suddenly

igår var det onsdag, och jag skulle jobba. jag och elin fick stå ute i endre hela dagen. vi galgade en jävla massa!
så om ni ser i annonsen i tidningen, där det står att det finns 2000 blue willi's plagg, så är det som vi galgade! 
på lunchen tog vi en tur till elgiganten och lyckades få på larmet vid alla ipod. sen gick vi till EM och provlåg några sängar. skönt! sen hittade vi godis, tog en näve var och gick tillbaka. vilket äventyr.
vi fick sluta kvart i fyra ungefär, vilket var väldigt skönt. jag gick till öster och mötte tre av mina syskon. sen gick jag med aron när han skulle handla lite på systembolaget. efter det åkte vi med hans kompis hem till dalhem.
jag la mig och sov. när jag vaknade hade vi främmande i huset. vi åt grillat och umgicks, sen blev det även kladdkaka. gott! efter det gick jag och la mig.
imorse började jag sju! fan vad tidigt. dagen började lugnt, jag fick städa lite i butiken. sen tog jag en tidig lunch eftersom chefen sa att jag skulle åka till endre. men det var ingen som ville åka med. elin var ledig ;) så jag, klara och rebecka fick åka ner på stan och sätta värdecheckar på bilar istället. vi var verkligen på varenda parkering kändes det som. det tog hela dagen. och jag slöt vid fyra. då hämtade pappa mig. vi åkte hem, jag somnade som vanligt. vaknade för en timme sen. (nu är klockan halv nio) snart ska jag ut och springa. sen soooova igen! jag börjar sju imorgon med. sista dagen! och sen på kvällen kommer camilla och viggin hit, vi ska göra oss i ordning här. kul! :D



fuck you, you fucking fuck

i söndags var jag helt ledig och det var riktigt skönt! började med en lång sovmorgon, sen några timmar ute i poolen och i solen. klockan fyra satt jag på gutavallens läktare och kollade fotboll. spännande. när jag kom hem tog jag en springtur, det gick bra. sen bums i säng. igår, måndag, var det dags för jobb igen. efter 8 timmars arbete var jag rätt trött så jag sov när jag kom hem. sen såg vi film, hela familjen. patrik 1,5. fan vad bra den var :D så jävla rolig. och man blir typ helt nerkärad i patrik (tom ljungman). han är så himla söt!! och spelat asbra i filmen. puss på han!


 

också idag har jag jobbat. jag och elin fick åka till endre. för dom har ett extralager där. vi blev avsläppta vid två, med typ tio kartonger kläder som skulle galgas. han som lämnade av oss sa "jag kommer tillbaka vid fyra". så vi blev lämnade. vi blev inte klara med alla tio kartonger på två timmar..
när klockan blev fem fick jag sluta, skönt. louise hämtade mig. vi åkte vidare ner till strandgärdet. där var det dags för tornerspel och vi skulle jobba med att visa folk vart dom ska sitta. efter en timmes pekande, visande och totalt kaos så var vi klara. och riddarna red in på gräset. jag tycker det är kul att se! och riddaren av tjelvar är så söt! puss på han också.
nu är klockan tio. jag borde gå och lägga mig, jag är trött och ska jobba imorgon. men först ska jag duscha och fixa lite. 
nu är det bara tre dagar kvar till fredag :D

ciao.

we're dancing the stress away

mycket text, jag vet! men läs, för det är kul. och bilderna kommer på facebook när camilla slutat jobba :)

torsdag var dagen då jag för första gången klev in på sporthusets lager. fredag var dagen då jag redan var trött på det. fifan. jag står verkligen och galgar kläder och prismärker från 8-5.. men så fort jag tänker på alla pengar jag kommer få så är det liksom okej. och sen så har man ju kamrater bredvid som är lite småroliga. fast jag känner verkligen hur kul det hade vart om typ camilla eller issa jobbade med mig!

