2010-07-31

testerna igår gick sådär. Vi har haft tester idag med, endel grejer gick bra och endel vill jag helst inte nämna. Men sånt är livet. överlag så är jag nöjd.

igår när vi kom hem bakade Adam pannkakor till mig och issa. sen åkte han och jag upp till Dalhem ip och spelade tennis. Det var kul!

inatt kanske blir förstta natten på några veckor som jag och Adam sover utan varandra :/

Jag fick just sms om att det är fest hos Anna J ikväll och jag fick komma om jag ville. Jag hatar sånt här, för jag har så svårt att bestämma mig. Just nu känner jag mig jättetrött och har inte så stor lust men samtidigt så vet jag att det hade blivit jätteroligt! ååhh.

nu ska jag se film.

2010-07-30

igår firade jag och adam att vi hade varit tillsammans i ett halvår. Det skulle bli en bra dag. Jag hade tänkt att vi först skulle åka till stranden eller ha picknick på något mysigt ställe. Sen skulle jag ge honom en present, parfymen som han vill ha och som jag vill att han ska ha. Och sen på kvällen skulle vi gå och se Eclipse på bio. Men det blir aldrig som man tänkt sig.

För det första: så var det dåligt väder så vi kunde inte åka någonstans. 
För det andra: så blev det fel parfym (jag skickade louise att köpa den eftersom jag är med Adam hela tiden) 
För det tredje: så var bion utsåld.. 

kul dag. jag blev ledsen. så ledsen att när vi kom hem till dalhem hade jag inte lust med något annat än att ut och springa, så det gjorde jag. Och adam också! vi var jätteduktiga! 

idag har vi jobbat som vanligt. Nu vettifan vad vi ska göra. 
ikväll har jag tester med a-laget. man ska typ checka av och se hur man har skött sig på egenträningen. Lycka till olivia..   


6 månader ♥

de 6 bästa månaderna i mitt liv, jag älskar dig.


2010-07-28

igår gjorde vi klart vårt projekt hos Adam och fick 500 kronor var, najs! på kvällen grillade vi hemma hos honom, gott! och sen åkte vi hit till Dalhem.
Adam var rastlös och ville göra något, han ville cykla lååång. Jag var på, så vi började cykla. När vi kommit ca 1 km ville han vända. haha.

när vi kom tillbaka såg vi på lite filmer från när vi var små, det var kul!
ídag har vi kalkat lagården, det gjorde vi igår med. Och så har Adam lekt martin timell medans jag jobbat. Runt 3 åkte han för att han skulle vara med Kristian. Hoppas han kommer tillbaka snart!

det åskar och öser ner regn här just nu, synd för då kan jag inte springa.

2010-07-27

igår målade jag och Adam här hemma, vid tolv var vi vid hans farmor och åt lunch. Stekt flundra, asgott!! efter det åkte vi hem till Adam och målade deras friggebod. Senare på kvällen var vi i tofta och åt mat. Sen hyrde vi film, åkte till dalhem och såg den. Sen gick vi och la oss.

Idag har vi målat här hemma igen och ska snart in till stan och fortsätta hemma hos Adam. Just nu står han i vårat kök och leker masterkock, hihi :) "nu är det lite brass i pannen nu, tror jare!"



-

jag gjorde det! jag var ute och sprang. och det är jag glad att jag gjorde, annars hade jag haft ångest nu.
snart kommer Adam hit och hämtar mig, tjoho.  

2010-07-25

i fredags kväll, när jag och Adam skulle till stan, åkte vi förbi Sebastian som hade 18-årsfest! Jättekul att träffa alla som var där :)

igår, lördag, skulle vi med på en liten utflykt med Adams familj + en annan familj. Vi åkte först till tofta och hämtade upp den andra familjen, sen åkte vi till hemse och gick lite på stan där, i regnet. Efter det var det dags för lunch på creperiet i hablingbo, jättemysigt! när vi ätit upp åkte vi längs ekstakusten och kikade lite och sen tillbaka till Tofta. Jag och Adam åkte tillbaka till stan för att hitta på något, men vi somnade. När alla andra kom hem igen vaknade vi och då var det dags för mat igen! Vi beställde från lite olika ställen, jag från thaithai, asgott! 
När vi ätit klart åkte jag och Adam till dalhem, här åt vi godis och såg film. 

