2012-01-31

idag har jag sovit länge, fått besök av mamma och pappa, handlat, varit på Lira, tränat och sett top model sverige. idag är det sista dagen i januari, helt sjuk. imorgon fyller pappa 50. imorgon ska jag till stockholm över dagen med mamma och pappa, vi ska på ikea och bland annat kolla kök till vår lägenhet!


-

jag och adam har redan varit tillsammans i två år! det är helt sjukt, allt har gått så snabbt. men tiden går ju fort när man har roligt! det är otroligt hur man kan tycka om en annan människa. det går liksom inte att förklara.

Jag tycker om dig helt otroligt mycket Adam Dahlberg! Puss på dig!




2012-01-30

i lördags natt såg jag fotboll med Karro, det var kul!
igår skulle vi spela match med u-laget i klinte, mot visby ibk. men dom kom aldrig. dom hade "glömt bort". det var väldigt tråkigt. men vi fick spela mot klintes herrlag. vi spelade i femton minuter och det blev 5-0. hehe.
efter matchen så åkte jag och issa till södervärn och såg lite finaler med adam. trevligt. man blir nästan lite sugen på att spela fotboll..

när vi kom hem bestämde vi oss för att beställa mat. det blev från 3 olika ställen, så alla blev nöjda! sen bestämde vi att vi skulle gå på bio! det blev new years eve, den var bra!

idag har jag varit och klippt mig!!! väldigt kort! jag har funderat på det ett tag och jag är ganska nöjd. känner mig dock som lotta på bråkmakargatan ibland.. plus att det är jättesvårt att sätta upp! men men, det är kul med förändring!



jag och adam har spelat badminton med joel idag också. och sen har jag tränat med u-laget!
snart börjar fråga olle-dokumentären!

2012-01-28

igår, fredag, var jag och adam i dalhem och jobbade i skogen. det  var kul!





vi var tvugna att åka hem ganska tidigt eftersom adam skulle med båten. så vi skjutsade honom dit. sen åkte jag och issa hem och åt. efter det  hämtade vi ronja och åkte vidare till follingbo bygdegård där vi hade ett litet möte med u-laget. vi såg film från en av deras matcher och analyserade lite. trevligt! 
efter det åkte vi till södervärn och kollade lite fotboll. halv två kom jag i säng! 

nu sitter jag och issa och kollar på glee. vi ska se när vincent spelar fotboll sen. jag har typ fått någon jävla allergisk reaktion, mina ögon är helt svullna, har utslag i ansiktet och på händerna som kliar! asjobbigt!  

2012-01-24

idag har jag och adam gått upp tidigt och åkt ut till dalhem för att jobba i skogen lite! vi höll på i tre timmar innan vi gick hem och åt mat, sen bar det av till stan och västerhejde för att köra en timme med Lira. Dom är sjukt många barn!

träningen gick bra idag, det är kul med innebandy! jag och issa har ju skrivit över oss till u-laget, det betyder att vi ska få spela match med dom i helgen. grymt!!

just nu ser vi på american pie - beta house. den är ju sjuk och äcklig och överdriven. men rolig ibland.

2012-01-22

igår var vi i dalhem ganska tidigt. vi fick frukost där och sen gick vi ner i skogen för att kolla lite. jag och adam ska rensa upp lite där under några dagar, så adam fick pröva motorsågen och så. kul!

när vi kom hem bakade jag och adam två tårtor och sen åt vi mat. efter det åkte vi till stan och gjorde oss i ordning sen vidare till södervärn. det blev lika mellan endre och täby, trist.
efter matchen åkte vi till dalhem igen. vi skulle fira mig. det var hela familjen + wilmer, adam och hans föräldrar. trevligt! vi åt mat och tårta. 

idag har vi sovit länge, sedan varit och sett endre. som förlorade mot djurgården. 
efter matchen var vi och handlade lite, adam är på träning men kommer snart hem. ikväll ska vi nog på bio!  

2012-01-20

har gått och väntat hela dagen på ibks match. så blev det ingen höjdarmatch.. dom förlorade. riktigt tråkigt.
har skjutsat adam till huset, nu sitter jag och issa hemma i soffan men varsin dator i knät.
imorgon ska vi upp ganska tidigt och iväg till dalhem. sen spelar ju endre! efter matchen ska vi hem och fira mig. najs!

