091130

sista dagen på november 2009.

imorse hade jag styrka, jag klarade att göra 6x3 chins! fast dock med någon som höll i mina fötter..
när jag kom hem satt jag igång med att städa upp här. det behövdes! efter det gick jag och issa med robbin och camilla när de skulle handla. när vi kom hem igen lagade jag och issa en romantisk middag och åt tillsammans.
nu ikväll har jag tränat. när jag kom hem hittade jag en lapp från issa på bordet där det stod:

Kenna! Här är lite tröstchoklad :)
du får låna Isak (hennes gossedjur), det är skönt o ha honom i sin famn när man ska sova :)
Öh, ring om det är läskigt på riktigt!
(eller så ringer jonas) :D

jag ska nämligen sova själv inatt eftersom issa är vid joel och louise är hemma i dalhem. (Hon var rätt brun och full med upplevelser att berätta när hon kom hem idag)

nu ska jag se scrubs och äta min tröstchoklad!
imorgon ska jag gå upp tio över sju, se julkalendern och sen gå och lägga mig igen. börjar inte förrens kvart i tio.




hurra för tv-söndag









 




091129

matchen igår gick bra! och det var riktigt kul att spela. skänt också att vinna med 11-1 mot just dom. hihi. jag stod för 4 av målen och passade till två. så det kändes bra! 
när vi kom hem igår åt vi tacos med familjen och sedan fixade vi lite jul i huset. efter det blev det robinsson och godis! 

idag har vi vid frukosten tänt det första ljuset i adventsljusstaken. väldig mysigt tycker jag, nu börjar det närma sig.



just nu ligger jag på min säng med datorn framför mig. mamma vill nog att jag ska hjälpa till med en massa, så jag måste gå ner snart. 
senare idag ska vi äta middag med hela familjen. så jag tror inte det blir någon ibk-match för min del. lite trist.. 

imorgon kommer min snälla syster hem från egypten. hon är så snäll, för hon har en jättebra cykel som jag brukar få låna. och nu när hon skulle iväg en vecka var hon så snäll att hon tog av cykelnyckeln från min nyckelknippa och sen cyklade hon iväg och ställde cykeln någonstans. så snällt av dig, jag uppskattar det verkligen. 


Alla barnen har kompisar utom Anette, hon luktar svett.     

23.20

jag tog bussen till dalhem vid halv fem. har pluggat lite, det behövdes eftersom jag ligger lite efter..
ikväll har jag sett idol och blivit masserad av mamma. jag behöver en personlig masserare, någon som är intresserad? smsa eller ring: 0765543132. jag har nämligen en funkande telefon igen.

imorgon har vi match! jag är inte ett dugg taggad. har ont i hela kroppen och är helt seg i huvudet. hoppas det känns bättre imorgon.

nu tänkte jag och Edward gå och lägga oss.

godnatt


it's a fact..

..livet känns så mycket lättare när man har medvind.

jag har precis läst igenom hela min blogg. från mars till november. i nästan varje inlägg finns det några ord som är riktade till viss person. jag fattar inte vad du har gjort med mig. du kommer alltid vara speciell för mig. och jag kommer alltid vilja ha dig. nu har jag vant mig vid tanken att det går inte.  

 

nu ska jag se film.


091127

jag är hemma idag. vaknade tjugo i åtta imorse, alarmet hade inte ringt eftersom min mobil är helt död..
jag orkade inte gå upp och jag mådde inte så bra. jag är hut trött som helst även fast jag sovit i nästan 12 timmar. hmm. 
ikväll åker jag hem till dalhem.

på söndag är det första advent och snart är det jul! häromkvällen när jag och camilla var ute och gick var det julpyntat i varenda skyltfönster. jag tycker det är så himla mysigt. nu vill jag ha snö!
jag väntar med spänning tills den första december då årets julkalender börjar! hoppas den är bra.
jag vill börja handla julklappar!
och jag längtar ihjäl mig till julafton.
 
såhär brukar den 24 december se ut hos familjen Ruthström:
man blir väckt av mamma eller pappa runt nio. då har de gömt en julklapp någonstans i rummet som man får leta efter, sedan öppna. sen går man runt till varje syskon och kollar vad de fått. vi ser sista avsnittet av julkalendern.
sen äter vi frukost, hela familjen. efter det blir det lite olika, pappa och issa brukar vara ute och fixa i stallet. mamma och mormor börjar med maten. jag brukar leka i snön (om det är snö) med min lillebror.
vi säger alltid att maten ska vara klar och vi ska äta vid ett. men det blir alltid senare, hihi. vi har dukat med våra jultallrikar i salen. hela familjen + mormor slår sig ner. vi äter alltid sjukt länge, knappt så vi hinner fixa bort allt tills klockan blir tre. men när klockan är tre så sitter alla mätta och glada framför tv:n och kollar kalle anka. sedan "kan du vissla, johanna". fast det brukar typ bara vara jag som ser den för alla andra har somnat.
på senare tid har vi också hunnit med att se karl-bertils jul. men när klockan är ungefär åtta samlas alla i salen igen, runt granen och pappa delar ut julklapparna.
runt tio, när alla är nöjda och glada äter vi gröt. då har även vår "låtsasmorfar" hippen tillkommit.
sen kommer vi i säng ungefär vid tolv.



