senare samma onsdag

sara var här, som sagt. vi flummade, garvade och slogs som vanligt. alltid lika härligt att få spendera några timmar med den tjejen :)
vi åkte med saras mamma till södervärn där vi skulle ha möte. på mötet pratade vi lite om säsongen som varit och den som kommer. verkligen kul att träffa laget igen :D
vill bara säga att sara steen är bäst. poängligan i div.2 på gotland vann hon med sina 46 poäng. och sen vann hon även den i div.2 på fastlandet med 55 poäng!
nästa säsong kanske vi bildar en underförening och heter Endre IK så vi kan kvala till div.1. hoppas, hoppas allt blir som vi tänkt! :)

efter mötet åkte jag med mammi till öster, jag och issa kollade lite efter klänningar. dom hade ju kvällsöppen på öster ikväll :) sedan kom även ronja, fast då skulle issa hem. jag och ronja gick och tittade en stund. tillslut orkade vi inget mer så det blev mcdonalds. härligt att få prata lite med bästaste ronja :)
lite senare kom också amalia och sen carro. vi gick en stund på stan igen och köpte bland annat en viktig liten detalj till imorgon :D JAG LÄNGTAR TILL IMORGON SOM FAN! är så grymt taggad :D
fast först ska man då till apoteket, men tiden brukar gå rätt fort där :) efter det ska jag handla klänning med sara och issa. sen ska vi hem till mig och göra oss i ordning :D linda malm kommer också, kuuuul :D

det är verkligen supertråkigt att vara själv hemma. tur att man har mobilen och datorn!
nu är det förlängning i hockeyn igen. hoppas det blir straffar! :D fast njaa, sverige verkade ju inte vara så bra på det.
aja, nu ska jag ta mig en kopp te, se klart hockeyn sen sova :)

godnatt.
glöm inte att säga grattis till kristian hellgren idag :)

solen i ögonen

Tisdag
skyndade hem efter skolan, för där väntade mamma. packade ihop lite grejer sen åkte vi till dalhem.
jag la mig och sov i ungefär en timme.klockan sex var det dags för fotbollsträning :D med vristskyd på den här gången för att inte riskera några fler vrickae fötter.
vi var jättemånga på träningen och det var jättekul! det gick ganska bra för mig också :)
PÅ MÅNDAG ÄR DET MATCH! jag dör.
efter träningen åkte jag hem och åt, sen direkt in till stan.
jag tog en dusch och sen kom camilla. vi var ute och gick lite, klockan var väl runt nio och det var jätteskönt väder :)
 klockan tio var jag hemma igen och gick och la mig med en gång.

Onsdag
jag får sms av camilla som säger att hon inte kommer till skolan för att hon har ögoninflammation och är förkyld. jag tänker fan. men vad ska jag göra åt det liksom.
jag får sms av camilla och hon säger att hon har ögoninflammation och äter pencilin så hon får inte dricka imorgon, inte ha sina linser, inte ens sminka sig! jag tänker fan fan fan. men vad ska jag göra åt det liksom. vi bestämmer iaf att vå håller oss till valborgplanen.
jag får sms av camilla som säger att hon har ögoninflammation SOM SMITTAR och kan inte vara med alls imorgon! :O planerna kraschar och jag tänker FAN FAN FAN FAN FAN. men vad ska jag göra åt det liksom.
jo, jag frågar ronja the king om jag ännu är välkommen dit. och det var jag. så för min del blir valborg succé ändå! :)
men jag tycker synd om dig camilla!

skolan var rätt tråkig utan camilla, men dagen gick ganska fort ändå. sista lektionen hade vi prov i handel. det gick helt okej.
vi fick gå vid ett. då cyklade jag hem och lämnade cyklen. sen gick jag med camilla till apoteket och köpte ögonsalva, halstabletter och nässpray. vi svängde även in förbi mcdonalds och smaskade i oss lite.
nu sitter jag utanför vår gula lilla stuga i det jättejättevarma, fina vädret och väntar på att sara ska komma hit :D hon ska vara här tills ikväll då vi ska på möte med laget.
nu ska jag soooola lite tills hon kommer :)

louise är just nu påväg till göteborg där hon ska  fira valborg. så kvällen spenderas ensam.

Valborg 2009, bästa på länge? vi ska ha såååå kul :D


you're so stupid Rose!

åkte in till stan med louise imorse, hon släppte av mig hemma sen cyklade jag till skolan. jag och camilla körde den muntliga delen av nationella i engelska. det gick väl ganska sådär.
efter skolan gick jag och camilla hem till mig, lämnade cykeln och hämtade pengar. sen gick vi och köpte lite gottigott och efter det gick vi hem till camilla. vi började bläddra i förra årets skolkatalog. vi hittade massor med gullungar, hihi :) när vi kommit fram till att det egentligen inte var det vi skulle göra, utan se TITANIC så la vi oss tillrätta och började se! :)
GUD VAD JAG ÄLSKAR DEN FILMEN! GUD VAD JAG BLIR KÄR I JACK!
"Now you know that there was a man called Jack Dawson. And that he saved me, in any way a person can be saved. I don't eaven have a picture, he exist now only in my memories" 

halv sju var jag hemma igen, då började jag laga mat.
halv åtta gick jag ut och sprang. lite kortare bit än vanligt, skönt.
efter jag duschat fick jag sms av camilla som frågade om vi skulle strunta i att ut och gå ikväll (som vi planerat förut) eftersom hon skulle hem till andreas och se hockey-vm. så det blev ingen promenad. istället blev det hockey-vm för min del med. och nu spelas det förlängning för fullt här!
oj, nu blir det straffar. heja sverige!
yes, mål sverige!
yes, inte mål lettland!
mål sverige! fan vad snyggt!  
fan, mål lettland.
NEJ. inte mål sverige :O
mål lettland. liv-jävel!
vad händer nu, lettland igen. dom börjar typ om.
satan, lettland gjorde mål. 
FAN SVERIGE!!!!!!!!! :@ 
vilken nit. 
 
