2011-02-28

idag är det sista februari, våren närmar sig!!

idag har jag och mamma varit och kollat på tyg och mönster till min balklänning. Det är svårt att hitta exakt mönster och färg som jag vill ha.. men jag hoppas det ordnar sig!

snart ska jag iväg på träning, sen ska jag hem och se innebandy på tv :)

vi åkte ju upp i lördags och fick en dag på stan, jag köpte 3 tröjor och ett par skor. Allt gick på 700, jag är bra på att fynda!

matchen gick sådär, den var seg kändes det som. jag spelade halv ungefär och det gick inte bra. jag blir så arg på mig själv ibland. vi vann i alla fall och är nu klara för slutspel. Najs!  

nu ska jag pussa på Adam.

2011-02-25

igår efter skolan var jag, Louise och Camilla på stan en stund och kollade tyg och mönster till balklänning. Det var kul och jag tror att jag vet ungefär hur jag vill ha min klänning! :)

på träningen gick det skitdåligt. efter träningen skyndade jag, Louise och Issa oss att duscha för vi skulle till Wisby Strand och se Glada Huddik teatern! Det var jätteroligt och bra. Dom är så gulliga :)



idag var det sista dagen innan lov, fan vad skönt. jag sitter just nu hemma hos Adam, han har inte slutat än. Vi ska nog till dalhem en sväng sen. ikväll blir det mys framför tv:n. Vi blev ju tvugna att ta båten imorgonbitti fast vi spelar på söndag eftermiddag.. ganska drygt. en dag i stockholm utan pengar, inte kul.



2011-02-23

idag hade vi besök av ett meduim på religionen. Det var spännande och intressant! jag tror stenhårt på att det finns andar och spöken och sånt. Speciellt efter att ha bott på endreväg! men visst känns det lite fånigt när en man sitter och pratar om "andra sidan" och "andliga världen" och "läsa tankar" osv. men jag skulle gärna vilja vara "mottaglig", det hade ju varit hur coolt som helst. Han som vi hade på besök gjorde även auramålningar och de stämde bra så det kan ju inte bara vara bluff. jag tycker sånt är väldigt intressant! 

ikväll ska vi träna i klinte.. bara för att det är basket i södervärn. Golvet i klinte är snorhalt, men jag hoppas det ska gå bra. Ska även hem en stund ikväll, mys. 

just nu ser jag på top model och adam sover.. som vanligt.. 

jag måste sola snart för jag är likblek. blir ju typ rädd för mig själv.  

21.11

för första gången på väldigt länge har jag cyklat! och dessutom när det är snö och halt.
jag har nämligen varit på form och sprungit och kört lite styrka. det känns så bra när man är klar. 

just nu är det Linköping-Täby på tv. (innebandy alltså) spännande. snart ska jag gå och duscha och snart kommer adam hem.

idag har jag skaffat första och andra säsongen av Eva och Adam på min dator! soooft.

Ta på dig en jacka eller spring.


2011-02-21

för några dagar sen när jag skulle göra armhävningar på knäna, fick jag ett litet blåmärke på varje knä. Det påminner mig om när jag gick i femman och skulle göra småstjärnorna. Kommer ni ihåg Emma Söderstrand och Julia Nilsson när ni gick runt på scenen på träningarna och lekte dvärgar och fick blåmärken på knäna? hehe.

idag tänkte jag sitta ute i solen och få lite färg i ansiktet, för ni vet väl att solen tar jättemycket nu, men solen försvann precis. typiskt! det kanske är skönare med solarium, fast dyrare.. hehe.

2011-02-20

fick göra några inhopp på matchen idag, det var kul. och en väldigt nervös match som slutade 5-5.

vi har ätit god mat här i dalhem ikväll och nu sitter vi och ser solsidan. fifan för ove alltså.




hej









hejdå

Gissa låten

Svårighetsgrad: Lätt

"Det är en vacker dag"

2011-02-19

matchen idag, lite oklar. vi hade bollen typ hela tiden, vi rullade bra, vi gjorde det vi skulle förutom att träffa mål, åkte på kontringar och förlorade. lite tråkigt. men rönnby är bra. Jag fick göra några inhopp, det var jättekul och jag tyckte det gick bra! 

efter vår match såg jag ibk, det var en spännande match som slutade bra. efter den skulle jag och adam bara hem till honom eller mig och mysa och ta det lugnt. men han skulle helt plötsligt ut på krogen.. 

nu sitter familjen framför melodifestivalen och äter förvånadsvärt inte godis, utan grönsaker, frukt, ost och lite annat gott. jag känner mig ganska trött och ska nog lägga mig tidigt ikväll. 

imorgon är det ny match, då ska vi fan vinna :) vi har inte fått veta laget än. Jag hoppas på speltid!  

Liten och trygg



2011-02-18

igår var Ronja förbi vår träning. Jag fick bara en liten liten pratstund, men det var ändå jättekul! och det var skönt och se henne, fast det skär fortfarande lite i hjärtat när hon kommer på kryckor. puss på henne! 

idag har vi haft uf i skolan, sen har jag och adam sett lite tv och städat lite hos honom. sen har vi ätit mat med hans föräldrar. och nu sitter jag i dalhem. adam kommer snart hit.

imorgon är det match! det är svårt att vara avlastningskedja, men vi ska bara in och köra!  



