MIN CYKEL :O

igår lånade jag ut min cykel till jocke och adam, när jag skulle hem hittade jag först inte den. letade på hela säve typ, men dom hade varit duktiga och ställt den där dom tog den. camilla ska trampa och jag sitta på pakethållaren, och när jag hoppar upp på den så typ flyger jag bakåt :O hela pakethållaren är helt loss! fifan verkligen, jag skickade arga sms till adam. men dom hade tydligen vart och pratat med mc-hallen, så det var lugnt. men faaaan vad arg jag var ett tag! sen går jag på stan med camilla, nina och några. och så bara ringer adam och säger att jag MÅSTE komme hem, att dom var vid mig för att se så jag inte ver ledsen och att de hade en present. jag bara: är det godis? :D adam bara garvade åt mig och typ neeeeej. jag går ias hem och dom typ har inget att säga, jag tänkte, vad var det liksom? sen typ fnissar dom lite och viskar nåt. adam tar av sig jackan och lägger den i min soffa, sen ska vi tydligen gå igen. men adam ber mig att kolla om hans nycklar ligger i jackan, liksom skaka på den. jag gör det, och ut ramlar EN STOR GODISPÅSE :D haha, så dom hade köpt godis till mig! men bara sålänge antar jag, för dom ska fan fixa cykeln! 

camilla hängde gos mig en stund och det var trevligt :)
sen på kvällen var det träning med distrikslaget, sista innan vi åker. sista träningen för säsongen till och med :( jag var lite sjuk men tränade ändå, och det gick ganska bra :)  


idag slöt vi tidigt :) jag, camilla och julia cyklade till öster. julia träffade simon och jag och camilla gick och köpte fanta. sen drev vi runt som vanligt. fast idag HADE VI PENGAR! :D så jag köpte en tröja.

sen blev vi deprimerade för att pengarna inte räcker till allt vi vill ha och för att camilla inte hittade några chinor. så vi gick till mc'donlads och åt glass!

sen stötte vi på john, han gjorde oss sällskap. ända hem till mig faktiskt, men han skulle bara byta om till mjukisar och sen vidare till ishallen.

ikväll har jag stått på willys och räknat godis i två timmar. det var inventering med laget alltså. det gick ganska fort, och så fick man träffa alla igen :) till och med ronja :D


nu ska jag sova som bara den!

godnatt  




helgen :)

GRATTIS KAROLINA NORSKEN LYNGSTAD :D <3



jag vaknade upp i min säng i dlahem på lördagsmorgonen, klockan tolv bar det av till visby för att se lillbrorsan när han spelade knatteligan i innebandy. dom vann alla matcher och bror min stod för minst 10 av målen. jag har lärt honom allt jag kan ;)
jag åkte med hem igen och åt en härlig lördagsmiddag med nästan hela familjen. sen vidare till stan igen och träffade camilla. vi gick ner till wisby strand för där var det musikdirekt :D:D det blir alltid mycket garv när man är med denne pingla, vi hade hur kul som helst. fast vinnaren var ju, njaa.
vi gick upp till mc och åt och skrev på servetter med ketchup. sen ska vi gå hem till mig och knarka camilla med alvedon för hon har en tumör i hivet. och precis när vi går ut därifrån kommer gabbe, gustav och adam. dom går med oss och stannar där resten av kvällen (!) medans jag och camilla flänger runt. haha, först gick, nej cyklade vi hem till henne och tog oss några snabba. sen vidare till mc-hallen för att "hälsa på nina" som hade förfest. det slöt med att hon och min syster försökte supa oss under bordet typ.
när dom skulle vidare till krogen cyklade jag och camilla hem igen, där tre pojkar stod och spelade innebandy. en i min systers pyjamasbyxor.
inte förrens halv fyra gick dom, eller vi tvingade dom och gå för att jag skulle gå.
det var skönt att komma i säng sen!

söndagen bestod av hockey med sara, ronja och massor av trevligt folk :D
bj spelade mot arlanda och efter ett par riktigt spännande sista minuter vann dom! hur bra som helst, nu är dom i ettan. :D
nu sitter jag här på landet igen, men ska snart tillbaka till stada. jag börjar få ont i halsen, och jag skulle bli jätteledsen om jag blir sjuk, nu liksom! för på fredag åker vi juuu.
ha de gött / olivia

onsdag, torsdag, fredag

Ons. 25

Grattis bruuschan 9 år!



