.

säger man "Grattis på morsdag" eller vad säger man? "Till mamma på morsdag". fast det kan man ju typ bara skriva. äh jag vet inte. men jag hoppas min mamma har en bra dag på jobbet idag i alla fall!  


2010-05-30

modevisningen igår var jätterolig!! det var jättekul att bli fixad och att gå och allt! att umgås med de andra modellerna! det var en lyckad kväll med mycket skratt, nervositet och för snabba steg.

fast idag ser mitt hår ut såhär....

 

jag och adam fick skjuts hem till honom av viktor igårkväll. förut idag skjutsade familjen dahlberg mig hit till dalhem. nu ska jag gå och försöka få ordning på mitt hår. sen ska jag lägga mig och se film tror jag, för jag är sjukt trött.

4 underbara månader



Jag älskar dig


00.13

vi åt som sagt tacos förut, aasgott!!
sen kom adam, kristian och oliver hit och vi spelade kubb. dom mot mig, issa och vincent. Gissa vem som vann.

annars har jag bara suttit framför tvn ikväll.
Jag har fått ett presentkort på 1 timmes massage!!! åh vad jag kommer må bra efter det.
nu måste jag sova, jag ska ju vara på hair cut redan klockan 12 imorgon! och fixa inför modevisningen!

kom till borgen klockan tio och se vettja! :)



det är jobbigt att sova utan Adam.

2010-05-28

sista dagen på praktiken var ganska dryg men ändå jättebra! jag fick stå lite i kassan och så :) klockan fyra fick jag gå hem och då fick jag en present, ett jättefint armband!
det ska bli kul att komma tillbaka till skolan igen :D

jag åkte med adam, kristian och oliver hit till dalhem förut. dom släppte av mig här eftersom dom skulle till bara. jag är bjuden dit på mat ikväll, men jag får se hur jag gör :) 
nu måste jag gå och hjälpa till med maten här hemma. Tacos!

snart är maj sluuuut.

2010-05-27



jag gick till praktiken idag. men gick hem tidigare. på lunchen var jag, olivia och julia och bokade halkkörningen! 
klockan fyra var jag på avslutning med ibg, alltid lika roligt ;)

just nu sitter jag i dalhem ikväll igen. issa lagar mat, duktig flicka! just nu sa hon: asså, de va asfete broccoli som ramle ut så de komma ta jättelång tid!

jag ska in till stan senare ikväll igen. och imorgon är det sista dagen på praktikeeen! :)



2010-05-26

idag har jag varit hemma från praktiken.. jag har huvudvärk och mina ögon rinner, vi misstänker att det är pollen. så jag har legat och sett oc hela dagen typ. det kändes så dumt eftersom solen lyste utanför. men jag tog dock en liten prommenad när jag gick med camilla och hämtade pizza ;) 

ikväll har jag varit med adam och några och sett korpenfotboll, haha! 
just nu sitter jag i dalhem, men ska in till stan senare igen. 

vet inte om jag ska på praktiken imorgon, jag orkar inteee.  

.


Just like the sun lights up the earth you lights up my life


2010-05-25

igår när adam kom till mig hade han en liten överraskning. han har ju köpt en ascool liten minigrill, så han hade köpt marshmallows och läsk. så vi satt ute i trädgården och myste och åt oss mätta till halv tolv! mysigt.

idag har jag varit på prakitik igen, på lunchen var vi förbi hair cut för dom skulle titta på vårat hår tills lördag. jag börjar bli taggad till det faktiskt!! 
jag och camilla blev bjudna på lunch av jimmy på borgen. sjuukt gott!

när jag slutat skyndade jag hem, och sedan iväg till säve för att ha möte med a-laget. vi fick information om vilka spelare som ska vara med den här säsongen och när och var vi ska träna och så. kul! 

nu är det mitt favoritprogram på 4an, så det ska jag se klart medans jag väntar på adam!  

.






2010-05-24

balkortegen igår var jättekul att se, alla var så fina! och nästa gång är det våran tur!

runt 5 åkte jag, issa och adam hem till dalhem. vi grillade och lite. vid nio åkte jag och adam tillbaka till stan igen, först till mig för att hämta och lämna lite grejer, sen till maxi för att handla något gott och sen hem till honom och se sista perioden av vm-finalen och sova.

idag var jag i skolan en stund, det var väldigt längesen! efter lunch gick jag, camilla och patrick ner till almedalen och solade. skönt!

nu sitter jag hemma och ser på förkväll, det ska handla om sex and the city!! 

imorgon är det dags för praktik igen, sista veckan!


