2011-03-31

igår när jag kom till stan övertalade adam mig att vara med i bilkurragömma. det var ganska kul. speciellt när en bil med en cykel bak åkte förbi och tappade cykeln. hehe.

idag var det semifinaler och final i sävecupen. ett gäng ettor vann....

jag kom precis hem från gymmet, har kört ett litet pass med issa och joss. 
nu ska jag se vem som vinner säsongens sista halv åtta hos mig och sen smocka i mig lite tandoorikyckling. 

imorgon börjar jag klockan ett!  

2011-03-30

imorgon är det sista mars. alltså snart april, alltså snart mera vår! yesssss.

idag har jag ätit macka till frukost, lunch, innan träning och efter träning. gött.
på träningen hade vi som sagt bad taste tema. man skulle alltså vara ful. alla lyckades bra tycker jag. hehe. (bild finns på facebook)


jag är nu i dalhem, men ska snart övningsköra till stan och till min Adam!!

imorgon är det torsdag. det betyder snart fredag. och det betyder snart lördag, då är det fest! och det betyder snart söndag, då ska u-laget kvala!!! heja!


2011-03-29

vi har bytt schema så numera slutar vi halv två på tisdagar, grymmmt! Jag är just nu hemma hos Adam. Halv fyra ska jag se när hans klass och min klass spelar sävecupen (inte mot varandra).
Sedan vill jag hitta på något litet med Adam eftersom vi varit tillsammans i 14 månder idag. Men jag antar att han vill se fotboll..

Imorgon ska vi ha bad taste träning!! askul. (man tar på sig fula kläder och tränar) hehe. 

 

hehe, söööt liten adam.

2011-03-28

vi förlorade och vi är ur. trist. men Mora är bra, dom gjorde mål och det gjorde inte vi. ganska skönt ändå att de förlorade första semin hemma! haha. fan att det inte var vi..

igår, söndag, firade vi vincent hemma. Han fyllde år i fredags. Vi åt tårta och pratade lite, mys. 
senare på eftermiddagen städade jag och Adam hans rum, det blev fint. Sen var vi ute och åkte en liten sväng, väldigt mysigt. 

idag har jag varit på sjukhuset och gjort allergitest och lungfunktionstest. De upptäckte då att jag är allergisk mot katter och hästar!!! det hade jag verkligen ingen aning om. jag ska tillbaka dit snart och kolla lite mera kring mina andningsproblem. 

Adam och jag har varit på stan precis. Jag har köpt nya converse!! Nu ser vi film och ikväll ska jag till dalhem. 

Idag fyller Karro år!! 



 

2011-03-23

idag har det varit framtidsdag på Wisby strand. Helt okej intressant.
Efter det åkte jag och Adam en liten tur. Först till hans mormor för att lämna en bukett tulpaner för att hon fyller år. Vi fick även lite tårta :) sen var vi på stan och lite.

jag hatar innebandy just nu. träningarna i veckan har gått så jävla pissdåligt så jag vill gräva ner mig. men på fredag ska det bli kul!

imorgon är det skola, sen ska jag med båten.

2011-03-22



fin.ast

idag står sävecup och träning på schemat.

Hur många lingon finns det i världen?

fifan vad bra. nu ska jag söka sommarjobb på ett gruppboende. det bästa av allt är att jag känner igen mig och jag vet allt det där filmen handlar om och innehåller, att de är smarta, duktiga och begåvade. FÖR JAG HAR EN BROR SOM ÄR UTVECKLINGSSTÖRD. shit vilken tur jag har! 



på tal om sommarjobb. jag, Adam Ladebäck och Jesper Norström lär vara med i tidningen typ imorgon. De skulle göra ett reportage om sommarjobb och ställde några frågor till oss. Kul att dom hade typ 3, 4 jobb var och jag inget än så länge..  

innebandy på tv!! nööörd.

2011-03-21

igår, söndag, åkte jag till stan runt elva. Jag skulle till Adam, han var inte så pigg (han hade varit ute dagen innan och blivit lite för full) men jag jagade upp honom ur sänge och vi tog en promenad i det vackra vädret till rävhagen för att se lite fotboll. trevligt. skönt också att ha något att göra istället för att bara gå och vänta på match!

på tal om match! vi vann!!!!!! det betyder att det avgörs i mora på fredag. Jag spelade två perioder, som jag tackar för. Men jag är inte nöjd med min insats, jag vet att jag kan bättre! 

Efter matchen åkte jag hem till Adam, åt lasange och lakritsglass! 