var lediga idag. så jag var hemma på landet och sov och åt våfflor :D

tors. 26
praktik till fyra. gick hem och mådde hur inte bra som helst. låg och läste pojken som kallades det, fifan säger jag bara. jag grät :( sedan somnade jag, vaknade av att camilla ringde, men till min förvåning var det inte camilla som pratade. utan robin! han och gabriel satt hemma vid camilla och ville att jag skulle komma dit. jag vägrade först, men de lyckades övertala mig. så jag svalde en alvedon och sen gick jag dit. det var trevligt faktiskt :) vi konstaterade att robin är lik stiffler i american pie! och sen jämförde vi vem som hade hårigast ben. och sen BET robin mig!!! har blåmärke :(
på vägen hem svängde jag förbi norsken, som tillfälligt bor vi märta. det var också trevligt :) ungfär sent gick jag hem och sov.

fre. 27
praktik till tre. sen hem och tjattra en stund med sara, haha. apopotepopeket? :D sen var det träning med distriktslaget, näst sista träningen innan vi åker! fan vad kul vi ska ha :D
magnus vann let's dance, jag som hejade på laila. eller egentligen MORGAN!
imorgon ska jag se när vincent spelar innebandy. sen har jag planerat kvällen för mig och camilla, har bara inte sagt det till camilla än. men jag tänkte att vi först skulle gå och se musikdirekt och sen ha filmkväll med godis och TITANIC! :D hoppas hon är på ;)

NÄSTA TORSDAG ÄR DET SÄVEFEST! :D


godnatt / olivia

 

Tisdag igen

slöt tidigt från skolan, skönt som bara den! :) jag och camilla klarade oss genom stormen och kom ända hem.
det var ingen träning med ibg idag så egentligen skulle jag ut och springa 3 km. men jag och camilla hamnade i soffan framför mamma mia filmen och en skål chokladbollssmet! :D (ingen av oss har pengar så det fick bli det istället för godis)



efter det åkte jag med pappa, bror och syster till ishallen. där träffade vi sara som från början fått oss att komma dit och "se när landslaget tränar". jag tror du såg mer på läktaren än planen, sötnos ;)
kvällen spenderades framför kanal fem och linda rosing, heja hugo! :D sedan också ett spännande avsnitt av desperata hemmafruar, härligt! : )
nu sitter jag hemma på landet, för imorgon är vi lediga, min bror fyller nio år så det ska firas med våfflor :) och så har jag en massa läxor som ska göras :/

får väl göra som en viss sjukling, gå och lägga mig!
godnatt/ olivia

Måndag

jaa, snart är det påsk och det betyder lov :D men det är snö! :@
idag efter skolan gick jag och camilla till öster och drev runt som vanligt, gick in på coop och tog lite godis, spanade på poliser och även en viss N.H. när vi får penga kommer dom ta slut SÅ fort igen! 

vi spelade träningsmatch med distrikslaget ikväll :) mot ibk pojkar 94. och det gick typ asbra! :) men vi förlorade ändå, fast bara med 7-6. jag gjorde mål :D 
nu ska jag pallra mig in i duschen sen sova som fan. har en halvtimmes sovmorgon imorgon :) 
godnatt / olivia  

...

jag känner verkligen såhär :/ helt tom liksom. suck!

på båten upp sov jag. vi gick och åt som vanligt. gick sedan till hallen. jag satt och nervösade upp mig som fan, lyssnade på musik och sen sov lite till.
halv tre var det samling, det rusade till i hela kroppen när valdis började gå igenom hur vi skulle spela och hur dom skulle spela. vi värmde upp ute och det kändes bra verkligen. och nervositeten släppte lite, men sen kom den igen när huddinge kom och jag såg vilka spelare dom hade med sig. HELA jävla elitserielaget! spelare som Åsa Tjusberg, Nadja Nielikäinen, Ranja Varli och Malin Linder. FEGT! man bara yeah, kul. men vi kan ju tänka såhär, att dom var lite rädda för oss, så det var därför. 
redan efter 16 sekunder gjorde dom mål, och jag kände vilken jävla mardrömsmatch det skulle bli..
vi var inte med alls och efter första perioden stod det 0-5. men vi jobbade som fan i andra och den slöt 2-3. i sista kämpade vi ännu mer och i den blev det bara 1-1. ni kan ju räkna efter själva vad det blev sammanlag. jag blev verkligen LEDSEN! skulle kunna börja gråta nu om jag vill.  fan, vi som verkligen kämpat för det här. fast vi fick dom iaf att gå ner på två femmor och vi fick dom att ta time out. och vi spelade faktiskt jävligt bra ett tag, vi ska vara nöjda. det var bra av oss att inte förlora med tvåsiffrigt mot ett elitserielag!

