vi gick och la oss. just my luck hette den. ganska bra :)  

nu sitter jag i vår soffa i stan och väntar på att klockan ska bli tjugo över 12. då ska jag och issa cykla till södervärn och se endre. sara ska spela och vi ska heja på henne! :)


tummen så långt ner det bara går

jag har precis varit ute och övningskört. det gick inte bra någonstans, fifan. just nu känns det som att jag aldrig kommer klara av att få nåt jävla körtkort! ahhhh!


jag saknar sara steen

utvecklingssamtelet gick bra, eller börje var lika vimsig som vanligt. efter det åkte jag och issa med mamma hem. så ingen hockey för vår del ikväll. det är liksom inte lika kul och spännande att gå på hockey längre, vad det beror på kan man ju fundera över.. 

kvällen har spenderats med familjen, sett film och ritat med lillbrorsan till exempel. sen ätit lite gott och suttit framför tvn med nästan hela familjen. trevligt. jag har också lagt ner massa pengar på kända personer. jag ringde och röstade på calle i idol, han måste gå vidare!! och sen röstade ajg på karl-petter i kändisdjungeln. han måste vinna! :D  

nu har vi precis sett klart filmen monalisas leende, ganska bra faktiskt. så jag hade tänkt gå och lägga mig snart och lyssna på nåt gammalt band man lyssnade på när man var liten. 

tjosan och godnatt.   

juste, det som står i rubriken är väldigt sant.

min sköna

igårkväll blev det en lång lång promenad med mycket prat om framtiden. haha, det var kul! när vi kom tillbaka till mig satt vi på en film, men hann inte se så länge för vi somnade.
imorse vaknade vi halv tolv, gick upp och åt frukost och satt på barnkanalen.

snart kommer mamma och vi ska åka på utvecklingssamtal i skolan. just nu funderar jag på om jag ska på hockey ikväll eller om jag ska åka hem och om jag fått min lön. hoppas!

det ska bli så skönt med helg! :D


lycka är att slicka skålen


let's get retarded in here

förut idag blev det lite extra sömn,olivia är bäst, barnprogram, datorn, camilla, kladdkaka, småstjärnorna-film och så kom mamma förbi. efter det gick jag och camilla på stan en stund och köpte present till hennes kompis som fyller år imorgon. och fan vad folk vi mötte, när vi såg som värst ut.
nu står camillis och lagar köttfärs till mig och systrarna. häärligt! :) och jag har precis diskat. FAST DET VAR LOUISES TUR. hon ska få.

ikväll ska jag och camilla hitta på något kul, för vi är lediga imorgon :D det kanske blir bio, eller bara massa flum.
nyss tränade vi magdans och just nu står camilla i sporttopp och byxorna precis under pattarna och dansar ganska bondigt. vi är busigast. 

 


anger

jag blir arg! kolla här, skitsnygga skor som jag verkligen skulle kunna tänka mig att ha OM det inte var så hög klack! hur skulle det se ut på mig liksom, jag skulle bli typ två meter. inte snyggt..
dom sista är okej, men jag blir ändå fett lång och det vill jag inte.  


i'll wait for you

jag gick upp, klädde på mig, sminkade mig, åt frukost, borstade tänderna, var på väg ut genom dörren och till sist ringde jag och sjukanmälde mig. BUSIGT! jag ångrar det nu, eller det känns dumt. fast nej, fan vad skönt! men vad fan ska jag göra hela dagen :P ska i alla fall träna med ibg sen :)

ASSÅ! fan vad damp jag fick på träningen igår. det gick så sjukt dåligt. och ahh, alla var svidiga och vi var bara åtta stycken och vi gjorde några jävla jobbiga övningar. jag typ tappade luften och kunde inte andas och massa. sen när jag kom hem ville jag bara börja gråta! bajs på det!

nu lyssnar jag på typ världens finaste låt. som är med i en väldigt bra film, eller den var bra när jag var liten i alla fall. måste se den igen snart!




nu ska jag skriva ett sms till camilla där det ska stå: Cameltoe! vill du veta något underbart?

