i fell for you like a child

i lördags natt, runt två, vaknar jag av att det dånar till och smäller uta helvete utanför. jag ligger vaken en stund och funderar på vad det kan vara. sen hör jag att mamma och pappa vaknar. det smäller till igen, ashögt och asläskigt. jag somnar om. pappa går ut för att kolla upp det. och när han kommer upp på vägen står det typ 8 personer borta vid våra postlådor. när dom ser pappa springer alla åt varsitt håll. och några åker iväg på moppe. haha. pappa typ springer efter. sen tar han bilen och åker runt och kollar lite. efter typ en timme möter han två personer på en moppe och pratar lite med dom. 
issa rusade in i mitt rum nästa morgon och började berätta massa om vad som hänt. vi gick ut för att kolla hur det såg ut vid postlådorna, pappa sa att de nämligen sprängt en. och ja, det hade dom. dock inte våran. lyckat grabbar. och bara så ni vet så vet jag att det var ni. stuxa, bp, arvid, buster, hörsne, sebastian. om inte fler!
jag undrar två saker bara. vem kom på idén? och varför just vid oss? 

samtidigt, natten mellan lördag och söndag, någonstans i visby hände visst något jag helst inte vill prata om. som tur är har vi rett ut det. jag är inte sur, bara väldigt besviken!
det här är inget jag kommer glömma, men livet är för kort för att hänga upp sig på en sån sak. 

jag isabelle och louise låg ute och solade hela förmiddagen i söndags. det var jätteskönt. och jävligt varmt. jag tog även ett första dopp i poolen. men fan vad kallt det var! vi har inte satt igång värmen än :(
på eftermiddagen fixade och städade vi lite. och resten av kvällen låg jag framför tvn, kul liv.

måndag klockan halv elva satt jag på bussen påväg in till stan med camilla :) kul att se henne igen. vi tog en liten promenad runt stan och ner till hamnen och bara pratade av oss massor. sen åt vi med camillas syster och efter det gick vi och la oss i almedalen och solade. skönt! vi köpte jordgubbar av björn, fan vad gott det var :D sen kom issa, vi gick hem till emelie och nina och åt. sen skulle jag och issa iväg och träna.
tack för den här dagen camilla! :) du ska bara veta att du är en bra vän, du bryr dig, du sviker aldrig, du har alltid bra svar på allt och du lyssnar! tack. du är bäst  :*
halv sju var jag och 14 andra tjejer från u-laget och juniorlaget i tofta för att träna. det var kul att se alla :) träningen gick rätt bra. förutom att jag hade ont i ryggen. och så har jag typ en gammal sträckning i baklåret som ännu sitter i. det gör seriöst ont när jag ska resa mig från en stol, benet typ viker sig :/ wierd.  
jag skulle egentligen vara kvar i stan med camilla en stund, men jag var trött och jag kände att hon behövde vara med ölhävarn själv.
när jag kom hem hade jag stört ont i ryggen och i huvudet! jag tog en alvedon och gick och la mig. jag kände mig så jävla hopplös när jag låg där och inte ens orkade/kunde gå upp och stänga fönstret. så jag fick frysa istället.
alvedonen verkade inte hjälpa och jag kunde inte sova. så jag gick upp, tog en dusch, åt lite, märkte att jag hade feber och såg klart fotbollen. sen gick jag och la mig igen. somnade efter en timmes vridande och vändande. vaknade igen vid fyra, hade asont. visste inte hur jag skulle ligga för att det inte skulle göra ont. fifan. och hela huvudet bara dunkade. vid fem gick jag upp, gick runt lite i huset eftersom jag inte kunde sova. sen tog jag en till alvedon och gick och la mig. och lyckades somna. halv nio vaknade jag igen. halv tio gick jag upp. tog två alvedon och åt lite frukost. sen satt jag och bara satt. ah, hade så ont att jag bara ville skrika och visste inte vart jag skulle ta vägen. fan också! 
nu funkar alvedonen och jag har inte så jätteont, men jag känner mig helt seg. 
ikväll kommer kanske sara hit, får se hur jag mår. men jag ska i alla fall upp och se hennes match har jag bestämt.
nu ska jag sova. 