kul att dom inte ens blev glada
kul att deras riktiga spelare satt på bänken
kul att deras riktiga tränare satt på läktaren
kul att deras elitserietränare coachade
kul att deras riktiga tränare kom och bad om ursäkt för att de gjort såhär


FAN, allt hängde ju verkligen på den här matchen. hade vi vunnit hade vi gått up och allt hade varit hur bra som helst. men eftersom vi förlorade, går vi inte upp, vår tränare kanske slutar, vi vill inte spela i den är serien en säsong till och vårt lag typ dör ut   :'(

Fredag

fick finbesök på praktiken idag ;)
träningen gick sådär, det rusade till i hela kroppen när vi skulle träna sex mot fem och Valdis berättade att dom brukar pressa på högt och att jag är längst bak. helt sjuukt vad jag kommer dö imorgon! :( 
men jag har fått tips om att en förlust inte existerar, nu tänker min hjärna bara vinst, vinst, vinst! och det har jag blivit lovad också! vinst alltså.

IMORGON GÄLLER DET FLICKOR!


nu ska jag duscha håret, packa lite och se vem som åker ur let's dance. sen sova!

önska mig lycka till ( inför imorgon)
godnatt / olivia


Torsdag

jaa, det var bättre på apoteket! det kanske låter svintråkigt, men faktiskt inte :) har lite sämre tider bara, åtta till fyra :/

exakt nu fick jag sms av sara om att hon kanske inte kan vara med på lördag! VI KLARAR OSS INTE UTAN DIG, du är vår stjärna. så bli frisk! ikväll ska jag titta på klockan när den slår 22.22 och så ska jag önska att du blir frisk :D precis som du sa. och nu bara rös jag till i hela kroppen när jag tänkte på lördag. baahh, jag är nervös! 

ikväll ska jag och camilla ut och ta en uppfriskande promenad :) och nu ska jag lägga mig och läsa den absolut hemskaste boken jag nånsin läst. den boken måste ju bara bli film!





ronja malmros är en underbar människa med ett inte helt friskt knä. men dåliga nyheter blir oftast bra tillslut.






  

Onsdag

tråkdag i skolan. hade prov i handel och det gick rätt bra :) när vi slöt gick jag och camilla till öster. vet inte varför, för ingen av oss har pengar eller en bra anledning att gå dit. men vi skrapade iaf ihop sex kronor till en kexchoklad. sen gick vi in i varenda affär som säljer killparfymer och sprutade och hade oss. vi träffade john på vägen också och han gjorde oss sällskap.  
den här vann mitt hjärta! såå god och alldeles killig :D



efter vi sagt adjö till john och pumpat min cykel gick vi hem till mig och festade loss med film och pepsi :)
och halv sju hade jag träning, det gick ganska inte så bra. varken issa eller sara var där och jag känner mig inte alls taggad inför lördag :/ 

nu måste jag sova, för imorgon ska jag till apoteket och ha praktik istället! hoppas det blir bättre :) 
/ olivia 


