2011-08-30

adam har köpt en iphone. han slutar aldrig pilla på den. idag på träningen vrickade jag foten. väldigt onödigt. men det är nog inte så farligt.
efter träningen har vi fikat tårta här hemma för att issa fyller år. imorgon får vi lägenheten!!!!

Issa fyller 18! GRATTIS!


2011-08-28

det var den helgen det. ica maxi cup gick nog sämre än förväntat. vi vann en och förlorade två. jag spelade sammanlagt fyra perioder. två av dom gick bra, en gick okej och en gick uselt. men det har varit roligt att spela!
vi har ätit smörgåstårta hemma för att Issa fyller år på tisdag. det var gott!
just nu är jag hemma hos adam, han är inte här men han kommer snart med båten! kom precis från sjukhuset, för där ligger pappa. han har varit på akuten 3 gånger på 2 dagar och nu har han blivit inlagd. han har ont och är svullen i magen och spyr typ. det är något med tarmarna. det är inte kul, en pappa ska inte vara sjuk. imorgon ska han i alla fall röntgas och jag hoppas man kan få reda på vad det är, man tänker ju alltid att det är det värsta.

imorgon åker jag, mamma och louise till uppsala med louise och alla hennes grejer. hon börjar ju skolan. egentligen skulle inte jag med, men pappa kan ju inte så jag får rycka in. vi ska nog gå på ikea och lite annat roligt också!

jag måste bara säga en sak, vi skulle ta lagfoto igår och såklart vaknar jag upp med ett svullet öga och typ knottrar över hela kroppen. något slags allergianfall typ. inte så roligt, men det hann lägga sig ganska bra tills vi skulle ta kort så jag hoppas inte att det syns så mycket!!!

nu ska jag se svensson svensson.

2011-08-26

det är väldigt tråkigt att vara arbetslös. man har ingenting att göra på dagarna..
men igår var jag på stan med Louise och mamma. mamma behövde en ny garderob eftersom hon gått ner i vikt. vi var ganska länge på stan, när issa slutat skolan mötte hon upp och och vi satt oss och åt på skafferiet. trevligt!!
det enda jag gör nu för tiden är att träna innebandy. och det är kul. i onsdags sprang vi blodomloppet, 5 km. det gick sådär. igår på träningen fick jag spela back. det var kul! men ganska svårt, det kändes som att jag yrade runt bara.. hehe.
i helgen är det ica maxi cup! jag väntar spänt på att tränarna ska meddela hur laget ser ut.
nu ska jag gå ut och plocka lite äpplen så mamma kan göra äppelmos, äppelkräm, äppelsaft och äppelpaj sen!


2011-08-22

jag har haft en väldigt trevlig och rolig helg med Endre IF. Vi har även spelat två träningsmatcher mot Södertälje rockets. Första matchen vann vi med 12-0. Då satt jag på bänken. Andra matchen vann vi med 15-1, då spelade jag hela matchen och gjorde ett mål. Det var jättekul att spela!
jag har även hunnit med att se fotboll på dalhem ip och tagit hand om min skadade och grönhåriga pojkvän. De har haft inkilning med sitt lag. Jag tror han hade kul. nu är han i alla fall inte grön i håret längre.
idag är det måndag, imorgon är det många som börjar skolan igen. men inte jag, vad ska jag göra?
om en vecka får vi flytta in i lägenheten vilket ska bli otroligt roligt!
ikväll är det träning som gäller!

2011-08-19

nu åker jag på kick off med laget!

2011-08-16

jag körde på båten!
jag körde av båten!
jag körde inte till stockholm, men en bit in i nynäs. hehe. 
vi var på ikea. 
vi var på stan. 
vi såg film.
vi åt gott. 
vi hade kul. 
vi åkte hem. 

idag har jag tränat innebandy och det var kul. det bästa är, att imorgon ska jag göra det igen!! 
om det blir bra väder imorgon ska jag typ till stranden, najs.  

2011-08-13

nu har jag jobbat klart!! imorgon åker jag till stockholm.

2011-08-12

bara 18 timmar kvar på nymans, mamma och pappa har köpt en lägenhet på stenkumlaväg där jag adam och issa ska bo, innebandy är kul och snart är det höst.

yeah!


2011-08-07

åhhh, idag är jag leeedig. skitskönt. en sak till, jag är ledig iomrgon ocksåååå!! wei. fast då ska jag jobba på tornerspelen med laget. ikväll ska min familj och adams familj ut och äta, trevligt.

mamma och pappa kanske ska köpa en lägenhet som jag, adam och issa ska bo i!! hoppas allt går som jag vill!
i natt var jag och hämtade adam efter krogen, då blev vi stoppade av polisen.. och adam hade inget bälte på sig..

nu ska jag göra något, för jag är ledig!!

2011-08-04

cooper igår gick bra!! jag förbättrade min tid med 45 sek! känns mycket bra. det var också skitkul att träna innebandy igår, är så taggad inför den här säsongen. men jag kommer inte att kunna träna någonting nästa vecka, för jag ska jobba varje dag utom söndag. det suger. men det är pengar!

just nu sitter jag ute i solen hemma hos adam. om ca en timme ska jag åka och jobba. pengar pengar pengar...

2011-08-03

jaha, då var det augusti. jag har endast 8 arbetsdagar kvar. sen då? vad ska jag göra sen? fifan vad jag hatar att inte veta, att inte ha något planerat. ska jag plugga? nej, för vad fan ska jag plugga till? ska jag jobba? ja, men vad ska jag jobba med då? ahhhhhhhh. 

ska vi flytta in på endreväg igen? ja, om jag och adam får jobb. ska vi köpa en trea på stenkumlaväg? ja, det hoppas jag. men då måste jag och adam också ha jobb! vi måste ha jobb vart vi än bor liksom. 

ska jag springa bättre på cooper än förra gången? JA FÖRFAN! kommer jag att orka det? hoppas det efersom jag har skitdålig tid förut. har jag tränat tillräckligt i sommar? hoppas det. kommer det att spela någon roll nu när vi börjar med innebandy? det hoppas jag inte för det är nog till min nackdel.. 

ska jag gå ut och sola nu? nej, jag ska gå och packa mina saker. ska jag åka till stan om ca en timme? ja. 
  

RSS 2.0