Idag åkte han rätt tidigt för han skulle börja jobba klockan 12. Jag ska bara vara hemma och slappa i det tråkiga vädret, egentligen borde jag ut och springa men jag orkar inte! 

ikväll ska jag äta middag hos adam, det kommer några släktingar dit och så :) 

  

2010-07-23

i onsdag var vi som sagt ute. Det började med förfest hos loiuse. För mycket folk i en liten källare, så det var trångt och mysigt ;) vi begav oss neråt, på cykel. skulle in på o'learys och säga till kissie att det heter på gotland och inte i gotland. Men såklart hade jag lyckats glömma mitt leg!!!! vi gick till gute istället, Adam L skulle komma med mitt leg. men det var tydligen 21 där.. Louise ställde sig i kön, kom in och plötsligt kom en vakt och drog tag i mig och sa att jag skulle gå in. Så jag kom in! vi träffade två ökända grabbar som bjöd på rosé och fanta. Det blev lite för mycket rosé och fanta på för kort tid. Jag var inne på gute i ca 30 min, sen ringde Adam, jag mådde dåligt och vi åkte hem. jag la mig i sängen, stirrade upp i taket och upprepade "Jag ska inte spy, jag ska inte spy". 
och dagen efter skrattade hela Adams familj åt mig. lagom kul. 
jag och Adam var på stan på förmiddagen, nu är det torsdag alltså. På kvällen var vi och åt på rosengården med hans familj + en annan familj. Jättemysigt :) 

idag har vi målat massa här hemma. det har varit sådär mysigt regnväder, så vi var ute och cyklade i regnet också! nu har han åkt för att han ska jobba. 

imorgon ska vi på utflykt till södra gotland med hans familj, mys! 

nu ska jag äta tacos med min egen familj.     

2010-07-21

målning har stått på schemat hela förmiddagen idag också. Nu är det dags för lunch. Sen ska jag ut och fortsätta. Senare idag ska jag och issa med louise och joss på gymmet. Sen efter det blir det ferre och utgång! wihooo! :D

och imorgon väntar en heldag med familjen Dahlberg!



Träningsschema

det här är då instruktionerna vi ska följa, under uppehållet.



jag har precis gjort nummer två. 400 meter låter inte så långt, men åååh guud vad långt det är i det här sammanhanget! 
jag har inte tränat nånting på hela förra veckan för att jag var sjuk, så det var trögt att komma igång. och sen gick det bara sämre. jag blev så arg så jag gick in och åt chips!

men imorgon tar vi nya tag, då blir det troligtvis gymmet!

2010-07-20

för en stund sen avslutade jag dagens styrketräning/jobb. Jag har stått och belenserat på en stege med ena handen rakt ut eller rakt upp i luften och målat och i den andra handen har jag hållt en ca 5 kg tung färgburk hela dagen. Jobbigt! men shit vilka biceps man får ;) 

i söndags var vi som sagt och åt i tofta. Riktigt mysigt! det var jag, Adam, hans mamma och pappa och sen en annan familj med två små barn :) när vi ätit klart åkte jag och Adam till stan. Hämtade upp Krisitan och Julia sen åkte vi tll snäck och badade. skönt!

halkkörningen igår var aaaaaaasroliig! verkligen. Jag och Olivia var i alla fall bäst på att sladda! 
jag och Adam var och hälsade på hans mormor och morfar, hjälpte dem med lite grejer. Nu är det fint i deras nya lägenhet! :) efter det var vi på stan en stund, köpte en tröja tillsammans! hihi. sen åkte vi hem och somnade.

senare på kvällen träffade jag och Issa Camilla och Ronja. Vi gick runt lite nere på hamnen, satt oss på strandpromenaden och babblade om allt möjligt. Jättemysigt! det var så längesen jag såg dom så det var riktigt kul :) runt elva åkte jag och Adam hit till dalhem, såg film och sov här.

nu när det blivit lite svalare ute ska jag ut och springa!   