   

the man in the mirror

i söndags samlades jag, louise, issa, sandra, adam och jocke i sandviken klockan tolv. vi började fixa och göra klart allt. klockan tre kom alla barn. 21 stycken. två dök aldrig upp och en kom utan att stå med på listan. alla fick bädda i ordning sina sängar och så, sen samlades vi och hade namnlekar och lite. och fan vad alla var jobbaiga första dagen. jag trodde allt skulle bli världens mardröm. ingen lyssnade. och jag var helt slut när vi skulle gå och lägga oss.
nästa dag, söndagen, var lite lugnare. vi hade fotbollsturnering och lite. det laget som vann fick möta oss ledare. fan vad snygga vi var! ;)
i måndags hade vi en heldag på stranden, det var skönt :) och jag badade i havet för första gången i år! det var iskallt.
på kvällen kom mamma och hämtade mig och issa, vi skulle in till stan på såndär kurs för att få sitt körkortstillstånd. det var rätt segt, men det gick bra :) helt plötsligt ringde valdis mig och sa att han ville träffa mig och prata, i högst 20 minuter. jag fick panik. vad hade jag nu gjort? men så kommer han där, så söt som han är, och ger mig ett paket glass. för förra säsongen hade han lovat på en träning att det laget som vann skulle få glass. fan vad glad jag blev :) halv tio var vi tillbaka i sandviken.
det var redan tisdag och halva veckan var överstökad. vi hade sjukamp och stafetter hela dagen. skiiitkul.
på onsdagen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde på dagen. men jag tror det var då vi ledare flummade som fan och dansade och sjöng massa. det finns tyvärr massa bilder och filmer på det. på kvällen hade vi i alla fall spökstig. alltid lika spännande och alltid lika kul att trösta gråtande, rädda barn. 
torsdagen började med en sovmorgon, frukost och bad. sen efter lunch hade vi lite gutniska lekar och kalas för ett barn som fyllde år. på kvällen var det dags för disco! lite stelt i början, som alltid. men sen kom alla igång ;) det var sista kvällen och man kände verkligen hur mycket man tycker om alla barnen. 
vi städade hela fredagen och sen hade vi en liten prisutdelning och tårtätning med barn och föräldrar. det kändes så skönt men ändå tomt när alla hade åkt. 
den här veckan har varit otroligt rolig, det blev blod, svett och tårar, men framför allt en hel del skratt! tack alla underbart härliga barn och de andra ledarna! :D  
jag tror jocke kommer lägga ut massa bilder på facebook, hoppas. 

igår, fredag, när jag kom hem var jag helt slut verkligen! la mig och sov lite. och tog det bara lugnt hela kvällen. idag, lördag, har jag varit på willys och jobbat. för att tjäna pengar till laget typ. det var ganska kul :) egentligen skulle jag varit på säve och gjort massa fystester med a-laget, men eftersom jag inte tränat på hela veckan så kände jag mig inte så taggad till det.
ikväll ska jag vara hemma och äta massa godis och sova. imorgon ska jag ligga ute och steka i solen. och på måndag blir det en trip till staden med camilla om det blir som vi tänkt :) sen ska jag träna med u-laget! ska bli kuuuuul :D 

i torsdags natt fick jag ett sms, från en väldigt oväntad person. man kan ju undra vad personen vill. nu liksom?   

när jag först fick höra att michael jacksson var död trodde jag inte på det. jag trodde han gjorde så för att det skulle bli lite prat runt honom innan alla hans konserter i london. men nu är jag nästan övertydag allstå. och det är sorgligt, att han är typ död. synd bara att han såg ut som stryk. han var så mycket sötare innan alla operationer och skit.  

nu har jag äntligen snart skickat iväg min mobil på lagning. men ah, nu så bara dör den gamla jag haft istället också hela tiden! jävla skit :(  så bli inte förvånad om jag inte svarar på sms.  

you're everything i need and more

i torsdags var det sista dagen på fotbollsskolan, den bestod av miniturnering, glassätande och vattenkrig. kul.
när alla barn åkt hem hjälpte jag och issa karro att fylla i lite papper och städa typ. fick en liten belöning och sen cyklade vi hem i regnet. vi hade bestämt oss för att träna fotboll istället för innebandy ikväll, men så blev fotbollen inställd :/ så vi satt hemma hela kvällen och tittade på massa filmer från när vi var små. jag vill vara liten igen!