efter jul åker vi med laget och spelar storvreta cup. det ska bli så jävla kul!
när vi kommer tillbaka är det nyår! vad händer då?
någon vecka därpå fyller jag 18!! vad händer då?

snyggo

     

091126

igår såg jag och camilla twilight. den var bättre andra gången! efter det gick vi ut och gick en stund. men det bara jobbigt för det enda jag kunde tänka på var att jag snart skulle gå hem SJÄLV och gå och lägga mig SJÄLV och sova SJÄLV. det är inte kul i vårat boende.. jag ville verkligen inte! 
jag ringde mamma. hon sa att hon kunde komma och hämta mig. då kände jag bara hur löjligt allt kändes, och sa att det inte behövdes. men dom gav sig inte. halv tolv var jag i trygga dalhem. väldigt väldigt skönt. 

idag har jag haft fullt upp! efter mycket om och men tog jag den där omtalade sprutan även fast jag egentligen inte skulle. jag kände då att det var en bra grej! och det gjorde inte ont alls. men jag har blivit varnad av ungefär alla jag träffat att det kommer göra ont imorgon..
på ibg gjorde det ont i armen varje gång jag sköt och jag var jättehängig. på våran träning som var direkt efter orkade jag ingenting! och jag kunde inte göra armhävningar.. inte bra.
efter träningen skyndade jag hem och duschade och åt. sen drog jag, camilla och robbin till bion. new moon. JAG ÄR FUCKING KÄR I DOM HÄR FILMERNA NU! shit asså. tvåan var bra! och den gör ettan bättre! åhh, jag vill se dom igen! och jag vill se nästa! 



nu är klockan snart tolv, jag har ont i min arm och mår verkligen inte alls bra. får se hur det känns imorgon.
nu ska jag sova!

17.17

jag åkte till skolan idag för att inte vara med på gympan och sedan få reda på att vi hade klassråd i måndags och inte skulle ha idag. yeah. jag och camilla hängde i steffenhuset fram tills ronja slöt vid ett, då cyklade vi och handlade glass och ägg. sen bar det hem för att baka kladdkaka! tom kom också  hit.
vi har suttit här och babblat och haft lite damp. det var kul!
nu har ronja och tom gått och camilla kommit hit med nina.

jag är övermätt och har ont i huvudet. 
ikväll ska jag chilla och gå och lägga mig i tid!  

då ska man börja se hela säsong två! :D  


091125

igår efter ibg mådde jag verkligen inte bra. så jag stannade hemma från träningen.
var hemma och tog det lugnt istället. runt åtta kom ronja hit och hon hade glada nyheter med sig! åhhhh, jag är så glad för deras skull!
jag och ronja satt och pratade om allt mellan himmel och jord medans vi kollade facebook och lyssnade på spotify. Lite senare kom camilla också. mycket trevligt.

idag har jag lyckats försova mig! fan, så blir det alltid när jag sover själv. ingen annan i huset som kan väcka mig liksom..
jag ska i alla fall till skolan snart. har gympa vid halv tio. sen lucnh med sötnosar och sen slutar jag vid helv ett!


091123

igår hade vi kul, som vi brukar! det här kan bli braaaa!

ingen styrka idag eftersom jag ännu känner mig krasslig. det betydde sovmorgon, så grymt skönt!
efter skolan cyklade jag och lämnade tillbaka klänningen jag köpte i torsdags. nu är jag hemma, är slav åt min handikappade syster..

tidig träning ikväll och sovmorgon imorgon, kan det bli bättre? :D


23.21

jag tror jag vet.
jag tror jag föreställde mig hur du var.
jag trodde att du var bäst, vackrast och aldrig gjorde fel.
du var odödlig, du var underbar.
i min fantasi.
jag känner inte dig.
och jag kommer inte lära känna dig.
jag var inte kär.
jag var helt uppspelt av uppmärksamheten.
jag trodde jag var kär, men det går ju inte.
om du skulle få för dig att liksom börja umgås med mig så hade jag nog blivit besviken, du är inte den som jag hela tiden föreställt mig.
så tror jag det är.
men samtidigt så händer det något med mig varje gång jag hör ditt namn.
hur kan jag sakna något som jag aldrig hade?
jag är förvirrad.
men nu får det fan vara nog.

ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade du.

19.13

ja, vinst än en gång. känns bra!
när vår match var slut drog vi snabbt som fan till södervärn för att se ibk! en riktigt spännande match med väldigt trevligt sällskap.

har varit hemma en stund nu, SJÄLV! ska duscha och fixa lite. senare kommer ronja, jenifer, tom och emil hit. vi ska se paradise hotel och äta ben & jerry's!

hihihih, jag njuter av livet!

idag har vi match..

..och jag har fett ont i halsen. men det hindrar mig inte från att göra det jag älskar att göra mest av allt i hela världen.



sävehallen 14.30. Endre IF ungdom - Hansahoburg b.
  


091122

dagens ämne vid frukost var från början vaccinet mot svininfluensan, vilket vi inte ska ta, sedan övergick det till översvämningar, naturkatastrofer, hur och när jorden kommer gå under. det är läskigt när man tänker på det. tänk om golfströmmen skulle vända och det skulle bli ny istid, då skulle det bli ungefär -100 grader, kylan skulle svepa fram snabbt som vinden och man hade varit fryst och stendöd på några sekunder.
eller tänk om isen skulle börja smälta och vattennivån hade stigit. skulle gotland sjunka då? eller skulle det kanske bara vara endre backe som stod över vattenytan? skulle alla få plats på endre backe? tror inte det.
jag vill se filmerna day after tomorrow och 2012. tänk om sånt verkligen händer. vi kanske måste börja förbereda oss?
eller tänk såhär, tänk om vård värld, rymd, universum, tänk om det är egentligen är en cell i någons pekfinger. nej gud vad läskigt. jag vill inte tänka mer nu!


såhär snygga var vi i torsdags




091121

det spökar där vi bor i stan! det är inte bara vi som bor där som märkt, utan även våra kompisar. det är helt sjukt, jag vill aldrig vara ensam där!!

såhär har vi märkt det:
det bankar lite svagt i väggarna.
en tallrik har ramlat från diskstället, när ingen var i köket.
ett glas har ramlat från diskstället, när ingen var i köket.
en kruka och tv-antennen har ramlat ner från hyllan.
en tom påse har "blåst" ner från en krok.
min syster känner sig iakttagen när hon sover.
när man borstar tänderna i badrummet känns det som att det står någon bakom en, man får rysningar och vågar inte titta upp i spegeln. 
en kompis har hört hur någon plockar med galgor i garderoben, gått in i rummet och det var tomt. 



jag är glad att jag sitter i dalhem just nu. idag har jag städat mitt rum och fixat lite här hemma. snart är det jul! 
sen har jag sett hockey med issa, ronja, jennifer, matilda och johanna :) det var AJ som spelade och dom vann med 9-1!

nu ska jag äta massa godis och se tv!

 


091120

igår, hmm. det började bra. jag, issa, ronja och camilla gjorde oss i ordning här. sen drog vi till gustav hedin. där var vi inte så länge, men det var fett kul! 
på vägen till gute ringde jag ett tydligen ganska oklart samtal. och det var också kul.
när jag kom fram till kön träffade jag massa roligt folk, och det var kul.
väl inne så yrade jag runt där och bara var. det var kul.
men sen när klockan började bli ganska mycket och jag började liksom förstå vad jag gjorde så var det inte lika kul längre. jag var bara trött, hade ont i fötterna och ville hem!

halv två var det bara jag och ronja kvar inne av "vårt gäng" och vi tog en sista dans. sen drog vi också! vi gick och mötte tom som var där för att hämta sin syster. och så fick vi skjuts hem, så jävla skönt! när jag kommer hem kommer jag på att jag inte har någon nyckel.. issa skulle inte sova hemma så jag fick ringa på dörrklockan och väcka louise..

imorse var det tufft att komma upp, men det gick!
jag har överlevt en halvtuff skoldag, nu är klockan fyra och jag ska inte träna för jag har ont i halsen. snart ska jag till dalhem. måste ta det lugnt i helgen eftersom vi har match som jag vill spela!


"Eiihh, du ser ju precis ut som min blivande pojkvän!"