förut idag fick jag sms av underbara sara. hon skrev, Olivia vi träffs typ inte så ofta längre :(
då kände jag verkligen hur mycket man kan sakna någon. helt sjukt. vi träffades ju verkligen varje dag förut! jag bara ville ha henne här och skratta åt henne som jag brukar! SARA <3

IGÅR FÖRFAN!
Valdis kom fram och pratade med mig, han undrade om jag ville börja träna med a-laget den här säsongen. han tyckte att jag skulle det. det kändes verkligen så himla bra när han stod där och sa, Olivia du är jätteduktig med sin lettiska brytning. åh, vad glad jag kände mig. och så sa jag att jag ville träna med dom. så hej a-laget :D
 


I bet she's beautiful

igårkväll tänkte jag att jag skulle se en film innan jag somnade. jag letade genom louises dator för att hitta en som jag aldrig sett, och jag hittade en! "The reader". konstigare film får man ju leta efter. när det hade gått en timme av filmen och huvudpersonerna hade haft sex i ungefär 45 av dom 60 minuterna så stängde jag av och somnade.
idag vaknade jag halv tio, gick ner och åt frukost med systrar, en broder och mamma.
sen gick jag och mina vackra systrar ut i solen. vi låg och stekte hela förmiddagen.



klockan tre var vi södervärn för det var avslutning med endre. vi mixade alla endrelag och spelade mot varandra. det gick bra för mitt lag i år faktiskt. efter två jämna och svinjobbiga matcher var vi i final! den var också jämn och var tvungen att avgöras på straffar. vilket visade sig inte vara vår starka sida.
första kommentaren jag fick (av sara steen) trodde jag skulle vara typ bra jobbat, synd att ni inte vann eller något sånt. men istället kommer hon fram till mig och säger. olivia, du är röd som en tomat i ansiktet!
tack, vilken komplimang. ;) jag kan väl inte hjälpa att jag blir röd i fejsan så fort jag rör på mig.
jag fick i alla fall träffa några sötnosar som jennifer hellgren, linda malm, ida nilsson, sara steen och ronja malmros! :D wiie.

hemma i dalhem väntade middag med hela familjen, mysigt!
sedan dusch, lite tv och nu sitter jag här. ska sova här (i dalhem) i natt. och imorgon är det skola, redan.
tiden går fort när man har roligt, eller hur? :)

SNART ÄR DET VALBORG! CAMILLA :D


I wonder if he knows he's all I think about at night

du och jag vi träffades en gång i en dröm

idag kunde jag ha sovit till tio, men såklart vaknar jag åtta :/ när klockan var lite efter nio gick jag upp och tog mig en dusch. sen åt jag frukost ute i solskenet. det var verkligen hur varmt som helst, det liksom brände på hela kroppen!
klockan elva for jag iväg på vår heta millitärcykel upp till Dalhem IP. Jag skulle vara bollkalle på Dalhems seriepremiär i div. 2! 
det var rätt drygt, men jag fick ju vara ute i solen, se matchen och så fick jag massa godsaker i kiosken :D så fick jag ju träffa norsken också :) 
när jag kom hem gick jag direkt in till datorn och började göra min inlämningsuppgift om friluftsliv. och så hann jag med att skicka ansökan till två sommarjobb :) sen helt plötsligt skrek issa på mig att jag skulle komma. det var nämligen törnrosa på tv! :D jättelängesen jag såg den verkligen! vi satt som klistrade. hihi, jag älskar de goda feérna :D
 när vi sett klart hade jag ganska mycket överskottsenergi, så jag typ flamsade runt och var allmänt glad. då säger mormor till mamma. "är olivia lite förälskad idag kanske? hon verkar ju så himla glad. är det frid eller?" jag dog x)
och sen hade tydligen louise pratat med sebastians mamma idag och hon hade undrat när jag skulle komma hem till dom och presentera mig! haha, vad har hänt med alla? ;)

snart börjar någon film på tv, eller den har nog redan börjat förresten, men jag skulle iaf säga till issa och vincent som är ute och hoppar studsmatta när den började. och det har jag inte gjort, så dom kommer säkert bli svidiga. men dom ser ju ut att ha kul där ute. haha :)
ikväll ska det ätas en hel del godis! :D och sen kanske det blir hockey-vm vi ska se, eftersom pappa så gärna vill det. 
shit, nu såg jag att jag blivit helt röd i ansiktet, typ solbränd. det måste varit från när jag var bollkalle idag. fifan vad fult! 

jag säger som törnrosa:
jag har träffat honom. han var lång, ståtlig och romaantisk. vi gick bredvid varandra, och innan vi skulle skiljas tog han mig i sina armar och sen. och sen, vaknade jag..
du och jag vi träffades en gång i en dröm!

imorgon väntar en dag i solen :)

tingeling

sovmorgon, solsken och sommarvärme, dagen kunde ju bara inte börja bättre! :) men tyvärr fortsatte den inte lika bra. nationella gick ganska dåligt :/ det var engelska och writing som gällde, typ uppsats. jag vet inte vad jag höll på med där ett tag. och när de sa till att det bara var en kvart kvar blev jag hur stressad som helst och slutet blev helt kaos. så nu är det bara att hoppas på det bästa.
halv två vandrade jag och camilla mot mitt hem, där jag skulle hämta lite grejer för att sen ta tio över två bussen till dalhem. men camilla mutade med glass och jag lovade att stanna och gå på stan med henne och sen ta kvart i fyra bussen. så vi gick på stan en stund och camilla hittade både en tröja och ett par skor :) sen åt vi glass. jag träffade hampus, bp och patrik! hampus skulle tydligen vara med i modevisningen för cubus. HAHA. lycka till :D
på vägen ner till busstationen hälsade jag på andreas, längesen man såg honom nu. VI MÅSTE HITTA PÅ NÅGOT NÅN DAG!
kvart över fyra var jag hemma. jag hade absolut inget att göra, så jag la mig ute och solade. det var skönt, men det blev nog ingen förbättring på solbrännan.