igår var det fredag, midsommarafton och min mormors födelsedag.
jag, louise, issa och joel åkte in till stan på förmiddagen. joel skulle till systemet, men det var stängt, issa och louise skulle till hm, men det var stängt. förargelseväckande! för min del blev det i alla fall ett linne och ett par shorts.
när vi kom hem var bordet dukat med massa godsaker och familjen var samlad. vi åt, grattade mormor och hade trevligt.
jag, issa och vincent gick ut och spelade fotboll i solskenet.
sen blev det tårta i trädgården, gott!
efter det var systrarna ute och sprang medans jag sov och tittade på fotboll. sverige förlorade.
när de kom tillbaka började vi göra oss i ordning. sen kom camilla och vi åkte med louise till åminne.
vi blev avsläppta där louise skulle vara, fick låna toaletten, sen började äventyret. det vimlade av poliser, dom var verkligen överallt. och jag är hyfsat skraj för dom.
jag, camilla och issa började gå mot andreas stuga. där var bland annat karolina norsk :) jag visste att andreas inte ville ha mig där, så vi gick förbi. men då började folk skrika på oss att vi skulle komma och massa. vi gick in och hälsade på bp, karro och några. men då kommer andreas full som en gris och säger  "dra åt helvete din jävla fitta" så jag kände att det var dags att gå.
vi gick upp till resturangen typ, där mötte vi ronja och denise. senare även sara och massor med folk! verkligen alla var där!
vi gick, stog, gick och stog i stort sett hela kvällen och fick ta hand om fulla vänner. det regnade. så kvällen kändes inte speciellt lyckad.
eftersom polisen var överallt tyckte vi att det inte var värt att dricka mer och riskera att åka fast, så vi var typ hlavnyktra hela kvällen också.
när klockan var tolv satt jag i bilen påväg hem.
glad midsommar.

ställde klockan på åtta imorse. fast inte förrens nio gick jag och camilla upp. vi åt frukost, sen var hon tvungen att åka för hon skulle jobba.
jag har egentligen inte tid att sitta här nu för jag måste packa. vi ska åka om en timme. det är ju dags för sandvikenkollo den här veckan och jag ska vara ledare. jag känner mig trött och inte alls taggad men jag vet att det kommer bli kul.
på fredag är jag tillbaka igen, finns på mobilen.
ciao


jag känner att det måste hända något nu om jag ska få min vilja igenom. snälla, förstå.   


you're the only one that i want!

ohoj vad länge sen det var jag skrev. men jag har liksom inte tänk på det, har tydligen inte haft tid bara. men det ska vi ändra på nu.

FREDAG
tog bussen som går till roma på morgonen, sen från roma till stan. hem och göra mig i ordning. och så börjar regnet bara ösa ner utanför, det dundrar på hela taket. jag och camilla tar skydd under ett paraply så gott det går och vandrar på till skolan. kvart i  tio är vi i klassrummet där ungefär halva klassen sitter. vi väntar på andra halvan som kommer vid typ tio. börje pratar en stund sen går vi till aulan. vi missade sången! :( i aulan pratar rektorn en massa. sen sjunger vi "den blomster tid" och sen var det slut. herregud, ett helt år av gymnasiet har redan gått. stört fort. 
jag och camilla ville fira lite så vi gick och köpte choklad :D sen gick vi hemåt. 
när jag kom hem började jag städa ur lite, plocka ihop alla kläder och sådär. sen packade jag ner ungefär allt i olika väskor och kassar. mamma och issa kom och hjälpte till. när klockan var ungefär fem var allting borta typ. lite sorgligt.

och nu till min skolavslutningskväll. den blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. men den började bra! (bilder finns på facebook)
klockan sex gick jag hem till camilla. vi började göra oss i ordning för kvällen. viggin kom också :) 
lite senare var vi hos bp. det var kul! :D runt tio var vi tvugna att lämna lägenheten så inte grannarna skulle bli arga. haha, utanför träffar vi ett par med en hund. dom stannar och pratar och gör massa trix med hunden. alla verkligen beundrade den där jävla hunden. barkley, eller vad hette den? "det går lättare att säga efter två öl" sa ägaren. 
vi diskuterade och planerade och kom fram till att vi skulle gå förbi gråbo sen ner till almedalen. men det blev aldrig så, jag vet inte varför. men vi gick i alla fall direkt till almedalen. på vägen ner är bp lite väl dragen och virrig. ungdomsgruppen kommer, men vi går där ifrån. och då skrek alla att dom troligtvis skulle ringa polisen. jag, camilla och viggin tog det säkra före det osäkra och la ur vår kära dricka i en buske i hamnbacken. sen gick vi en liten omväg ner till almedalen. när vi tillslut kom dit var det ganska fattigt med folk. 
vi började gå mot mcdonalds. där träffade jag massor med trevligt folk. men kvällen kändes så värdelös när vi bara satt där, så gott som nyktra och visste inte vart vi skulle ta vägen eller hitta på. hampus fixade ett glasspaket, så tillslut gick jag, camilla, viggin och hampus hem till camilla och smockade i oss det. sen gick jag hem. pratade en stund med ronjiiis. sen sovdags. 