i torsdags när jag kom hem sov jag. sen gjorde jag inget viktigt alls. 
i fredags när jag kom hem övertalade camilla mig om att komma in till stan igen. sen missade jag bussen. mamma jobbade, och bilen som fanns kvar hemma hade bara 2 säten. därför bestämde jag och issa oss för att cykla till stan. och efter mycket om och men var vi iväg! det var en upplevelse kan jag säga. jag tror aldrig jag har cyklat så fort som jag gjorde när det gick nerför i endre backe! wiihu, vad kul det var. efter ungefär en timme var vi inne i stan. vi ställde cyklarna vid emelie och nina, där camilla var. sen gick vi och skulle möta ronja, michelle och denise vi vattentornet men dom var inte där :) vi satt på muren och väntade och flamsade en stund. och på något konstigt vis så lyckades ronja och dom gå förbi oss utan att vi såg, för helt plötsligt var dom vi lännakiosken. vi gick dit, där var även 2 grabbar vid namn markus och august? vi var påväg till någon jakob ett tag men det blev ändring. grabbarna försvann och vi gick istället mot öster, sen neråt. vi gick på toa. sen kom jonna :) som fyllde år, så vi sa grattis och hon visade vad hon hade fått. en sten bland annat :) sen träffade vi på två grabbar från england som var stuntmän! shit vad cooolt! dom gjorde volter och massa. vi var imponerade. dom är med i den nya wallanderfilmen! så om ni ser några svartklädda människor som ramlar nerför tak och grejer så är det dom :) en hade också blivit skjuten. på riktigt! av en pistol! det skulle vara fejk typ, men nåt gick fel. jag tog kort på ärret! 
efter lite tjatter och prat med poliser så gick vi uppåt igen. vi hade fått tre påhäng som hette tom, filip och jesper? så jag och camilla fick agera lite hjälte åt michelle. i alla fall, camilla var hungrig så vi hamnade på mcdonalds. där satt vi ett tag. vi fick förstärkning av carro också :) vi sjöng för jonna :) och jag träffade emma. 
efter det gick vi hem till ronja. eller, det var jag, issa, ronja, denise, michelle, jonna, carro och camilla :) på vägen träffade vi hampus. 
när vi tillslut kommit hem till ronja slog sig alla ner runt bordet och pratade lite om kvällen. mysigt :) sen gick carro och camilla hem. och vi som var kvar skulle gå och lägga oss. vi var på god väg. men alla blev lite uppspelta av "lag syd" och "lag nord". sen skulle michelle ut. vi bestämde att hon skulle vara tillbaka halv tre, inte en minut tidigare och inte en minut senare. vi satt oss i soffan och pratade lite och väntade på michelle. tio över två börjar ronja skrika, för det står någon i fönster. alla skriker. och sen ser vi att det var michelle och hennes bekanta. det blev lite panik och lite spring men vid halv tre hade alla bekanta gått, michelle kommit in och vi kunde gå och lägga oss :) 

nästa morgon gick jonna, denise, jag och issa upp ungefär tio över åtta. dom skulle iväg och jobba och vi skulle ta oss till mammas jobb så vi kunde åka med henne hem. jag var trött. 
när vi kom hem åt jag frukost, sen in i duchen och sen vidare på cykel upp till dalhem ip där det var dags för den traditionella loppmarknaden. jippie. det var smockat med folk verkligen. lång jävla kö! vi var fem stycken från laget, eller jag är ju knappt i laget längre. men det var i alla fall jag, norsken, mikka, erika och karro.
fan vad folk kan vara snåla alltså! synd tycker jag. 
jag stod där tills klockan blev två, då cyklade jag hem. 

klockan tre åkte vi till stan för att handla på ica maxi. 
jag och issa träffade på jesper. sen plockade vi en påse full med godis, det är liksom vår uppgift när vi handlar. har alltid varit och kommer alltid att vara. när påsen var full och vi vägt och klistrat på lappen där det stod att den kostade 91 kronor satte vi oss ner på en bänk. vi spanade en stund på när jesper ställde upp läsk. raawr! 
sen la vi ut några godisar på golvet och skrattade när folk gick eller sparkade på dom. det är så jävla kul! jag lyckades även se en gubbe som halkade på ett bananskal. fan vad kul. 
när vi kom hem igen hade jag och issa mer kul. vi gjorde bland annat en film med lite redbull och alvedon. vår humor är bäst. 

snart ska vi grilla, sen bada sen äta gooodis! godis är gott. och imorgon ska jag sova läääänge! 
förresten, nu har jag fixat biljetter till insparken! SÅ JÄVLA TAGGAD ÄR JAG! 