2012-01-19

idag fyller jag tjugo! min dag har varit bra.
adam väckte mig, han hade gjort en jättefin och god frukost och en powerpiont där han förklarade att han, jag, louise och wilmer ska åka till london i april och bland annat se fotboll! jättekul!
vi var på stan en stund och åt sedan vid halv tre hämtade jag joel. Vi åkte till solbergabadet och simmade i typ en timme. när vi kom hem var det fullt hus i lägenheten. nästan hela familjen var där och hade fixat mat och tårta. mycket trevligt! jag fick också lite paket. bland annat ska jag få gå och klippa och slinga håret, behövligt! sedan fick jag lite andra bra och ha grejer.
träningen gick sådär.

har ätit lite mer tårta och nu ska jag gå och lägga mig.


2012-01-17

idag har jag varit på arbetslöshetskurs, eller vad man nu ska kalla det, på miroi, igen. det är inte jättekul..
på eftermiddagen var jag och adam i västerhejde skola för vi skulle ha hand om en förskoleklass genom lira projektet. dom var jättesöta! och dom var 32 stycken! asmånga. men det var kul och det gick helt okej. 

träningen ikväll gick sådär. inte så bra tempo. men imorgon så! 

nu ser jag på ett program som heter svenskars hemliga liv. det handlar om människor som tycker att de fötts i fel kropp. det är en kille som gjort om sig till tjej och en tjej som blivit kille. det är ju helst sjukt att man kan göra så!!!!! han ser verkligen ut som en kvinna nu, helt sjukt!!!! 

imorgon har jag sovmorgon. 

   

söt kille. min söta kille. som behöver klippa sig. och inte mixa randigt med rutigt. puss!!!

2012-01-16

idag har jag varit på miroi. det gick bra. lyssnade mycket och gjorde lite uppgifter. jag hämtade joel vid tre. vi fikade lite, första semlorna i år! vi skulle spela badminton och sen gymma. men det var tydligen ingen badminton, så vi fick gymma med en gång. det gick bra. jag skjutsade hem joel. jag hann även med att prata med min mormor. hon är rolig hon! och gullig.

nu har jag varit hemma en stund. har ätit mat och ser nu på idrottsgalan. jag och adam bestämde idag att vi ska försöka att inte äta så mycket sötsaker. Det vi får äta är grönsaker och dip, mörk choklad och popcorn. Absolut INTE läsk!


2012-01-15

härlig vinst idag! jag är glad för Laumas skull, hon var grym.

halva januari har redan gått!! och om 4 dagar fyller jag 20. jag fyllde ju nyss 18..
imorgon ska jag då på föreläsning på miroi, hoppas det går bra. klockan tre ska jag hämta joel, vi ska spela badminton och sen gymma!

ikväll ska jag hämta adam vid båten, sen sova sova sova!  

2012-01-14

har inte så mycket att säga om matchen idag, förutom att Louise var bra och vi tog tre poäng.

efter matchen åkte vi till dalhem. vi har ätit kytt och pera, fikat, kastat ut julgranen, sett gladiatorerna och ätit godis. mysigt! jag ringde nyss och väckte adam.. han är i göteborg, dom har bortamatch. han hade tydligen redan gått och lagt sig. sorry. tur att han är bra på att somna om.

nu ska jag spöa skiten ur Vincent i wordfued!!

2012-01-13

idag är det fredag den trettonde. eftersom adam föddes på den dagen så är det en turdag. hihi.
just nu ser jag och issa på the voice. jävla carola som dissade emanuel från gotland! "hörde du att han hade stativ" haha! jag gillar inte carola.

för en stund sedan var jag, issa adam och wilmer i ibc och sköt lite. innan det åt vi pizza, gott som fan. 
imorgon ska jag skjutsa adam till båten, sen sova lite till och sen är det match.

fan vad issa skriver snabbt på sin dator och knapparna låter asmycket, det är asirriterande att lyssna på!   

2012-01-12

idag har jag varit på ett informationsmöte hos företaget som ska vara min jobbcoach. dom ska tydligen starta någon gruppgrej, så vi är en grupp som ska komma dit och lyssna på föreläsningar från halv nio till fyra varje dag i sex veckor.. det kändes inte jättekul. men några föreläsningar verkade vettiga och jag antar och hoppas (!!!!) att det kommer gynna mig i framtiden.

jag, joel och adam har varit på gymmet idag också. jag tänkte visa joel alla miskiner och träna riktigt hårt. men han ville bara köra med jättelätta vikter och var inte alls så taggad.. men roddmaskinen gillade han, så han spenderade mesta tiden vid den. och det är ju ändå bra träning för hela kroppen! 

på träningen var jag back, som jag varit hela veckan. det är kul, men svårt. jag känner mig som en yr höna.
nu vill jag gå och lägga mig. det vill nog inte adam, för han sov på soffan innan träningen!



fiiiiiin mustasch och plattat hår. puss!

2012-01-11

tvättat
städat
tränat
lagat mat
ätit popcorn

adam valde film..


