2013-03-28

Oj, vad kass jag har varit.
Skyller som vanligt på innebandyn och jobb och allt annat som jag prioriterat.
Nu är innebandyn tyvärr slut.. Riktigt jävla astrist!! Känns också väldigt konstigt att inte ha någon träning att gå till. Nu måste man ju börja träna individuellt, wierd.

Som tur är så har jag kvar jobbet! Har fått förlängt till januari 2014, det känns skitbra! Det betyder att jag får betald semester i sommar, fan vad gött!!!!

Just nu ligger jag i min säng och vet inte vad jag ska göra för att jag har så ont i ryggen. Kan inte sova heller.. Får alltid ont i ryggen när jag är förkyld. Det suger. 38 C feber hade jag igår.. Jag är trött på att vara sjuk! Har fan varit det hur mycket som helst i år, nu får det vara nog!

Snart är det påsk, det är mysigt! Hoppas det soliga vädret håller i sig hela helgen, och att jag blir frisk så jag kan få njuta av det! I helgen ska det hinnas med påskmiddagar, födelsedagar och sedan en massa innebandy såklart! Sen hade jag ju tänkt vila upp mig så jag aldrig mer blir sjuk, får väl se hur det går.

På tal om födelsedagar, idag fyller Karro år! Grattis till dig, vi ses på söndag!!

I måndags blev den yngsta i syskonskaran tonåring! Shit vad tiden går fort.. Eftersom det var våffeldagen så blev det såklart våfflor.


RSS 2.0