LÖRDAG 
Upp ganska tidigt, halv tio. få skjuts av aron ut till stenkyrka. vi skulle på nån jävla utbildningsgrejs för att vi ska vara ledare på fotbollsskolan. lite surt att det var just den här dagen. men men.
det höll på fram till fyra. och jag var väl i alla fall lite klokare när jag åkte där ifrån.
aron hämtade oss i stan och vi åkte vidare hem till honom för att städa hans lägenhet. vi gjorde det inte för att vara snälla, utan för att vi fick betalt.
vi kom hem till dalhem rätt sent. vi åt godis och såg film. mysigt :)
sen var det bara att hoppa i duschen, sen i säng.

SÖNDAG
Upp halv åtta. åkte ut till stånga för att spela pärk. med louises lag. louise var inte med. camilla var med. det var frampärk som gällde. jag skulle vara pärkkarl. herregud.
och för er som inte förstår er på pärk så ska man i alla fall som pärkkarl slå bollen på volley vilket är väldigt svårt och gör hyfsat ont.
första matchen mötte vi jessica med familj. det gick dåligt för mig som fan. det var ganska jämnt men vi förlorade. jag skyller på att det var första gången nånsin jag stod där och att jag bara kunde få ut bollarna på anna.
nästa match var mot västergarn. vi vann :D sista matchen var mot burs, som alltid är värsta mardrömmen att möta. det var som den här gången också. men vi lyckades tillslut vinna! shiit. det betydde att vi vann hela gruppen. haha, med vårt superlag x)
så med en aning svullen hand och en guldmedalj runt halsen kunde jag känna mig nöjd. 
när jag kom hem sov jag, väldigt skönt. 
sen åkte jag och mamma in till stan och handlade lite. fixade det sista i lägenheten eller vad man nu ska kalla det. lämnade in nycklar och allt. tråkigt. 
sen åkte vi och hämtade louise vid flyget, hon hade vart och spelat fotboll. 
när vi kom hem grillade vi med famlijen. 
sova sova sova.

MÅNDAG
halv nio satt jag i tandläkarstolen. wihu. men det var bara koll så det var lugnt. och allt såg bra ut. bra olivia! de fixade även till lite runt mitt tandsmycke, så nu är det jättefint :) 
halv tio var jag på dalhem ip. fotbollsskola. spännande. vid tio kom alla barn, jag och hilda ska försöka lära tio och elvaåringar att spela fotboll. 
det slöt vid två, då åkte jag hem och sov. 
sen var jag, louise och issa + alla andra som ska vara ledare i sommar ute i sandviken från sex till nio för att planera sandvikenlägret. det ska bli så kul :D 
vi pratade även lite gamla minnen från förra året, alltid lika kul. 
när jag kom hem var det direkt i säng.
 
TISDAG 
fotbollsskola från tio till två. kändes lite bättre idag faktiskt :) 
sov när jag kom hem, fast det var strålande väder ute! 
klockan sex var det träning på p18. 
uppvärmning, 2 km. 
sen skulle vi springa intervaller. först ett halvt varv runt forbollsplanen, sen ett helt, sen ett och ett halvt. så höll vi på upp till tre varv. och sen neråt igen. alltså sammanlagt 9 km intervaller!!! fifan. 
men det kändes jävligt bra när vi var klara. 
hem, äta, duscha, sova. 

