2013-01-20

Ligger och njuter av att bara kunna ligga kvar i sängen, härlig känsla!

Igår fyllde jag 21 år.
Jag hade lång sovmorgon, åt god frukost framför tvn och sen var jag och Issa och kollade innebandy i södervärn. Det var vår granne i Dalhem som spelade, hon är sju år. Hehe, det var kul att se!

Efter det åt vi lunch och började ladda för match! Vi skulle ju möta Rönnby. Fifan vad nervös jag var, vet inte varför. Men vi gjorde det bra! Det gick som vanligt för mig, i första perioden ok, i andra skit och i tredje bra. Men det kändes som att vi jobbade son ett lag och alla var liksom delaktiga, alla kämpade som fan! Och vi vann!!!! Fifan vad skööööööönt! Har lite blåmärken här och var idag, men det är ok när det är vinstblåmärken!!

Efter matchen åkte vi hem och duschade. Sen var jag och nästan hela familjen på isola bella och åt mat. Det var gott och trevligt! När vi var mätta och nöjda åkte alla hem till oss i lägenheten, vi drack kaffe, åt chokladtårta och snackade massa. Runt tolv åkte dom hem och jag gick och la mig. Hade en jättebra dag!

Idag ska jag städa lite, kanske se när Vincent spelar innebandy. sen i eftermiddag när Adam kommer hem kommer hans föräldrar på fika. Trevligt :)

Nu ska jag gå upp och äta frukost!!


2012-01-16

Den här veckan mår jag bättre, eller jag mår bra! Har bara en jävla träningsverk efter i måndags..

Fifan, imorse fick jag skrapa bilen som en galning. Utsida, insida, rubbet. Det hade gått snabbare att gå till jobbet.. Får överväga det till imorgon.

Idag blev jag och Adam bjudna på lunch av hans mamma. Vi var på Märtas, det var trevligt och gott!!

Just nu sitter jag i köket och fyller på med energi innan träningen. Adam lagar mat till kvällen, han är bra på det!

Om en timme är det samling, hoppas kvällens träning blir rolig! Vi har match i helgen, en riktigt viktig match, som vi ska vinna!! Det ska bli kul!

Och en annan grej som ska bli kul är att fylla år!
2013-01-09

Ligger hemma i sängen med huvudvärk, feber, ont i ryggen och har precis vaknat. Fifan vad jag inte gillar det.. Inte rätt tillfälle precis.. Orkar knappt röra mig. Men jag ska försöka gå upp snart och äta lite frukost. men det är skönt att bara ligga här, tyst och lugnt. Men lite jobbigt är det att se och läsa om alla som är ute i världen och har det bra. På ett sätt skulle jag vilja det också, men ändå inte.


I måndags började rutinerna igen. Jobb, mat, träning, sömn. Skönt på ett sätt, men ändå inte.

Snart fyller jag år, 21..

Nu är jag vrålhungrig, tänk om man kunde slippa att bli hungrig eller kissnödig, då hade jag inte behövt lämna sängen på hela dagen.


Jul och nyår 2012


RSS 2.0