  

hungriga ögon

idag onsdag har jag gjort mycket framsteg känner jag!

jag har KÖRT BIL! och jag dog inte! det gick ju nästan för bra för att vara första gången, shit alltså. det var kul :D

sen har jag varit på intervju på sporthuset. allt gick bra och jag ska dit IMORGON och jobba. eller jag ska ha en provvecka, med betalt. och sen får jag se om jag får jobbet. :)

sen har jag varit ute och sprungit och det gick bra för en gångs skull! massa armhävningar, situps och rygglyft har jag gjort också. snart är man i trim alltså ;)

och till sist har jag öppnat ögonen. klart vi kan vara vänner! nu ska jag sluta deppa. visst, det blev lite fel men jag skyller inte på någon annan än mig själv. nu är det typ som att vi börjar om på nåt sätt och det känns väldigt bra. :*

nu måste jag gå och lägga mig.

what can i do to make you mine?

regnfri kväll? redan på bussen in i söndags började det regna. jag och camilla missade att trycka på knappen vid hemmakväll, så vi fick åka ända till busstationen sen gå hem till nina och lämna lite grejer. sen gå tillbaka till cirkusen. i regnet! fan vad jag ogillar regn. vi gick in med våra fribiljetter, det var smockat av folk. så fick rätt dåliga platser. vi gick och köpte en sockervadd. gott! sen började det. och det var inte lika spännande som när man var liten. det roligaste var när katten skulle klättra upp för ett rep och ramlade ner, sen sprang iväg, ut ur tältet. haha! när det blev paus köpte jag och camilla en ballong, sen gick vi. och vi liksom drogs till mcdonalds på något vis, med vår fina heluimballong :) inne på mcdonalds ser vi tre killar som verkligen sitter och råglor på oss. vi "väljer" varsien och väntar på att dom ska komma fram. men inte gjorde dom det. så vi gick vidare för att köpa red bull. och när vi står i kön inne på coop så går dom förbi utanför. haha, shit. sen går vi och ska göra ett kontoutdrag och plötsligt står dom där och frågar efter en tändare. tur att camilla hade en. och medans camilla letar efter den så lyckas automaten sno hennes kort. vi var allmänt förvirrade ett tag. sen gick vi oss och satte oss på en bänk. killarna, som hette kevin, kalle och jonte undrade vad man gjorde i visby när det regnade. vi hade inget bra svar på det. så vi gick in och satt oss på mcdonalds igen. där träffade vi ida, emma och annie, mycket trevligt :) 
jag och camilla är bra på att göra bort oss. den här gången hade vi raptävling, så tjejen som satt bakom oss flyttade till ett annat bord. bra jobbat. 
vi satt på mcdonlads jättelänge och flummade. när klockan blev ett skulle kevin, kalle och jonte till hamnen. för dom skulle med båten. dom ville att vi skulle gå med, vi sa att vi kunde gå med en bit. för det regnade ju som fan. men tillslut satt vi också på terminalen helt genomblöta och väntade. haha. där satt vi och beundrade tatueringar, luktade på fotsvett, skrattade, blev retade för vår dialekt och massa tills klockan blev halv tre. vi sa adjö, dom checkade in och vi gick hem. hem till nina. vi försökte få på tvn i ungeför en halvtimme. när vi tillslut lyckades och kröp ner i sängen fick vi nån impuls och massor av energi så vi gick ut och sprang i rondellen i bara t-shirt och trosor. det var askul. när vi kom in igen var vi ganska trötta, vi såg på london ink och sen erik och mackan. haha. så runt ungefär 5 somnade vi. 

   

vi vaknade vid tolv nästa dag, emelie kom in och gjorde frukost. sen kom louise som skulle hämta mig. alla fyra satte oss ute i trädgården och pratade lite. trevligt. sen kom också julia. jag och louise åkte hem vid typ halv tre. 
hemma plockade vi vinbär, badade och sen var jag ute och sprang. det gick verkligen dåligt, jag orkar ingenting. jag fattar inte vart min kondition har tagit vägen :/ måste hitta den snart, annars vet jag inte vas jag ska göra. frågan är bara, vart ska jag börja leta? 
när klockan slog nio var jag hemma vid karolina norsk och hennes nybakade kladdkaka. vi skulle se beck. men kom på att den började ju inte förrens halv tio. så vi gick ut och övningskörde lite. eller, karro körde och jag satt klistrad i sätet bredvid. norsken är duktig på att köra :)
sen gick vi in igen och började se och åt kladdkakka. gooooott! vi har kommit fram till att raklamavbrott är jävligt irriterande. men teliareklamerna är roliga. arrahelst när han gör spiken ner i vattnet och räddar internet.
när klockan blev halv ett cyklade jag hem i mörkret, det var läskigt.

