2011-06-30

idag är det sista dagen i juni, helt sjukt! tiden bara rinner iväg.
igår var jag på stranden med issa, joel och vincent. vi var i tofta. det var trevligt. väldigt varmt, men väldigt kallt i vattnet.. vincent badade i alla fall. både han och joel vägrade att ha på sig solkräm så dom ser ut som två kräftor nu. vi var där i någon timme sen sa joel att han ville åka hem och då gjorde vi det. när vi kom hem var det bara att byta om och iväg på pärkträning.
efter den åkte jag, adam och issa till tofta, nymans (på min lediga dag) och åt varsin pizza. det var gott som fan. men egentligen borde jag ha sprungit. vi åkte förbi maxi på hemvägen och köpte lite godaker. men notera att jag köpte vindruvor. när jag och adam kom hem skulle vi se en film och mysa lite. men han typ somnade så vi gick och la oss.

idag skulle jag gå upp och springa, men jag somnade om och vaknade för en halvtimme sedan. skärpning olivia, det där måste jag verkligen ta tag i. därför har jag bestämt att jag ska göra ett schema. så jag har en bastämd tid när jag ska gå upp, sedan springa, sedan åka och jobba och sedan gå och lägga mig. annars blir jag för lat.

issa gick precis ut och skulle sola, jag vill också! men jag ska snart åka och jobba.. jaja, det är pengar!















2011-06-28

igår var jag ledig, då gick jag louise och issa på stan med joel och köpte massa kläder till honom. det var kul.
på kvällen hade vi ett friskis och svettis intensivpass på träningen, det var jobbigt. och jag tror att jag är allergisk mot gräs.
nu ska jag ut och sola så mycket det går innan jag ska åka och jobba. imorgon är jag ledig igen, då blir det kanske stranden!

2011-06-25

i tisdags jobbade jag. i onsdags var jag ledig, då sov jag länge sen var jag på stan en stund med adam och sen gymmet. efter det hade vi pärkträning. vi var tre st. i torsdag jobbade jag och igår var det midsommarafton. då vaknade jag upp här i dalhem, duschade och sedan hjälpte till med maten och lite. gjorde rabarberpaj bland annat. runt två åt vi, det var gott! efter det åkte jag och adam till tofta till hans familj och åt tårta. det var gott! vi dansade även runt stången och spelade kubb. runt sex åkte vi hemåt igen, åkte förbi stan och hämtade ett gäng som vi sedan skjutsade till bara. vi åkte hem och packade ihop oss och cyklade med elias och issa till bara! där var det massor med folk, vi grillade och hade trevligt. hela kvällen var jättelyckad. träffade många roliga människor! ungefär halv två syklade jag elias och issa hem. adam kom senare, typ tre. 
idag har jag jobbat, det har varit ganska mycket vilket är bra för då går tiden fortare! 

imorgon ska jag jobba igen. 
det kommer bilder från midsommar, lovar.   

2011-06-20

igårkväll var jag issa louise och joss och spelade innebandy i ibc med några från ibk. bland annat adam. det var kul.
idag har jag slappat rejält, gick upp ur sängen typ tolv sen har jag sett film. På träningen spelade vi två mot två. jag var med joss och vi var braa. sedan spelade vi gamla mot unga och UNGA vann. gött.
nu ska jag duscha sen sova.
imorgon ska jag jobba.

OBS!

Om någon är intresserad av att köpa Njutaboken för 2011, så säljer jag den. Den kostar bara 295 kronor! Hör av dig!!


