2011-12-28

igår var jag och adam och såg när vincent spelade fotboll i södervärn. det gick inte jättebra för dem. dom förlorade två och spelade två lika. innan sista matchen var jag, adam, issa , elias och joel och handlade mat. 



när vi kom hem igen bytte jag om och åkte til p18 spåret. jag och issa lagade och åt tacos och sen klockan sex kom sara och jossan hem till oss. och senare även joss. vi satt och pratade och såg tv typ. dom åkte kring tio. typ vid elva tog jag adam och issa en tur förbi macken. sedan såg vi bridesmaids. den var helt sjuk. haha. 

idag har jag varit med issa på gymmet och på stan. jag fick med mig en tröja och ett par jeans hem, som tillsammans kostade 300! snart ska issa iväg till elias och adam ska träna. så jag och tvn ska ha det mysigt här hemma.  

Juldagen



















Julafton











2011-12-26

jag hade en jättebra julafton, mycket nöjd tjej! men jag fick inte riktigt den där julstämningen som man brukar ha..
efter god mat, kalle anka, julgodis, film och julklappsutdelning åkte jag och mamma till stan, hem till adam. jag fick öppna mina julklappar från dom, fick massa fina saker! innan vi åkte till dalhem igen skjutsade vi hem adams farmor och låtsasfarfar. i dalhem fick adam sina julklappar som var från min familj. vi åt gröt och sen spelade vi spel. mycket trevligt! senare kom adam på att han inte blåst ut ljusen i lägenheten innan han åkte därifrån... så vi fick ta en tur till stan igen. dom stod ännu och brann! tur att det inte hänt något. vi åkte till dalhem och sov.

juldagen bestod av mycket slapp, julmat, fika och så försökte jag lära mig att zorra. vincent fick ju ett zorroblad av mig och adam. jag ska nog önska mig ett när jag fyller år. hehe. på kvällen åkte vi till stan. jag och issa gjorde oss i ordning i lägenheten, sen åkte vi till ronja. vi hade lite förfest innan det bar av ner till hamnplan. där var det ganska mycket folk och bra musik. jag hade en bra kväll!

idag vaknade vi ett (!!!), gick till wisborg och handlade frukost, slumrade till på soffan och sedan var det dags att åka till adams farmor på middag. trevligt! på hemvägen åkte vi förbi maxi och köpte grönsaker och dip som vi åt medans vi såg dokumentären om peter forsberg. jag ryser av såntdär. jag älskar sport.

om en timme börjar sverige-lettland i j-vm!

2011-12-24

jaaa, då var det julafton! när jag vaknade för en halvtimme sedan var det tomt bredvid mig.. adam hade gått upp och tänt lite ljus och satt på tvn. vi såg julkalendern, som slutade lyckligt. vilken tur!! nu ska vi se disneydags, programmet inleder starkt med timon och pumba! snart bär det av till dalhem. 

GOD JUL 


 

2011-12-23

igår var jag och adam på stan och fixade de sista julklapparna och tog en fika :) vid ett var vi i dalhem för att hämta gran. men vi fick vänta på louise som var senfrån praktiken. vi gick ner i skogen, alla utom joel och aron men plus adam och wilmer. det tog tid innan vi hittade en! wilmer fick äran att såga/hugga ner granen, det gjorde han bra!

vi blev kvar i dalhem hela kvällen. ada, åkte iväg på träning, men kom tillbaka. så vi sov i dalhem. idag har vi sovit länge, ätit frukost och slått in lite julklappar. det suger att snön är borta och det är plusgrader!!!!

ikväll ska vi klä granen i dalhem sedan äta med adams familj. imorgon är det julafton! tiden går så jävla fort. hoppas dagen imorgon går långsamt och att man hinner njuta fullt ut av all god mat och kärlek.



alla julklappar färdiga!

2011-12-21

äntligen har snön kommit!! jag gillar det! fast jag gillar inte att det är halt på vägen.

jag, adam och wilmer var på stan en stund idag. sedan åkte vi till dalhem och fick mat och sedan åkte vi till dalhems gympasal. vincents lag hade valfri träning och wilmwe och adam var med! dom spelade lite matcher och hade straffturnering. när de var klara åkte jag och adam till stan igen. vi har precis duschat och ser nu film. 
imorgon ska vi hämta gran!! 





 


-

Ronja och Camilla kom förbi en stund förut. det var mycket trevligt. vi satt och babblade ett bra tag. jag gillar det, att bara prata om folk och skvaller.
vi körde sista träningen ikväll innan juluppehållet. vi körde gamla mot unga på liten plan. och om man släppte in ett mål fick man springa ett varv. vi var rätt kassa i början, men starka i slutet så jag tror det blev ganska jämnt.
imorgon ska jag försöka handla klart alla julklappar!

