BUTTLE !

Söndag 12/4
ca tio över tre kom jag och issa in till stan. Vi gick förbi camilla för att hämta lite grejer, sara kom och mötte oss, sen gick vi hem till mig. Började testa lite vad vi skulle ha på oss, jag fick för mig att jag ville vara brun så föreslog att vi skulle gå och sola solarium. Dom var på, så vi gick till autosun på adelsgatan. det var asskönt :D på hemvägen gick vi förbi coop och köpte oss två  pizzor var. väl hemma åt, duschade, och vilade vi oss. klockan sju började vi göra oss i ordning :)
 jag sminkade sara och issa, och vi plattade varandras hår. Sen var det bara på med klänningar och kjolar, packa lite grejer och dra till bussen. Där mötte vi Ronja, Carro och Hampus. 
Vi gick av i Buttlekorset ungeför klockan nio, emil, julle och patrik, tror jag det var, mötte oss. Dom visade vägen till bygdegården och där inne spelades det musik för fullt och discolamporna blinkade ;) vi gick in, slog oss ner vid bordet och började ha kul :D efter en stund vågade sig nästan alla upp och dansa! FYTUSAN VAD KUL JAG HADE HELA KVÄLLEN!

         

 

dj:n skulle egentligen spela till två, men de drog halv ett. vet inte varför :s och lite innan det hade gustav, jocke, kristian och adam och nån kommit och ville in. men de fick inte, vet inte varför det heller. och efter det blev det lite småkaos och vi var tvugna att åka hem. Jag, issa, sara, lukas och sebatian åkte hem till mig och hade lite efterfest. haha, nej vi typ somnade med en gång.      

Måndag 13/4 
vi vaknade runt tio, såg tv och pratade lite innan vi gick upp och lukas och sebastian skulle gå och "köpa något att dricka".
vi upptäckte att vårat kylskåp var helt tomt, så bestämde oss för att gå till mcdonlads. lukas och sebastian hade ännu inte kommit tilllbaka! så vi låste och gick, sen mötte vi dom och dom hade varit på mcdonalds! haha. de fick nycklarna och gick hem. vi gick och åt. solen strålade :)
när vi kom tillbaka stod alla fönster öppna och dörren var låst. vi tittade in genom fönstret och där stod sebastian och lukas och diskade. vi bara, shit. sara klättrade in genom fönstret och låste upp. de hade bäddat sängarna, städat och dammat! jag vet inte vems idén var men det var i alla fall jättesnällt och det blev jättefint :D 
halv två tog jag och issa och sebastian bussen hem. jag hann vara hemma en timme sen var det dags att träna fotboll. det gick verkligen ASDÅLIGT. och inte nog med det, såklart så vrickade jag foten! ahhhh, fan vad ont det gjorde! fan verkligen. 
jag hoppade runt på ett ben hela kvällen och det var asjobbigt! jag förstår dig nu ronja. 
klockan tio var jag och louise inne i stan igen, vi gick och la oss med en gång. 

juste, ETT STORT GRATTIS TILL ADAM DAHLBERG SOM FYLLER 17 IDAG :)  

Tisdag 14/4 
skola igen.
det var lite krångligt med allt på grund av foten. men jag kan i alla fall stödja på den nu och jag kunde cykla till skolan. jag haltade runt i skolan och kände mig som ett cp. 
nu sitter jag här hemma och ska snart börja med maten. vet inte vad jag ska göra ikväll, sitta här i soffan med foten på en pall och med en tv som hackar och en fjärrkontroll som är spårlöst försvunnen?    

 


Kommentarer
Postat av: ronja

NEEJ OLIVIA!

du får inte gå och skada dig! <3

2009-04-14 @ 22:09:23
URL: http://ronjos.blogg.se/
Postat av: Anonym

fattar inte hur du kan ta med en 13 åring på dessa fester....

2009-04-19 @ 22:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0