2011-04-28

idag är jag glad för jag klarade uppskrivningen, så otroligt skönt.
och imorgon ska jag jobba. oj vad vuxen jag börjar bli.

2011-04-26

jag har träningsverk i armen, vi spelade ju pärk igår. det var kul, men vi behöver träna!! när vi spelat klart åkte jag och adam + 3 och åt mat, sedan spelade vi fotboll ett tag och efter det åkte vi hem. På kvällen spelade vi innebandy i ibc. det var också kul.

idag har jag varit i skolan. adam och jag skulle till gymmet, men han bangade..
nu ska jag sova!  


2011-04-24

jag tycker om att vara ledig! de senaste dagarna har det hänt massa kul! i onsdags kväll fick vi finbesök här i dalhem, louises "kompis". vi spelade spel och hade kul. nästa dag ville kompisen rida. först var han kaxig, men när vi väl kommit ut till hästen var han livrädd. fast han red! starkt. efter det lärde vi kompisen hur man spelar pärk och kastar varpa. det var kul.

närmare kvällen åkte vi till stan för att hämta Jonathan, jag blev avsläppt hos adam. vi skulle till hans mormor och morfar där vi fick jättegod mat! när vi varit där åkte jag och adam förbi oliver där "gänget" var. trevligt. sen åkte vi hem.

i fredags sov vi länge, åt god lunch här hemma, såg fotboll på ip sen åkte vi till adams farmor och åt middag. trevligt och jättegott. mätta och belåtna åkte vi hit till dalhem.

igår, lördag, var vi på stan med adams familj. han köpte kostym till balen. iihh, det börjar närma sig! klockan fyra åt vi påskmat här i dalhem. mycket gott. sedan letade vi påskägg i trädgården, hehe!
lite senare gjorde jag och louise oss i ordning för att först åka införbi adam och sedan till en förfest. även camilla kom dit och det var jättekul! vi åkte vidare till hamnplan. jag hade en rolig kväll! idag har jag blåsor under fötterna.. ska aldrig mer ha högklackat. jag och adam kom hem till honom runt 3 och somnade direkt.

idag har vi sovit länge, solat, spelat kubb, grillat korv, köpt glass, sett när gute spelade och ätit tacos hemma hos adam. nu sitter vi i dalhem och är dötrötta.



imorgon ska vi träna pärk och sen måste jag plugga!!! 

shit vilken bra påskhelg! :) 


 

2011-04-20

idag har det inte varit lika fint väder som de senaste dagarna, så jag och adam åkte på stan. vi fick med oss varsin kasse hem också!
när vi varit på stan åkte vi hem till honom, letade efter påskägg och åt påskmat med hans familj. trevligt.
klockan sex spelade vi, några i laget + adam och wilmer innebandy i säve. det var kul.
nu sitter jag hemma och ser tv.

snart är lovet slut. jag måste hinna skriva en uppsats om sekter och en inlämning om ozonhålet.

2011-04-19

det är faktiskt inte bara tråkigt att bo på landet, det är lite spännande också. det har hänt massa saker de här dagarna! söndags när mamma skulle elda löv började det sprida sig i gräset, och oj vad fort det gick. vi fick rycka in med hinkar och vatten! men det gick bra tillslut.

på kvällen hade jag adam, issa och vincent lite kvällsmys. Vi drack te, åt kvällsmacka och spelade kort. när vincent gick och la sig spelade vi galenpanna till halv ett! hehe. det var kul.

igår, måndag, låg jag ute och solade ett bra tag. det var jätteskönt där det var lä!! sedan städade jag lite här hemma. efter det var jag och adam förbi stan och fixade lite hemma hos honom. sedan åkte vi till bara, hem till jennifer och kristian. Deras pappa bjöd på grillat, det var gott! Oliver och Sebastian var också där. halv nio samlades vi. Jag, Adam, Oliver, Kristian, Jennifer, Sebastian, Issa och Louise i dalhems gympasal och spelade innebandy. killarna mot tjejerna! vi var asbra, och som myglade såklart så att dom vann...
när vi kom hem igen, svettiga och trötta, tog vi en dusch och sedan spelade vi galenpanna! det var kul, igen.

idag har jag och adam varit på själsö, vid hans farmor och hjälpt henne i trädgården. vi fick mat och efterrätt och lite när vi var klara. gott!

vi åkte till stan och städade adams rum, sen åkte jag och pratade lite om jobb, sen åkte vi och handlade och efter det till dalhem. plockade i ordning lite i lägenheten och sedan skulle vi ta en powernap men vi sov i 2 timmar. klockan sju var det mat och nu har vi precis sett klart en film. jag hoppas på lite galenpanna ikväll med! hehe. imorgon har vi inga planer, förutom att vi ska spela innebandy klockan 6! wiii. 