091119

kom precis hem efter en två lektioners lång (kort) skoldag och det första jag ser när jag kommer in är min nya klänning! taggad som fan blev jag och som grädde på moset spelas just nu den bästa tagglåten på full volym!

jag tänkte sova lite, innan jag och camilla ska på stan och fixa lite saker.

jag ska inte på ibg idag eftersom jag har ont i halsen och huvudet. måste därför sova nu så jag orkar med kvällen! i och för sig tror jag inte att det blir några problem med det. men ändå! :D

ICE ICE BABY!


091118

igår gick det piss på träningen, alla var lite svidiga kändes det som.

onsdag idag! ska vara med min vän karolina norsk och sedan ska jag till dalhem tror jag. får se hur det blir.

taggataggatagga som fan till imorgon! ronja kirrare!


091117

Fredag - träning + idolkväll med människor som får mig att må bra.

Lördag - dalhem + Endre-Karlstad (vinst och tre poäng av sara!) + film x2 med ronja jennifer & issa. 

Söndag - Endre-Rönnby + chill med matilda + MATCH (vinst med 8-0. 2 mål för min del) + match med b-laget (oavgjort mot hansa a. sjukt kul!) + ben & jerry's och heartbreak hotell med issa, camilla & robbin.

Måndag - helt slut efter söndagens matcher så ingen styrka + matte + snabbis på stan + träning.

idag är det tisdag och jag är extra lycklig för att ibg blev inställt och för att det är SÄVEFEST PÅ TORSDAG!



091113

min torsdag
satt i aulan hela dagen i skolan, lyssnade på massa. intressant.
ibg.
buss till landet med issa och camilla. vi åt tårta och firade min bror lite. mysigt.
bil tillbaka till stan.
dusch, sömn.

Fredag den trettonde
än sålänge har inget hänt. tur det.
snart är det träning, jag måste hinna sova och äta innan bara!
ikväll blir det godis och idolkväll hos mig med trevligt sällskap.


22.39

I don't like your girlfriend
 I think you need a new one
I could be your girlfriend

 
I know that you like me
You know it's not a secret
I want to be your girlfriend

You're so fine
I want you mine
You're so delicious
I think about you all the time
You're so addictive
Don't you know
What I can do
To make you feel alright

She's like so whatever
You can do so much better
I think we should get together now
And that's what everyone's talking about


20.47

issa är hos joel.
louise är på bio.
jag sitter hemma och ser bonde söker fru, mitt enda sällskap är en påse bilar och en påse marianne.
jag tror jag ska be min räddare i nöden att vara lite social med mig.
och har jag tur kommer camilla och robbin förbi.
jag är hungrig.


THE PINKS!


091111

idag fyller min äldsta bror joel 23 år! Grattis!




idag tog skoldagen slut vid halv ett. jag och camilla cyklade direkt till öster, mötte robbin och sen gick vi runt och kollade lite. jag hittade en tröja och ett armband! :) nu är klockan nästan halv sex, jag kom hem för typ en timme sen. jag tänkte faktiskt sätta mig och plugga lite matte, turism och småföretagande eftersom jag ligger efter i alla tre ämnen. först ska jag fixa en kopp te och något gott att äta.

bruttovinst

.


du är ett glashus och jag är en sten,
men det är du som försöker se genom mig.


091110

camilla camilla camilla...

 




igår spenderade camilla och robbin kvällen på akuten, tillslut fick hon sy 8 stygn. stackarn.

idag har jag redan hunnit med en skoldag och ibg, nu är det bara träning kvar. sen är det onsdag och en hel ledig eftermiddag, skönt!!

RONJA, jag är så glad när du är glad.


- | | -

äntligen har jag fått min efterlängtade sömn!

på schemat står nu matlagning och träning.

idag var det en sådär ganska vanlig, tråkig måndag fram tills ungefär halv tre. haha! det är sjukt vad grabben skämmer ut sig. men ändå så jävla kul! vad gör man inte för att det ska hända lite?



091109

det här är inte tvärtomspråket. igår blev det inte så mycket bus. jag och camilla satt hemma och såg tv hela kvällen. lite tråkigt.

______________________________________________________________

om tio minuter ska jag cykla till södervärn och ha styrka, men jag vill bara gå och lägga mig i sängen igen! 
jag ska sova när jag kommer hem. 

innebandy ikväll, wihu!  


091108

IDAG FYLLER LÖKEN MED LÖKARNA 16 ÅR! Grattis till henne! :D

igårkväll hade jag roligt! jag, issa, ronja och jennifer var först och såg hockey. efter det drog vi till maxi och handlade pastasallad och godiis! sen hem till ronja och dit kom också emil, tom och hampus. vi såg en jättebra skräckfilm, bakade kladdkaka och spelade kort. när klockan var halv två var jag och issa hemma och redo för att slänga oss i varsin säng.

matchen idag gick bra, vi vann. men annars har jag ingen kommentar.. inte jennifer heller tror jag. nästa match, då jävlar ska det göras mål!!

efter matchen bar det av hem till dalhem för att äta kalkon och fira fars dag, joel och mamma. mycket trevligt.
jag kom till stan för ett tag sen, diskade för att få louises chips. nu är camilla här och vi ska väl hitta på något bus.