min fot har fått ett rött streck på sig, ser ut som att det blöder precis under huden, bläää.
ikväll ska jag se talang med lillbrorsan och sen bara slappaaaa. skönt.
 
sara steen den busungen! är tydligen i stockholm och ska på gröna lund imorgon. och jag visste inget! men så blir det väl när man inte ses typ varje dag längre :/
och linda malm, den busungen! hon har saker att berätta för mig hon!
och ronja malmros, den busungen! henne vill jag se utan kryckor. SNARAST!

detta ska hinnas med i helgen:
- se fotboll/vara bollkalle
- sola och bli brun!
- skriva två inlämningsuppgifter
- söka massa sommarjobb
- tvätta mina converse
- äta massa godis
- avslutning med innebandyn  
- sova en massa

lycka till olivia.

kanonkul (tummen upp)

en ganska lugn dag på apoteket idag. när jag slöt, vid fyra, gick jag direkt hem, slängde i mig lite mat och packade lite grejer. sen åkte jag med mamma hem till dalhem.
klockan sex var det dags för fotbollsträning här i dalhem :D det började bra och allt var frid och fröjd, till vi gjorde nån jävla övning och så typ trampade jag på bollen och VRICKADE FOTJÄVLEN IGEN! ahhhh. så jag fick sitta bredvid och glo sista halvtimmen, fan vad jag hatar det!
när jag kom hem (till landet alltså) fastnade jag framför tvn, "hjälp, jag är med i en japansk tv-show". haha! :D
jag ska sova här i natt och imorgon blir det sovmorgon till nio, bussen till stan, inhandling av godis och sen nationella! iiihhh, jag är nervös!
nu väntar duschen.

fotjävel.
 

var tog solen vägen?

skolan flöt på som vanligt. vi slöt halv två. men det hände en liten rolig grej, "någon" "råkade" trycka sönder glaset på en såndär röd brandlarm grej. så brandlarmet gick igång i hansa huset. alla var tvugna att gå ut, och brandbilen kom! haha x)
klockan två var det dags för det där praktiska passet med hockeygymnasiet igen! fyy. men vi var bara fem stycken idag, och det var rätt skönt. fast jag och emma gick ändå in i den andra salen, så vi kunde göra alla knäböj med ryck, frihopp eller vad det nu heter och alla övningar klokt och utan att bli uttittade och skrattade åt. 
det är seriöst äckligt hur våran lärare tar på oss, huuuu. man kan ju undra ibland, hur han tänker. 
vi var klara lite efter tre. halv fyra kom emmas buss, då cyklade jag hem. 

nu sitter jag och väntar på att louise ska komma hem, vi ska åka och handla. sen senare ska jag göra pannkakor :D wihuu vad gott verkligen! 
ikväll var det ingen träning med a-laget, så det blir väl tvn istället. 
imorgon väntar apoteket sedan fotbollsträning, på grääääs :D 

jag vill ha sol. jag vill ha pengar. NU!

JAG MÅSTE TRÄFFA RONJA MALMROS SNART!

  

21 april

redovisning, bokprat och matteprov. det var min skoldag. slöt vid ett.  
efter skolan var jag på stan med camilla. vi kollade runt lite och kom fram till att det är ganska fattigt med snygga kläder på gotland. vi  blev sugna på glass och gick hem och skrapade ihop våra sista kronor, och en kupong. vi gick till mcdonalds och köpte oss en glass med topping och fick en på köpet! gott!
vi blev sittandes där i cirka två timmar. camillas syster kom och gjorde oss sällskap ett tag också :)
ungefär kvart i sex gick jag och camilla hem till mig. vi fastnade framför datorn ett tag.
var e boxen, där e boxen! i'ts a bag in a box. haha, snyggaste dansen ever camilla :D
jag började laga mat och sen gick camilla ungefär vid sju. jag åt och bestämde sedan att jag skulle ut och springa.
jag sprang min runda som jag kallar "runt". alltså, från mig, ut mot maxi, svänger av upp mot säve, springer ända upp till sibylla, sedan ner mot södervärn, över säve och sen hem igen. vet inte hur långt det är men tog ungefär 25 minuter. ahh, smart som jag var åt jag ju massor med mat precis innan, så hade håll hela vägen. blää. 
jag tog en dusch, åt lite till och hamnade framför datorn som vanligt. 

nu är klockan över tio och jag ska gå och lägga mig. 
tänkte bara ge ett hett tips: http://sarasteen.blogg.se/ 

godnatt.

taskeballe

ny vecka igen. fan vad tiden går fort.
vi hade ingen lärare sista lektionen, så vi fick sluta halv två :) jag gick hem med camilla och sngsak. sara kom hit och vi pratade lite. halv fyra skulle hon iväg med bussen. iiiiih! lycka till till henne :D  
jag la mig på soffan och tänkte se film, men somnade. klockan fem vaknade jag. louise kom hem och vi åt. sen åkte jag med henne till P18. hon tränade fotboll och jag sprang. först uppvärmning 1 km. sen 2 km. kul att jag blev omsprungen av små hockeykillar.. sen sprang jag ända vägen hem också.
det var faktiskt ganska härligt att springa :) iaf första kilometern, jag var rätt slut när jag kom hem kan jag säga.
foten är ännu blå och svullen, det gick bra att springa. men nu efter gör det ont :/
imorgon ska vi springa 5 km på tid med ibg. inte kul.
nu är det läggdags.