2010-05-23

jaa, då åker vi till stan i regnet. snart är det dags för alla fina 91:or att åka i fina bilar med fina klänningar och frisyrer! :)

HJÄLP

jag behöver ett jobb i sommar!!!!!

någon som vet något ställe som behöver hjälp? seriöst, jag gör vad som helst.


Adam Dahlberg



you're the one thing I can't get enough of ♥

2010-05-22

i torsdags var jag och camilla på julia hultgren och provde ut lite kläder som vi ska ha på inn:s modevisning den 29:onde. dom har typ avslutningsfest då. det ska bli kul!

på kvällen hade vi träning!! inomhus, det var skiitkul! och ganska jobbigt. kul med lite nya spelare också! och extra kul och se ronja malmros med klubba och boll igen :D

vi var några stycken som pratade med valdis om att träna försäsong med a-laget. och det ska vi nog! :)
fifan vad jobbigt det kommer blii!



igår, fredag låg jag och camilla i almedalen i stort sätt hela dagen. så jävla skönt. och idag ser jag ut som en kräfta, jippie..
på kvällen åt jag 3 rätters middag hos adams mormor och morfar med deras släkt och familj. det var aasgott och jättetrevligt :) när vi ätit klart tog jag och adam en tur ner till hamnen och kikade lite, sen hem och se på beck tills vi somnade.

idag har adam skjutsat mig hit till dalhem, jag ska vara här hela dagen. vi ska snart äta lite mat och sen ska jag nog lägga mig och sova eller nåt för jag är så jävla trött!

hoppas det blir fint väder imorgon på balen!!


2010-05-18

har haft praktik idag, det gick bra men fan vad trött man blir.

nu sitter jag i dalhem. vi skulle ha lite samling med familjen, trodde jag, eftersom louise ska ut och resa imorgon. men det blev lite missförstånd. haha.

adam kommer och hämtar mig sen! 

 


2010-05-17

eftersom Adam klarade uppkörningen imorse kom han och hämtade issa och mig i dalhem! vi åkte till skolan och åt.

Jag och Camilla drog på stan en stund, solade lite och så har jag bokat fler körlektioner. fast den fanns ingen tid förrens i Juni. jag kommer aldrig få mitt körkort :/ vi träffade på Ronja och Tom som vi spenderade resten av eftermiddagen med. Nu är jag hemma och väntar på adam. har en känsla av att jag kommer få vänta länge..

MIN PRINS HAR TAGIT KÖRKORT!


21.16

Sitter och ser Wallander med familjen. Det har känts som värsta fina sommarkvällen ikväll! Vi har grillat och jag och vincent har varit ute och spelat pärk :)

förut idag var jag och mamma ute och övningskörde. Vi körde lite i Roma och Barlingbo. Sen körde jag även till stan när vi skulle hämta issa vid båten. Kul!

jag ska sova här inatt, men imorgon så kommer TROLIGTVIS Adam och hämtar mig här! :D

JAG VILL VARA BLOND IGEN, NU!












2010-05-16

Fredag

Jag åkte in till adam på kvällen. Men kunde inte komma till honom direkt eftersom han var på akuten med kristian :/ han hade tydligen åkt skateboard och brutit foten. stackarn!
men tillslut kom jag i alla fall dit. Vi åt chips och såg hockey med hans familj. Sen blev adam godissugen, så vi cyklade till maxi och handlade. Såklart så började det ösregna så fort vi kom ut!! men då var det bara ännu mysigare att komma tillbaka sen :)

Lördag

Klockan tolv var jag på skarphäll och skulle jobba med laget. fifan vad det sög, för det var inga folk där!! jag skulle sitta där mellan tolv och halv fyra. men vi packade ihop halv två. och eftersom dert inte varit någon där och handlat så fick vi äta upp allt själva. Gott! och fifan vad mätt jag blev. Plus att solen sken som fan så jag har världens bränna på bröstet och i ansiktet. Sånt gillar vi! :)  
Jag och Camilla tog en tur på stan, träffade Ronja och Emil vid hamnen, så vi slog oss ner vid dom en stund :) 
halv fyra gick vi hem, för camilla skulle med bussen. Jag städade mitt rum och duschade och gjorde mig i ordning.

Halv sex kom Adam och hans mamma och pappa och hämtade mig. Vi åkte ut till Tofta, Nymans, där hans syster jobbar och åt pizza. Jättemysigt! fast det regnade som fan.. Mätta och glada åkte vi tillbaka till stan igen, Adam körde! och han borde ha sitt körkort nu! :) vi åkte till hemmakväll och köpte godis och hyrde film. Sen hem till familjen Dahlberg och se. 
När filmen var slut ville adam ut och röra på sig. Så vi cyklade hem till Julius där vi skulle hämta Adams plånbok. Efter det cyklade vi till öster, tog ut pengar och lite. Sen förbi mig och hämta en grej som jag skulle ge till Sahra. Hon var vid Julia där det var lite fest, så vi åkte dit en stund. 