 

2011-02-17

yes 62 av 67 poäng på organisations-provet!

UF tar kål på mig..
ikväll är det träning, jag längtar! den här veckan har varit den roligaste någonsin, för det har gått BRA.
nu ska jag gå och skriva ut lite CV:n.

2011-02-16

nu är jag riktigt jävla trött på vinter, snö och kallt. jag vill ha vår!

adam ligger och sover. han är helt otrolig. det går inte att väcka honom, jag har provat allt. först var jag snäll och klappade honom på kinden, pussade honom i pannan och pratade mjuk, men det funkade inte. jag har slått honom, skrikit, kastat saker på honom, smällt i dörrar, ringt hans mobil, satt på tv:n på högsta volym, kastat av honom filten, allt! fan vad arg jag är. vad är nästa steg liksom? 

har precis rensat min, eller adams garderob fast mina kläder, det är kul. alltid lägger man tillbaka några plagg som man tänker att det här ska jag använda, men man gör aldrig det. så den här gången har jag varit bestämd! ingenting som jag inte använder får ligga i garderoben.

dags att rasta muttan.

Gissa filmtiteln


"Läskig film"

2011-02-15

halva februari har gått. Heja februari nu har du bara nästan lika mycket kvar!

Idag har jag varit jätteduktig i skolan.
Jag har samlat massa fakta om stjärnor. 
Jag gjorde jag prov i organisation som jag pluggade till 45 minuter innan jag skulle ha det. och det gick bra!
Jag åt jag mycket fisk i matsalen
Jag fick reda på resultatet på ett prov jag gjorde förra veckan, det var dock inte så bra. och jag blir arg. för jag hade verkligen pluggat till det. 
 
nu är jag hos Adam. vi ska äta bullar och dricka nyponsoppa. just nu laddar jag min ipod, och det kommer upp en plupp som säger att det uppstod ett fel och att synkroniseringen misslyckades. Vad gör man då?

ikväll är det training, det ska gå så jävla bra för mig. shiit asså. vi ses på line up:en på lördag!  

nu ska jag gå och bajsa.  

Gissa låten


"Jag hade just seeex, och det kändes så bra"

2011-02-14

fyra poäng i helgen, inte vad vi ville. men okej. jag spelade 2 perioder mot örebro och jag tyckte det gick bra.

idag är det alla hjärtans dag. den ska firas med dom jag tycker om, min familj. och typ Adam, som är min snutteputtesötelillepluttigullinuttifjuttisötipojkis. 



han kommer bli en liten svidispidis om han ser den här bilden.

2011-02-09

idag är det redan onsdag, shit vad tiden går fort! 
veckans träningar (hittils i alla fall) har gått förvånadsvärt bra, det är jättekul!! 

i helgen åker vi iväg och möter örebro och karlstad, vi åker redan fredag. Ska bli kul med match! 

just nu sitter jag hemma i dalhem. Det är mysigt att få komma hem och äta lite mat, och annat gott. (mamma fjäskar altid när man är hemma, med godis eller liknande. i det här fallet en chokladask) jag körde hem från träningen och ska nog köra in till stan igen, shit vad jag vill ha körkort då. ska fan få tummen ur arslet och ta det SNARAST. 

japp, det var det det.



  

2011-02-06

Jag hade jättekul igår! kvällen började hos issa där vi gjorde oss i ordning lite. Sen åkte vi till Erika och hade före-förfest. Vi åt chips, drack gott och umgicks. Mys! Efter det bar det av till lokalen. Vi underhöll oss bra där i lokalen med lekar och massa snack. Runt halv ett var det dags för utgång. Jag och Jessica gick till hamnplan, det var helt okej kul där. ganska mycket folk. Vid tre var jag och Adam hemms hos honom.

Det börjar bli vår känns det som!! Solen sken (jätteirriterande) när vi vaknade idag och när vi åkte till Dalhem så var det till och med torr asfalt! wiiee. hoppas det fortsätter så. 

Idag blir det lite plugg och slappa framför en film.  

-

den här boken är bra! 

 

2011-02-05

tjejkvällen i torsdag var rolig och mysig, kul! Adam hämtade mig och vi kom hem runt elva. Igår, fredag, hade vi UF hela dagen i skolan. Det är jättekul att bokföra...
Efter skolan slappade jag hemma hos Adam, han var på stan och fixade lite grejer. Vi var även i Dalhem en stund, sen hade vi myskväll med godis, chips och let's dance hos Adam. Hans föräldrar är ju inte hemma. hehe.

Idag har jag och Louise varit på Form, känns skönt att jag har det gjort! Ikväll är det ferre! har hört att det är många som ska ut så det ska bli kul!

just bu sitter jag hemma hos Adam, han är i hemse och spelar innebandy, men han kommer hem snart!

det var allt för mej, HEJ!

2011-02-03

Den här veckan har vi haft ganska jobbiga träningar, eftersom vi är spellediga i helgen. Jag har börjat pröva min astmamedicin, och den hjälper typ inte. Får andningsanfall hela tiden. Jag hatar det.

idag är det redan torsdag, jag sitter hemma hos Adam och vi äter prickikorvmacka. Ikväll är det sista träningen för veckan och efter den ska jag äta mat med tjejerna i klassen. 

I helgen ska vi fira att Anna fyllt 25, det ska bli kul!  

RSS 2.0