idag har jag städat mitt rum, duktigt. sen ringde dom från sporthuset! och jag ska på intervju dit imorgon, nervöst!

blixtar och dunder

i onsdags kom Camilla till mig på moppe. runt tolv var hon här. vi badade och hade skoj :D

       

sen gick vi upp och in och gjorde oss i ordning. vi åkte med mamma och issa till stan, för dom skulle in med hästen. vi gick av vid ica maxi för camilla "var sugen på choklad". där träffade vi jonas och jesper, trevligt trevligt.
vi gick till öster, den vägen har aldrig varit så lång! vi stannade vid lilla elefant och beställde pizza. sen gick vi ner till almedalen och satt oss och åt. gott som tusan :) när vi var mätta tog vi en tur runt hamnen. där träffade vi ronja, denise, michelle och jonna. dom skulle äta på joda. jag och camilla gick på stan en stund, hittade varsiett par jeans. sen var vi rastlösa och hamnade tillslut på mcdonalds, det brukar ju bli så..
vi hörde av oss till ronja. dom gjorde inte heller något speciellt så vi bestämde oss för att slå ihop oss och hitta på något. på vägen ner till hamnen igen hittade vi en badboll, som blev vår raggarboll. i hamnen kryllade det av folk och vi fick napp. men dom såg ut som danosaurier kom jag och michelle fram till, så vi sa att vi var tvugna att gå. haha.
lite senare kom emil och hampus och några. vi "hängde" med dom resten av kvällen typ. träffade även på gustav och adam och några. kul :)
kvällen bjöd på mycket fniss, en upphittad hundring som vi köpte remmar för, uppklarade kärleksproblem och även lite tårar. livet är hårt.
jag, camilla och louise åkte med min bror hem till mig och sov.

vi sov till halv ett nästa dag! haha. gick ner och åt frukost/lunch. sen gick vi ut och badade och solade. skönt. vid ungefär halv tre åkte camilla hem och jag gick och duschade. jag, issa, louise och mamma åkte till stan för att se på en lägenhet som låg på gråbo. det var en tvåa kan man säga. och den var helt okej.
när jag kom hem hamnade jag framför tvn.

i fredags sov jag ganska länge, åt frukost och sen gick jag, issa och louise ut och solade. det var jätteskönt. halv två gick jag in och bytte om. sen cyklade jag upp till kyrkan, där karro jobbar. hon hade lunch så vi satt och fikade och pratade lite. mycket trevligt :) 
när jag kom hem var det bara att göra sig iordning igen, för jag och issa skulle åka in till stan med louise och vara med ronja :) eller först gick vi en stund på stan för louise skulle ha en klänning. sen var vi på gutavallen och såg fotboll. där träffade vi frid och jocke. haha :) vid åtta gick vi och mötte ronja, och åt på mcdonalds. vi gick runt lite på hamnen och träffade massa folk. sen fick vi tråkigt. så vi ringde emil. sen var vi med han och hans gäng hela kvällen. det var kul :) jag tror vi kommer vara med på sos gute efter en liten incident som robin var inblandad i. det var lite läskigt. 
ronja blev lite upptagen med annat ett tag så jag och issa visste inte riktigt vad vi skulle göra. tillslut gick vi ut och "avbröt". sen gick vi ner till hamnen till emil och dom en sista gång. och sen började vi gå hemåt. alltså, hem till ronja där jag, issa och ronja skulle sova. men vi lyckades vara fyra personer som gick hemåt, hihi. på hemvägen träffade vi på "lillen", han var rolig. inte alls lika läskig som han ser ut. vi stod och pratade med honom i säkert en halvtimme, sen gick vi hem. ungefär vid fyra somnade vi i varsin säng. alltså, vi TRE. jag, issa ronja. den fjärde gick hem. 