give me your lips, and with one kiss we begin?


how can we dance when our earth is turning?

jävla balrog och jävla aik vann :@ fast det var ju kul för jhide ändå.
 
igårkväll grillade vi med familjen, sen åt vi massa godis medans vi såg avf och skrattade som tusan tillsammans. efter det var det massa tv, tex "a double shot at love with the ikki twins", fan vilken sjukt program. tillslut slumrade jag till på soffan, sen gick jag upp och la mig.

imorse väckte mamma mig halv tio och började tjata om att jag skulle fixa tvätten, wihu.
lite efter elva var jag i stan för att kolla p18/dalhems seriepremiär. louise var nämligen bänkis.
dom vann med 8-2 (!) och louise fick spela sista tio.
när jag kom hem igen var jag verkligen rastlös och hade inget kul att göra! så jag satt mig vid datorn och kollade igenom min bdb, haha. fy, vilka minnen jag har där! åh, från balen, från i somras. gud vad mycket kul jag har gjort :)
sen hängde jag med vincent och issa ut och hoppade studsmatta. men det var visst inte bra gjort, med tanke på min fot. den blev fetto igen. men jag lärde mig iaf hoppa på rygg!
klockan åtta tog jag bussen till stan, gick av vid hemmakväll och där inifrån hör jag en unge som skriker, goodis! då blev jag sugen och gick in och köpte en chokladkaka. så jävla gott!
nu sitter jag här alldeles själv och chokladen är slut. :/ får väl se klart van veetren eller vad det nu heter, finns ju inte så mycket annat kul att se, sen ska det sovas som aldrig förr.

i keep waiting for you but you never come, is this in my head i don't know what to think.



en minnesvärd promenad

Onsdag 15/4

Olivia och Oliver = NAMNSDAG :)
jag och sara cyklade PÅ EN CYKEL, PÅ SAMMA SADEL, 4 FUCKING KM! asjobbigt.
vi eldade som sagt vid en sjö, i follingbo.  och det var mysigt och roligt, fast lite kallt.
hem hade sara speeeeeeeed.  

 


Torsdag 16/4
Jag satt klockan på kvart i åtta, ringde till apoteket och sa att jag inte kom för in vrickade fot. somnade, vaknade igen tio i elva. solen skeeen :D jag åt lite frukost ute i solskenet, blev sittandes där till lite innan tolv. då gick jag och åt lunch med camilla. Jag fick höra om hennes sena kväll och blåmärke på läppen, askul :) klockan ett var jag hemma igen. då satte jag igång att verkligen STORSTÄDA. efter ca 2 timmar var jag klar, och det kändes skönt. ganska fint blev det också :) men jag var helt slut, så jag la mig på sängen och satt på en film. twilight. den var verkligen askonstig och verkligen inte som jag trodde. tråkigt.
halv sju började jag laga mat. sen kom camilla och vi såg a walk to remember. och, som jag anade, började hon verkligen störtgråta i slutet.


camilla skulle börja ge sig iväg till f. och tvingade även med mig. det var ganska kul faktiskt, med tanke på att en viss annan person var i rummet bredvid. vi såg en film, sen ungefär kvart i elva gick JAG (camilla var kvar) hem och sov. 

Fredag 17/4
GRATTIS JENNIFER HELLGREN OCH CLARA LARSSON! :D
jag pallrade mig iväg till apoteket idag. det gick bra och det var väl ganska kul som vanligt :) på lunchen fick jag reda på att sara brutit armen, eller jag vettifan om hon bara hittar på :S jag måste se det med egna ögon för att tro det!
jag fick sen sluta vid tre, då gick jag till coop och köpte lite godis och läsk. sen gick jag hem, packade ihop lite grejer och halv fem tog jag bussen hem till dalhem.
och typ vid lite efter sex var jag, karro, julia, mysan, anna, mikka, ronja och hilda vid spången i dalhem! :D lite senare kom också sebastian, adam, karro, frid tobias, erica och rebecca. Vi grillade, spelade kubb, spelade fotboll, tog kort, mysade vid elden, skrattade, frös, luktade rök, såg ingenting för att det blev mörkt, åkte till församlingshemmet, körde sugleken, berättade roliga historer, berättade spökhistorier. och sen var väl klockan runt tolv och jag vågade inte cykla hem! så pappa kom och hämtade mig :D
somnade som en stock



bilder kommer på facebook, i hope :)


Lördag 18/4
sov till tio då mamma kom in och väckte mig :/ åt frukost och fick syn på korten från sm! vilken pudding!

 

IDAG ÄR DET SM-FINALERNA I GLOBEN! OCH JAG ÄR INTE DÄR! :'(
det får ses från tvn i år..




sara kan pilla sig <3

stapplade runt med min fot idag igen, men inte lika cp som igår. 
klockan två  var det dags för praktiskt pass med idrottsgymnasiet, men jag var inte med. så jag stod och glodde på hur oviga alla hockeykillar var istället. 
nu sitter jag här med sara och ikväll ska vi till nån sjö med hampus, emil och några och typ elda. mys :) 

igår skaffade jag mig en ny favoritfilm! A WALK TO REMEMBER! shhiet vad jag grät. speciellt den sista minuten, när han säger "our love is like the wind, I can't see it but I can feel it"  
SE DEN 

JAG TYCKER OM SARA MEST AV ALLT!

tack för mig.  


BUTTLE !