2011-12-20

jag och issa har precis kommit hem, vi har delat ut lite samhällsinformation såhär på morgonkvisten. adam ligger ännu och sover, det är nog ingen idé att försöka väcka honom..
vad ska man göra idag då? jag och adam ska slå in lite julklappar och jag måste handla klart julklappar till adam!! jag vet inte vad jag ska köpa...
nu ska vi se Glee!



nu är det inte långt kvar..

2011-12-19

i helgen har det blivit en hel del innebandytittande. i lördags efter våran match lyxade jag och mina sambos till det lite och åt fläskfilé och potatisgratäng. sen kom robin och myste lite med oss. vi tog även en tur i bilen vilket var ganska underhållande eftersom adam och robin hade lite allsång.

igår, söndag, sov vi länge, åt frukost och åkte på samling. efter matchen åkte jag och issa hem och duschade sedan tillbaka till södervärn för att se ibk. helt otrolig match! när det var tre minuter kvar låg dom under med 8-4 och sen vinner dom med 10-9 i sudden. fantastiskt. och det kändes extra skönt eftersom motståndarna var så kaxiga! adam fick spela lite i början, jag tyckte han och hans femma var duktiga!! 
efter deras match åkte vi och andlade lite mat, sen hem och tog det lugnt bara. 

idag har vi städat, tvättat och handlat. vi har även haft wilmer har på lunch sedan har jag och issa tränat med u-laget. när adams träning var slut åkte vi till hans föräldrar för adam skulle fixa något med julklappar. vi fick lite fika också. nu är vi hemma. issa och elias också, vi ser på glee.


2011-12-17

idag gick vi upp ganska tidigt, skjutsade adam till träning och sen åkte jag och issa till dalhem. vi skulle hämta gran, men det regnade för mycket tyckte mamma. så vi har hållt oss sysselsatta på annat sätt. jag har tex hjälp vincent torka upp efter han slått ut en hink med vatten över hela golvet. vi har gjort tacos och precis ätit klart. vi har även bestämt att joel ska med på krogen nästa gång, för det ville han, men han skulle bara köpa en öl. och mamma har gjort köttbullar! riktiga köttbullar. inte sånna som luktar fis när man öppnar förpackningen. mums.

 

snart bär det av mot stan och södervärn.

2011-12-16

idag har jag hunnit med lite solande, subway och en stund på stan med issa och lite adam. jag har även hunnit med att få jobbig nackspärr och slappat på soffan. jag och adam har sett ice age, det är en otroligt bra film!!
när elias joinade vår crew (min, issas och adams) så ringde vi och beställde pizza och åkte och handlade lite gott! vi har ätit oss mätta medans vi sett på sunes jul. och även Valiant. nu jäser vi till snakes on a plane.

 



imorgon ska vi hämta gran med familjen. det brukar vara snö då.. så känns inte riktigt som vanligt.
sen är det match!!

2011-12-15

jahapp. i tisdags efter träningen fick jag skitont i hjärtat, det högg och stack. och det gick inte över. så jag åkte till akuten, de tog tester och det visade lätt förhöjda nivåer av hjärtenzymer. vilket innebar att jag fick stanna kvar och bli inlagd..



igår tog dem lite fler prover och även ultraljud på hjärtat. allt såg bra ut. det är sjukt tråkigt att ligga på sjukhus ensam. men adam var hos mig några timmar. även fast han bara spelade spel på mobilen så var det skönt att han var där. och så hade han ju med sig tidningar och choklad! även mamma och issa var förbi en stund vilket var trevligt!  



jag fick ligga kvar en natt till eftersom jag skulle göra ett till test idag. jag skulle anstränga mig genom att cykla och så skulle man kolla hur hjärtat reagerade. det såg bra ut. efter det testet fick jag åka hem med en lapp där det står att "Allt ser bra ut och det förefaller som om den hårda träningen kan ha givit de förhöjda proverna". det var alltså inget som var fel och jag får träna på som vanligt. skönt! men inte kul om det händer igen.


2011-12-13

idag är det lucia! jag skulle vilja se tjejerna i domkyrkan ikväll, men innebandy går ju före.. jag skulle också vilja gå i ett luciatåg, det var så längesen!  

idag har jag och adam ätit lunch med robin och wilmer, sedan varit på stan en stund. är snart klar med alla julklappar! snart ska jag iväg på träning!

