2011-11-30

igår var vi i dalhrm hela dagen. det var mysigt. jag pratade med mamma massa, vi fyllde i lite papper också, sedan spelade jag adam och vincent innebandy i stallet och efter det åt vi kytt å peira! det var gott.
träningen gick sådär.

idag har jag och adam gått upp tidigt. vi har skjutsat louise till flyget och sedan varit hos hans farmor och hjälpt till lite. nu ska vi gå ner och hämta tvätten.

imorgon ska jag gå upp mycket tidigt för jag ska se julkalendern! hoppas det inte blir fiasko.


2011-11-28

idag har jag som vanligt spelat badminton med joel, sedan skjutsat honom till romabadet. när jag kom hem från det lagade jag mat och såg innebandy på tv. somnade en stund så missade två mål! vi har fått tillbaka vår tv!! jag hade glömt hur stor den var.

imorgon ska jag och adam till dalhem.

2011-11-27

nu har jag inte skrivit på länge!

i torsdags var jag och adam på stan och fixade lite julgrejer! sen hämtade vi Joel och gick på stan med honom. han skulle köpa ett par jeans och ett par skor. vi fick också med oss ett dataspela och såklart en cola. vi åkte till dalhem en sväng och åt lite mat. men vi var  tvugna att åka ganska fort igen för vi skulle in på träning. vi tränade med u-laget och det var kul!

i fredags var vi på stan en stund men skyndade hem för att städa och plocka fram julgrejer! det var mysigt. runt fem var vi sju stycken som satt hemma hos adams föräldrar och skulle ha twilight-maraton. vi var där för att vi inte fått tillbaka vår tv än.. vi såg första filmen, sen åkte vi och köpte mat på thaithai, sushibar och mcdonalds. och så lite godis. när vi kom hem åt vi, innan vi började se den andra filmen. jag tycker att filmerna är bra!

i lördags var vi i dalhem vid tio, för då skulle det bakas! vi bakade lussebullar och pepparkakor. hela famlijen och nästan alla pojkvänner var med. trevligt!! när jag bränt en plåt och vi fikat oss mätta på sötsaker bar det av mot stan för alla skulle spela bowling! vi var ett tjejlag med fyra stycken i och två killag med tre i varje. vårt lag vann!! och issa vann individuellt. go tjejer! när vi spelat klart åt vi på tigris. det var mysigt! sen åkte var och en hem till sig typ. vi åkte hem och vilade en stund. sen åkte vi till ibc och spelade lite innebandy och brännboll! det var jag, issa, adam, wilmer, louise och stenberg. tjejerna mot killarna. efter det åkte vi hem och duschade, sen sågs vi hemma hos adams föräldrar där vi såg den tredje filmen.

idag skulle vi egentligen sett ibk spela. men matchen blev inställd.. så vi var på julskyltning, hämtade adams föräldrar, gick på stan, åkte hem och vilade, var på middag hos adams föräldrar. och nu har vi precis kommit hem från bion! jag, adam, issa, wilmer och louise har sett breaking dawn part 1! den var ganska bra. man känner att det börjar spåra ut lite.. men den var spännande, rolig, obehaglig, läskig och sorglig. så den får godkänt! tråkigt bara att det är ett år kvar tills part 2 kommer!!!!! 



imorgon är det måndag igen. veckorna går så fort, även fast jag inte gör något på dagarna. jaja. snart börjar julkalendern och jag är redan beroende av julmust! 

 

2011-11-23

idag fick jag reda på att jag inte kommer fortsätta jobba på rindi. hon tyckte inte att det funkade med mig. jag passade inte för jobbet, hon såg att jag inte tyckte det var kul osv osv.. så hon tyckte den andra som också provjobbat fungerade bättre. jag känner mig lite lättad ändå eftersom jag inte tyckte att det var så kul. men det känns ju verkligen inte bra att få höra att man inte duger. tråkigt.

på träningen idag var vi inte så många, som vanligt när det inte är match.. så vi körde på liten plan. det var ganska kul.

snart kommer adam hem och då ska vi åka hem till hans föräldrar (som är utomlands) och se zlatan vs messi eftersom vi inte har kanalen här.



snart är det helg. då blir det julbak i dalhem, bowling med familjen, innebandy såklart och så kanske lite twilight-maraton!! såja.

2011-11-22

jobbade idag med. jag gillar inte att vara den nya som inte kan någonting och måste fråga om allt. men pengar är pengar.

jag och adam har varit och handlat lite julgrejer! snart ska de upp också!!
på träningen spelade vi handboll. det var kul! förutom att vi förlorade mot gamla.....