Tisdag

dagen var ju inte den bästa till att börja med.. det regnade, snöade, blåste och jag vet inte vad ute, jag glömde gympakläder och det enda jag gjorde på mattelektionen var att skriva ett frågetecken och äta en kaka. inte okej.
men sen blev det lite flamsigt och kul, jag tror jag och camilla var lite trötta och garvade åt precis allting! och sen uppstod dagens händelse
klockan var lite efter tre, vi var dom enda som satt i caffis. jag skulle se om karro hade slutat så jag lutade mig över den där höga bordbänk grejen, och då såg jag helt plötsligt en kamera! haha, jag klättrade över lite smidigt och sen skulle jag och camilla gå på toa. då frågar fotografen oss om vi kunde hjälpa honom lite, vi bara ja visst :) han sa till mig att ligga så som jag precis gjorde. haha!  och camilla fick stå framför mig. sen tog han massa kort! han berättade att han egentligen skulle ta kort på branddörren men att det var så tråkigt. han ville ha med lite folk också, och det fick bli vi ;) så där låg jag och posade på ett bord. bilden kommer att finnas i en bok för brandskyddsföreningen. köp den!   

jag struntade i innebandygymnasiet idag för att istället se när min klass spelade sävecupen! :) ett lag hade dragit sig ur så dom spelade bara två matcher :/ första matchen gick hur bra som helst, vi vann med 4-0 :) trots att motståndarna var lite jävliga. andra matchen gick däremot lite sämre, men det var jämnt!  vi förlorade med 2-1.
efter det gick jag hemåt, camilla gjorde mig sällskap. vi tog en liten omväg förbi solbergabadet ;) haha!

klockan sju var jag och de flesta i laget på plats på o'learys för att se endres tv-sända match :D det var kul att se alla igen,  vi hade trevligt och åt nachos :) MEN, ett litet minus var att det stod ett tre jävla gubbar och sjöng och spelade typ gitarr hela tiden så vi hörde inte ett ljud av vad dom sa på tvn, och sen var det ju tråkigt att endre förlorade.. 

jag tycker så mycket om mina lagkamrater :)










nu ska jag sova och det ska bli hur skönt som helst! :) 
godnatt / o.r

  

Snälla, snälla..


Lördagen började braaaa, en fetinglång sovmorgon och sen in till stan för att först vänta på sara och sen åka till ishallen! :) där var det då självklart hockey. Kul att se, trots endel skador ;) men i slutet av andra perioden beslöt jag och sara oss för att gå till södervärn för att kolla dm, hatmatchen mellan Visby IBK och Follingbo som det ryktats om hela dagen! vi hade fått information om att den skulle börja halv tre, så jag och sara i stort sätt sprang hela vägen från ishallen till södervärn för att hinna i tid. så kommer vi dit, och så börjar matchen såklart inte förrens halv fyra! vi kände oss dumma ett tag. men det gick över.
lite efter fyra var vi i ishallen igen! den här gången slapp vi springa. det var hockey som gällde igen, den här gången var issa också med och såg :) det var en spännande match och lagom när tårna frusit och näsan blitt knallröd var det slut och vi (jag, issa, sara) började traska hemmåt. eller först till maxi och köpa goodis :D sen åt vi, som alltid, på mcdonalds. och efter det var det dags för melodifastivalen! :D emil och julius gjorde oss sällskap :) det började ju bra, man  fick skrattattack när bidrag nummer 2 sjöng! hon sjöng ordet snälla 20 gånger, sara räknade ;)
alltså, jag förstår inte hur hon kan stå på scenen och vara helt seriös? det går ju inte att hålla sig för skratt när man ser hennes dampviftningar och grimaser. helt stört vad hon var kass. 
OCH DET SOM JAG BLIR HELT GALET ARG PÅ ÄR HUR SVENSKA FOLKET KAN SITTA OCH RÖSTA PÅ HENNE!
hur tänkte ni där liksom?
och sen vinnaren? hur faan tänkte ni där? neej, melodifestivalen har spårat ur!   

jaja, efter vinnaren korats och jag fått ännu en chock så begav vi oss till ronja :D där bjöds det på hembakad supergod sockerkaka och lite senare även några intima lekar. :D 
framåt tre var vi väl hemma igen och hittade den oöppnade chipspåsen som vi smockade i oss innan vi somnade. 

