VALBROG FOSATTAN!


L L L L O V E I T !


2010-04-28

igår efter skolan hade jag körlektion sen teori. det gick inte så bra.

idag hoppade vi hopprep på gympan, det var askul!
jag har haft körlektion även idag och det gick verkligen superbra! jag vill ha körkort nuuuuuu.
jag har varit och pratat med min praktikplats igen. och jag ska vara på vila. sköönt!
just nu är jag i dalhem. åkte hem med mamma för en stund sen. jag vill bara ut och köra bil.
ikväll har vi pärkträning! haha. vi har ju tagit oss upp i näst högsta divitionen i denna sport. så vi måste bli lite seriösa!

snart är den här månaden slut. då börjar maj, och det betyder att det snart är sommar!!! fast jag har inget sommarjobb än och det suger.

valborg börjar klarna lite för min del och jag tror att det kommer bli väldigt kul!

nu måste jag egentligen plugga teori, men jag hittar på massa andra roligare grejer att göra istället. typ se oc.

2010-04-26

krogen med louise var jätteroligt! jag hade skitkul hela kvällen. vi är typ bäst på att headbanga!
jag och adam kom hem runt halv fyra och somnade direkt. vi vaknade halv nio igår.. lite senare gick vi och handlade på coop, sen hade vi lite picknick i parken. efter det gick vi in och skulle se film, men somnade. vi sov i ca 3 timmar. det var skönt! när vi vaknat till gick vi hem till adam och åt grillat, gott! sen bakade vi chokladbollar och medans dom skulle stelna i kylen tog vi en promenad hem till mig och hämtade lite grejer. sen tillbaka till adam. vi såg bröllopsfotografen, den var bra! och sen sov vi.

just nu sitter jag i skolan. har precis haft prov, det gick ganska bra. nu ska jag ut i solen en stund, sen måste jag plugga teori och näthandel och städa mitt rum!!

-

det blev inte som jag planerade. jag har inte städat rummet, inte sprungit, inte övningskört och det blir inte en lugn hemmakväll. för jag ska ut ikväll! med louise. jag har egentligen inga pengar men eftersom louise så gärna vill ha med mig så bjuder hon på inträdet! haha, mums.

nu ska vi äta och sen drar vi till stan!

2010-04-24

klockan är nio på en lördagsmorgon och jag är vaken!! jag vaknade för att jag inte kunde andas genom näsan. och nu kan jag inte somna om. men innan jag går ner och äter frukost ska jag nog se ett avsnitt av OC.

sen idag är mina planer såhär.
ut och springa
städa mitt rum
se fotboll, damerna
se fotboll, herrarna
övningsköra med mamma
träffa farmor som kommer och hälsar på
INTE träffa adam..
mysa här i dalhem med halva familjen

hoppas solen kommer fram idag!!

hejpåri

Utan dig, inget mig!


2010-04-23

dålig uppdatering på grund av dålig motivation. men nu ska jag ta hur min vecka varit.

Måndag
Skola som vanligt. På eftermiddagen åkte jag och mamma till team sportia och köpte en NY CYKEL till mig! iihh, lyckaaaa. nu är det kul att cykla igen!
på kvällen hade jag teorikurs och sen kom adam till mig och sov här.  

Tisdag
Sovmorgon, skola. Ibg på P18. Vi sprang 5 km och det gick fktiskt bra för mig. Det kändes lätt att springa och jag kom in på 26.28. 
kvällen spenderades med adam.

Onsdag
Vi hade livräddning på solbergabadet med klassen. Det var kul! egentligen skulle jag på teori med ibg, men hade körlektion samtidigt. körlektionen gick inge vidare. jag var helt nervös och stissig..
camilla har gett mig säsong 1 av OC, så nu är jag fast!
adam kom till mig efter sin fotbollsträning.

Torsdag
Efter skolan skulle jag presentera mig på min praktikplats, men när jag kommer dit säger dom att dom redan har en som ska vara där dom veckorna jag ska vara där. och att min lärare Börje inte pratat med dom... FAN VAD ARG JAG BLIIIIR!! så nu har jag ingen..
jag cyklade till adam på eftermiddagen, vi såg på disney channel tills vi somnade. jag cyklade hem och åt och lite medans han skulle till jocke och se hockey. när han kom hem igen cyklade jag bort till honom igen och sov där.

Fredag
idag är det fredag. och det betyder att jag är ledig. jag vaknade hos adam, med halsont, slem i hlasen och snorig näsa. inte kul. jag cyklade hem vid halv elva. la mig och såg OC. klockan tolv hade jag körlektion och den här gången gick det mycket bättre! efter det gick jag hem igen och såg mer OC. sen tog jag bussen hit till dalhem vid två. så nu är jag hemma, känns skönt. ikväll ska jag bara ta det lugnt, och äta tacos!

ps. jag är inte ett dugg taggad till valborg.

-

nu drar jag till stan! imorgon börjar vardagen igen, buhu.