Söndag 12/4
ca tio över tre kom jag och issa in till stan. Vi gick förbi camilla för att hämta lite grejer, sara kom och mötte oss, sen gick vi hem till mig. Började testa lite vad vi skulle ha på oss, jag fick för mig att jag ville vara brun så föreslog att vi skulle gå och sola solarium. Dom var på, så vi gick till autosun på adelsgatan. det var asskönt :D på hemvägen gick vi förbi coop och köpte oss två  pizzor var. väl hemma åt, duschade, och vilade vi oss. klockan sju började vi göra oss i ordning :)
 jag sminkade sara och issa, och vi plattade varandras hår. Sen var det bara på med klänningar och kjolar, packa lite grejer och dra till bussen. Där mötte vi Ronja, Carro och Hampus. 
Vi gick av i Buttlekorset ungeför klockan nio, emil, julle och patrik, tror jag det var, mötte oss. Dom visade vägen till bygdegården och där inne spelades det musik för fullt och discolamporna blinkade ;) vi gick in, slog oss ner vid bordet och började ha kul :D efter en stund vågade sig nästan alla upp och dansa! FYTUSAN VAD KUL JAG HADE HELA KVÄLLEN!

         

 

dj:n skulle egentligen spela till två, men de drog halv ett. vet inte varför :s och lite innan det hade gustav, jocke, kristian och adam och nån kommit och ville in. men de fick inte, vet inte varför det heller. och efter det blev det lite småkaos och vi var tvugna att åka hem. Jag, issa, sara, lukas och sebatian åkte hem till mig och hade lite efterfest. haha, nej vi typ somnade med en gång.      

Måndag 13/4 
vi vaknade runt tio, såg tv och pratade lite innan vi gick upp och lukas och sebastian skulle gå och "köpa något att dricka".
vi upptäckte att vårat kylskåp var helt tomt, så bestämde oss för att gå till mcdonlads. lukas och sebastian hade ännu inte kommit tilllbaka! så vi låste och gick, sen mötte vi dom och dom hade varit på mcdonalds! haha. de fick nycklarna och gick hem. vi gick och åt. solen strålade :)
när vi kom tillbaka stod alla fönster öppna och dörren var låst. vi tittade in genom fönstret och där stod sebastian och lukas och diskade. vi bara, shit. sara klättrade in genom fönstret och låste upp. de hade bäddat sängarna, städat och dammat! jag vet inte vems idén var men det var i alla fall jättesnällt och det blev jättefint :D 
halv två tog jag och issa och sebastian bussen hem. jag hann vara hemma en timme sen var det dags att träna fotboll. det gick verkligen ASDÅLIGT. och inte nog med det, såklart så vrickade jag foten! ahhhh, fan vad ont det gjorde! fan verkligen. 
jag hoppade runt på ett ben hela kvällen och det var asjobbigt! jag förstår dig nu ronja. 
klockan tio var jag och louise inne i stan igen, vi gick och la oss med en gång. 

juste, ETT STORT GRATTIS TILL ADAM DAHLBERG SOM FYLLER 17 IDAG :)  

Tisdag 14/4 
skola igen.
det var lite krångligt med allt på grund av foten. men jag kan i alla fall stödja på den nu och jag kunde cykla till skolan. jag haltade runt i skolan och kände mig som ett cp. 
nu sitter jag här hemma och ska snart börja med maten. vet inte vad jag ska göra ikväll, sitta här i soffan med foten på en pall och med en tv som hackar och en fjärrkontroll som är spårlöst försvunnen?    

 


påskaftonen

en av alla bra saker som finns här i livet är att sova länge, kliva upp och gå direkt in i duschen :) det gjorde jag, sen gick jag ner och åt frukost med louise. sen bestämde jag mig för att sätta igång med läxor! så jag räknade matte i typ två timmar.
jag och louise hamnade i varsin stol, med varsitt fotoalbum i knät. och vi tittade på bilder från när vi var små. det är alltid lika mysigt att minnas när man var liten. jag vill vara liten igen!

     

vi la ifrån oss albumen och hjälpte mamma med maten. sen åt vi, allihopa utom aron.
efter maten drog issa och vincent med mig ut och hoppade studsmatta, det är fan kul :D



vi gick in när mamma ropade att det var dags att leta påskägg. haha, shit det var ju sånt man gjorde när man var liten. men vi gör ännu det :D vi hamnade framför tvn i några timmar med våra ägg.
helt plötsligt får jag sms av sebastian, han säger att han och lukas kommer åka förbi vårat hus och tuta snart. och det gjorde dom, haha :) dom hade vart uppe vid skolan och spelat streethocky.
sen fick jag ett till sms där det stod: jag ska typ skjutsa lukas till issa nu.
och sen kom dom! haha, vi satt och såg tv, kastade tejp, tog kort, skrattade och pratade lite till ungeför halv tre. sen blev jag och sebastian taggade på att spela guitar hero, så då gjorde vi det. issa och lukas sov typ.
halv fyra puttrade dom iväg på sebastians moppe. haha.


IDAG ÄR DET SÖNDAG! :D
jag sov till tolv idag :O nu ska jag göra klart min jävla svenskagrej, sen ta bussen till stan vid tre.
baj




långfredag

det blev ingen heldag med sara idag :/ men det får bli en annan gång :D
jag låg kvar i sängen ända till lite över elva idag! ändå förlorade jag..
jag åt frukost ute på terassen i solskenet, mysiigt :) sen gjorde jag lillbrorsan glad genom att hoppa massa studsmatta med honom. och spela fotboll, och brännboll och kubb! jisses. men jag vann i allt :D
sen var det dags för oss barn (alla utom aron) att måla ägg, vilket vi gör varje långfredag :)  
haha, kul att jag säger barn, vi är liksom 22, 20, 19, 17, 15  och 9 år x)

    

efter det hjälpte vi mamma att fixa lite med maten, sen gick vi ut och hoppade mer studsmatta.
sen åt vi god mat, med heela familjen :D sen mer studsmatta, sen lite plugg, sen mer studsmatta!
lite senare hamnade jag framför tvn och en film som hette underbara älskade. huuu, vad hemsk den var. men bra :)
jakob frid har tjatat hela kvällen att jag skulle komma till honom och några grabbar i gympasalen, och han gav sig verkligen inte. jag fick typ skrika i telefonen att jag inte ville. men han bara fixade så jag kunde få skjuts och massa. haha. jag kände mig lite taskig, men det får han ta. ett nej är ett nej.