ONSDAG 
fotbollsskola, näst sista dagen. skönt. 
la mig ute i solen en stund när jag kom hem. sen vidare på träning som vanligt. 
vi körde lite styrkestationer, ganska kul. sen innebandy! :D fast det gick inte så bra för mig. men vi från u-laget lyckades hamna på samma lag allihop och vi vann! wiie. 
de flesta duschade där efter träningen, sen åkte vi till joda och åt mat. tevligt :) 
och nu ska jag berätta en rolig grej som hände på hemvägen! roligaste på länge alltså. 
vi åker efter en bil. i bilen sitter fyra personer. personen som sittar längst bak vänder sig om och börjar glo och vinka till oss. vi vinkar glatt tillbaka, men har ingen aning om vem människan är. han fortsätter att se på oss. när vi börjar blinka och ska svänga av mot dalhem svänger som också. när vi blinkar och ska svänga av till vidunge svänger dom också. och han har alltså suttit och tittat på oss heeela vägen. lite då och då håller han stolt upp sin burn, knäpper upp skjortan och skrattar. vi garvar ju också som fan. haha. sen håller han upp mobilen och vill visa nåt, men vi ser inte. då börjar dom skriva något på en lapp och håller upp den. det är ett telefonnummer, haha! det var väldigt svårt att se, men vi tror vi sett rätt och visar tummen upp mot dom. dom tar ner lappen och vi skickar sms. men tydligen var det fel. dom håller upp lappen igen, men det går verkligen inte att se. då stannar dom, öppnar bildörren och lägger ut lappen. sen kör dom vidare. haha! vi stannar och tar upp lappen. får rätt nummer och skickar ett sms till. hahaha. sen lurar vi dom och börjar blinka även fast vi inte ska svänga. men dom svängde in! haha! då körde vi vidare hem. de körde efter, fast förbi. trodde vi. de står i skogen på andra sidan vägen! issa skickar några sms. vi vet inte vad vi ska ta oss till så vi går in som vanligt. då åker dom ner på gården. och då gick vi ut. haha! dom skulle egentligen till slite, men följde efter oss. härligt grabbar! och så ville dom att vi skulle komma till åminne på fredag. haha! fan vad kul det var. 

nu måste jag gå och lägga mig. och ladda inför sista dagen på fotbollsskolan imorgon.  
  

inget stoppar oss nu

VI VANN MATCHEN IGÅR! jag är helt överlycklig, mot gotands södra liksom :D jag spelade som vanligt på vänsterbacken och det gick faktiskt bra :)
åkte med mamma tillbaka till stan, hon skulle in och jobba.

idag samlades klassen klockan nio på södertorg, hade en liten rundvandring genom stan sen åt vi på st hans café. mys :) sen fick vi sluta. sista dagen..
jag och camilla tog bussen till roma och kollade deras fotbollsturnering, fick massa fina minnen upp i huvudet från förra året när min klass vann! och det råkade vara jag som avgjorde på straffar. härliga tider :D
när vi kom tilbaka gick vi en stund på stan, sen satt vi i soliga almedalen. kul att jag har jeansleggings bränna :o
halv sju var det träning. vi skulle springa i en backe vid hamnen, trodde vi. men så säger tränaren att vi inte ska det, utan ska vara med i vårruset! helt knäppt! där stod vi i alla fall tillslut, först i starten. startskottet gick och vi var iväg. herregud. jag sprang med jessica hela vägen och det kändes som att det gick bra :) vi sprang 5,2 km och kom in på 25 minuter. jag är nöjd :) tidningen var där och tog massa kort, shiiet.
nu sitter jag återigen hemma i dalhem, vi ska strax åka ch hämta issa som är på bal. ska bli så kul att se hur fina alla är :) ännu en gång minns jag massa fint från min bal, och hur kul jag hade :)

ASSÅ! imorgon är det verkligen skolavslutning. det känns jättekonstigt. plus att jag inte vet vad jag ska ha på mig.
tror vi ska börja flytta ut och städa lite imorgon också, gud vad tiden går fort. jag vill inte.

imorgonkväll ska jag ha kul så in i helvete. 