2010-07-18

Snart kommer Adam och hämtar mig! Vi ska till tofta och äta med hans föräldrar, sen ska vi bada med några eller se bio. Och imorgon klockan åtta har jag halkkörning. Herregud!






2010-07-17



idag har det regnat, åskat och blixtrat hela dagen! vi har till och med haft strömavbrott de senaste två timmarna. Då har jag roat mig med att läsa gamla tidningar, kul!

förut idag var Adam här en stund, vi såg twilight men han somnade. Så han sov i typ två timmar medans jag sprang runt och gjorde ingenting. När jag väckt honom för typ femte gången tog vi en promenad i regnet. Sen var det dags för honom att åka och jobba!

skulle egentligen ha varit på kalas hos en släkting som fyller år, men jag hade ingen lust.

i höst ska Adams familj åka till egypten, och jag ska kanske kanske kanske åka med. Det hade varit så roligt!!

nu ska vi se Balto 2 och äta godis. Senare ikväll ska jag in til Adam!  


2010-07-16

igår var jag med Adam hela dagen, jag kommer inte ihåg vad vi gjorde men jag var i alla fall vid tandläkaren. och jag hade ett hål!!! ahh, jag hatar det.
på kvällen var vi ute och gick en sväng, sen träffade vi julia, gustav, elin och ludde. Vi bestämde oss för att åka och bada så vi åkte till snäck. Det var jättemysigt och jätteskönt i vattnet!

Idag har jag, adam, amanda och joi hjälpt deras mormor och morfar att flytta. Sen åkte vi hem och badade och efter det åkte vi på stan. Alla vi fyra åt på etage och sen gick vi och kollade lite på stan. Jag köpte ett par jeansshorts!
 när vi kom hem tvättade vi Adams bil och nu har han precis skjutsat mig hem. Han ska jobba och jag ska grilla med familjen. Tänkte egentligen gå ut ikväll men det blev inte så.

Jag tycker om att vara med dig, Adam!

2010-07-14

Idag har jag och Adam spenderat hela dagen tillsammans. Vi sov här i natt, åkte till stan runt elva. Då började vi med att hjälpa hans pappa och fixa lite grejer. Sen var vi på stan och åt och kollade massa. efter det åkte vi hem till honom och badade och hade jättemysigt :)

nu har han precis skjutsat hem mig för han ska iväg och jobba. Ikväll ska jag väl sitta hemma och tråka som vanligt.


2010-07-13

såhär dåligt har jag inte mått på länge.. så jävla ont i halsen, går knappt att dricka! jag dör.
och så är det så äckligt jävla varmt ute! 31 grader i skuggan här. jag dör tre gånger om.


Juste!

spanien vann igår, vilket var såå kul!

2010-07-12

En liten summering av min pärkhelg då!

I Lördags vann vi alla matcher, två i fram och två i bak. Så jävla bra!! men det gick trögt, vi är alltid sega i början.

Igår, söndag började vi med frampärk som vanligt. Vi mötte ett jävla tantlag och förlorade bara för att jag inte kunde få iväg bolljäveln. Vi förlorade även nästa match i frampärken, deras pärkkarl bara la ner hela tiden..
Men vi stannar i alla fall kvar i tvåan i frampärken.

I bakpärken igår vann vi första. Men förlorade mot jävla wall i andra. fullt fullt i sista pärken och vi skulle hålla baken. Hade vi vunnit hade vi klart gått upp i mästarklass. Men vi förlorade ju som sagt.