 


du har inte en aning

hmm, praktiken.. hotell gute, eller just nu bredablick.. personerna som jobbar där är jättesnälla och roliga. och maten är muuuums! men jag känner att jag är inte där för att diska och typ duka bord. men dagarna går rätt fort ändå eftersom det händer saker hela tiden. men det ska bli kul att få komma till receptionen nästa vecka :)

igår när jag kom hem var jag så sjukt godissugen, men eftersom jag är pank och inte kunde köpa något så fick jag göra en kladdkaka. det var så gott! vill nästan göra en idag med. hihi.

igår var det träning också, det var kul och det gick bra fast vi inte var så många. ikväll är det träning igen :D

snart kommer camilla och jag ska hjälpa henne med matte. får se hur mycket matte det blir, eller om vi kommer sitta och kolla sista minuten resor. vi hade nämligen tänkt dra iväg en vecka till nåt varmt ställe, om allt blir som vi hoppas. :)

thats it for now.


musklerna i din fasta stjärt får mitt blod att strömma till!

hej hej hemskt mycket hej!
imorse på styrkan var jag helt död, det gick skitdålig och efter var jag helt slut. men jag tror i alla fall jag fixade ett g på matteprovet.
när vi slöt mötte vi issa på stan, hon skulle handla på jc för vi hade nån rabattcheck där. och även fast jag ligger 15 kronor minus på kontot så fick jag med mig två armband hem, skillat..
hem fort som fan och laga mat, sen vidare för att se fotboll. men när vi kommer till konstgräset så är ingen där. vi får då reda på att matchen vi skulle se blev inställd. surt.
så tillbaka hem igen, sen vidare till södervärn för att träna. det gick faktiskt bra på träningen! :)
nu är klockan mycket, jag måste duscha och sova. och jag ska på fucking praktik imorgon. JAG VILL INTE!!!

time for beautisleep.

crumble

jag har precis kommit till stan efter att ha varit hemma i dalhem. camilla och issa ska gå och handla något gott på hemmakväll nu. wihuu! sen ska vi se wrong turn, loove it.

helgen har varit lyckad. två innebandymatcher igår. jag såg med massa trevliga tjejer så det var naajs! sen drog vi ut på stan och busade lite ;) det var väldigt spännande att smyga bakom kullen. hihi.
när klockan var kvart i fyra kom jag hem, jag var väldigt trött och väldigt hungrig efter en helgalen och helkul kväll!
idag var det också innebandy, och SARA FICK SPELA TVÅ PERIODER! hon var duktig. stolt.
efter matchen åkte vi och handlade, för det var helt tomt i vårt kylskåp. sen hem till dalhem och åt lite söndagsmiddag med familjen + arons flickvän och + camilla. freeesch. 

imorgon börjar jag halv tio. lycka! 
nu kommer dom snart tillbaka med godsaker! :D 

god kväll   

godmorgon folket

har precis ätit frukost, ska snart gå och duscha. sen bär det av till el stado. ska fixk iordning mig lite hemma i stan, sen cykla till södervärn och vara sargvakt. och efter endres match blir det ibk. åh, vad kul och vad längesen det var. så jävla kul att allt drar igång nu! :) kvällen håller johanna på att fixa och planera, vi ska nog samlas ett gäng tjejer och hitta på något kul :D

vår hemmakväll igår blev ganska galen. det började med att vi såg dirty dancing, en jättebra film och alla blev helt danssugna och uppspelta! så vi sätter på musik, jag och louise står och rockar loss till kizz, michael jaksson och massa annat. fett kul. sen börjar mamma och pappa bugga loss på köksgolvet. helt crazy. och till sist avslutade vi med en tryckare. haha. 

nej, nu väntar duschen! 




  

*

jag ska aldrig, aldrig, ALDRIG sitta själv på nyårsafton.


like it!

ganska skön skoldag idag, bara två lektioner. jag och camilla kom hem tidigt, efter en tur på stan, och såg film. sen tog vi bussen till landet. sköönt. och jag blev så trött av att åka buss så jag ska lägga mig på min brors rum och se film. jag passar på nu medans han inte är hemma, annars hade jag inte fått. för er som är intresserade så är det hans dator jag har också. och om han läser det här är jag sååå död.

ikväll blir det en lugn hemmakväll framför idol, men imorgonkväll ska jag och camilla försöka hitta på något tror jag :)

neeej, nu ska jag se sex and the cityfilmen som jag lånat av camilla.

hejdåväl






han är ju bara för jävla snygg!!


day and night

ungefär sent igårkväll fick vi reda på att sävefesten bara var påhitt, det var nån jävel som gjort fejkaffischer. DEPRISSION PÅ HÖG NIVÅ!

så nu sitter jag och camilla här i min soffa, jag har precis kommit hem från ibg och vi vet inte vad vi ska hitta på ikväll..

i helgen blir det iallafall massa innebandytittande. ser fram emot det!! 

