2010-09-29

Idag har jag och Adam varit tillsammans i 8 månader. MUMS!
Idag fick jag och issa en god nyhet från vära tränare. GÖTT!




2010-09-28



"Olivia, varför skriver du blogg egentligen? Du behöver bara skriva ett inlägg om en dag så kan man ditt liv. Du gör samma saker hela tiden"

2010-09-26

då var redan den här helgen slut då..

jag har (såklart) varit med adam hela helgen. oj vad glad jag var i fredags när han kom hit! och vad mycket kul och sjukt han hade att berätta. haha.
igår var vi på innebandy, ibk spelade bra och vann! gud vad sugen jag blev på att spela. efter det åkte vi till Adam och åt middag för att fira hans syster och hennes pojkvänsom fyllt år.
idag har vi sovit länge länge. sen sett massa idolrepriser. Runt 5 var det middag igen, då kom hans mormor och morfar dit. det var trevligt. vi blev så mätta att vi var tvugna att ta en promenad. det var mysigt.
nu har vi just kommit till dalhem, vi ska se parlamentet och sen gå och lägga oss.

det har gått helt okej för endre i helgen, en förlust och en vinst. gött!  


2010-09-24

om bara några timmar kommer Adam! 

idag har jag varit i skolan, jag och Elin har jobbat med vårat uf. grymt. vi har även varit på stan en stund efter vi slutat. Runt fyra gick jag hem till issa, vi blev hämtade av mamma och sen jag kom hem har jag städat. det behövdes. 


nu: idol  


2010-09-23

Bara en ynka liten pyte dag kvar nu! iihh, adamadamadam!

 

idag hade vi spexfoto, det var jättekul!

nu är det idol.

2010-09-22

idag har jag gått upp kvart över sex och tagit bussen vid sju. som föregående dagar i veckan. Efter skolan har jag gått hem till issa, chillat och ätit. som föregående dagar i veckan. sen har jag tränat som föregående dagar i veckan. 

Det är ganska svårt att vara bäst på träningen i det här laget, men det gick i alla fall bättre idag! 
Vi fick reda på idag att vi inte ska med i helgen. Eftersom vi är skrivna i u-laget kan vi inte spela de här matcherna med a, för då får vi inte spela nästa match med u. Krångligt, men sant. Det känns tråkigt men ändå ganska skönt att få vara hemma. Tråkigt att inte få spela, men skönt att träffa A D A M ! 

just nu sitter jag och ser på idol, när det blir paus ska jag pröva ut lite kläder som jag ska ha på vårat spexfoto imorgon. HIHI!  

bara 2 dagar kvar nu!  

.

shit vad träningen ska gå bra ikväll. jag ska bara bäst!

2010-09-21

ingenting har gått bättre idag. jag hatar det här!
jag är inte ens värd att sitta på bänken i helgen.

KOM HEM NU!


2010-09-20

INGENTING går bra nu!!!!!!!

tur att jag har träffat bästa Ronja idag, tagit en mysig fika och pratat massa. annars hade jag brutit ihop!
tack sötnos.



jag vill att adam ska komma hem.  

2010-09-19

igår var jag ju som sagt på stan med Joel. Vi hittade massa fina grejer till honom.
Klockan ett satt vi i södervärn och såg handboll, tyvärr blev det förlust för gute. Jag och Ronja sköt upp våran träff tills nu i veckan.  

Runt sex var jag och Adam hem till honom, vi skulle äta middag med hans föräldrar och några vänner till dem. Det var jättegott! efter maten tog jag och adam en mysig promenad i höstvädret. när vi kom tillbaka var det efterrätt, men INGEN till mig. duktig olivia!
resten av kvällen spelade vi wii. Jag och Adams pappa krossade de andra i både bowling och frisbee! haha.

idag har jag varit deppig. För Adam åker till Lettland ikväll och kommer inte hem förrens på fredag. jag dör. han åkte hem för bara 2 timmar sedan och jag blir snart galen. men nu är det bara ungefär 120 timmar kvar... 
JAG SAKNAR HONOM! 

 

kom precis hem från dalhems skola, vi har varit och röstat där. jag vet inte varför jag röstade på det jag gjorde, men vafan. jag röstade i alla fall.
jag tänkte snart få tummen ur arslet och gå ut och springa det vi blev tillsagda att springa i helgen. imorgon är det skola igen..

2010-09-17

hej.

träningen igår gick bättre, men det gick fan inte bra..
idag i skolan hade vi UF. och vi har ännu inte kommit på någon bra idé! så om det finns någon där ute med en jätteidé på gång vill vi gärna höra.

efter skolan följde jag med Camilla hem och kollade hur och vart hon bor. mycket najs! hon och tre tjejer till åker ju till cypern på söndag. jag är en aning avis. men jag hoppas och tror att dom kommer ha jättekul!

nu är jag och Adam i Dalhem. Vi ska vara här ikväll, troligtvis. Imorgon ska vi åka på stan och handla med min bror Joel. sen ska jag se handboll och sen ska jag vara med RONJA! wihu :)

nu är det matdags!

2010-09-16

på min lediga dag har jag sovit hyfsat länge, sett tv, pluggat naturkunskap, städat och nu sitter jag här. Snart ska jag åka och träna.
efter träningen åker jag hem till Adam och sover där.

igår gick jag med i ett vad som endel i laget har. Vi ska inte äta sötsaker, alltså godis, kakor, chips, glass och sånt fram till 1 november!! det ska bli kul och se hur det går.
det kan bli svårt, men jag ska klara det!


-

Saker förändras. 



förhoppningsvis till det bra..


