2012-12-20

Jag är så glad, för jag har JULSEMESTER!!

Har varit ledig idag, så har hunnit med att ha sovmorgon och varit på stan med Adam och Vincent. Handlat julklappar såklart, det är inte lätt.. Men det blir nog bra!

I söndags på matchen stukade jag foten. Hann spela typ tio minuter och släppa in två mål... Fan vad ont det gjorde, men eftersom Anete var så bra på att linda så mår foten bra! Jag kunde springa på den redan i tisdags!

Imorgon blir det sovmorgon igen!! Sen stan för att skaffa de sista julklapparna, kanske också en outfit till julafton eller juldagen.

Har precis fått hem en Mary Kay leverans, det är så kul! Har målat tånaglarna lite juliga med mitt nya nagellack!


2012-12-13

Idag fick jag samåka med Adam till jobbet eftersom vi bara har en bil. Jag var på jobbet tio i sju! Ganska skönt att vara där i lugn och ro.

Halv åtta fick vi julfika och sen kom en skolklass och lussade för oss. Dom var duktiga!

På lunchen åt jag med Adam, Wilmer och Max på packhuskällaren. Det var gott!!

Träningen gick helt ok, känns som att vi är laddade inför imorgon!

Efter träningen samlades nästan hela laget hemma hos Malin. Vi hade pepparkakshus-tävling. Det var kul!! Men mitt lag, som bestod av mig Sanna och Sabbe, fick nöja oss med en tredjeplats..

Nu är det snart sängdags, väntar på att Adam ska komma hem från träning.


2012-12-08

Ett tag sedan man skrev nu, veckorna går fort! 
Förra helgen var vi i Umeå och spelade mot iksu. Vi spelade lika, vilket är det bästa Endre någonsin gjort mot dem borta. Men det var ändå surt för vi skulle ha vunnit.. 
 
I torsdags åkte jag, Malin och Anna till Jönköping och deltog på ett regionläger med landslaget. Det var kul, och häftigt att få vara med om. Lite trist att resan tog längre tid än det tog att vara där.. 
Såklart var flygen försenade och vi kom hem senare än tänkt. Det var tråkigt, för hann inte träffa Adam så mycket eftersom han skulle iväg med båten. 
Men mamma hade fixat fika i vår lägenhet så jag fick en pratstund med henne och mina systrar. 
 
 Idag har jag haft lång sovmorgon, sen har vi bakat massa här i dalhem! Mycket trevligt. Sen har vi ätit tacos, slappat lite, smakat våra bakverk och nu börjar snart innebandyn!!!! 

RSS 2.0