 

sommarnatt

slöt tidigare från skolan igår. jag och camilla gick och satt oss i almedalen och pluggade lite matte och handel. det var soligt och jättevarmt :D vi tröttnade på att sitta still och gick och tog en glass. sen kom issa och ronja. kul att ses igen :D och hoppas våra magkänslor har rätt!
vi gick och handlade skor till issa :) en klänning tror jag också det blev?
klockan fem gick jag och camilla hem, hon skulle städa och jag skulle på träning.
på träningen körde vi 8x800 intervaller + lite styrka. det gick väl bra, inte lika bra som förra tisdagen men jag ger mig själv godkänt ;)
efter träningen åkte jag och louise vidare till vattentornet och tränade pärk med hennes lag. dom tvingade mig att vara frampärkkarl på söndag, hur kul är det? :o fan, vad ont det gör då. och aldrig kan jag träffa bolljäveln klokt.
halv tio var vi hemma och började laga mat. sen i säng.

idag har vi inte gjort något klokt i skolan alls, bara lämnat in böcker och städat skåp. eller juste, jag gjorde matteprov också ja. det kändes som att det gick super! jag svarade på alla frågor, till och med på mvg-delen :D
efter provet gick jag hem, sen vidare till bussen.
nu sitter jag hemma i dalhem. ska spela match ikväll, mot gotland södra. dom är bra och jag har inte tränat på länge, så vi får se hur det går.

ahhh, mitt hår ser förjävligt ut. helt solblekt och slitet. antingen ska jag färga det brunt igen, eller bara vänta tills det blir blont igen. beslutsångest?

 
 
på fredag får vi sommarlov, helt sjukt vad det gått fort! och jag får panik, jag har inget jobb i sommar. eller jo, jag ska vara ledare på 2 läger i början av sommaren. men vafan, sen då? och de jobb jag sökt till har inte svarat, inte ens sagt nej liksom. vad gör jag nu?
 
lite försenade bilder från issas konfirmation :)






jag kan om jag vill

det var ingen sol idag när jag vaknade, så istället för att ta bussen till stan låg jag kvar och sov. skönt!
jag gick upp och åt frukost. såg tv en stund med issa, som också var hemma för ond hals. hon försvann till datorn, jag fick guitar hero sug och satt mig och spelade det. haha. sen såg jag två filmer.
efter det var klockan helt plötsligt halv fem. jag åt, bytte om och åkte med mamma till stan och tränade. med a-laget. vi körde den där jävla hinderbanan igen. och det var typ ännu jobbigare den här gången!
efter träningen åkte jag hem till dalhem igen, såg när dalhem b mötte dalhem c. sedan var det möte för oss som ska vara ledare på fotbollsskolan.
nu är klockan 22.22, då får man önska sig något. jag önskar alltid samma. får se hur det går med den önskningen. 

nu har jag bara fyra dagar kvar att bo i stan. det känns inte så bra.
på fredag är det skolavslutning. det känns bra.
imorgon måste jag ta bussen klockan sju. det känns inte så bra.

jag vill ha sommar nu!


i've got my angel now

i torsdags var jag och camilla och såg på massa glada studenter. så jävla härligt att se! jag vill också ta studenten verkligen! och ingen annan klass kan vara bättre att ta studenten med än min. åhh, längtar!
jag skulle egentligen ha tränat fotboll, men det sket sig. vi var kvar på öster och kollade när de åkte vagn till typ halv sju. då gick vi hem till camilla och spelade kort. hihi. sen kom niclas pettersson och några till. vi gick upp till öster igen och vinkade till vagnar. sedan kom jag och camilla även upp på en! haha, grymt :D
elva var jag hemma igen, och sov.

sovmorgon och seg skoldag.
hem och packa, hämta upp camilla, till maxi för godisinhandling, hem till dalhem och äta sen var vi tillslut påväg till östergarn.
klockan fem var alla 23 underbara ungar på plats och allt kunde börja. jag, rasmus och issa fick en salig blandning ungar som kallade sig lag tre och skulle föreställa vårat lag. härligt.
det regnade vilket var tråkigt, men första kvällen var okej.
pärkspelande hela lördagen, sen grillning på stranden på kvällen. mysigt men kallt. fick mig några härliga skrattattacker när camilla bland annat tappade sin korv och ramlade bakåt i uppförsbacke och slog en bakåtkullerbytta! haha, jag skrattar nu. fifan vad kul det var!
på söndagen spelade vi klart vår lilla cup, sen var det lite prisutdelning och avslutning. klockan tre åkte alla 23 underbara ungar hem. barn är för härliga alltså :)  vi städade, sen fick vi också åka hem.
det blev en toppenhelg trotsallt, jag har skrattat i alla fall hälften av tiden och skrikit kum igen niu lag trej, upp pa teia resten. solen var framme hela lördagen, för jag är röd och det bränner i hela ansiktet. jag ångrar inte att jag var med ändå, som jag trodde att jag skulle. 