Vi hade alltså vunnit 3 och förlorat 1. Det hade två andra lag också gjort så de var tvugna att räkna vunna pärkar och massa sånt för att se vem som gick upp. OCH DET VAR VI!!!!! vi gick upp i M Ä S T A R K L A S S ! ofta! helt sjukt. Nu måste vi verkligen börja träna, för vi ska fan hålla oss kvar där!

Det har varit en jätterolig helg!

men jag tror det blev lite för mycket sol och för lite vatten för min del. För fifan vad dåligt jag mådde igår och även idag. Ont i huvudet, halsen, ryggen! och så har jag sträckt mig i baksida lår, kan knappt röra mig. Jag blir helt svettig av att bara sitta här inne i soffan. I natt har jag vaknat hundra gånger, av att det varit så varmt. Jag var astrött men kunde inte somna om klokt. Tjugo i sju imorse var det så varmt så jag var tvungen att gå ut och sätta mig. Det suger att vara sjuk på sommaren. Adam skulle på stranden idag, jag skulle vilja åka med men jag orkar inte vara i solen. Och jag skulle vilja gå ut på Gute med Camilla ikväll men det orkar jag inte.

Nu ska jag nog lägga mig och se film eller nåt.


Du är så fin


2010-07-09

Idag har jag, Issa och Adam varit i stånga hela dagen! Det har varit jättekul och jag ser fram emot att spela imorgon!! är så taggad! 

När vi var klara i stånga åkte jag och Adam hem till honom, städade hans rum, badade och lite sånt :) sen åkte vi tillbaka hit igen. Vi har precis ätit tacos och snart måste vi gå och lägga oss, ska åka här ifrån kvart över sju imorgon! 
 

saknar.

  


2010-07-08

igårkväll åkte jag till Adam runt sju, vi åkte ner till hamnen där resten av hans familj var. Tog en liten promenad i stan och satte oss på vinäger och tog något att dricka. Vi satt där och pratade lite. Sen började vi gå ner mot Oleary´s där vi hade bokat bord. Vi åt jättegod mat och såg första halvleken mellan Tyskland-Spanien. Det var supertrevligt!

i pausen åkte jag och Adam till dalhem och resten av familjen hem till sig. Här såg vi klart fotbollen. Spanien vann! :D sen badade vi, det var jätteskönt. Efter det gick vi och la oss.

Idag har jag målat hela dagen, precis som igår.
Imorgon ska jag och Issa troligtvis ut till stånga och titta hela dagen! satan vad kul!

Jag är så bra på att måla!



SÅ JÄVLA SNYGG





Ett måste att se honom i den här filmen!!


2010-07-06

igårkväll skulle jag ta det lugnt för jag var trött. Jag vet inte riktigt hur jag och Camilla kom in på det, men vi fick någon impulsgrej och ville ut!! vi höll på och fixa fram och tillbaka och tillslut kom vi på en lösning till allt och vi var sjukt taggade! men så strular det och Camilla kunde inte. Då frågade jag Louise om hon skulle ut och det skulle hon! 
Runt tio var jag i stan, vid Linda där vi började dricka lite. 
Halv tolv var vi på Gute! 

Jag hade en jätterolig och svettig kväll! 
lite efter två hämtade Adam mig och vi åkte hem till honom och sov. 

idag har vi varit på stan med Louise en stund, annars bara tagit det lugnt. 
han skjutsade hem mig förut så nu är jag hemma. Ikväll ska vi träna på p18, men vi vet inte om vi ska dit. senare ikväll har vi i alla fall pärkträning. Den sista innan stånga!!
  

2010-07-05

igårkväll, när Adam och jag skulle hitta på något annat åkte vi upp till Dalhem ip och spelade lite fotboll och pärk! när vi kom tillbaka började vi plocka ur våran gamla buss som Adam är sugen på att låna.
imorse fortsatte vi med bussen en stund, får se om vi kan få igång den såsmåningom.
Adam åkte hem runt halv elva. Då började jag jobba lite.

ikväll tänkte jag ta det lugnt bara, för jag är otroligt trött. Ska kanske ta en springtur när det blivit lite svalare bara.