2012-01-10

ååååhhh. jag har precis varit och fått helkroppsmassage! (som jag fick av adam i julklapp) helt underbart. jag vill ha mer. efter typ tio min säger hon "jag kan förstå att du har ont i axlar och nacke". jag hade till och med knutar i armhålorna typ. och så tyckte hon att jag skulle utföra lite yoga då och då. och stretcha såklart.. 
det var i allafall hur skönt som helst. om någon tänker utbilda sig till massör så kan jag vara försökskanin! 



klockan tre ska jag och adam på "möte". eller jag antar att vi ska få lite information av adam ladebäck eftersom vi ska vara med i projektet Lira. det ska bli kul! 
sen ikväll är det ju träning!! 

2012-01-09

sovmorgon idag! sen har jag och adam varit och handlat, sett klart jägarna 2 och efter det var jag på gymmet. det var i stort sett min dag. får se hur kvällen blir.


2012-01-08

igår hade vi träning i slite. vi körde mycket övningar sen delades det upp i två lag. ena laget sentrar och backar, andra forwards. det var kul! det blev lika tror jag..
klockan fem sågs vi vid inomhusgolfen där vi gjorde massa tävlingar, åt gjorde våra uppträdanden och sjöng kareoke. vårat uppträdande gick inge bra.. mikrofonerna funkade inte och det blev inte som vi tänkt riktigt. lite trist. men det var kul att se alla andras!
jag var hemma runt halv tolv.














idag har jag sett innebandy. först ibk. sen skarphäll. sen har jag, issa och adam varit hos adams föräldrar och ätit. gott! nu får vi se vad vi hittar på.

2012-01-06

igår var jag på bio med joel, vi såg the stig-helmer story. den var seg men ganska bra. efter bion var vi några stycken som spelade lite innebandy i södervärn. efter det åkte vi och handlade lite, duschade, lagade lite mat och såg brons-matchen i jvm. när kanada hade vunnit gick jag och adam och sov en stund. några av folket som var hos oss åkte hem, några stannade. vi gick upp när det var dags för finalen! det var en asjobbig match, för dom gjorde aldrig mål. men tillslut så!!!! så jävla gött! jag kunde inte sluta le.  




vi kom i säng runt halv sex i morse. vid ett satt vi i södervärn och såg ibks match. dom vann! efter matchen åkte vi hem och vilade en stund. sara och jennifer kom hit, vi lagade tacos, åt och tränade på vårt uppträdande. efter jennifer gått fastnade vi i soffan en stund. sen tog vi en tur i bilen och nu är vi hemma. adam sover på soffan och säger att han springer som den lilla labradoren. hihi.

imorgon blir det en heldag med laget.


2012-01-04

idag (eller igår, för klockan är över tolv) har jag hunnit med och fixa ganska mycket. ringt några samtal, varit på möte, tränat på uppträdandet och på kvällen hade vi tester på träningen. jag tyckte det gick bra för mig, men nu i efterhand tycker man ju att man kunde sprungit lite snabbare, hoppat lite längre och hållt ut en runda till. men men. efter träningen åkte vi till dalhem och åt tårta för Wilmer fyller år! Grattis till honom. nu har vi precis sett klart semifinalen mellan sverige och finland. SVERIGE VANN! gött. nu tänker adam och wilmer se nästa semifinal. får se hur länge jag håller ut.


2012-01-02

i fredags spelade några i laget plus adam och wilmer innebandy mot ett gäng hockeykillar. vi spelade på helplan, det var kul! dom krossade oss i början. men det slöt 10-9 till oss. dom tror dock att det blev lika, men tiden var ute!

i lörsags var det nyårsafton. jag gillar inte förväntningar. men min nyårsafton började i alla fall bra! först var vi hemma i dalhem och åt god middag! på kvällen åt jag, issa, sara, erika och milla mat här hos oss. väldigt gott och trevligt! efter några timmar bestämde vi oss för att cykla till huset. de flesta verkade ha roligt. men jag hade inte jättekul. det var mysigt vid tolvslaget när vi sköt upp alla reketer och så! när raketerna var slut skulle de flesta ner mot hamnplan. jag följde adam och några ner dit, men gick aldrig in. jag gick hem. 




igår sov vi ganska länge, slappade typ hela dagen. sen på kvällen skulle vi inventera i roma. det tog bara typ en och en halv timme. skönt! jag och adam var i dalhem resten av kvällen men åkte till stan och sov. 

idag har jag varit på gymmet med issa, sara och jennifer. sedan har vi tränat på vårat uppträdande som vi ska ha på lördag på våran "lagfest". 
adam är på träning och issa är hos elias, som fyller år idag. Grattis! jag är hemma själv och ser tv typ.  

RSS 2.0