2010-09-15

hej. idag gick träningen sådär jävla asdåligt så man bara vill gå där ifrån och helst inte visa sig mer. Men vi ser det från den povitiva sidan och säger att då kan det ju bara gå bättre imorgon!

imorgon är vi lediga, det ser jag fram emot.
det var allt jag hade att säga.
ching

Nämen hej sötnos!


-

och så får vi ju inte glömma att säga Grattis till Camilla som fyllde 18 i Fregads. Hoppas du hade en trevlig kväll.  

GRATTIS!






2010-09-13

ingen superhelg direkt..

jag har varit sjuk hela helgen. Halsont, ryggont, feber. I fredags kväll fick jag feber, så jag bestämde mig för att inte åka med upp och spela.  

I lördags låg jag på Adams soffa halva dagen. Men han var bra på att ta hand om mig så det var bara mysigt. Andra halvan av dagen låg jag här i Dalhem på soffan.

Igår, söndag, mådde jag bättre. Ingen feber! men istället verkade det som jag drabbats av urinvägsinfektion. lagom kul.
runt fem var jag i alla fall hos Adam och såg fotboll och åt ostbricka med hans familj. Senare åkte vi tillbaka till Dalhem och sov här.

Idag är jag hemma från skolan. Jag skulle egentligen till vårdcentralen och så, men det behövdes inte. skönt. Adam har precis åkt, så jag sitter här själv och ser tv. Jag måste egentligen läsa engelska och psykologi..


2010-09-09

Hej

alla statusaar på facebook handlar om insparken, och jag kommer inte vara där! det är rätt sjukt, jag var på alla sävefester i tvåan och alla utom två i ettan. Men jag och hoppas att det är en positiv grej att jag inte går. Och jag är glad för det, eftersom jag är jättetrött, har skitont i halsen och är helt slut. Plus att jag efter i lördags har tröttnat på att dricka, det är bara äckligt.

kvällens träning gick faktisk bra! det var kul. I helgen har vi träningsmatch, på fastlandet. Jag ska inte spela från start men jag känner på mig (om jag inte mår sämre) att jag kommer få lite speltid i alla fall :)

just nu sitter jag i Dalhem. Adam är på insparken, man bara ehh va?? han som alltid gnäller om att det är så tråkigt, ovärt och töntigt. men men.

nu ska jag duscha sen gå och lägga mig och det ska bli så jävla skönt.

ps. Grattis till Gabriel som fyller år idag och som klarat uppskrivningen!

2010-09-08

Hej! jag har precis ätit 4 kotletter med potatis och sås och jag är fortfarande inte mätt! ärligt talat så blev jag bara mer hungrig.. det är något fel på mig.

Igår gick det sämst på träningen, jag blev så frustrerad. Men idag gick det bättre, SKÖNT!
Nu ska jag gå och duscha och sen se idol.

ikväll åker jag in till Adam igen.

-

Det här läste jag på Endre-bloggen igår: 

Igår kördes övriga tester, inte med alla då en del var småkrassliga.
Största överraskningen på mig var Olivia Ruthström på 10-20-30 m. Vet den bruden om att hon är så snabb? Nu gäller det att visa det på plan också. Först på allt Olivia och då jävlar anamma.

Jag vill inte skryta, jag blir bara glad och stolt över mig själv! :)


2010-09-07

igår måndag var jag i skolan, sen gick jag hem till Sara och Annie för att kolla hur dom bor och för att jag skulle vänta på mamma. Trevligt!
på kvällen var det träning med u. det gick skitdåligt.
jag sov hos Adam.

Idag har jag varit i skolan, sen har jag varit och beställt studentmössa och sånt!! jättekul. Det är svårt att föreställa sig att det snart är vi som tar studenten!!

nu är jag och adam i dalhem, vi ska laga mat och sen ska jag träna.

2010-09-05

lagfesten igår var jätterolig!! vi åt tacos, fick massa uppdrag, dansade, sjöng och lekte. när klockan närmade sig tolv skulle alla ut, inklusive mig. Men jag ångrade mig i sista stund och ringde adam som fick komma och hämta mig.

Idag har vi sovit länge! Vaknade typ halv tolv. då tittade jag ut genom fönstret och trodde att det var snö ute!! Men det var bara deras mur.. men det fick mig att tänka på hur mysig vintern och framförallt julen är. Längtar!

klockan ett var Adam, hans föräldrar och jag vid hans farmor och åt middag. Jättegott! vid tre var vi hemma igen och då åkte vi hit till dalhem.

imorgon börjar vardagen igen.

2010-09-04

oj, nu var det längesen jag skrev!

i torsdags var jag inte på träningen för jag kände mig inte riktigt frisk. och igår efter skolan åkta jag och Adam hem till honom och bakade kladdkaka, såg film och hade det jättemysigt :) vi åt mat hos honom sen åkte vi till dalhem.

idag har vi haft tester med a-laget. Det gick faktiskt ganska bra, jag förbättrede endel resultat. Vi har fått nya matchtröjor, tagit lagfoto och enskiklda foton också. kul!
ikväll ska vi äta middag och ha kul med laget. Så vi ska snart in till stan igen och göra oss iordning hos Issa.

Nu ska jag duscha!

2010-09-01

gårdagens träning var jätterolig!! vi ska ta det lugnt den här veckan, vilket känns skönt!
Efter träningen åkte jag och Adam hem till dalhem, jag duschade och åt och sen åkte vi tillbaka till stan och sov.

just nu sitter jag i dalhem, tog bussen hit vid två. Snart ska jag äta och sen iväg på träning. 

stannar i stan ikväll och sover hos Adam.  

RSS 2.0