SNART ÄR DET STÅNGASPELEN!!!

Midsommar 2010






















2010-07-04

HEJ!

imorse åkte vi systrar + pappa här ifrån halv åtta!! iväg till Burs. Där var det då frampärks vm!
vi spelade mot tofta först. Det gick inte så bra för mig, men vi vann!
sen fick vi vänta i typ 3 timmar innan vi skulle spela nästa match, så Louise hann inte vara med eftersom hon skulle jobba. Den matchen gick sådär.. vi förlorade.

när jag kom hem såg jag film sen sov jag i någon timme. sen kom Adam!!! :)
vi har badat här hemma, sett film och nu ser vi hästhoppning (bara för att issa vill se det).

men jag ser på Adam att han tycker det är skittråkigt så vi ska hitta på något annat!


Åh nej..

hur kan en sån här sak hända? omöjligt.. JAG DÖR! jag har ett stort hål i hjärtat. jag kommer vara deppig i minst en vecka. Jävla skit också! det här är det värsta som hänt på länge, Argentina har åkt ur fotbolls vm. Jag är så ledsen så jag inte kan beskriva det. DOM SKULLE JU VINNA! jag litade på dig Maradona..

hur ska man smälta en sån här grej?



2010-07-03

imorse gick jag och Adam upp tidigt, runt åtta, vi fixade lite grejer och sen skulle vi åka runt och hämta alla som skulle med. Men vi får tre återbud, precis innan vi ska åka.. det var lite tråkigt. speciellt eftersom vi lånat en stor bil så alla skulle få plats. Nu var vi ju bara 4 kvar, Jag, Adam, Kristian och Oliver. då kunde vi lika gärna haft en vanlig bil. Men skitsamma!

efter vi varit och handlat och lite bestämde vi oss i alla fall för att åka till sandviken. jag badade inget, det var så kallt, men dom andra badade massor! och lekte och hade sig. 



jag låg mest och solade, det var jätteskönt! runt ett åkte vi hit och lämnade mig och bilen. men såklart hade adam glömt nycklarna till sin bil i stan. Så vi fick ta en extra tur. 
när vi kom tillbaka hit igen var adam så trött så jag tänkte inte låta honom köra hem med en gång! han stannade en stund. 

När han åkt tog jag första doppet i våran pool för i år. Sen somnade jag en stund ute i solen. Nu är jag inne och ser fotboll. KOM IGEN ARGENTINA!  

ikväll ska jag bara ta det lugnt och tagga inför frampärks-VM som går av stapeln imorgon! ;)


2010-07-02

körlektionen gick inge vidare :/

efter den var jag som sagt på stan. Med Camilla och Issa, det var jättetrevligt och jag fick hem lite fina grejer! :) bland annat dom här skorna!



när vi kom hem från stan åkte jag, Louise och Issa till Ekstakusten där vår Farmor bodde när vi var små. Det var jättemysigt att gå runt där och minnas!

Juste! vi har ju blivit godkända som helgfamilj så nu i helgen är Jonathan här, kul! vi har haft lite fredagsmys med melon och fotboll.

ikväll ska jag till stan, till adam. Han ska låna våran bil imorgon för han, jag och några till ska till fårö imorgon!! det ska bli skönt!

nu ska vi se klart fotbollen!

2010-07-01

första Juli idag! juni är redan slut.. det känns typ som att sommaren är slut snart. men så är det ju inte!

det gick ganska bra på 5 km igår, men jag är inte speciellt nöjd.
idag är det jobb som gäller, det är drygt som faan. nu sitter vi inne och äter pannkakor, gotttt!

ikväll är det träning på tofta, snart är försäsongen slut vilket är jävligt skönt!
efter träningen ska jag sova hos Adam!! och imorgon har jag körlektion sen ska jag, issa och camilla på stan!

tjingeling


RSS 2.0