ikväll har vi firat vår broder aron som fyllde 21 i onsdags. han fick vad han önskade sig, guitarr hero. väldigt vuxet liksom ;)
imorgon är jag ledig och det är jävligt skönt! blir det fint väder ska förmiddagen spenderas i almedalen med camilla :)

inombords är jag så stört arg att jag inte vet var jag ska ta vägen. vad vill du med det där? hmm, jag kan inte förstå. är det meningen att jag ska bli svartsjuk? och det känns så löjligt att reagera, eftersom det liksom inte är nåt egentligen. men det känns inte riktigt okej gjort av dig :/ du är min vän, men jag måste erkänna att jag är besviken.
  

i've got the power!

dålig uppdatering, jag vet. men som sagt så är våran dator i stan trasig :/ så jag har ingenting att sysselsätta mig med på kvällarna längre.
men tänkte berätta lite vad jag pysslat med de senaste dagarna.

Måndag
var i skolan som vanligt, vi fick sluta lite tidigare. jag och camilla gick ner på stan, jag köpte en bikini :) halv fem gick jag hem, och vid sex var jag i säve. dags för träning med a-laget igen :) vi hade först lite styrka. ganska jobbigt. sen körde vi innebandy, mycket teknik och passningar och sådär. jisses vad innebandy är kul!! :D love it.
efter träningen var det duschen som gällde, sen mat och sen sova! 
det känns som att mina dagar kommer se ut såhär nu, skola, träna, sova. fast juste, snart sluta skolan :D

Tisdag
skolan. till klockan ett. camilla var sjuk. men sen skulle jag och camilla ner till almedalen och sola. fast solen försvann. vi satt och pratade lite om allt möjligt. jag var rädd att bli smittad, för camilla kanske var magsjuk.
jag gick hem och sov en stund. sen iväg på träning igen. den här gången var det löpning. intervaller. vi sprang 3x500 meter. sen 3x1000 meter. och sen 3x500 meter igen. vi kör med ett system som heter guld, silver och brons. brons är en viss tid som man minst måste klara liksom. och guld är då bäst tid. jag klara guld på de flesta varven! asstolt över mig själv. det gick så bra verkligen :D det trodde jag aldrig. så det kändes hur bra som helst, även fast det var asjobbigt och fast det regnade.
jag gick och la mig tidigt ikväll igen. skönt. camilla hade inte smittat mig som tur var!

Onsdag
vi skulle egentligen cykla till tofta med skolan. men när jag vaknade regnade det ute och jag orkade verkligen inte. så jag låg kvar. kunde först inte somna om, men då satt jag på tvn och barnkanalen. då somnade jag gott igen ;)
jag vaknade igen halv elva, åt frukost och sen halv tolv gick jag och camilla och köpte godis. sen hem till henne och såg film. saw! trevligt trevligt :)
vid tre gick jag hem, åt lite och bytte om. sen iväg till louises jobb för att hämta min cykel. och sen cyklade jag till säve. där var det avslutning med innebandygymnasiet. mycket trevligt :) jag åt ännu mer onyttigheter. bra olivia!
efter det bytte jag om, sen cyklade jag vidare till p18. där skulle vi springa 3 km på tid. med mitt vanliga lag. kul att se alla igen :) även johanna var med, weei! :D
asså, träningen gick väl bra. men ahh. man lär sig av sina misstag. jag har lärt mig att man inte ska ha för stora förväntingar på sig själv. men jag har ju verkligen tränat/sprungit minst en gång i veckan när vi haft uppehåll. och så trodde jag det skulle ge resultat. och visst, jag förbättrade min tid med 1 minut och 17 sekunder från förra året. men jag är är ändå inte nöjd! jag vill inte komma 3 eller 4! det är inte rättvist! avundsjuk, dålig förlorare? kalla det vad du vill. men det känns förjävligt.
jag cyklade hem, tog en dusch. sen åkte jag med louise till dalhem för att se när just dalhem mötte fårösund. inte så värt, dalhem förlorade. men jag fick i alla fall god mat när jag kom hem :D
jag ska sova här på landet i natt, ta tio-bussen in imorgon och sen se studenten! :D hoppas vädret blir bra!

helgen kommer spenderas ute i östergarn som ledare på pärkläger. jag känner mig inte lika taggad till det som andra år. men det blir säkert kul.

nu måste jag sova. sleep tight.

RSS 2.0