Vi var hemma runt elva igen, då var vi trötta! 

Söndag

Vaknade vid elva, sprang fram till fönstret och kikade under rullgardinen, men det fanns ingen sol! :( så jag gick tillbaka och la mig vid adam igen. Vi såg slutet på Hitta Nemo, som var på tv, sen gick vi upp och åt frukost.
Sen var det dags för mig att börja gå hemåt så jag hann med bussen halv två. Och det gjorde jag, nu sitter jag i Dalhem.

Jag har inget att göra.

Juste!

till dig som kommenterat inlägget Om jag fick EN önskan..

För det första: Vem är du, som är en liten fegis och inte vågar skriva ditt namn?
För det andra: Jag tänker liksom att det ser väl helt naturligt ut med moppefjun, eller? alla har ju det. hur snyggt är det att som tjej raka bort det liksom? jag pussar hellre någon med fjun än stubb. :)

2010-05-14

igår sysselsatte jag mig med att flytta ur mitt rum, och upp till våran lägenhet. eftersom vi eventuellt fått ett helgbarn så ska det få mitt rum. inte speciellt kul, men vafan.
jag gick och la mig tidigt igår, typ tio. det var skönt som fan, förutom att jag inte kunde sova.

idag skulle mamma färga mitt hår. men jag vet inte om det var henne eller mitt hår eller färgen det var fel på för det blev i stort sett ingen skillnad alls.. typiskt.

ikväll ska jag nog till min underbara Adam!

nu ska jag fixa episode 13-16 av OC season 2 till min dator!!!

2010-05-13

dagarna rullar på  och det är redan torsdag igen. min tid går i stort sett åt till praktik och adam. jag trivs jättebra på praktiken faktiskt!!

igår var det sävefest, den sista för det här läsåret. jag var hos julia andersson innan, men några klasskompisar och lite annat folk. jag hade jättekul där!
jag och camilla cyklade ner till hamnplan, vilket äventyr det var!! och snabbt gick det. väl inne på hamnplan hade jag också skitkul!
när det stängde vid två åkte jag hem till adam.

nu är jag i dalhem.

Ett brev till Solen

Hej Solen! 

Kan inte du komma och krama Gotland med dina stora, gosiga, varma armar precis som du brukar göra en sånhär majdag? Eller åtminstone ta Gotland i din hand och värma oss liite. Vi saknar dig enormt, och vi behöver dig för att hålla humöret uppe! Vad väntar du på egentligen? Gör det som du är absolut bäst på. LYYYS!


M.V.H Olivia



18.40

snart ska jag sätta tänderna i min mumsiga kladdkaka, sen bär det av till källaren i visby för att spendera några minuter i duschen och efter det vidare till min alldeles egna Adam Dahlberg. 

imorgon är det praktik igen, men dock bara två dagar. en till långhelg! awsoome. 

im out.  

2010-05-10

Nu har jag
- Sett 2 avsnitt av oc
- Ätit frukost
- Fixat lite i köket
- Laddat ner lite filmer

Nu ska jag
- Se några avsnitt av oc
- Springa 3 eller 5 km
- Baka en kladdkaka





My love, there's only you in my life
The only thing that's right.
My first love, you're every breath that I take.
You're every step I make.
And I, I want to share, all my love with you.
No one else will do.
And your eyes, they tell me how much you care.
Oh yes, you will always be, my endless love.

Two hearts, two hearts that beat as one.
Our lives have just begun.
Forever, I'll hold you close in my arms,
I can't resist your charm.
My love, I'll be a fool, for you I'm sure,
You know I don't mind.
Cause you, you mean the world to me.
Oh, I know I've found in you, my endless love.




My love, there's only you in my life.
Your eyes, they tell me how much you care.
I can't resist your charm.
You mean the world to me.
Jag älskar dig, Adam


21.50

jag är kvar i dalhem, ska sova här och ta det lugnt här hela dagen imorgon eftersom jag inte har några lektioner. ska bli skönt!!

jag har precis sett klart 2012 med ungefär halva familjen. den är verkligen hemsk. ibland är den dock lite för mycket. men tänk om det händer! åhh, jag får ont i magen. det är ju mayafolket som typ förutspått att det ska hända. och allt som dom förutspått hittils har hänt! iihh.

nu ska jag gå och duscha. sen se klart hockeyn och Wallander!