2010-04-18

en dag med issa på båten/bussen/i globen var lyckad må jag säga. det var roligast att se damernas final, även fast fel lag vann!!!!!! men herrarnas final var ganska seg och tråkig. men där hejade jag i allafall på storvreta som vann :) vi hann dock inte se hela matchen eftersom vi skulle hinna med tunnelbanan och bussen till båten.
jag hade väldigt roligt!

när vi kom hem med båten åkte jag hem till adam!
jag åkte därifrån runt tolv förut idag. då kom louise och hämtade mig och vi åkte hem hit till dalhem.

ikväll ska vi grilla och jag får se om jag sover kvar här eller inte :)


Jag vill säga grattis i förskott till finfina Jennifer som fyller år imorgon!
såå, GRATTIS!

 


2010-04-16

idag på min lediga dag gick jag upp halv åtta och åkte med mamma till stan för att hoppa av hos adam och umgås lite med honom innan han gick till skolan. jag gick till skolan också lite senare, lämnade en nyckel och hämtade en, sen åt jag med adam.

runt halv ett gick jag hem i regnet och såg film. sen kom adam och myste med mig. klockan tre åkte jag hem till dalhem med mamma.
här hemma har jag suttit och pratat med andra familjemedlemmar och sen har jag varit ute och sprungit. det är skönt att springa, men det brukar bli långtråkigt. därför gjorde jag ett litet program idag!
först uppvärmning ca 1 km.
sen 1,5 km.
vila 1 minut.
utfallsgång 2x10
knäböj 2x10
upphopp 2x10 
1,5 km igen. 
vila 1 minut. 
rygglyft 2x10
armhävningar 2x10 
situps 2x20
kändes jävligt bra när jag var klar! 

ikväll har hela familjen lagat mat tillsamman, mysigt och gott! 

snart ska jag gå och lägga mig, för imorgon åker vi till gloooben! :D
 





-


på lördag åker jag och lillsyrran och ser sm-finalerna i globen. jag känner på mig att det kommer bli ett mycket roligt och spännande äventyr!




2010-04-15

idag har jag namnsdag! därför fick jag lite godsaker av adam imorse, gull!

nu sitter jag hemma i dalhem, åkte med mamma hem förut och ska sova här inatt eftersom jag är ledig imorgon! grymt skönt.

jag träffade adam för ca 4 timmar sen och pratade i telefon med honom för ungefär 1 timme sen, men nu saknar jag honom enormt. och i värsta fall syns vi inte förrens på söndag.. :(

solen skiner ute, men jag vet inte hur jag ska utnyttja det. kanske ut och springa?

2010-04-14

idag har jag varit i skolan. alla tjejerna spelade streethockey på gympan och vi var skitgrymma! efter skolan kom adam förbi en stund, sen när han gått kom karro med ett glasspaket. mums. jag tänkte egentligen åka till landet ikväll, men ångrade mig i sista stund. så ikväll ska jag nog till adam. nu ska jag se klart mitt favoritprogram halv åtta hos mig och sen ska jag ut på en springtur! 

 


2010-04-13

just nu sitter jag och adam i hans rum och ser desperate housewifes. han fyller ju år idag så jag har varit här på kalas och ätit smörgåstårta och tårta med hans familj och släkt. jättegott och trevligt :) nu är han stor pojke och kan snart köra mig dit jag vill!

snart ska vi sova.

han ville inte att jag skulle lägga upp någon bild, men GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN ÄLSKLING! ♥





2010-04-12

första dagen i skolan idag. jag hade bara en lektion och imorgon är svenskan inställd, sen har ska vi bara på mässa på eftermiddagen. skön start!

idag har jag varit på stan med camilla och ronja och fixat lite. nu latar vi oss här i min säng. 
ikväll ska jag inte göra någonting, jag har inga träningar att gå till längre och det känns jättejättetomt. jag får börja springa så jag håller igång.

imorgon fyller min Adam 18 år!



2010-04-11

då är man hemma igen då, det känns jävligt skönt.
nu är den här innebandysäsongen över..
vi har gjort historia igen! för i år vann vi 2 matcher i sm. en mot småland och en mot jämtland-härjedalen!
jag har haft väldigt kul med tjejerna och det har varit kul att spela. allt runt om kring har väl varit lite sådär. att åka på innebandyresa och inte ens få åka och titta på innebandy och gå runt i samma svettiga träningsoverall i fel storlekar hela tiden blev ett minus!

resans mest använda ord: persa!

imorgon är det skola igen, jag vill inte. eller jo, skolan är okej. men styrkan på måndagsmorgonen hatar jag!
nu ska jag snart åka till stan igen, packa upp, vila och umgås med adam!





2010-04-08

om några timmar åker vi.
vi ska åka dit och göra vårat bästa i alla lägen, sen se hur långt det räcker.
det är trots allt sista året jag får vara med så jag har bestämt mig för att jag så jävla kul. och det kommer jag ha, med tanke på vilket sällskap jag åker med! :)


-






2010-04-07

igår åkte jag in till stan och var med adam, mysigt mysigt! och nu har jag precis kommit hem igen. sitter och ser sex and the city, det är så jävla bra!
jag ska snart smocka i mig lite kladdkaka, sen läsa klart twilightboken. iiih, vad spännande den är nuue! och den är så mycket bättre än filmen.

ikväll ska jag på teorikurs.  nu: kladdkaka!!