klockan halv nio nästa morgon (lördag) gick vi upp och åt frukost. ronja skulle iväg och jobba vid nio. så då åkte hon med sin bror. tack för allt ronja :) 
jag och issa gick och handlade tuggummi. fifan vad trött jag var! vid tio var vi på järnvägsgatan 12. vi skulle se på en lägenhet där. den var skabbig! och behövde renoveras. får se hur det blir med köp av lägenhet. det blir nog så att vi hyr där vi hade tänkt från början. 
när jag kom hem åt jag och sen sooooov. jag var verkligen hur trött som helst. efter tre timmars sömn vaknade jag och gick upp och duschade. vid fyra var alla i familjen utom två + ganska mycket släktingar i hörsne på 93-års kalas. vi grillade och lekte lekar, det var kul :) när det var dags för efterrätt började det åska och spöregna! så vi fick gå in.
när klockan var åtta åkte vi hem. det åskade och blixtrade och regnade som fasen. så vi kunde inte se på tv eller nåt. så vi, nästan hela familjen satt oss ner vi matbordet och spelade poängpoker och åt godis. mysigt :) när klockan var tolv, godiset var slut och jag hade vunnit så var det dags att gå i säng. 

idag är det söndag, sista dagen på vecka 29. det är tråkigt väder och jag vill flytta till stan nu! ikväll ska jag och camilla och tre till(?) gå på cirkus! haha. camilla har fribiljetter, då måste man ju passa på ;) sen blir det övernattning vid nina. så vi hoppas på en regnfri rolig kväll!      

reason to cry

Måndag
jag åt paj. sen var jag ute och sprang. men det gick inge bra. för det första hade jag håll. för det andra fick jag typ inge luft och för det fucking tredje kunde jag inte springa för det gör så ont i nån jävla muskelfan bak i mitt lår och ner mot knät. ahhhh, vad arg jag blir. jag var tvungen att vända tidigare än planerat.

halv sju åkte jag och issa in till stan, mötte johanna, mathilda och sara vid busstationen. vi gick ner mot hamnen, det var tänkt att vi skulle äta på joda. men det var ju fullt, som vi anat, så vi gick vidare. vi satt oss vid ett bord på nån resturang jag glömt namnet på och beställde pizza. gott! vi hade utsikt över alla båtar och en full sliskig gubbe som stod och dansade på en av båtarna. underhållande.
vi satt och spanade folk och pratade ganska länge. men sen när sara gnällt klart och johanna blivit sugen på glass gick vi till glassbaren och köpte oss varsin glass. gott det med! vi gick runt lite i stan. mycket trevligt. jag träffade på camilla, vi hade lite att berätta för varandra. när camilla gått till bussen började vi röra på oss igen. gick förbi bilen som delar ut redbull och fick varsin. slutstationen blev nån terassgrej vid kallis. där hände det mycket på den timmen vi satt där. sara snubblade över snöret, johanna lättate på trycket, två fulla tjejer kom och "socialicerade" sig med oss, en kille bad om en pincett som han skulle ha till att hålla upp snoppen, johanna fick in en klockren kommentar till en grabb med solglasögon. ja jissus. det var kul. 
vid elva blev mathilda, johanna och sara hämtade. jag och issa gick mot hamnen där vi skulle bli hämtade av louise. där träffade vi emil, hampus och några. trevligt. sen kom louise. och även adam, som vi skulle skjutsa hem.
jag somnade gott.

Tisdag
vaknade av att jag fick sms, från en väldigt glad vän. det smittade av sig och jag blev så glad för hennes skull.
efter frukosten badade jag i vår kära pool, det var skönt som fan. sen solade jag en stund. efter det var det mat, sedan efterrätt. sen lite lek i trädgården med bror och syster. haha. och sen blev det ett dopp till.
jag fick sms, av samma vän. fast den här gången var hon i nöd och väldigt ledsen. jag skyndade över till henne på racercykeln. jag vet att jag är dålig på att trösta och komma med bra svar, men när en vän är i nöd ställer man upp! och jag vet att hon hade gjort det för mig. efter en liten promenad gick vi in och gjorde smoothie och åt toblerone. jag tror jag kan komma med en sammanfattning: Killar är skit! och dom som iaf har nåt klokt i huvet är upptagna. fan, livet är hårt.
men du ska veta min vän, att du kan alltid prata med mig. jag finns om du vill.

asså, nu kom titaniclåten och fifan vad jag fick tårar i ögonen. jag hatar kärlek och död och hemska saker. varför kan inte allt bara vara bra?