2010-05-09

klockan är snart elva. jag sitter i min säng i dalhem. och gissa vem som ligger bredvid mig?!
jo, adam! i dalhem. wohoo.
dock en sjuk adam, men han är söt då med.

igårkväll åkte jag in till honom, vi såg talang. sen badade vi balja ute i deras trädgård, jättemysigt!!
vi var hos honom hela dagen igår, såg en massa bra filmer och åt god mat med hans mamma och pappa. klockan sju kom mamma in och hämtade oss, och vi åkte hit. här åt vi godis och såg avatar med hälften av min familj.

det blev alltså ingen utgång för min del igår. jag var inte speciellt taggad, och hade inte någon dricka, inga pengar osv. men vafan, på onsdag är det ju sävefest!!

idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt.

Om jag fick EN önskan..

..skulle jag önska att jag hade obegränsat med pengar.


2010-05-07

Fredag idag!

Jag vaknade upp hos underbara Adam i morse. Nu är jag i Dalhem. Adam har haft feber och allt sånt i typ en vecka och jag tror han har smittat mig lite. Jag mår inge bra, så jag tänker gå och lägga mig och titta på oc resten av dagen.

Egentligen ska jag till Julia ikväll, som har fyllt 18!! men får se hur jag mår. jag ska i alla fall vila upp mig så jag kan gå med ut imorgon!


TITANIC PÅ TV!!




2010-05-06

i tisdags var det första dagen på praktiken. det gick bra :) på eftermiddagen hade jag riskettan, det var ganska drygt men det får en ändå att tänka efter lite.
på kvällen hade vi träningsmatch med pärken. vi vann!! tre matcher i rad. hihi

onsdag var andra dagen på praktiken, det gick också bra :) jag slöt runt halv sex, sen skyndade jag iväg till geab där vi skulle ha lite avslutning med laget. vi pratade, åt tacos och badade.
nästa sasong får vi lite förstärkning och så ska vi spela i div. 2 stockholm. så det ska bli kul!!
på kvällen åkte jag hem till adam, mys!

idag är det torsdag. och vi är lediga! jag har varit hos adam hela förmiddagen. jag vaknade klockan 5 imorse av att jag asgarvade. jag drömde om issa. haha!!
vid två åkte jag och issa bussen hem. så nu är jag i dalhem. 



GRATTIS TILL TVÅ SÖTA TJEJER!




2010-05-02

igår såg jag sista avsnittet av oc säsong 1. och fifan vad jag gräät! ååhh, måste se säsong 2 nuuuuuuuu!

idag har vi varit på avslutning med endre. vi var 4 stycken från vårt lag..
det var jättekul att spela!! jag älskar innebandy. dock inte när det snart är dags för försäsong.. hihi
mitt lag kom till final men förlorade på straffar :(

ikväll har jag varit i dalhem och grillat och ätit paj. nu ska jag in till stan till min söta Adam!

 


GRATTIS BABE!

du är en solstråle!





2010-05-01

igår var det sista april, valborg!

jag hade KUL!

jag, issa och camilla gjorde oss iordning hos oss. sen mötte vi jesper, tom och calle vid lilla elefant där vi hämtade våra pizzor. vi åkte bil hem till jesper. vi åt, drack, spelade kubb, spelade ölspelet, hälsade på grannen och massa!

runt tio skulle jag och camilla gå, så vi hann hem till oss och byta om och sen vidare till borgen. det var inget vidare drag där men jag fick min godaste shot ever! farligt god..
när jag kände att det verkligen inte var kul där ville jag gå till hamnplan. så jag gick ut, väntade på adam och hans kompisar. men dom skulle tydligen inte till hamnplan, så jag stannade på öster och tänkte vänta på jesper, tom + alla som var vid grannen. på öster träffade jag massa roliga mäniskor.
det tog en jävla tid för dom att komma, jag gick fram och tillbaka på öster i typ en kvart för att hålla värmen, sen hann jag gå hem och äta lite pizza och hämta mer dricka.
sen äntligen kom dom. fast det var bara issa jesper och calle. jag fattade ingenting. då var klockan typ halv ett. issa skulle hem med joel, jesper skulle hem med elsa. så jag och calle gick till hamnplan!
där inne träffade jag adam. vi gick därifrån typ kvart i två. då var vi hungriga och gick till mcdonalds, pratade med massa folk sen gick vi hem och sov!

idag är jag trött!!! jag åkte med louise och issa hem hit till dalhem vid typ 12. adam låg kvar hemma hos mig när jag drog, för han var helt död. 

ikväll ska jag sova här tror jag. och imorgon är det avslutning med Endre!  

RSS 2.0