2011-06-19

igår hörde Ronja av sig och frågade om jag ville med och fira Tom. Jag blev jätteglad! men eftersom det blivit ganska sena kvällar typ hela veckan så kände jag för att bara ta det lugnt. så jag och adam hade lite myskväll. vi såg en jättebra film som hette coach carter. Alla som spelar i ett lag, se den. eller alla som inte spelar i ett lag kan också se den. hehe. vi kom i säng ganska tidigt så det var ganska skönt.  



idag har vi haft en heldag på gutavallen. det var jättekul med friidrott. jag issa louise och jossan hoppade längd. det var kul. och jag kom trea! louise femma och issa sexa. av nio stycken. Endre tog guld i kula och 800 m också. Jag, issa, sara och erika sprang 4x100 meter stafett. det var skitkul. vi kom egentligen femma men när det var dags för prisutdelning var vi plötsligt trea, jag fattade ingenting. när vi var klara åkte vi till p18 och såg gute mot copa. det var faktiskt en rolig match som slutade 5-5. 
nu sitter jag hemma och ser lilla jönssonligan och cornflakescupen. najs. 



  

2011-06-18

igår gick hela dagen åt till att fixa inför min studentmiddag. adam hade varit och dragit ut en tand så han sov hela dagen..
klockan sex kom gästerna. adams familj plus vår så kallade släkt. vi satt i ett partytält ute i trädgården, åt och drack gott och hade trevligt. jag fick jättefina presenter, bland annat en kamera! 
 
 















idag har vi varit i När och spelat bakpärks VM. det gick bra för oss, faktiskt. men resultaten var inte så bra.. hehe. vi har även varit och sett gute. nu sitter vi hemma och ser tv. ska sova tidigt ikväll tror jag, för imorgon ska vi vara med i någon friidrottstävling med laget. det ska bli kul!!

2011-06-16

igår jobbade jag också. det var kul. när jag kom hem var jag astrött och ville bara viiila. men då sa adam att vi skulle ner på stan och träffa några och "fira gustav". vi satt oss på nunnan, jag var fortfarande astrött och när alla andra skulle gå vidare gick jag och adam hem. eller vi blev hämtade.

idag har vi sovit länge, sedan har vi varit på stan en stund. mötte issa. alla tre åkte till maxi och köpte pastasallad sedan satte vi oss i parken vid malmrosrondellen och åt den. efter det åkte vi hem. runt fyra skjutsade vi issa till tandläkaren. när vi kom hem var det dags att åka till träning. jag bestämde mig att jag inte skulle träna för jag känner mig inte på topp. ont i huvudet och halsen.

jag har sovit en stund, städat lite och duschat. nu väntar jag på att adam ska komma hem.

2011-06-14

idag har jag jobbat. det har varit ganska lugnt vilket är ganska långtråkigt men ändå skönt. ska jobba imorgon med.
jag har även hämtat ut mitt körkort idag, såå snyggggt.
just nu är jag i dalhem, ska hämta adam sedan ikväll någon gång och sen ska vi sova hos honom.

det var allt.

2011-06-13

idag har vi varit i bro och klätt av våran vagn. det var kul att träffa alla och prata lite om vad som hände under kvällen. men också väldigt sorgligt med tanke på att det var typ sista gången vi var samlade. men vi har bestämt att vi ska styra en klassfest i sommar!

när jag kom hem retade jag adam lite, sen såg vi på ringaren i notre dame men vi somnade. ikväll har jag varit och tränat, det var innebandy och det var jobbigt. jag var tvungen att gå av för jag har ont i halsen. skit.
imorgon ska jag jobba. men innan det måste jag springa!!



bilden är från bageriet i lördags. söte.

2011-06-12

i torsdagskväll när vagnen var klar åkte vi några stycken och åt på lilla elefant. sedan bestämde vi att vi skulle åka till dalhem och bada. så vi fyllde familjebussen och åkte hit. Det var mycket trevligt. vi åkte in till stan, jag och camilla skjutsade sahra till tofta. sen åkte jag hem till adam och sov.

i fredags samlades vi tjejer hemma hos emma och gjorde oss i ordning. sedan gick vi ner till wisby strand tillsammans och sen började det. Jag har haft en så underbar dag! det var såå kul. det går inte att beskriva. jag vill ta studenten igen. jag tycker om alla i HP08c!! jag och adam kom hem vid två, jag var så sjuukt trött.
det är faktiskt ändå väldigt sorgligt att allt är över. man vet inte hur bra någonting är förrens det är borta..