2011-12-12

i fredags hade jag jennifer, issa och ronja (och senare elias) idolkväll med mat från take away och ben and jerry's! det var mycket trevligt!

i lördags var jag och issa och adam på stan en stund, jag och issa solade, adam hade samling, jag och issa åkte till dalhem och åt och lite. vi åkte till stan, duschade och gick till södervärn där ibk hade match! dom vann!
efter matchen gick jag hem och tog det lugnt, väntade på issa, gjorde mig i ordning, skjutsade adam och gustav och sen åkt vi till joss. där var några fina tjejer som vi hade kul med innan vi åkte vidare till nästa ställe. runt tolv åkte vi taxi till hp. jag hade kul! det blev även en sväng till mcdonalds, men sen hem i säng!!

igår söndag vaknade vi sent, åt frukost och såg julkalendern med issa och elias. sen åkte vi alla, utom elias plus louise och wilmer till dalhem. där fick vi mat och adventsfika! jag hjälpte mamma att göra knäck och mandelmusslor medans alla andra slappade. runt nio åkte vi till stan igen. jag, adam, issa och elias såg beck. sen var det dags att sova!

idag har vi tvättat, jag har varit på gymmet, tränat med u-laget, hämtat joel i roma och skjutsat honom till dalhem, ätit kladdkaka med adam, elias och issa. och jag och adam har klätt våran lilla plastgran! fin va!



nu vill jag sova.

lite bilder från helgen!










2011-12-09

idag har jag och adam hittat lite fler julklappar. och dom är inte till oss.
vi har även ätit lunch på etage, gått lite mer på stan och sen varit hemma hos adams föräldrar och fikat. sen har vi hämtat issa vid bussen. nu sitter vi alla tre hemma i soffan och ser tv. adam fick välja program.. det blev raw. det är bara han som skrattar.
lite senare kommer ronja och jennifer hit, vi ska planera lite, sen köpa pizza, godis och se idol!

2011-12-08

jag tycker att årets julkalender är bra! jag längtar till morgondagens avsnitt.
idag har jag och adam städat hela lägenheten. men nu är den typ lika stökig igen.. adam är dålig på att hålla var sak på sin plats. klockan tre hämtade vi joel på hans jobb och åkte och spelade lite bowling. 200 spänn kostade det att spela en timme! dyrt. adam vann, sen kom joel och sist jag.. bowling är kul när man får strike.





vi skjutsade joel till dalhem. åt lite där, väntade på issa och sedan åkte vi till stan igen och till träning.
träningen, hmm. det borde ju vara positivt att alla i laget är så sjukt tävlingsinriktade och envisa och gnälliga!
men jag gillar inte att behöva känna ilska, innebandy ska vara roligt! fast det var det också, bitvis. 

imorgon är det fredag och då blir det idolkväll med lite fina tjejer och kanske adam :)  

mmm, adam han kan han!


2011-12-07

idag skulle jag och adam gå upp ganska tidigt. men vi sov vidare, det var skönare. sen var vi på stan och kollade lite julklappar, hittade några. vi fikade, sen mötte vi upp mamma och gick med henne och handlade lite kläder som hon skulle ha på julbord ikväll. vi åkte hem så vi kunde laga mat och hinna ta en powernap innan jag skulle på träning. på träningen spelade vi fem mot fem! det var längesen och det var väldigt kul! det gick bra för mig och mitt lag.
nu sitter jag nyduschad och mätt i soffan och ser bonde söker fru.

jag drömmer väldigt mycket på nätterna. och ofta drömmer jag att jag blir jagad, men att jag klarar mig.. jag skulle vilja gå till en drömtydare och förstå varför. jag drömmer samma drömmar flera gånger. jag drömmer ofta att jag ska springa från grannens hus hem till mig (i dalhem) och när jag börjar springa så kommer det en t-rex och jagar mig. jag känner panik och allt sånt, och precis när jag kommer hem så springer den liksom över mig och vidare så jag klarar mig.
och så brukar jag drömma att jag blir jagad i vattnet av en unge som kan simma väldigt snabbt. den vill dra ner mig i vattnet men det bränns bara på handleden och jag hinner upp ur vattnet.
och så har jag drömt en gång att jag står i hästhagen i dalhem och så kommer en häst och jagar mig, men jag hinner precis in genom dörren!
jag vaknar alltid med samma panik när jag har drömt något sånthär, drömmarna är så otroligt verkligea och jag fattar inte hur jag liksom kan få till i mitt huvud att en livs levande t-rex kommer springande och ryter sådär som dom gör i jurassic park. det är inte kul!!



