2010-10-28

nu ska jag hjälpa mamma att baka bullar. MUMS!
 

2010-10-27

jag har ont i ryggen. imorgon ska jag till naprapaten.

2010-10-26


snartsnartsnartsnart


2010-10-25

vi vann igår också! jag tyckte att jag issa och jossan hade bra rull och bra tempo. vi blev satta i andra men i tredje fick jag spela med sabbe och louise. det var kul. jag tycker om innebandy!!

när vi spelat klart igår hade vi lite kalas för Louise här hemma. Det var massa folk här som jag tror vi kallar släkt. Vi åt smörgåstårta och sen chokladpudding! myspys.

idag har höstlovet börjat! jag och adam har sovit länge, tagit en promenad och sett film. snart ska han åka iväg och träna och jag ska springa en mil....


2010-10-24

Grattis Gris-Louise


2010-10-23

ikväll har jag spelat min första match i elitserien. det var jättekul! spelade två och en halv perioder och överlag tyckte jag att det gick bra. 

imorgon är det match igen, och jag är taggad till tusen!  

2010-10-22

igår skulle jag sara erica och joss bjuda på middag för att vi gått ur vadet om att inte äta några sötsaker. Vi var och handlade innan träningen. Sen efter skyndade vi hem till sara och började laga mat och efterrätt. Runt åtta kom de andra. Vi åt och snackade massa, det var jättetrevligt. 

idag var det sista praktikdagen innan höstlovet. skönt! ikväll har jag varit och sett ibk. Dom vann, stort. Nu är jag i dalhem. Adam också. 

Imorgon är det match!!!!
 

2010-10-20Det går bra nu.


2010-10-17

min helg har mestadels spenderats på en buss. Vi har varit i umeå och spelat mot IKSU. Jag var bänkis, med issa spelade från start. Jättekul att det gick bra för henne!
Och otroligt nog så tog vi en poäng! mot IKSU! Borta! det har aldrog hänt förut. men det värsta är att vi kunde haft 3 poäng med oss hem.. När det är en minut kvar av matchen har vi ledningen med 2-1 och de har tagit ut målvakten. Det kommer ett skott, vår målvakt räddar, men bollen studsar ut och tar i huvudet på en av våra spelare och in i mål.. Och sen vann dom i sudden. Det var verkligen orättvist. menmen.
resan har varit jätterolig, men nu är det skönt att vara hemma.

nu i veckan ska jag vara så jävla bra på träningarna, för nästa helg ska jag fan spela!!

2010-10-12

första dagen på praktik. St hansskolan. Tummen upp! barn är så härliga.
första natten på hur länge som helst utan adam, den envise jäveln.

2010-10-10

igår var jag och Adam och såg handboll, sen GICK vi till pastavagnen och åt. sen GICK vi till stan och kollade lite. för adam har ingen bil.. Efter det GICK vi till södervärn och såg ibk. när matchen var slut GICK vi hem till honom och åt nudlar och såg tv.

Jag tror aldrig jag gråtit så mycket till en film som jag gjorde till ps. I love you. Även fast jag sett den 2 gånger förut, och då grät jag inte! jag tror att jag lättare kan sätta mig in i situationen nu, att det var därför. huu. döden är det hemskaste som finns.

idag har adam åkt till hemse för att spela innebandy, jag har åkt hem till dalhem och tvättat alla mina kläder. nu ska jag gå och duscha, sen ska jag till stan och se när endre u möter follingbo!!

2010-10-04

okej, från och med nu tänker jag bara skriva när det händer något som vanligtvis inte ingår i min vardag!

i helgen fick jag och issa vara med på bänken med a-laget. det var kul. härlig känsla att få vara med på hemmapremiär. men man kan ju inte låta bli att bli besviken.

och så har min mobil blivit STULEN! så jag känner mig ganska naken utan den. Jag har i alla fall gjort en anmälan vid polisen idag. och förut ikväll fick jag reda på att dom hittat dom som tagit den. hoppas jag får tillbaka den!

det var allt

RSS 2.0