igår hade adam studentmiddag. det var också jättetrevligt. hela hans släkt typ och min familj var där. kulkul. runt elva åkte vi ner på stan, jag och adam. vi satt oss på bageriet och pratade och drack lite. det var mysigt. sen kom det massa folk och vi rörde på oss. kvällen slöt på mcdonalds. hehe. det började ösregna så vi tog taxi hem. var hemma ganska sent, typ 3.

idag har jag och adam sovit länge, sedan bara tagit det lugnt. vid halv två skjutsade jag han och robin till kristians och olivers studentmiddag. nu är jag hemma, har städat ute vid oss så nu är det jättefint. ikväll hade jag tänkt lägga in massa bilder från balen och studenten på fb. senare i natt ska jag nog hämta adam. och imorgon ska vi ut och klä av vagnen.


2011-06-08

idag har vi varit ute och fixat på vagnen hela dagen. men jag har även hunnit med att träna lite pärk. och så har jag kört en massa bil. kuuuul. vi fick åka direkt från vibble till elit där vi hade beställt bort. det var jag, emma, adam, olivia, jenny, camilla, ackers och elin som var där och åt. det var trevligt. några av oss tog sedan en glass på hamnen och tog en liten promenad. jag sa hejdå till de andra vid bageriet då adam kom och hämtade mig. nu är vi hemma, det känns skönt för jag är supertrött.
imorgon får vi våra betyg och sen ska det sista fixas på vagnen! tänk, i övermorgon tar jag studenten!
tiden går fort när man har roligt..








2011-06-07

de senaste dagarna har varit ganska stressiga och spända!
i lördags var jag på stan hela förmiddagen och jag fick med mig massor med grejer hem!
i söndags gick jag upp klockan halv nio för att sminka mig och äta frukost. halv elva var jag vid frisören. runt ett var vi hemma hos adam och klädde på oss och fixade det sista med bilen. lite efter två åkte jag och adam iväg i balkortegen. åå vad härligt det var! jag hade en jättebra dag och kväll. och jag måste säga att alla lyckades, alla var jättefina!



kvällen slöt ganska tidigt, jag och adam åkte hem klockan ett. men oj vad trött jag var ändå.
igår morse åkte jag, adam, issa, elias, louise och wilmer till stånga. vi skulle spela junipärken. det gick helt okej.
när vi kom hem badade vi, sen sov jag.
idag har jag kört upp och jag har klarat det. det betyder att jag har KÖRKORT. så jävla skönt.
klockan tio sågs klassen ute i vibble för att börja fixa våran vagn. det tog hela dagen. fast vi är inte klara. nu ikväll har vi tränat med laget på kneippbyn. vi spelade tvåmål på tennisplanen. det var kul men väldigt varmt!
nu ser vi fotboll här hemma, snart ska jag gå och duscha.

fler bilder kommer på facebook när jag har tid.

2011-06-03

oj vad dagarna går fort.
mösspåtagningen var rolig. eller det var kul att träffa alla och festa lite, men själva grejen i almedalen var inte mycket att hänga i granen. hehe. vi var först hos elin, sen almedalen, sen olivia och sist hamnplan. jag hade kul. halv tre var jag hemma vid adam och sov.
igår, torsdag, tog vi det lugnt hemma hos adam på förmiddagen. och klockan tre skulle adam spela fotbollsmatch. jag var och såg, dom förlorade tyvärr.
efter matchen åkte vi till dalhem och typ lekte. hoppade studsmatta, spelade kubb och spelade kort.
idag har vi badat och solat. sedan har jag plockat ur lägenheten "uppe" för aron ska flytta hem. och så har jag varit och sprungit på p18. duktigt. efter det var jag och adam på gutavallen och såg fotboll en stund. nu är vi hemma och ser sverige på tv.
ikväll kommer louise hem, om hon nu ska hem...



fler bilder kommer på facebook.


RSS 2.0