 

jag gillar dig.

2011-04-17

hej hej hemskt mycket hej!
i fredags var det lite födelsedagsfirande med adam och hans släkt. gött. vi åkte till dalhem på kvällen och sov där mys. klockan ett i lördags var det dags för sm-finaler. vi var med laget på o'learys och såg damernas final. djurgården vann. jag, issa och louise åkte till dalhem och såg herrarnas. den var mycket spännande och tog väldigt lång tid, men rätt lag vann!!
söt rumpa adam, hehe.
efter vi gjort oss i ordning åkte vi in till stan, till joss som hade lite fest. det var roligt. när de andra skulle på krogen mötte jag upp adam och några till. runt halv två var vi hemma.
idag är det söndag, det är strålande sol ute och JENNIFER HELLGREN fyller år! weeei.
jag får ångest av att jag inte varit ute och ragit vara på den underbara solen än.
jag fick ångest av att det redan var söndag, men sen insåg jag att vi har påsklov!! weei.

2011-04-14

kom hem från skolan för en stund sedan. Vi hade nationella i svenska så jag kände att det var lite viktigt att gå dit. men provet gick inte jättebra.
Adam är och spelar golf, därför har jag tagit över hans nya dator. hehe. hans facebook är inloggad, jag blir så sugen på att jävlas. men nej. 

lite senare idag ska vi nog åka till dalhem och fixa lite. nu ska jag se top model och spela de nya spelen som jag fixat på mobilen. wiie. 

juste, min bror joel ska få en pacemaker inopererad imorgon.

 

2011-04-13

hejhej.
de två senaste dagarna har jag varit sjuk. febrig och trött i hela kroppen. och idag har även mina halsmandlar svullnat upp och gör jätteont. jag hatar det. 

men det har hänt värre saker. min bror joel svimmade hemma igår morse. han svimmade så fort han satte sig upp. så ambulansen fick komma och hämta honom. han svimmade även inne på sjukhuset och då stannade hans hjärta och han var borta ett tag. JÄTTELÄSKIGT. han låg på intensiven över natten, men de vet fortfarande inte vad det är. han mår bättre nu, vi var och hälsade på honom förut och de bavakar hans hjärta hela tiden med sladdar och maskiner och sånt. huuu. men jag är glad att han mår bättre nu! 

nu till det positiva. ADAM FYLLER ÅR IDAG!! av mig (med familj) har han fått en skjorta, en t-shirt och ett halsband. hoppas han är nöjd. av sina föräldrar fick han en dator. så nu kan vi sitta och nörda oss med varsin dator. hehe. 

grattis söte. 

 


2011-04-11

jag är så jävla knäpp. jag glömde helt bort avslutningen med endre igår. fan vad pinsamt. 

nu sitter jag i dalhem och funderar. på onsdag fyller adam år, vad ska man köpa?   

2011-04-10

slappardag idag med. gick upp vid halv tolv och åt frukost. sedan satt jag ute och solade medans adam städade och lagade mat. hehe.
klockan tre var vi bänkade framför tvn. femte och avgörande matchen mellan djurgården och mora. efter den åkte jag och adam en sväng med bilen. och nu har vi precis sett klart sista avsnittet av stockholm-båstad. ganska kul fakiskt. nu ska vi snart sova. skola imorgon ju..