2011-11-21

efter min sista dag på nymans lovade jag mig själv att jag aldrig mer ska jobba på en restaurang, idag jobbade jag. på en restaurang. på rindi. men nu är det mest bara kassajobb och disk. det är faktiskt helt okej. det är kul att stå i deras drive in och ta betalt och så! och så jobbar jag ju bara 4 timmar per dag.

när jag slutat idag åkte jag och hämtade joel som vanligt. fast den här gången var inte adam med, för han jobbade. så istället åkte louise och wilmer med på badminton. trebligt. när joel tyckte att det räckte åkte vi förbi pastavagnen och köpte mat till joel, sedan hem till wilmer och åt lite tårta för att fira att han också fått jobb. hehe.

jag behövde inte skjutsa joel till roma idag, det gjorde louise. så jag har lagat mat och fixat lite här hemma innan det var dags att se innebandy på tv. jag skulle också vilja kunna zorra!!!

nu måste jag skynda mig skriva klart för adam håller på att ladda ner senaste pirates of the caribbean filmen. han har fått nojja på de filmerna.


imorgon är det jobb igen. sedan trääääning!



2011-11-17

igår efter träningen (som gick bra!!!!!) slappade jag och adam på soffan. vi såg innebandy från tv4play. sen gick vi och la oss tidigt.
imorse ringde klockan vid åtta! kvart över nio skulle adam vara vid tandläkaren. jag skjutsade honom. han skulle operera ut två tänder. jag var på möte på arbetsförmedlingen sen var jag på biblioteket och lånade en bok. nu är jag hemma. adam kom precis också, han mår inte så bra. jag får agera lite sjuksköterska här hemma ett tag. men nu har han i alla fall somnat.

ikväll är det sista träningen innan match.


2011-11-16

idag har jag skjutsat adam till transportstyrelsen. han skulle på utbildning eftersom att han kommer jobba lite där! sedan har jag lämnat bilen till louise och efter det varit på stan. det är så mysigt att gå och kolla på alla julgrejer! jag vill ha jul och snö nu. jag fick lite grejer med mig hem. bland annat det här.


en röd kavaj som jag ännu är lite osäker på om jag ska behålla.


en gullig kofta som var nedsatt pris på, på vila!

nu ska jag lägga mig på soffan, äta pasta och ädelostsås, vänta på adam och tagga inför träning.



INNEBANDY ÄR INTE ROLIGT NÄR DET GÅR PISSDÅLIGT

.......................


2011-11-14

efter våran match igår åkte nästan hela familjen hem till vår lägenhet, beställde och åt pizza från tigris och gjorde oss i ordning för ibkmatch. mysigt. ibks match var inte så rolig att se, det blev inte så mycket mål. och sen förlorade dom ju. efter deras match var jag och adam jättetrötta! även fast vi bara suttit på bänken. vi såg en wallander film, eller adam såg, jag somnade. sen gick vi och la oss ganska tidigt. skönt. 

idag har det varit fullt upp känns det som. när jag och adam kommit upp ur sängen åkte vi och handlade. när vi kom hem åt vi frukost och bytte om sen åkte vi till gymmet med issa och ronja. efter gymmet åkte vi och hämtade joel på hans jobb, tankade, åkt hem igen, åkte till p18 där vi spelade badminton. och det var kul som vanligt! efter det åkte jag till södervärn och tränade innebandy med u-laget. det var jätteroligt! efter träningen gick jag och issa hem och duschade och åt. sen gick vi tillbaka till södervärn för att skynda på adam lite. vi åkte vidare till dalhem för att se innebandy på tv! (våran tv är ju på lagning) vi kom hem för en stund sedan där ifrån. adam ser något reportage och zlatan och jag vill gå och lägga mig.  


2011-11-12

igår fyllde Joel 25 år. det har blivit en hel del firande!

i torsdags åkte jag och adam hem till dalhem. där hade joel lite fest för sina klasskamrater (två stycken) och sin lärare. vi åt tacos och tårta. det var trevligt, dom var så gulliga och glada!
träningen gick sådär.

igår, fredag, var jag och adam på stan ett tag sedan vid ett köpte vi en tårta på norrgatt och åkte till Joels jobb, där vi satt och åt med hans arbetskamrater. det var också väldigt trevligt och dom var såklart också väldigt glada.
vi åkte hem och vilade en stund innan vi skulle hem till dalhem. där var det middag med familj, släkt och pojkvänner. mycket trevligt. vi såg även idol och spelade kort.
joel fick en mössa :)



idag har jag bara hunnit med att äta frukost än sålänge. en riktigt bra frukost! gröt med hemmagjord äppelmos, två knäckemackor med smör och avocado på, ett äpple och en kopp te. Jag ska snart sätta igång att städa. ikväll har vi match!!!!! 