Aloha wau ia oi. Ani ohevet othah. Ya tiebia liubliu. Une te dua. Minä rakastan sinua.
Wour ai ni. Ik hou van jou. Nina ku panda. S'agapo. Eu te amo.
Ich liebe dich. Aishiteru. Ti amo. Wa ga ei li.
Te quiero. Je t'aime. Testimo molt.
I love you. Jag älskar dig.

Adam


-

precis hemkommen från södervärn. matchen slöt 12-12. det var faktiskt kul att spela, stundvis. men det gick inte riktigt så bra som det kan gå för mig, jennifer och issa. men jag tycker ändå vi ska vara nöjda.
på torsdag eftermiddag åker vi med båten. jag börjar bli ganska taggad. men fiiifan vad tufft det kommer bli. vi har ju stockholm i vår grupp..

Endre förlorade mot Iksu. 10-4. att det kan vara sådan skillnad på borta och hemmaplan.
kul var det att se sara steen på tv!

ikväll blir det chillkväll här hemma i dalhem.

2010-04-05

efter att sett Roma 9B vunnit alla sina matcher så sitter jag nu hemma i dalhem. jag skulle ju då vara coach för dom, men min dag började inge bra och jag kände att jag inte gick in för det ordentligt.. men dom hade klarat sig lika bra utan coach, för dom är skitbra och ska spela semi på lördag. fast då kan inte jag vara med och inte jennifer heller. men dom vinner ändå!  

igårkväll var jag, camilla, sandra och bp hemma hos oss och såg film. senare gick vi till emil där även hampus, hampus och jesper var. det var trevligt. vi kom hem runt 2 och då var det bums i säng.

Endre-Iksu sänds på tv idag, matchen börjar klockan 4 och det ska jag se!
efter det har vi träningsmatch med distriktslaget. wiihu.

2010-04-04

kom precis hem till dalhem. och jag körde hit. det var jättekul och gick ganska bra.

tänkte sätta mig ute i solen och läsa en stund, för det är och har varit värsta toppenvädret idag! sånt blir man glad av! snart är det sommar.

igår var jag och adam hemma hos mig och tog det lugnt bara. var ute och gick, såg film och åt godis!

ikväll kanske jag ska till stan igen och umgås med camilla och sandra. får se om jag kan ta mig in.
och imorgon är det dags för BRS-cup!  
.


22.38


nu åker jag till stan och myser med adam! :*


2010-04-03

idag har det varit en mysig familjedag.

vi har ätit saffranspannkaka och myst på förmiddagen.
sen har jag och issa tittat genom lite fotoalbum. alla tre systrarna har varit ute och kört lite bil. askul!
sen har vi ätit påskmiddag, jättegott! och medans mamma gömde våra påskägg gick resten av familjen ut och spelade fotboll. trevliiigt! tråkigt att aron inte har varit hemma bara.

nu har alla hittat sina påskägg och vi ska slå oss ner och se körslaget.

GLAD PÅSK!


21.02

ändrade planer. jag kunde inte vara med adam ikväll och inte heller ronja så jag är på landet. vilket i och försig är ganska skönt :) endre vann mot iksu, för första gången i världshistorien, och det var en riktigt spännande match! jag såg med jennifer och linnea. vi har kommit fram till en bra idé som kommer att äga rum på måndag :D 


 

imorgon blir det påskmiddag här hemma. och jag vill så gärna ut, men jag har gjort en liten beräkning och märkt att jag inte har råd.



-

ps. jag åkte bil med JACOB FRID igår. han har fått körkort. GRATTIS! :)

nu är det vår, för jag har:
varit och ätit glass på glassbaren
värmt upp utomhus i bara shorts
sett när camilla och sandra blivit påkörda  


2010-04-02

sävefesten blev riktigt lyckad tycker jag! vi var hos bp innan och det var galet. sen på vägen ner gick jag med ronja, vi gick från bp (signalgatan) vid tio över tio och var framme vid hamnplan ca kvart över elva. vi hade verkligen sjukt kul!
även inne på sävefesten hade jag jättekul. runt halv två var vi hemma igen. då var det fullt hus. adam, julia, sahra och camillas kompis sandra från dalarna sov hos oss. myspys!!

igår, torsdag, var en seg dag.. jag upptäckte mina smärtor i nacken, blåmärken och rivsår på ben och armar. så ska det vara!
klockan fyra hade vi träning med distriktslaget. vi var tio stycken.. jag måste säga att jag inte är speciellt taggad på att åka upp på sm. det hade varit skönt att få vara hemma på lovet.

på kvällen kom adam hem till mig, vi såg tv, cyklade till ica maxi och köpte godis, såg film och myste.

nu är jag på landet. ikväll ska jag se endre, sen troligtvis vara med adiii!

nu ska jag äta pizza. hej!

RSS 2.0