imorgon är det lördag, hoppas det blir fint väder så man kan vara ute :D fast jag har en massa skolarbete att göra :/ ahh.

nu är det sovdags.

kenny begins

onsdagen
jag gick upp tio i nio, gjorde mig i ordning, åt frukost och cyklade iväg till bussen som gick vid tio :) där träffade jag karolina norsk, alltid lika spännande att prata med henne :D
väl inne i stan gick jag av vid hemmakväll och sedan vandrade hem till mig. dit kom sara, och hennes mamma som vi åkte med till ibc. där var det innebandy för fulla muggar. jennifer och linneas klass spelade, dom var jätteduktiga och vann allting :) linda malm spelade också, eller stod i mål. har inte sett henne på jättelänge så det var kul :) deras klass gick också vidare :)
när det var slut där åkte jag och sara med min bror (som plötsligt dök upp i ibc) hem till mig. vi gick och skulle handla mat, valde mellan pastasallad på signalen, pastavagnen, mcdonlad's eller max. det slöt med varsin pizza, fanta och en fet godispåse! bra jobbat olivia och sara.
vi smockade i oss uta helvete, sen var vi så mätta så vi var tvugna att lägga oss i sängen, knäppa upp byxorna och koncentrera oss på att inte spy. jag kunde knappt röra mig.
sen kom louise hem och gnällde över varenda grej hon såg. och efter det så var det dags att byta om inför träning med a-laget :) sara var sjuk så hon var inte med. det skulle vara jag, issa, annie, ronja och fanny med från vårat lag. men det var bara jag och issa som kom.
vi värmde upp målvakterna och sen körde vi match på liten plan. det var kul, men ganska jobbigt. (speciellt när man fortfarande var asmätt) och det gick väl ganska bra, förutom att jag var inne på varenda mål bakåt och tappade bollen så fort jag fick den typ.. 
men jaja, vi åkte hem, sara med :D vi duschade och åt och lite. sen cyklade vi upp till gympasalen i dalhem där sebastian, frid och miguel väntade på oss. vi spelade innebandy, basket och allt möjligt. sen gick vi ut och gungade på sexgungorna på skolgården :) (missförstå inte namnet, dom heter så för att det är sex gungor som är på samma ställning, inget annat)
miguel och frid åkte hem. så det blev sebastian och hans prinsessor kvar. vi satt i båten och pratade och skrämde oss själva lite. sen gick vi in igen och lekte lite till. sen plockade vi iordning och cyklade hem runt halv tolv :) sebastian överlevde hela vägen hem till sitt.
jag, sara och issa tryckte ner oss i louises säng och mysade (bara vi tre vet vad mysade innebär) tills vi somnade.


torsdagen (skärtorsdagen, emonas dag)
jag vaknade av att det regnade :/ sara låg packad som en sill på mig, även fast issa hade gått upp (hon skulle iväg och rida) och sara kunde "hoppa dit". vi gick upp vid nio, jag försökte komma på en lösning så vi skulle slippa cykla upp till bussen i regnet. och det gjorde jag! efter sminkning och frukost fick vi skjuts.där stod frid, vi gjorde han sällskap under sitt paraply medans vi väntade på bussen.
det regnade i stan också! och vi hade ingen lust att gå till södervärn, så vi tog ettan :)
i södervärn var det dags för semifinaler och finaler! vi hann se tio minuter av semifinalen där romas åttor mötte varandra. (jennifer och linnea mot linda malm) jennifer och dom vann :D
sen var det niornas semi, där mötte roma södervärn. vi hejade som attan på elin och ronni! :D men dom hörde oss inte :(  roma vann iaf.
när dom skulle bygga om planen och förbereda för finaler gick jag och sara och satt oss vid sebastian och emil :) sen kom också issa.
ROMA vann både åttornas och niornas final, gött! :D
sara åkte hem. jag och issa gick hem till mig och åt. vi hade bestämt med elin, johanna, matilda, ronni och ronja att vi skulle samlas kvart över tre vid biostaden borgen. så vi gick  till öster för att handla godis och sen vidare ner till borgen. vi väntade in alla och sen köpte vi biljetter till kenny starfighter filmen :D det var trevligt som bara den och filmen var bra. tummen upp för det :) haha, jättegärna!
vad är det för likhet mellan en julgran och en neger?
- båda har färgade kulor i grenen.



 

nu sitter jag hemma på landet och ska snart gå och ta mig en bit kladdkaka som mamma bakat :)
egentligen skulle jag till tha place in dalhem, gympasalen, ikväll igen. men jag vet inte om jag orkar. förlåt sebastian.

ciao. 





påsklooov

nu är det påsklov.
mitt började med en lång svomorgon, lite tv och en tripp till staden. där jag och syster handlade nya fotbollsskor, för vi ska börja träne det igen :D det var ju så längesen sist och våra gamla skor är alldeles för små, så det fick bli nya :)
sen var vi på öb och köpte green cow och lösgodis :D yeee. det var gott.
vi åkte vidare till ica maxi, där jag plötsligt fick syn på en kändis! jag sprang till issa och visade och pekade och hade mig. vi stod och fnissade som tusan. det var byggmatte vi såg :D fan vad coolt, han gick ca 10 cm ifrån mig. baahh :D
vi väntade på louise som tränade fotboll på konstgräset och eftersom vi hade fått i oss varsin green cow så blev det rätt flumm! en av garvatackerna var åt att vi såg ronni! haha.
kvällen spenderades framför dator och tv.