Vi satt klockan på elva på söndagmorgon, egentligen skulle jag och sara vart med och spelat en match med a-laget men motståndarna lämnade vo så det blev inget. fan, jag som verkligen ville :( men skitsamma, då fick vi tid att se ännu en hockeymatch istället :D
eftermiddagen spenderade jag i södervärnshallen där det var finaler i dm. damernas blev ganska tråkig! men det gick hett till i herrarnas final, och vi satt och hoppades på straffar. det hade ju vart grymt kul att se. men istället vinner IBK i förlängningen :/ men glada blev dom! 
på kvällen åkte jag hem till dalhem och sov där :) 

Och nu sitter jag här och ska börja byta om. snart är det träning! :D 
idag hade jag tänkt att jag skulle gå direkt hem efter skolan och bara soooova, men istället blev det en heldag på öster med camilla. men sånt är trevligt det med :) 

jag är blir så sjukt nervös bara jag hör datumet 21! för då ska vi spela SERIEFINAL mot huddinge. och det är verkligen vinna eller försvinna! nej gud, jag kommer verkligen inte kunna stå på benen på lördag! 

nu ska jag gå. 
fast juste! ADAM. 
vem är det mest synd om i skogen? - Myrstackarna. 

/ olivia 



   

FREDAG DEN 13!

jag har redan fått massor av klagomål på att jag är dålig på att uppdatera! men vafan, jag hänger inte vid datorn 24/7. och sen så har jag ett ganska enformig liv: skola, äta, träning, äta, sova. men igår var jag faktiskt och såg på hockey. det var längesen nu, och så fick jag träffa massa roligt folk :) och i onsdags var jag hos camilla och såg film och åt massa godis och chokladbollar! haha, det är inte så ovanligt men ändå.
och ikväll skulle jag egenligen vart med karro på konsert, men det slöt med en chips och let's dance kväll. 

och morgondagen har jag och sara planerat in i minsta detalj! hääärligt :D
 
idag har det ju varit fredag den 13, men det har typ gått bättre än vanligt för mig idag. på träningen till exempel, det kändes ju hur bra som helst. så detta datum behöver inte betyda otur, eller hur adam? (som föddes på fredag den 13). haha!
just nu sitter jag och lyssnar på härlig musik. jag har tänkt på en sak, att det bästa som finns är ju iaf att sätta in två hörlurar i öronen med högsta volymen och sen bara sjunga! efersom man inte hör sig själv så tror man ju att det låter hur fint som helst, för det känns ju verkligen så. men neej. tänk vad mycket roligare det hade vart att sjunga om man kunde det!

snart ska vi åka och hämta lillsyrran som är i stan med ronja och några. sen ska jag sova!
godnatt / olivia





HELGEN :D

Fredag 6/3
fick sluta klockan två från praltiken, skönt :) sen var det träning, det gick ganska bra. Efter det åkte jag hem till Dalhem och tog det lugnt, såg let's dance med familjen och så.

Lördag 7/3
låång sovmorgon :D
ungefär halv två begav vi oss ut till hemse för att spela match. Hansa stod för motståndet och vi var bara två femmor. Jag och Issa fick spela med Jessica :) Det gick bra, men vi fick typ aldrig in bollen i målet! Vi vann iaf tillslut med 6-1.
Jag åkte med Endrebussen tillbaka till stan. Snabbt in i duschen, sen mötte jag camilla. Vi gjorde oss i ordning och sådär hemma hos mig :) vi var hur stressade som helst för att hinna med bussen. FÖR VI SKULLE TILL VÄSTERHEJDE BYGDEGÅRD OCH HA KUL MED HP08c!
ungefär tjugo över sex var vi klara och började gå mot lilla elefant för att hämta pizzorna som skulle vara klara 18.25. Och då skulle vi ju komma i lagom tid, för bussen gick 18.35. MEN pizzajävlarna var försenade. Vi sprang så fort det gick med våra pizzor, högklackade skor och klirrlkarrväskor. Men vi hann inte, vi missade bussen! det kunde ju bara inte hända! såå, vi stod på busstationen och hade panik ett tag, sen ringde vi till alla vi kände med körkort. tillslut fick vi tag på camillas faster, och hon kunde skjutsa oss! :D 
När vi kom dit hade alla redan hunnit bli lite smålulliga ;)
Jag åkte hem ganska tidigt, men eftersom vi började rätt tidigt så hann det hända enhel del! Hela kvällen var superkul verkligen! även fast folk spydde, däckade, blev knäade, snodde dricka av varandra och åkte hem.
tack HP08c :)




   