____________________________________________________________________________

jag kom på en sak:
it's time to face the truth, i will never be with you. 
det är inte värt att lägga ner tid, tankar eller energi på dig mer. jag ger mig.  
och på nåt sätt känns det bra.
nu tar jag nya tag, öppnar dörrarna och ser ljust på framtiden!   

 

RUMBA!

jag och camilla satt hemma vid mig och skulle börja se en film. plötsligt ringer adam med nyheten om att det är sävefeeeeest! vi glömmer helt bort filmen, ställer oss upp och skriker, sätter på musik och börjar hoppa runt. fifan vad kul säger jag bara! :D TAGGATAGGATAGGA!

nu har jag varit duktig, för jag har lagat mat! och snart är det dags för träning igen, ska bli kuul! :)
vänta, måste bara skryta lite. idag på gympan hade vi häcklöpning. men lärare trodde jag höll på med friidrott för jag hade så bra teknik! suck on that!

nu ska jag äta och tagga lite till den här låten!




fuckfuckfuck

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där,

jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Nu kan det vara försent att säga som det är

 
Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut,
 
jag har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut.
 
Jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut,

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.
 

Jag vet att det är svårt över telefon,

men när jag har dig nära vill du därifrån.
 
Jag vet att du har tänkt, men berätta hur du mår


Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt

Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt

Det är dags att lägga på,

men att stanna känns så rätt

och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förut


http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE
http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE&feature=fvst 


think twice

kom hem från träningen för en stund sen, den här gången gick det ganska bra! har ätit och är proppmätt, borde egentligen skynda mig in i duschen för att sedan hinna plugga så jag sen kan somna i tid. ska räkna ut massa räntor och skit, jag orkar inte!!!

har fått reda på att jag ska ha praktik på hotell gute, känns både bra och dåligt. får se hur det blir.

aja, nu måste jag gå. måste bara tänka lite först.

blackhead

imorse vaknade jag SVARTHÅRIIIIIIIIG! förklaringen till det är att jag fick än en gång en impuls och köpte hårfärg igår och camilla skulle färga det. det råkade bli en lite för mörk färg. så för första gången i mitt liv är jag svarthårig. fifaeen.



jag är precis hemkommen från öster. jag och camilla har köpt en väldigt najs klänning tillsammans. innan det var det ibg. jag tycker det börjar bli lite drygt nu för tiden, och så gick det skitdåligt för mig!
snart ska jag iväg igen till nästa träning.
just nu sitter camilla bredvid mig och garvar åt filmen när vi tar hål i örat på ronja. så jävla kul! :D haha, ijeije!

jag är fett hungrig så nu ska jag äta, sen vila lite.

sholahopp


sanna mina ord



472 personer, vilket betyder fullsmockad läktare på dalhem ip, bra match och varmt väder. gött!



nu ska jag se fiiilm och vila en stund. 17 again! sen mys med familjen tror jag. sover nog i dalhem i natt. funderar starkt på att skite i ibg imorgon. jag orkar inte med allting ibland. känns som att kroppen inte hänger med på allt tränande, eller så håller jag på att bli sjuk. men jag har ganska späckat schema..
måndag: styrka, träning med laget.
tisdag: ibg, träning med laget.
onsdag: träning med laget
torsdag. ibg.
så, 6 träningar på 4 dagar. men vafan, innebandy är kul.




jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

min toppenlördag började på teamsportia. jag provade ut en ny endre-overaller sen hittade jag världens skänaste inneskor. loooooove!

väl hemma igen fick jag och louise order om att åka och köpa glass till våran sjuka lillasyster. så vi drog en raggarrunda till roma.

