2011-07-30

igår var det fredag och jag var ledig. jag var ute och sprang intervaller i regnet sen var jag hemma och slappade. på kvällen firade jag och adam att vi varit tillsammans i ett och ett halvt år. jag tycker det är helt otroligt hur mycket man kan tycka om en annan människa.

idag får jag lööön!


2011-07-26

aa, det går bra nu.
idag är jag ledig, har varit på möte om att jag ska vara ledsagare, har varit på gymmet, har kollat upp en massa roliga grejer, nu ska jag duscha,städa och tvätta, ikväll ska jag på bio. allt rullar liksom på i ett ganska behagligt tempo. jag gillar det.

2011-07-18

igår var jag ledig. då hann jag bland annat med att sola, tvätta och städa bilen. 
nu ska jag ut och sola, sen iväg och jobba. 

jävla fin bil det där! 

 


2011-07-14

jag tar mig aldrig tid till att skriva längre, vilket är tråkigt. men jag har inte heller så mycket att skriva om. jag jobbar och när jag är ledig så slappar jag.
men i helgen som var var det ju stångaspelen!! det var superkul, vi gick upp i ettan i frampärk och höll oss kvar i mästarklass i bakpärk. skitbra! 
igårkväll var jag på förfest hos anna en stund, kom ganska sent dit eftersom jag jobbade. där var i allafall några i laget. de skulle sedan vidare till gute. men där kom inte jag in så jag väntade på adam och robin och vi gick på hamnplan. där var det inte så mycket folk så vi gick vidare. kvällen slöt som vanligt på mcdonalds sedan fick jag och adam skjuts hem. 
idag skulle vi gå upp i ganska klok tid för att hinna så mycket som möjligt. vi gick upp vid elva och vi har inte gjort ett skit. bara slappat. vilket i och för sig är ganska skönt men jag får panik när man bara ligger på soffan och helt plötsligt är klockan typ fem. vi har i allafall handlat ingredienser till en fruktsallad som vi ska göra sen, hämtat våra biler, åkt till dalhem och skjutsat issa till bussen. vi skulle egentligen fixa med min blå pärla (en bil) men det regnar ute.. och så måste vi springa! det är mycket nu.
snart är sommaren slut.. jag måste ha ett jobb! 

en sak till. KÖP NJUTABÖCKER FÖR FAN! jag har tre stycken som jag vill bli av meeeed.  

 

2011-07-08

oj vad många dagar det gått sedan sist. jag har hunnit med ganska mycket på de dagarna. jag har varit på sjukhuset och gjort andningsprov, jag har sprungit coopertest, jag har vaktat en plan i almedalen en hel natt, jag har jobbat, jag har varit ledig, jag har jobbat, jag har jobbat och jag har missat två dagar av stångaspelen. men imorgon då jävlar! jag är skitnervös. nu ska jag gå och duscha för jag har precis varit ute och sprungit! sen sova.

2011-07-02

det är så varmt och kvavt att man inte orkar vara ute, det är bara jobbigt..
igår efter jobbet åkte jag först hem och gjorde mig i ordning, sen till stön och mötte upp några brudar på taverna. vi satt där i typ en timme, sedan gick vi ner mot gute.  där inne var det ganska mycket folk, men inte så många som man sett förut, hehe. jag drack inte eftersom jag skulle köra hem, men jag hade kul ändå!! klockan tre var jag och adam hemma i dalhem. då hade vi också hunnit med en max drive in.

idag har jag varit på stan med issa och elias. jag har köpt massa grejer. bland annat löpartights och converse!
när adam slutat ska vi städa och fixa. ikväll ska vi nog på hamnplans invigning.


RSS 2.0