2011-09-23

just nu sitter jag i dalhem.
Adam har åkt med båten idag.
vi har fixat klart och flyttat in i lägenheten vilket känns super!
imorgon är det seriepremiär, blandade känslor där.
igår spelade jag och adam biljard med joel. det var kul.
snart är det idol.
jag vill ha ett jobb. typ nu.
det var allt!!

2011-09-11

jag är dålig på att blogga, jag vet. men jag tror inte så många bryr sig.
i helgen har vi spelat träningsmatch. vi var ganska dåliga.

ikväll har jag umgåtts med karolina norsk. det har varit trevligt. vi har lagat mat, sett lite på desperate housewifes och varit på bio. vi såg en film som heter jag saknar dig. jag har aldrig gråtit så mycket till en film. just nu är jag glad att jag aldrig har varit med om något sådant. om typ en timme ska jag åka och hämta adam vid båten.
snart flyttar vi in.

2011-09-05

helgen har varit braaaaaa. i fredags kväll var några i laget hos jossan och såg fotboll, eller vi snackade mest skit. i lördags var vi på stan och på kvällen var det lagfes! Jag, Issa och Ronja gjorde oss i ordning vid ronja. Så kul att träffa henne igen! vi började hos Erika ganska tidigt för att senare gå vidare till Anna. runt tolv var vi nere på hamnplan. där träffade vi camilla som också var väldigt kul att träffa! när det stängde gick vi upp mot öster. sen blev det taxi hem till adam. jag hade en väldigt rolig kväll! jag har ett namn som påminner mig om kvällen, Roger Pontare!
bilder från kvällen kommer senare!

hela söndagen var jag, adam och hans pappa i lägenheten och fixade! det börjar närma sig :) idag har varit en segdag. och ikväll ska jag iväg med laget på kostrådgivning!


2011-09-01

idag har jag varit hos naprapaten med min fot. den blir bra snart! sedan har jag och adam varit i lägenhetet och fixat, rivit tapet och slipat och hållit på. det ska bli kul när allt är färdigt! 
i helgen blir det ferre, kul kul!!  

RSS 2.0