2011-04-09

jag tycker om när det är helg. idag har jag och adam sovit ganska länge, ätit en mysig frukost, fräschat upp oss lite och varit på stan en stund. när vi kom hem skulle adam iväg och spela golf. jag satt ute i solen och läste lite, det var jätteskönt. När han kom hem igen började vi laga mat. Vi grillade kyckling!! första grillningen för i år. supergott.

för en stund sedan kom jocke, gustav och viktor hit till adam. de är just nu ute och badar balja. sedan får vi se vad som händer.  

förresten, förut såg jag typ en dokumentär om Charlie Sheen, USCH säger jag bara. se på honom...


2011-04-08

ledig idag. har pluggat, tvättat  och slappat. just nu är det sånt väder ute så man bara vill sitta inne vid köksbordet med familjen med tända ljus och spela kort. adam ligger och sover som vanligt. jag förstår inte hur man kan vara så trött hela tiden.
snart åker vi nog till dalhem.

vart fan tog mitt hår vägen?


2011-04-07

har varit ledig idag och det har varit skönt. Jag fick en lång sovmorgon, sedan har jag och adam städat hans rum.
efter det var jag och solade och gymmade. det var jätteskönt. jag gillar att träna.

just nu sitter jag och adam och ser hockey och dricker te. tänk att matchen kan hålla på hela natten. det hade varit coolt. fan vad kul att spela match i typ 3 timmar. jag är avis på alla som ska upp och spela sm i umeå, jag vill också spela..

adam är en jävla nörd, han bara sitter och spelar spel på mobilen hela tiden..


2011-04-06

oj oj, de senaste två dagarna har varit ganska sressiga. Vi har jobbat med uf, åkt fram och tillbaka, hämtat skyltdockor, byggt monter, köpt godis osv osv osv.. idag var det då UF mässa på wisby strand, för alla som missat det.
det gick väldigt bra för oss!! vi sålde 21 halsband!! grymtttt. men det finns fler kvar, så köp!
det har varit en lång dag. kom hem för en timme sedan från prisutdelningen. de som vann de olika kategorierna var verkligen värda det :)

jag har även hunnit med ett sjukhusbesök idag. jag visste inte riktigt vad jag skulle göra där, men jag skulle till infektionsavdelningen. det slöt med att jag fick betala 300 för att sitta och prata i en kvart om sådant som jag och dom redan visste!! drygt.

nu sitter jag hemma hos adam, så skönt att sitta ner. imorgon är jag leedig!
när man vaknar av adams alarm klockan sju och han går upp (dock inte vid sju) och man inser att man kan ligga kvar och fortsätta sova, det är bland det bästa som finns!!!!  


2011-04-04

idag har jag bara haft en lektion, som vanligt. efter den gick jag hem till adam och gjorde klart 3 engelskauppgifter. så skönt! adam skjutsade mig till dalhem runt 3, han skulle iväg med skolan och träna och massa. här i dalhem har jag suttit ute i solen och myst. det var jättevarmt och det verkligen brände på huden!
efter det pluggade jag ännu mer, sedan började innebandy på tv. Warberg - Falun. Warberg leder..
när Falun vunnit ska jag duscha sen åka till staan.

imorgon ska jag till tandläkaren! shiit.

2011-04-03

jag hade väldigt kul ute i vibble igår :) och jag hann både med munken och hamnplan under kvällen, så det var lyckat! Adam hämtade mig klockan två, jag somnade direkt när jag kom hem. 

idag har jag varit och sett u-lagets kval. dom var jätteduktiga och dom VANN!!! men eftersom de går på målskillnad så går dom inte upp :/ så himla tråkigt. gud vad jag blev sugen på att spela och vilka minnen jag fick från förra året. Innebandy är kul!! 

jag har även varit och kollat på ett gårdshus där jag och issa kanske ska bo. det var fräscht, men ganska litet. så vi får se :) 

nu är det innebandy på tv. KAIS Mora - Djurgården. 
   

 


2011-04-02

igår var det 1 april!! redan.
Adam tog bort sin tandställning och det blev såå fint :)

kvällen spenderades hemma hos adam med räkmacka, godis och innebandy på tv! 
när innebandyn var slut blev vi rastlösa. så vi tog fram en urtunningssax och jag tunnade ur adams hår! haha. golvet var fullt av hår, men det syns ingen skillnad på adams huvud :) 

nu är vi i dalhem. jag ska träna lite på att backa med bilen. 
ikväll är det ferre. wii. 

RSS 2.0