lite senare åkte vi till stan igen och såg när ibk spelade träningsmatch. jag såg med camilla och ronja :) men vi hann inte se hela för vi skulle iväg och hälsa på Jonna på sjukhuset. hon har nämligen varit lite klantig och brutit tårna. gullgumman. det var kul att se att du mår bra iaf! :) och vi hade till och med oss blommor och skulle ge henne, men man fick inte ha det på avdelningen hon låg på.. när vi kramat om Jonna ordentligt och sagt hejdå, mötte vi upp Denise.vidare till mcdonalds och träffade michelle. sen var kvällen igång! vi hann med mycket och jag hade skitkul! :) vi träffade många roliga folk och det var verkligen en härlig kväll. bortsett från regnet när vi skulle cykla hem. jag tror en mer detaljerad förklaring finns på ronjas eller denises blogg :) 
ungefär fyra kom jag och camilla hem till mig, och somnade ganska fort. kameran fanns på plats hela kvällen, så bilder kommer nog på fb snart.
vi gick upp vid ett förut idag. sen kom louise hem och vi satt och pratade lite innan vi skulle åka till dalhem.

nu sitter jag här, lillsyrran ligger på soffan och snarkar och om en timme ska jag upp och se fotboll. seriefinal mellan dalhem och levide. spännande! 

hej på er   

det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt

jag är så bäst! har precis knäckt min brors lösenord på hans dator. HAHA! så nu kan jag se film hela natten. 

Lee Gotvik, vinnare av idol 2009? hoppas det! :D 

imorgon är det inköpsdag på team sportia, ska dit en sväng och kolla lite. sedan blir det tjej/myskväll hos camilla. :) 
nu ska jag som sagt se film, sen sussa. 

godnatt :*



I don't wanna be a fool, crying over you. 
 
 

ett av dom bästa barnprogrammen!



sitter och ser de tre vännerna och jerry. fett kul!
snart kommer camilla, vi ska se film. sen åka hem till landet :)

 

saker börjar klarna, men dom är fortfarande väldigt oklara..

jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt

jag sitter just nu och lyssnar på bra musik och fördriver tiden i bibliokteket. jag är så bra så jag blev klar med lektionens uppgifter på en halvtimme :D fast, det gjorde typ nästan alla. men inte camilla. så det är henne jag väntar på. när hon är klar ska vi gå och äta chickenbits! mums!



Viggin var och hälsade på i våran skola förut. mycket trevligt! :)
nu ser det ut som att ronjas klass börjar droppa in här, ronja kom hit!
ikväll ska jag hem till landet, ska bli ganska skönt faktiskt.

nu ska jag fördriva lite mer tid, läsa lite bloggar och hoppas på att ronja kommer hit.

 


jag har försökt att träffa andra men det är inte så lätt

olivia from camillas place. g to the ammelgarn!

vi tog bussen hit efter skolan, har chillat hela eftermiddagen. ätit god mat och god kladdkaka! mums. snart ska vi mysa och somna till en film. imorgon blir det uppstigning 05.00

imorgon är det helg!

shulululu




VI GILLARE'
(tatueringen alltså, rutorna är bara ett plus)


jag vet att du har tänkt, men berätta hur du mår

dags att sova.
sovmorgon imorgon! :D

godnatt & sov gott

glöm inte att säga grattis till camilla imorgon!


*

färjan-håkan har just stått och blandat massa drinkar i tv. tyvärr så lyssnade jag inte på vad de innehöll, men oj så goda de såg ut! jag vill också kunna det!

någon som har några bra tips?


när jag har dig nära, vill du därifrån

dålig uppdatering av mig, fy! men det ska jag försöka ändra på nu.
helgen bjöd på mycket skratt, minnesluckor och pinsamheter. därför får den helt klart godkänt. jag hade skitkul! bilder finns, men endast på camillas kamera. hon lovade att inte lägga ut dem någonstans, tur det!