Idag har det varit en ganska skön skoldag, kanske för att vi är lediga imorgon! 

Ikväll är jag och Adam hyfsigt lediga, jag har ingen träning utan ska bara springa ur kroppen lite och Adam har jättesen träning. I veckan har vi träningar och på torsdag åker ju jag, så ikväll passade de bra med bio eftersom vi har biljetter som vi måste använda! Vi ska se Hur många lingon finns det i världen? Det ska bli askul! Den går klockan sex och klockan åtta. Jag vill se den vid åtta så jag hinner till Jenny på födelsedagsfika innan men Adam vill se den vid sex så han hinner träna efter. jobbigt läge.. 

nu lockar adam med bullar. shiit.  

-

precis hemkommen från Visby, norr, Erikas lägenhet. Klockan sju möttes Ruthström x 3, Joss och Erika på ica maxi! Vi handlade godsaker, träffade fler lagkompisar och beundrade Erikas nya bil. Sedan åkte vi hem till Erika, efter ett tag kom även Didrik. Vi spelade tv-spel i någon timme, det var kul. Jag har världsrekord i diskus, men häcklöpning var inte riktigt min grej.. hehe.
Det blev lite snack, skitsnack och garv också, sånt är kul.

Nu ska jag sova och ladda till match!

Ses i Södervärn klockan 17.00 imorgon vaa?

2011-03-19

jävla skitmatch. Jag undrar hur det kan vara sådan skillnad på hemma och bortaplan. jag undrar hur mycket runt omkring det är som påverkar. imorgon ska vi vinna.   

det är skönt att vara hemma och nu vill jag bara att adam ska komma hit.

2011-03-17

idag efter skolan tog jag en liten trip till öster centrum, kollade hur det låg till på kontot, kollade lite efter en skinnjacka, sen gick jag och solade. Det var superskönt och jag somnade. Efter solningen handlade jag lite mat, sen gick jag till södervärn.
vi hade lugn träning ikväll, eller, några intensiva övningar sedan pp, bp och straffar. Det var roligt.
Efter oss hade Hansa och Ibk träningsmatch, den var mycket spännande. Hansa är bra, jag tror dom vinner sitt kval. Jag hann inte se klart hela men ibk vann tillslut. 

Nu sitter jag i dalhem, ska sova i tid ikväll. för imorgon ska vi till mora och mosa! det ska bli roligt! Jag och issa fick lite "vip" och ska åka tidigare med Göran. grr. 

nu ska jag packa, och äta macka! hehe  

2011-03-16

Förr i tiden fick laget alltid banan OCH mjölk efter träningen. Mjölken försvann ett tag, folk var på Göran om det här. Så igår efter träningen kom han inrullandes med en vagn med en mjölkmaskin på! en sån där man har i skolan typ, ni vet. Alla började asgarva. Riktigt bra Göran, kungligt. Synd att jag inte tycker om mjölk..

träningen igår gick bra, idag gick den ganska bra.
Efter skolan idag åkte jag hem till Adam, han packade för han skulle åka med båten, han ska till stockholm med sin klass. Jag packade för jag skulle på träning och sova hemma 2 nätter.
Jag hann även med att se lite när vår klass spelade sävecupen, såg bra ut.

Nu är jag hemma i Dalhem, ska som sagt sova här i natt, ensam. buhu.


2011-03-15

igår satt jag och mamma framför tvn och pratade lite. Det var tjugo minuter kvar tills vi skulle åka och hämta louise. Jag gick för att duscha. När jag låst in mig på toaletten hör jag hur mamma går ner för trappen, knackar på joels dörr och frågar om han har fyllt på flis i pannan. Han svarade ja. Jag hörde hur mamma gick ut genom ytterdörren (förmodligen ut till pannan). Sedan hörde jag hur hon kom in igen sprang fort som fan upp för trappen, ner för trappen, upp för trappen. Vad håller hon på med tänkte jag?
"Oliviaaaa! är du där inne?" Jag svarar ja, öppnar dörren och går ut (i endast trosor och bh). Mamma står med telefonen vid örat. Säger till mig: "Det brinner i pannrummet!!! kan du skicka ett sms till pappa som säga att han ska svara i telefonen! eller ring honom, jag måste gå ut igen. Fan, han svarar ju inte gubbjäveln. Jag är helt blockerad i huvudet, jag vet inte vad jag ska göra! jo, nu vet jag. Jag ska ösa ur!! Ring pappa!"
hon rusar ut igen. Jag skickar sms och ringer pappa. På andra försöket svarar han. Jag går ut med telefonen till Mamma, som lyckats släcka det mesta. Det brann "bara" ur en behållare, så det var inget jättefarligt. Men det var tur att hon gick ut, annars kanske det hade spridit sig. huu, vad läskigt.