idag gick jag upp halv åtta, duschade, sminkade mig och åt frukost på rekordtid! 20 minuter. tio i åtta bar det av till slite för att se när vincent spelade påskcupen. det finns så många söta barn, som inte är bra på innebandy utan bara helt galna! :D så kul och se.
vincents klass vann i alla fall två och förlorade två.
när jag kom hem var jag hur trött som helst! så jag gick ut på terassen och la mig och solde/sov. det var jätte varmt och jätteskönt! :D


klockan halv sex cyklade jag, issa och karro upp till fotbollsplanen för att TRÄNA FOTBOLL! det var verkligen hur längesen som helst jag gjorde det. och man var ju lite ringrostig må jag säga. men överlag så gick det förvånansvärt bra! :)
imorgon ska jag se BRS, sen träna med a-laget och sen kommer sara hit, vi ska se titanic :)
och på fredag blir det en heldag med sara, glass och massa bus :D
och på söndag ska vi ha så jävla kul!!!

nu ska jag såve.




 

sweet fising in the sunlight!

endast personer som var med denna helg förstår rubriken :D

jisses vad kul det har varit alltså! nu ska jag ta allt från början till slut.

Fredag.
kvart över sex är alla på hamnen, vi packar in oss i minibussarna och kör på. efter frukosten går jag, sara och issa iväg och försöker sova men det funkar tyvärr inte när även killarnas distriktslag är på båten..
vi åker direkt från nynäs till nyköping, det tar ungefär två timmar och jag sover nästan hela vägen. i min buss satt också: Issa, Johanna, Linnea, Ronja, Lina och Erica :)
typ tolv, halv ett nånting är vi framme vid hotellet, men det är bara några som får rummen nu för alla var inte färdigstädade. vi åkte vidare till en skola för att få i oss lite mat och efter det drog vi till hallen :) vi skulle spela i något som hette stora ishallen. det var då som ni kanske förstår en ishall, där dom hade lagt en matta över isen, sen en matta till och sarg som var själva planen. läktaren var svinstor!
vi samlas, får våra skitheta vinröda matchtröjor, snackar lite hur vi ska spela och sen går vi ut och springer. alla verkade lite smånervösa men taggade! :)
kvart över fyra står vi på planen redo för att möta värmland. och det börjar bra, hur bra som helst faktiskt. vi, jag, gör mål i boxplay i första perioden! helt sjukt vad glada vi blev alltså! jag bara ställde mig där med armarna rakt upp i luften och skrek! sen kom alla och skrek ännu mer. sara var helt galen, stog mitt framför mig, stirrade in i mina ögon och skrek utahelvete: FAAN VAD BRA NI ÄR. NI ÄR SÅ JÄVLA BRA. FAN VAD BRA OLIVIA. SÅ JÄVLA BRA., det var typ hon. ;) aahh feeling :D vi hade ju aldrig ens tänkt på att vi skulle göra det första målet, att vi skulle göra det i boxplay eller att vi skulle göra målöverhuvudtaget. haha!
i andra och tredje perioden var vi inte alls lika bra, eller så var det värmland som var bra. och vi kämpade på allt vi kunde, men förlorade tillslut med 7-3.  

efter det skulle vi egentligen åka tillbaka till hotellet och vila lite, men eftersom vi stannade och såg lite när killarna förlorade så hann vi inte. vi åkte och åt, och sen vidare till nästa hall där vi skulle börja spela 21.30. alla kände sig nog lite sega och trötta, men efter en uppfriskande promenad kunde vi gå in på planen och börja värma upp. vi skulle möta jämtland/härjedalen, valdis berättade att det var dom här vi hade störst chans att vinna mot.
efter första perioden stod det 2-0 till oss. efter andra 3-2 tror jag. och i tredje bel det riktigt spännande! det blev lika och vi låg under ett tag, innan vi tillslut vann med 7-5 :D jag gjorde 4 av målen :)
det går inte att förklara den glädjen alla hade när slutsignalen tjöt! VI HADE GJORT VÄRLDSHISTORIA! gotland har aldrig förut vunnit en match i sm, på tjejsidan. så det var helt fantastiskt! :D
nöjda och glada åkte vi tillbaka till hotellet, duschade och sov. jag delade rum med issa.

Lördag.
klockan åtta åt vi en härligt god frukost på hotellet, vid tio åkte vi iväg till hallen och klockan elva var det dags för match igen! den här gången mot västerbotten. vi började på tre femmor, skulle backa hem och bara gå på kontringar. jag tyckte det började ganska bra men efter första låg vi under med 2-0. vi fortsatte att försöka så gott vi kunde, men det räckte visst inte. vi förlorade mid 8-1, sara gjorde vårat mål. i de sista två perioderna sög jag allt som går att suga.
vi åker och äter, sen hem till hotellet och vilar.

sen var det dags att ta lagfoto och enskild bild. hoppas dom blev bra! 
kvart över fyra börjar sista matchen i gruppsepeln, mot örebro. som slått jämtland/härjedalen med 10-1, värmland med 7-3 och västerbotten med 4-3. jag tänkte bara shit. vi hade chans att gå vidare om vi vann med fyra mål. vi sa till oss själva att ju jävlar kör vi! det är sista matchen och vi ska fan visa att gotland kan!
vi spelade i lilla ishallen, där planen också låg på isen. och det läckte upp vatten från den, och det gick folk och torkade längs sargen hela tiden. det var osäker om vi skulle få spela, eller om vi skulle byta hall och så. jag hängde inte riktigt med, men vi började i alla fall spela på den fuktskadade planen.
och det gick hur bra som helst för oss!! vi kunde stå emot, och vi var på deras planhalva rättmycket! efter första perioden ligger vi under med bara 1-0. och skotten på mål var 4 för oss och 6 för örebro.
vi taggar till ännu mer och går in med inställningen att det här kan vi vinna!! men 2 minuter in i andra halkar en av örebros spelare och skadar knät. domarna blåser av och vill prata med kaptenerna. de bestämmer att matchen ska avbrytas, för skaderisken. vi blir lite hmm, typ chockade. men tar det ändå ganska bra. vi går in i omklädningsrummet och pratar lite. bestämmer oss för att lägga in en protset, och be om att få spela om matchen. den gällde ju om vi skulle gå vidare eller inte!
men ledningen eller komitén eller vafan det nu var sa att det inte fanns några hallar att spela i. och sen bestämde dom att vinsten gick till örebro! HELT SJUKT ORÄTTVIST! vi hade seriöst kunnat vinna, det var ju 2 hela perioder kvar och det stod bara 1-0. fifan, vad besvikna och arga vi blev. fan verkligen! kul att vårt sm slutade såhär. ahhhh!