091106

Fredagar är bra dagar.

min fredag såg ut såhär och kommer nog göra året ut.
-skola
-stan
-träning
-dalhem

vår match som skulle spelats imorgon i klinte är flyttad till söndag 12.15 i ibc. rätt skönt!

mina favoriter just nu:


091105

igår slöt vi tidigt i skolan. jag och camilla gick hem till mig och chillade lite. sen drog vi och solade, så skönt! när vi kom hem till mig igen hade vi lite gottigottans med oss, så vi satt och chillade lite till medans vi åt.

klockan sex var vi hos camilla. då kom också denise, michelle, ronja och jennifer :) vi begav oss till joda, åt jättegod mat och skrattade nästan hela tiden. ett väldigt härligt gäng tjejer det där! efterrätten fick bli en glass på mcdonald's. hihi.
efter det gick vi hem till camilla och satt och pratade lite. emil joinade oss och lite senare även fille bille hängpung. vi hann med massa kul saker, men egentligen inget som var sådär speciellt. efter mycket om och men kom i alla fall tom också. runt tre bestämde sig alla för att cykla hem. jag var dödstrött.

imorse vaknade jag av att camilla står utanför dörren och ringer på dörrklockan. då var klockan tolv. vi hängde framför min tv och dator hela dagen. när det hunnit bli mörkt ute gick vi och solade och köpte biljetter till "this is it" som vi ska se ikväll!  



nu ska jag ta av mig pyjamaströjan och hoppa in i duschen.   




091103

jag ogillar skarpt motvind
jag ogillar skarpt när det är 30 sekunder kvar av matchen, man ligger under med 1 mål, gör allt man kan för att få tag i bollen, får bollen, kan avgöra, tänker att nu jävlar avgöra jag, så skjuter man käpp rätt åt helvete och det blir förlust..
jag ogillar skarpt att pengar tar slut på mobilen, min vän kan inte svara.

jag gillar skarpt när det går bra för andra. i detta påståendet menar jag malmisen!
jag gillar skarpt att vi är lediga på torsdag, och att onsdagkvällen blir på topp!
jag gillar skarpt att äta ben & jerry's
jag gillar skarpt att lyssna på låten "will you be there" med michael jaksson
jag gillar skarpt att jag tänker sova nu.


ser ut som att gillar tar hem segern mot ogillar, så varför klaga.

091102

igårkväll hade jag, camilla och issa vår trditionella ben & jerry's söndag. lika mysigt som vanligt.
idag sov jag till tio, jag sket i strykan rent ut sagt. jag orkade inte!
när vi slöt vid tre tog jag och issa en tur på stan och skulle köpa present till mamma. jag hittade en jacka som jag köpte, men är inte riktigt säker på om jag vill behålla den. vi skyndade hem och lagade mat, sen drog vi på träning. vi tränar 21-22 och jag ogillar det! eller, det kanske är skönt att man hinner med massa innan träningen, men när man kommer hem är det så sent och man är så trött. klockan är elva och jag ska ännu duscha!

jag får damp på att camilla inte svarar på sms, eftersom hon ska komma förbi och lämna mitt puder och min rouge som hon råkade få med sig i fredags. jag vill att hon kommer så fort som möjligt så jag kan få gå och duscha och sen hoppa i säng.

Karolina ringde mig tidigare idag och berättade roligt nyheter. Grattis! :)

IDAG FYLLER MIN MAMMA ÅÅÅÅR!

___________________________________________________________

I give up forever to touch you 


091101

tjejmiddagen hos camilla igår blev inställd på grund av manfall. istället var jag hemma och firade louise, åt godsaker och hängde framför tv:n. louise fick en väldigt fiffig present av mig och issa. "en kartong med saker du tycker om". det var alltså en kartong där vi lagt i massa saker som hon gillar. och sen en liten beskrivning till varje grej. skikul!

idag har jag varit och sett ibk med issa, matilda och löken! det var en jättebra match, roligt att se! efter matchen har jag fördrivit tiden på soffan i dalhem. men snart bär det av till stan. då ska jag träffa camilla och se djävulen bär prada hade jag tänkt.

imorgon börjar redan en ny vecka och min mamma fyller år. 

time to go.  

RSS 2.0