2011-03-14

idag kom jag och Adam hem tidigt från skolan. mycket skönt. Vi ville hitta på något, jag föreslog "ska vi lägga oss och sova?". det gjorde vi.. då var klockan tre. jag satt alarm på klockan fem. Kvart i fyra ringde alarmet. jag blev ytterst förvirrad, stängde av alarmet och dubbelkollade att jag verkligen satte det på klockan fem. Det hade jag gjort, men det var issa som ringde kvart i fyra..

ikväll har vi ätit god mat hos adam för att hans mamma fyller år. Det var supergott och trevligt. Jag tror adams pappa hade kammat hem halv åtta hos mig. hehe.

på tal om det, det ser jag på nu. bland de bästa tv-programmen som finns. finns det på dvd?

imorgon har jag sovmorgooon.  

2011-03-13

i fredags förlorade vi, som många redan vet med 6-5 i sudden. det var riktigt nära alltså. jag spelade inget, men man var riktigt inne i matchen ändå må jag säga!!

igår, lördag, kom vi hem med flyget vid tolv. Adam hämtade mig, Loiuse och Issa och vi åkte till Dalhem. Väl hemma så åt vi god mat, sen for vi till hemse. Vincent skulle spela innebandy och jag och mamma skulle prata med hon som ska sy min balklänning, mäta mig och lite. Det känns som att det kommer bli superbra!

på kvällen var vi i Dalhem, bakade tårta och firade Jonathan som fyllde 10 år i Måndags. Sen åt vi godis och kollade å¨melodifestivalen som var asdåligt. Visst, Eric Saade är söt. Men vafan?

Idag spelade vi hemma! Det var så himla roligt. Jag spelade två perioder och gjorde en ass till Joss. Kändes skitbra! Det var sån härlig stämning i Södervärn alltså! både publik och spelare gav allt och vi vann med 5-4. GÖTT! fan vad vi ska krossa på fredag. 

efter matchen såg vi ibk som också vann. Nu sitter jag hemma hos Adam och myser. imorgon är det skola..  

2011-03-11

live @ hotellrummet i Falun.



4 och en halv timme kvar till match.

Sara njöt av tanken "Här sitter vi och äter hotellfrukost medans alla andra är i skolan" i morse. hehe. 

Idag har vi ätit, vilat, ätit, vilat och snart ska vi äta igen. Efter det smäller det. 

Jag, Issa och Sara jobbar på ett videoinlägg som vi ska lägga upp på slutspelsbloggen. Vi har så mycket idéer, hoppas vi får ihop det.  


2011-03-10

just nu sitter jag i skolan och väntar på Adam.. Vill inte gå hem för det regnsnöar och blåser ute.

kvällen ska spenderas på båten och en buss påväg till Mora! wihu. Kvartsfinal 1 går av stapeln imorgon, Fredag. Den börjar halv åtta! konstig tid, men vi vinner ändå.

nu skriver bjag med näsanhj.l



2011-03-08

internationella kvinnodagen. Det finns säkert en bra orsak till varför den finns, man ska hylla alla kvinnor och bla bla bla. Men ska man få presenter då, om man är kvinna? får flickor inte presenter? vad säger man, Grattis på kvinnodagen min vackra kvinna, du är så speciell och kvinnlig? 

fettisdagen. en mycket bra dag. inte för att det är förbjudet att äta semlor någon annan dag, men ändå. Såklart var alla semlor på ica maxi slut när vi skulle köpa där förut. Så det blev kladdkaka på fettisdagen istället.. 

Idag i skolan lämnade våran lärare klassrummet efter ca tio minuter med orden "Nej, ni får pyssla med vad ni vill. Jag går nog nu". så gick hon. Jag älskar den där stunden när läraren smällt igen dörren och vi i klassen tittar på varandra för att sedan bryta ut i asgarv. 

Idag på träningen var jag back?!?! det var jättekul! men man börjar ju undra. Petad, Omskolad eller bara tillfällighet? det är frågan. 

snart kommer adam och hämtar mig. imorgon har vi kort skoldag, soffft. 

Extra!! jag bjuder på en bild på en kvinna. Extra!! kvinnan har buske.