2011-11-09

det var kul att spela innebandy igår!! men det hade varit roligare om man hade fått bättre förutsättningar. det ska bli kul att träna imorgon!!

idag vaknade jag och adam ganska sent. han skulle iväg till sin jobbcoach. jag åt frukost och juste, såg inte på tv. för den är iväg på lagning.. tur att vi har dator och svensson svensson!
louise kom förbi och vi åkte och handlade på maxi. sen skulle adam fika med några lagkompisar, då åkte jag och louise och solade. vi satt oss vid adam och dom en stund innan louise skulle åka och hämta issa och jag skulle hem. när adam kom hem såg vi herrsm-finalen från 2011. i innebandy såklart. nördar. sen lagade vi och åt tacos. gott! nu är adam på träning och jag sitter och lyssnar på musik. vi har ju ingen tv. kan man se bonde söker fru på tv4 play samtidigt som det går på tv? hmm, får kolla upp det.

dagens ord på wordfeud: rhizom. tydligen ett sorts jord man har i krukväxter. hur kommer man på det ordet utan fusk?! wilmer..

2011-11-07

idag har vi tvättat massa kläder sen har jag varit hos logopeden, för sista gången hoppas jag. vi har också bakat pannkakor, sedan hämtat joel och åkt och spelat lite badminton. det var kul. joel börjar bli vass. nu är han ganska bra med fötterna med, han står liksom inte bara still. och så är han en jävel på att smacha. 






efter jag skjutsat joel till badet var jag och handlade lite, sen har jag duschat och fixat lite här hemma. 
nu är det fotbollsgalan som gäller.  

lite 2011

hittade min kamera med lite fina bilder på.


en utekväll med camilla


en adam som visar sina kunskaper i köket 


en kick off med laget 

 
en förförfest


en mysig jennifer


en gapskrattande sara på en badrumsmatta


en, två fina tjejer


en snygg pose


en söt tjej


en full jennifer


en bra pratstund




2011-11-06

jag har haft fullt upp i helgen, men ändå har det varit en lugn helg.

i fredags var vi på stan och handlade lite födelsedagspresenter. sedan kom adams syster och hennes pojkvänn och hälsade på oss. vi såg på harry potter. på kvällen var vi på middag hemma hos adam, trevligt!

igår lördag gick vi upp tidigt. halv nio blev vi hämtade och åkte ut mot tofta skjutfält. där var det ggn. det är faktiskt en ganska häftig upplevelse att vara där. halv två var vi hemma igen. halv tre var vi hos adams farmor och åt kroppkakor. när vi var mätta och nöjda åkte vi med hem till adams föräldrar för adam ville se fotboll. sen åkte vi hem och skulle ha myskväll. vi började se kronjuvelerna (mycket konstig film) och mitt i så kom den lättövertalade adam dahlberg på att han skulle ut på krogen...

idag gick vi också upp ganska tidigt. vid tio var jag och issa på gymmet och adam i spåret. när vi blivit tillräckligt starka åkte vi hem och duschade. sen vidare till södervärn där hansa spelade. det var faktiskt en rolig match att se, det hann bli lite spännande. men hansa förlorade. efter den matchen satt vi kvar och kollade lite på damer div. 2. jag gillar såna matcher!
halv fem var vi hemma i dalhem för att fira mamma och louise som fyllt år. vi gav paket, åt smörgåstårta, pratade, åt marängswiss, pratade, såg lite tv och sen åkte vi hem igen. nu ska vi se beck.


2011-11-03

hej hej hej hej hej hej

igår fyllde mamma 49 år! Grattis till henne!
jag vaknade och kände mig krasslig. ont i halsen och i huvudet. jag och adam tog en lång promenad för vi gillar frisk luft. när vi kom hem började jag att laga lite mat. jag lagade pizza. från grunden. jag gjorde deg, tomatsås och allt. det var kul och det blev ganska gott. jag tränade inte, men jag var där och kollade en stund. det ska man inte göra, för då vill man bara vara med..
lite senare kom camilla, jenny och maria hit! vi satt i köket och spelade kort och pratade. det var liksom kul. vi hann även med lite bilkurragömma innan det var dags att säga hejdå till camilla som åker till norge imorgon. hon kommer ha det jättebra! men jag ser fram emot dagen då hon kommer hem igen.

idag sov jag och adam längre än vanligt. åt frukost, städade lite, gick ut med soporna och nu har vi precis lagt ihop en deg! vi ska baka frukostbullar. gottttt.

häromdagen köpte vi ett paket pepparkaksdeg, som vi åt upp och nu lyssnar vi på julsånger. det börjar närma sig!!

RSS 2.0