Söndag 8/3
upp klockan halv sju för att åka båt (båten går åtta på söndagar. tur!) var inte sådär sjukt astrött, men lite. Jag sov hela vägen upp, utom sista halvtimmen då jag var med och körde lite suglek med ronja och några i hennes klass :)
vi gick och åt i nynäs och sen packade vi in oss i minibussarna för att dra till huddinge! jag sov typ hela vägen då med.
motståndarna var huddinge ik (det "dåliga" huddinge). vi spelade ganska jämnt i början och efter en period stod det 1-1. men sen flöt det på och vi vann med 1-6 :) yes!
på båten hem hade vi askul som vanligt! :D



/olivia

5/3

solen står högt över taken och vinden har vänt, isen har smält och det luktar som vår.

men jag vill ha sommar nu!

 jag och andreas i sommarsolen        

jag kom precis hem från praktiken. idag fick jag montera ihop en stol och gå och köpa glödlampor. yeah.
nu ska jag äta som fan och sen ska jag träna med killarnas distriktslag :/ eller, egentligen är det ibg men dom har också den tiden. så vi måste träna med dom, och det är inte kul kan jag säga! jag känner mig BARA ivägen.

nu ska jag ut i solen och börja cykla
ciao

4/3

Våran lärare var sjuk, så idag slöt vi tolv :) eller, jag, camilla och adam skulle stanna och jobba. men det gick inte så bra. Jag och camilla gick ner till öster för jag skulle köpa jeanstights! :) på vila träffade vi julia, jenny och olivia. Julia hade en kjol till salu som jag och camilla fick pröva ;) den var ju jättefin och sådär, men njaa. Fast jag tror julia lyckades övertala camilla om att hon ska ha den på lördag. Jag köpte mina jeanstights och sedan gick vi till mc'donlads och bara satt :) 

lite innan tre gick jag bort till solberga skolan och mötte sara :) vi gick förbi mig och sen vidare till säve, där det var sävecup idag igen. wihuu, det är alltid lika kul att vara med sarapara och få höra om hennes problem, pinsamheter och upplevelser! :D 




PÅ LÖRDAG ÄR DET KLASSFEST! 
det ska bli så kul, jag ser fram emot det jättemycket och är såå taggad! även om det kommer bli lite jobbigt att komma upp i tid och åka båt dagen efter. 

ahh, imorgon är det praktik igen. jag vill inte. det enda positiva är att jag börjar tio och får en härlig sovmorgon. så ikväll blir det kanske en film :) 

hejhopp / o

ps. jag tänkte försöka få tag på någon som kan fixa till den här bloggen lite så den slipper se så tråkig ut.  


   

olivias

haha, jag har alltid velat ha en blogg, men tänkt att det liksom är "försent" att skaffa nu och därför låtit bli. Och det känns som att jag är lite sent ute. Men nu är det ny månad, nya tider och snart vår! och efter att ha suttit och läst Ronja Malmros roliga och fina blogg (ronjos.blogg.se) så har jag blivit jättetaggad ;) Jag vet inte hur eller vad det är meningen att man ska skriva om men jag ska göra mitt bästa så det blir kul att läsa :)

Idag har det varit en ganska bra dag i skolan, speciellt stunden efter lunch då jag och Camilla gick till dessan och köpte kokosboll! det har blivit typ som en vana, jag undrar hur mycket pengar vi slösar. En femma om dagen, 3 dagar i veckan (torsdag, fregad har vi APU), i typ ett halvår! Det blir mycket i längden, man det är det värt. det är ju så gott :) 
Efter skolan väntade jag på Sara för vi skulle se sävecupen som började idag :) Frids klass spelade. haha, laget med fler coacher än spelare typ ;) 
vid fyra var det dags för ibg (innebandygymnasiet). det var bara jag, Ida, Ronja och Malin som var där, men det gick ganska bra för oss :) Lite efter halv sex var jag hemma och satt igång med att fixa ny praktiplats, alla sa nej.. Förutom Strand hotell som jag ska ringa tillbaka till imorgon :) ännu finns det hopp! 
Nu sitter jag framför tvn och väntar på sms :)

Idag har jag tänkt mycket på bästa Ronja Malmros som har varit vid doktorn och fått reda på att hon inte får träna på ett halvår för sitt knä :( Jag vill bara göra dig bra! 

Tack för mig. / olivia      

RSS 2.0