 

2011-03-07

nu är lovet verkligen slut.. trist, jag hann inte med allt som jag tänkt. men ganska skönt att rutinerna skola, adam, äta, träna, äta, sova börjar igen. hehe.

snart ska jag sätta igång en film som jag missat på en engelskalektion. Jag har faktiskt laddat ner den så att jag ska kunna se den, duktigt va. Jag ska även göra klart ett arbete i naturkunskap. Jag ska ha 5 minuters redovisning om stjärnor. kul va.  

ikväll på träningen ska vi samlas och gå igenom lite inför slutspelet. Som som sagt börjar mot KAIS Mora. Jag har ju aldrig varit med om ett slutspel förut, eller jo, som publik och fan, men aldrig som spelare. Så det ska bli rooligt. Jag undrar hur det är att vara i den där omtalade "bubblan".


 

2011-03-06

Det är alltid underhållande att se innebandy på gotland division 2, herrar. Domarna bjuder verkligen på sig själva. Jag har ett exempel på hur "bra" dom kan vara. Igår, när Adam spelade, hade motståndarna gjort mål, en i Visborg blev arg och sköt upp bollen på läktaren. Domarna sa till honom lugnt först att inte göra om det. Han sa okej. Sedan sa domarna till honom att hämta bollen. Alla blev lite förvirrade och förstod inte vad som hände. Domarna skrek att "hade han skjutit upp bollen på läktaren skulle han minsann gå och hämta den". Han började gå och hämta den, då ville domarna sätta igång spelet medans han var iväg. Det skulle alltså vara tekning och domarna sa "Nu kör vi grabbar". Den i Visborg som skulle teka stod bara still och liksom "väntade" tills han som hämtade bollen skulle komma tillbaka. Då blir domarna lite frustrerade och blåser frislag till motståndarna.. spelet satte alltså inte igång efter mål med tekning, utan med frislag. hehe. skrattretande.

Igår mötte vi Mora, vi förlorade med 4-3. Jag var inne på två bakåt, första och andra bytet. I andra bytet var det jag som assisterade dom typ. Självförtroendet är på topp...
Idag mötte vi Falun, vi vann efter sudden med 6-5. Idag gick det bättre för mig, gick 1+. Milla gjorde 3 mål, det var bra. Falun är i slutspel. Och i kvarten ska vi möta KAIS MORA! dom kom tvåa och valde oss, det var väldigt oväntat och ganska oförståligt. Jossan blev rätt frustrerad.  

Imorgon är det skola, inte så taggad.  


2011-03-05

solen bara stråååålar in ljus och värme genom fönstret!! jätteskönt. inget täcke behövs ens, så varmt är det. Vårtecken? 

idag står innebandy på schemat. Först ska jag se när Adam spelar, dom möter hemse, kan bli intressant. Sen är det dags för oss att möta KAIS Mora!! Jag taggar och hoppas på speltid.

igår var det full rulle! mamma och pappa kom och hämtade mig vid Adam, sedan körde jag till tygaffären. Jag har nu bestämt tyg, men det fanns inte hemma så vi har inte köpt något än. Men det känns bra!! Sen körde jag till ÖB, till Issa, Willys och sist till roma för att hämta min studentmössa!! Den var jättefin och satt som en smäck! 

kvällen spenderades i Adams soffa med han, hans syster, mamma och farmor framför Let's dance och mycket godsaker. Trevligt trevligt. 

jag tycker Adam ska vakna nu.   

-

häromdagen innan jag och adam skulle gå och lägga oss tog vi en liten kvällsfika. Jag föreslog te och bullar, men bullarna var slut så det blev te och macka. Det fick mig att tänka på när vi var små.





"Te o macka" en helig fras i familjen ruthström. Ungefär varje kväll när mamma och pappa kommit hem från Granskogs (ladugården där vi hade kor) plockade vi fram te och macka. Earl Grey-te i den vitblåa tekannan som vi fortfarande har kvar och passande nog så åt vi ganska ofta tekakor till. hehe. Vi satt där runt matbordet med våra muggar, jag hade en gul, louise en lila, joel en blå, aron en röd och isabelle en vinröd tror jag. Det var väldigt mysigt.

2011-03-03

Varför går dagarna så fort när det är lov... det är ju skönt att bara vara liksom. Fast Issa och Sabbe konstaterade idag att det är ganska drygt i längden. Man sover bort halva dagen, man går upp, och sen bara jahapp vad gör man nu då? Sen är det träning. men de första 2 dagarna är sköna. 

idag har jag bestämt och köpt ett mönster till min balklänning!! och imorgon kanske jag och mamma ska köpa tyg. KUL! 