imorgon känner jag på mig att det kommer bli en toppendag, för den ska spenderas med camilla! :)


friday im in love

jahapp, stångahelgen är över. tråååååkigt. det har gått för fort ju!
i fredags var vi bara ute och såg, från halv tio till fyra. kul :) när jag kom hem var jag trött så jag slog mig ner och satte på favoritfilmen, titanic! och trots att jag sett den många gånger tidigare så slog jag gråtrekord. 

i lördags var vi ute i stånga redan vid halv nio. pappa skulle spela. fast vi gick runt och kollade på några mer intressanta matcher ;) vid två var det dags för oss att spela! mot det andra essendonnlaget. shiiet vad jag var nervös. men det gick vägen. lite för lätt tycker jag. vid fem spelade vi igen och det gick bra den här gången också. vi hade spelat klart för dagen och nu var det bara gutavågen mellan endre och dalhem kvar. endre vann såklart! :) vi var hemma sent och jag var svintrött verkligen. 

igår, söndag åkte vi ut tidigt igen för pappa skulle spela. sen spelade vi vid ett. och jag fattar inte hur det kan gå så bra för oss. vi vann! men sen, sista matchen.. vi var inte tillräckligt bra egentligen. och det gick verkligen skitdåligt för mig. men som tur var hade vi kia och hennes hugg, så vi lyckades vinna den matchen också. och det betyder att vi går upp i ETTAN! fan vad kul :D 
det var redan sista dagen och runt 6 började det bli tomt överallt, sorgligt. vi sket i prisutdelningen och åkte hem. skönt. 
jag ser verkligen fram emot nästa års stångsspel!  

idag är det måndag, redan. jag vet inte vad jag ska göra. vädret suger och jag har tråkigt. egentligen skulle jag på såndär sminkklassgrej för mary kay med camilla och karro. men våran instruktör blev sjuk så vi fick ställa in. kanske åker in till stan ikväll för att umgås med camilla, får se hur det blir.  

på torsdag och lördag ska vi på visning för två olika lägenheter. kuuul! :)


happy face!

då var första dagen i stånga avklarad då! sammanfattning: SUPER!
i bakpärken, med det nystartade laget, vann vi alla matcher utom en så troligtvis går vi upp :D och i frampärken med louises lag VANN VI ALLT! så vi går upp, wiie. kändes verkligen bra! ett litet, eller nej ganska stort minus var då att det regnade nästan hela tiden. men hoppas på bättre väder i helgen då det blir bakpärk med louises lag :)
fick träffa camilla idag, kändes bra! :D

i onsdags kväll var jag i stan och såg när sara som är på innebandyläger mötte ibk. hon var duktig som vanligt. :)
nu är jag jävligt trött, tänker lägga mig framför tvn. yes.
imorgon åker vi ut till stånga igen och kollar på massa sorkar. ska bli spännande. BARA DET INTE REGNAR!

nästa torsdag ska vi på visning på en lägenhet i stan som vi kanske ska köpa. så jag och mina två systrar kan bo i stan sen när skolan börjar. HOPPAS!


imagine me and you, i do.

igår regnade det hela dagen, jag kände att det var rätt ovärt att betala 120 kronor och sen sitta och se tiljans i regnet. så vi sket i det. istället satt jag hemma framför tvn verkligen HELA dagen. först såg jag rallybrudar, så jävla bra :D sedan high school musical. och sist beck. hihi :) 

ikväll är det träning på tofta med u-laget :) sen pärkträning efter det.
asså, jag har hört många gånger att pärk är så jävla bondigt och massa. men hallå? JAG ÄR BONDE! och för er som kanske missat det, så är pärk askul! 

den här veckan börjar ju faktiskt stångaspelen :D åhh, längtar. fast det kommer bli tufft. jag ska spela i vårat nystartade lag och louises lag. så på torsdag ska jag spela åtta matcher! fan vad kul :D fast, dom krockar typ, så vettifan hur jag ska göra :/ sen spelar jag med louises lag på lördag och söndag också. wihuu :D och på fredag åker vi bara ut och tittar :) fan vad kul det ska bli! hoppas vädret blir bättre bara. 

har du ännu inte fattat att jag vill att du ska höra av dig? jag skulle bli så glad. men jag vill liksom inte behöva påminna dig om att göra det.. fast, vill du inte så vill du väl inte. känns lite som att jag ska fatta vibben nu.    