i måndags hade jag en skön sovmorgon, sen styrka. sen matte. sen en stund på stan med camilla. efter det hem till camilla och laga mat. sedan hem till mig och laga mat. och sen träning! vi var många, och det var kul :)

igår, tisdag, var det dags för skolfoto i skolan. fifan säger jag bara. jag såg ut som ett jävla äckel. blää. jag har då aldrig blivit bra på något skolfoto.
vi fick se en film och lyssna på Emerich Roth i skolan också. väldig intressant och väldigt väldigt hemskt.
när vi slöt skyndade jag hem för att äta och byta om. sen cyklade jag med ronja och johanna till P18 där vi skulle springa cooper med ibg. och det var det jobbigaste jag gjort på länge! fifan. jag var sämst.
stressade hem för att hinna sova en stund innan jag skulle iväg på näta träning. plötsligt ringer louise och väcker mig och säger att jag måste vara med på kort med a-laget för att det är någon som fattas typ. kul. så jag fick åka iväg och vara med. dom frågade också om jag ville träna med dom, jag tvekade. hann inte svara ja eller nej. men då sa deras tränare att jag skulle träna med mitt lag ändå. jahapp.
så jag åkte till västerhejde och tränade med mitt lag. 
halv tio var jag i stan igen. åt, duschade och sedan gick jag till camilla. vi såg scrubs, tog en promenad, såg mer scrubs men då somnade jag. så halv två gick jag hem och sov. gött! 

idag är det 09 09 09-dagen, Gabriel fyller år och vi lediga! jag har precis ätit frukost. idag ska jag vara duktig, jag ska städa, tvätta och sen gå och handla. men jag hatar att handla själv, så ska höra med camilla om hon vill följa med.
ikväll är det träning igen. raawr!

imorgon åker jag med camilla till gammelgarn och äter smörgåstårta. för hon fyller sjuttis :) 

cameltoe


-

they say time heels everything.
but i'm still bleeding.



jag vet att det är svårt över telefon

sitter på mitt rum i dalhem i en jätteskön, snygg moulitröja som någon glömt hemma vid mig förra torsdagen. har frågat runt lite vems det kan vara, men ingen äger den. knäppt. och eftersom jag var frusen var det den som låg närmast. imorse var jag uppe tidigt, åkte till stan för att sälja kaffe, korv, kakor och godis på skarphällsdagen. det regnade som fan och vi hade knappt några kunder. värt.
nu tänkte jag ktypa ner i sängen och se en film. måste ju vila upp mig inför ikväll ;)

chocopops.

jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut. jag vill ha dig nu som jag hade dig förut!


look into my eyes, what do you see?
not just the color, look inside of me











ikväll: film, buss, dalhem, baka, vila, umgås med familj,
imorgon: skarphällsdagen sen PAAAARTY!


jag har försökt att fånga den andra, men aldrig nåt ut

jag har precis kommit hem från en ganska blöt cykeltur. det regnar ute. jag och camilla har varit på bio. sommaren med göran! sjukt rolig! :) 
våran tv fungerar inte. eller, batterierna i dosan är slut. ganska drygt. 

i veckan har jag tränat massa innebandy. i tisdags blev det två pass. ett med ibg och ett med laget. känns ganska tungt nu första gångerna. men man vänjer sig väl :) innebandy är kul! 

idag har jag hjälpt camilla lite med sina matvanor, ska bli kul att se om det blir bättre ;) 

jag längtar tills på lördag. då jävlar brudar, fan vad sexiga vi ska vara! :) 

jag hade väl inte så mycket mer att säga. jag känner att mitt liv inte är sådär superintressant just nu. det måste hända något kul snart! 

hare



  

jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut

orsaken till dålig uppdatering är den att vi har ingen dator i stan ännu. men den kommer idag tror jag! :)
just nu sitter jag i skolan. imorse sa virrbörje att vi inte skulle ha någon turismlektion. men nu sitter jag här.. suck.
snart ska jag cykla hem, sen på ibg och sen på träning. härligt!

igår hade jag styrka med ibg. och jag har sån jävla träningsverk idag! kan knappt gå. jag älskar knäböj!


 
nästa måndag börjar jag halv tio, wihu! MEN, jag ska träna med jävla hockeygymnasiet. HUR KUL ÄR DET?
vi var och inventerade med laget på willys igår också. det är inte superkul, men det blir vad man gör det till! efter det kom bp, hampus och emil och hälsade på. trevligt.

JAG VILL HEM! 

ps. idag flyttar camilla till stan.   

RSS 2.0