Jag och Adam skulle hitta på något idag, men vi låg bara på soffan och gav förslag i två timmar, inget förslag var tillräckligt lockande förutom att äta mat och se på Adam & Eva. hehe.  

Sen var det dags för träning. Det gick sådär. Jag gjorde en väldigt snygg ass, typiskt att den var till motståndaren...
Nu när det börjar närma sig går det ganska hett till på träningarna, det är lite grinigt, gnälligt, agressivt och skäll på domaren från många håll. Det är lite roligt, hehe. 



  

2011-03-02

Idag ringde klockan halv åtta. tidigt för att vara lov! kvart över åtta bar det av mot hemse. Vincent skulle spela krullis cup. Jag körde hela vägen dit, det är tråkigt med långa rakstreckor.. fast det är ungefär det enda jag är bra på, att köra rakt framåt.

Vincents klass kämpade på bra, det var nära att de gick vidare till och med. De vann två och förlorade en. De har verkligen gått framåt. Det var inte alls längesen de förlorade alla matcher och inte gjorde ett enda mål..

Jag mamma och Issa var i tygaffären i hemse (ja, allt finns i hemse. till och med en tygaffär) och kollade lite till min balklänning. Hittade ett ganska bra, fint tyg men vi avvaktar.

När jag satt där på hemses smala hårda träläktare fick jag lite flashbacks från när Issa gick i åttan och spelade krullis där. Jag och Andreas var med och tittade, vi skrattade åt issa när hon missade öppet mål och ramlade över Gustav Hedin. Det var tider det. Andreas.



Det var även jag som satt bakom ratten på hemvägen, jag vill ha körkort. Jag vill bara ha det, för jag tror jag kan köra, det är bara den där jävla uppkörningen som gör mig hypernervös och osäker! blää.

Jag fick träffa Adam några timmar idag i alla fall, wihiii! :)

Ikväll tränade vi i slite, Ericas nya favorithall. Det var en rolig träning med mycket fart. Tvåmålet gick sådär, men det var högt tempo! Vi fick förstärkning från schweiz också, trevligt trevligt.

Just nu sitter jag i Dalhem framför tvn. Adam träffar "grabbarna" ikväll.
Tänkte gå och lägga mig snart, känner att kroppen behöver slappna aaaav.  



2011-03-01

idag har jag och Adam gått till säve och kollat lite krullis cup, det hör till liksom. Sedan gick vi vidare till stan, kollade lite, åt mat och åkte sedan hem till honom.

jag har även hunnit med ett träningspass som gick helt okej!

jag och Adam har varit tillsammans i 13 månader. Det firar vi genom att inte ses på en dag, han ska jobba, jag ska övningsköra och träna och massa. trist.

Nu är vi i alla fall i Dalhem, han ska snart åka men JAG VILL INTE DET! 

SAKNAR!

     
Period 1
       
07.47 Mål 2-0
Isabelle Ruthström
(Olivia Ruthström)
Endre IF Ungdom
18.43 Mål 3-0
Isabelle Ruthström
(Jennifer Hellgren)
Endre IF Ungdom

Period 2
00.51 Mål 4-0
Jennifer Hellgren
(Isabelle Ruthström)
Endre IF Ungdom
       
       
       
Period 3
00.33 Mål 6-1
Olivia Ruthström
(Fanny Larsson)
Endre IF Ungdom

02.14

Mål

7-1

Isabelle Ruthström
(Jennifer Hellgren)

Endre IF Ungdom
       
10.01 Mål 9-1
Olivia Ruthström
(Jennifer Hellgren)
Endre IF Ungdom

10.11

Mål

10-1

Jennifer Hellgren
(Olivia Ruthström)

Endre IF Ungdom
       
   
 
13.57 Mål 12-1
Isabelle Ruthström
(Olivia Ruthström)
Endre IF Ungdom
       
18.53 Mål 13-1
Isabelle Ruthström
(Fanny Larsson)
Endre IF Ungdom
       



Saknar känslan att få göra mål, saknar glädjen från lagkamraterna när man gjort mål, saknar känslan mellan O, I, J när vi gjort mål tillsammans. Saknar att vara favorit, målgörare, avgörare. Saknar att vara den som aldrig blev bänkad, den som var inne i både powerplay och boxplay. Saknar känslan när tränaren berömde. Saknar att vara obesegrad. Saknar.

RSS 2.0