love hurts

klockan åtta imorse var jag ute i burs.. solen sken och jag var jättepigg. not.
vad som hände i burs var frampärks-vm. wihu. jag spelade med louises lag.
första matchen spelade vi mot tofta och jag var pärkkarl en pärk. det gick ganska bra. vi förlorade.
andra matchen gick rätt snabbt, vi förlorade. och tredje matchen, fifan. jag var pärkkarl. och det gick så dåligt så det är pinsamt och jag vill bara gå och gräva ner mig. satan. träning till stånga? in my as. jag blir så arg på mig själv. fattar liksom inte varför det går dåligt. jag tar det lugnt och koncentrerar mig, men likförbannat så träffar jag aldrig bollhelvetesjävlen rätt. ahhh.
när jag kom hem somnade jag direkt, sen har jag inte gjort nåt klokt alls. tills karro skickade sms och ville ta en cykeltur och prata av sig lite. så det gjorde vi. alltid lika trevligt :) måste försöka träffa henne oftare alltså, jag känner att jag behöver henne i mitt liv :* 



nyss fick jag sms av en klasskompis som heter gabriel :) jag tycker det är så kul med folk som hör av sig och jag blir verkligen glad! :) men nu säger han att han åker till spanien imorgon och ska stanna och plugga där i två år. han måste ju bara skämta? hoppas!

imorgon blir det nog tiljans med camilla, louise och typ nina :) trevligt. 
nu är det läggdags.  

phuuu! han skulle bara vara i spanien i tre veckor.

please be mine

jag kommer ens inte ihåg vad jag gjorde i torsdags, men jag antar att det inte var nåt viktigt eftersom jag förvrängt det. synd.

igår var det fredag, jesper fyllde 18 år och jag kände mig frisk! :) jag vill också fylla 18! fan vad kul vi ska ha då camilla. fast jag måste ju vänta ett halv år innan du blir 18.. vem ska jag gå ut med då?
vid sex tog jag bussen in till stan med camilla :D vi mötte upp viggin och sen gick vi runt och flummade en stund. sedan kom emil, vi satt på muren en stund och hade kul. sen gick vi till glassbaren och skulle äta glass. men vettifan vad som gjorde att vi inte gjorde det. för helt plötsligt var vi påväg uppåt mot öster?
där träffade vi på sara, jennifer, ronja och carro :) sen också johanna och löken :) jag tycker om att träffa på människor jag känner.
vi gick till mcdonalds och dom skulle neråt hamnen tror jag. vi åt glass, medans vi väntade på patrick :) sedan gick vi hem till honom och såg film. när klockan var lite över tolv gick vi till busstationen, viggin skulle hem. egentligen jag också, hem till sara. men det blev inte så.
jag, camilla, emil, patrick och gabbe vandrade genom visby och var allmänt coola. vi träffade på en full stuxa som hängde på ner till kallis för att träffa hampus och några. vi blev sittandes där ett tag. sen gick vi och satte oss i hamnen. där träffade jag adam, gustav och jocke. kul att se er! :)
vid två kom pappa och hämtade mig och louise som varit på krogen. sen hem och sova.

idag är det lördag och robin melin fyller 17 år. grattis :)
jag vaknade typ halv tolv, gick upp och märkte att jag hade ont i ryggen. fuck :/
snart bär det av till visby för lite inhandling och kontakt med omvärlden.
over and out.


im gonna get you if it takes me until forever

jag proppade i mig alvedon och cyklade upp och såg saras match igår. med issa. dalhem vann med 7-4 :D men sara var duktig och gjorde ett snyggt mål. resten av kvällen låg jag framför tvn innan det var dags för alvedon och sömn.

jag kunde i alla fall sova hela natten och det var skönt. idag känner jag mig lite bättre, men ah fan vad jag hatar att må såhär. jag svettas och fryser på samma gång, varenda muskel i kroppen värker, jag är helt dåsig och seg i huvudet, jag blir helt slut av att gå upp för trappan och snart är jag så rastlös att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
sara och jag pratade om att jag skulle sova vid henne ikväll och massa, men jag vettifan om jag kan det alltså. och så ville camilla att jag skulle följa med på bio. ah, varför händer det massa kul precis just nu för? 

jag längtar som tusan efter att få spela innebandy med bästaste u-laget. den 15 och 16 augusti är det träningsmatch, wihuuu :D  





natten som kom sov jag vaken och drömde om allt, allt som vi kunnat göra. om någon som vill ge mig värme när allting känns kallt och om någon att beröra.   

RSS 2.0