 

-

det blev nästan inget julklappshandlande. jag och adam fick hämta joel på jobbet och åka med honom ner till akuten. det var inget allvarligt och vi gick där ifrån välmående alla tre! vi skjutsade tillbaka joel till jobbet, sen hem och lagade och åt mat.

jag kom precis hem från träningen. vi hade ju träningsmatch och vi vann med 6-3. det var jättekul att spela! jag spelade med jossan och höken, det gick bra för oss tycker jag. jag gjorde till och med mål! fast vi släppte in två.. det kändes i alla fall jättebra att ha vunnit över dem! man vet ju hur kaxiga killar kan vara.

snart ska jag och adam hem till hans pappa och se fotboll. just nu sitter adam och ser på bandy på tv. fifan för att vara målvakt i den sporten..

2011-12-06

sexan har precis brunnit ner på ljuset och jag och adam har sett sjätte avsnittet av julkalendern. nu gjorde vi ett dramatiskt byte till playa del sol..

snart ska vi gå på stan och kolla lite julklappar!! och en sak till, det snöar!! yesss. men det är för varmt för att den ska ligga kvar :(

ikväll ska vi ha träningsmatch mot gotlands distriktslag pojkar 15. jag undrar hur det kommer bli. jag undrar varför det ska vara så att vilken sport det än handlar om så är killar bättre. skjuter hårdare, springer snabbare, är starkadre. den killen som är klenast är andå starkare än mig, den som springer långsammast är ändå snabbare än mig och den som skjuter sämst skjuter ändå bättre än mig. orättvis.
jag och adam har diskuterat lite. han säger att han är bättre än mig på innebandy. och ja, det är han. om vi skulle spela en mot en mot varandra så hade han vunnit lätt. men om man jämför honom med andra killar och mig med andra tjejer. då är jag bättre! för han spelar i allsvenskan och jag i elitserien. haha!! i och för sig så är vi båda bänkisar, men ändå. och jag vet inte hur det är med konkurrensen bland killar jämfört med tjejer men ändå. och sen tror jag att hade vi inte varit på gotland så hade jag inte spelat i elitserien. men jag är ändå bättre!


2011-12-05

idag har jag och adam sovit länge, ätit frukost, sett julkalendern, duschat, bytit däck på bilen, storhandlat, hämtat joel, spelat badminton, lagat mat, ätit. adam har gått till sin träning och jag har skjutsat joel till romabadet. just nu ser jag handboll på tv. jag tycker det är en rolig sport att se, för det blir så mycket mål!

jag hittade lite bilder på min mobil!








den är tjejen fyller år idag! Grattis Jossan :)

2011-12-04

nu är helgen snart slut. jag har haft en bra helg.

i fredags hjälpte jag, issa och amanda till på hennes och adams mammas julbord som de hade med jobbet. det var roligt! vi dukade, plockade lite och stod i baren. sen hann vi ju med att dansa också! vi kom hem runt halv två. 

i lördags eftermiddag åkte vi tre systrar med vincent och pappa till slite för vincent skulle spela match. dom mötte hansa-hoburg och vann med 6-3. jag har för mig att man var bättre när man var elva. dom var väldigt duktiga på att göra kaxiga målgester när de gjort mål. 

vi var i dalhem en stund, sen åkte vi in till stan och började göra oss i ordning för utgång. joss, ronja och amanda kom till oss och vi lekte lite och hade kul. sen bar det av mot hamnplan. det var ganska svettigt och ganska kul där faktiskt. halv tre var jag hemma i min säng.

idag har jag sovit ganska länge. legat på soffan en stund. sen åkte jag och issa och köpte nudlar och sesamnuggets som vi åt. det var gött! klockan två var vi i södervärn och såg futsal. först damer, sen herrar. mitt i allt åkte jag och hämtade adam vid båten.
ikväll har vi varit hos adams föräldrar och ätit mat, pepparkakor, lussebullar, godis och julmust! nu är vi hemma och jättemätta. imorgon är det måndag igen.

2011-12-02

igår var vi uppe vid sju och såg det första avsnittet av julkalendern. jag tror den kan bli bra! vi gick och la oss en stund igen. jag och issa delade ut reklamblad och sen hämtade vi upp adam och åkte till dalhem och åt lunch.
vi skjutsade mamma till jobbet, åkte hem och fikade lite. sen hämtade vi joel i skolan och åkte och spelade biljard. louise var också med. när joel vunnit skjutsade vi honom till dalhem, sen vidare till stan igen och tränade.
träningen gick sådär.

idag var vi uppe tidigt igen och såg julkalendern. sen gick vi och la oss igen. jag har inte kommit upp ur soffan än.. adam ska skjutsa en kompis till öster nu typ. vad ska man göra idag? det regnar ute..
lite senare ska jag skjutsa adam till båten och hämta issa vid busstationen. sen ska jag och issa jobba på julbord som adams mamma ska ha med sitt jobb. det ska bli kul!

RSS 2.0