vi åkte och åt, köpte godis och sen tillbaka till hotellet för att bada jaccutzi! :D (stavning?) vi sprang runt där med våra vita morgonrockar och hade jätte kul :) efter det samlades nästan alla i ett hotellrum och åt godis, pratade, busringde, skrattade, pruttade och massor :D vi hade jättekul. lite senare tog vi en promenad, med byxorna så högt det gick. kort kommer snart finnas på facebook! haha. sen gick vi tillbaka in på rummet och fortsatte ha kul.
runt halv två gick jag och syrran min in på vårt rum för att sova.

Söndag.
sovmorgon till nio, frukost, bad, packning och utcheckning. sen mat och sen finaler :) tjejfinalen spelades mellan stockholm och västerbotten (som vi hade i våran grupp). vi hejade på dom, och dom vann! :)
killarnas final ver mellan stockholm och skåne. vi hejade på stockholm! för dom hade snyggast killar, plus att skånes tjejlag satt precis över oss och gapade med sin fula dialekt. stockholm utklassade!  
efter det packade vi in oss i bussarna igen och började åka hemåt, jag sov typ hela tiden nu med.
på båten hem åt vi nachotallrik, flummade, läste tidningar, gav presenter, sjöng för gry och massa :D
kul var det. och det kändes jättetråkigt att säga hejdå till alla sen :(
den här helgen gick för snabbt, men jag tror alla har haft jätteroligt. det har i alla fall jag! :D

tack allihop.
Frida Tennstedt
Gry Larsson
Johanna Vahlby
Ronja Berg
Camilla Hansson
Ida Nilsson
Annie Granström
Jessica Jakobsson
Erica "Ronny" Henriksson
Lina Ahlqvist
Isabelle Ruthström
Elin Petersson
Johanna "mökarn" Klintberg
Linnea Larsson
Jennifer Hellgren
Sara "fistekaren" Steen






thursday

solen skiner till klockan sex på kvällen, dom har ställt ut borden utanför mcdonalds och grannen polerar sin röda cab, det måste ju bara betyda att det är vår! :)

IMORGON ÅKER JAG TILL NYKÖPING MED DISTRIKTSLAGET :D
det ska bli superduper kul!
målet är att iaf försöka spela jämnt nån match

infinity kom på radion förut och tusan vad taggad jag blev på sävefeeeeeest! tänk nu står det jättemånga roliga människor på hamnplans dansgolv och bara ger allt! jag ville vara en av dom! men nej, innebandyn ligger nog ändå högre upp på prioriteringslistan ;)  

jag är hemma igen på söndag, men jag har såklart mobilen på mig :)
godnatt

 

SOLIGA ONSDAG :D

idag har det verkligen varit vår, så himla härligt :D
det var en riktigt skön dag i skolan faktiskt, första lektionen "sket det sig" som lärare börje sa. det fanns inga datorer lediga och vi kunde inte jobba, så vi fick sluta. andra lektionen satt vi bara och lyssnade på när börje babblade, eller jag mest aprilskämtade på sms med massa folk :D och så ställde vi fram klockan så vi slöt tidigare. sen var det pannkakor till lunch :D efter lunch hade vi klassråd, sen handel. och på den lektionen satt plenninge och läste norrmannenskämt, alla barnen skämt och blondin skämt. det var kul :) vi fick sluta en halvtimme tidigare där med.
då gick jag till caffis och seplade kort med emma och emma. klockan två skulle vi, jag och ena emma, ha PRAKTISKT PASS MED HOCKEYGYMNASIET! inte kuuul. vi gjorde massa knäböj och skit, jag kunde ingenting.
efter det såg jag semi och finalen i sävecupen med sara. kul att få träffa henne, det kändes som en evighet sedan även fast det var igår. och när hon åkte så kändes det som att jag inte skulle få se henne på hur länge som helst, men så kom jag på att hon ska till mig imorgon :D
jag cyklade hem i det soliga vädret och precis när jag låser upp dörren får jag sms av Ronja The King som frågar om jag vill följa med henne och Carro och äta glass på hamnen. och såklart ville jag det, så det var bara att låsa igen och traska iväg :)
vi hade asmysigt med våra glassar i vårsolen :)
hoppas vi ses snart igen hörrni, och att vår picknick blir av!





imorgon är det sävefest och jag har bestämt mig för att inte gå :( det är inte bra när man är  lite sjuk, ska med båten på fredag morgon och har viktig match på fredag eftermiddag..

ÅRETS APRILSKÄMT:
Mamma: Att jag blivit knuffad in i ett skåp och slått ut en tand.
Karolina: Att jag tappat mitt tandsmycke och att jag skulle färga håret kastanjbrunt
Sara: smsade från camillas mobil och låtsades vara en kille som var alldeles totalt dökär i henne
Sebastian: Att jag förgat håret mörkt
Ronja: Att jag skulle vara med en pojk vars namn jag inte tänker nämna.

nu väntar en varm dusch och en ännu varmare säng.

RSS 2.0