2012-02-29

vincent vann en och förlorde tre i krullis. det är ungefär så det alltid gått för dalhem. hehe.
jag och issa hann vara med och äta tacos med a-laget och se lite på insläppta mål från olika matcher innan vi åkta till träning med u. vi gjorde lite övningar, sedan en tävling och sen hade vi träningsmatch mot juniorerna. vi vann. men det känns som att vi har mycket att träna på och slipa till inför kvalet. det ska bli kul att spela match i helgen!



sverige vann precis träningsmatchen mot kroatien. gött.
nu blir det big brother.

ps. idag har jag och adam varit tillsammans i 2 år och 1 månad.

2012-02-28

idag har jag, adam och issa storhandlat med mamma. jag och adam sågade ved i dalhem. det var kul. sen har vi stekt pannkakor och vilat lite innan vi åkte på träning. träningen gick sådär.
jag såg top model sverige förut. jag dör på viktoria, hon har ju inte alla hästar hemma. "I tapped the kontroll". hehe. men hon blir bra på bild. dock inte under vatten, guu va ja skratta.
nu ser vi big brother. det som är roligt är alla konflikter och uppdrag och när de ramlar och slår sig. och joe är alltid rolig. men jag hatar när dom ska springa runt nakna och snacka om knulla och hålla på. sen är det ju sjukt jobbigt att höra på jessica, hon kan verkligen inte hålla käften, hon är SÄMST på att lyssna. fifan.

imorgon blir det krullis med vincent, möte med a-laget och träning med u-laget!

-

det blev ingen badminton.. det var tydligen inget för det är sportlov, så vi åkte hem och fikade och såg en stund på beck. sedan skjutsade adam joel till kortis och jag och issa åkte på träning. vi tränade med u-laget, det gick helt okej.
sen vi kom hem har jag ätit och duschat och nu ser vi på innebandy på tv.


nu börjar det bli vår!




2012-02-27

i lördags åkte vi till hemse för att spela dm-match, mot hemse. vi vann med 11-1. (Obs! vi spelade bara två perioder) det var roligt :) efter matchen skyndade vi oss hem och gjorde oss i ordning, sedan gick vi till södervärn och såg a-laget. dom mötte pixbo och förlorade :/
efter matchen åkte jag, adam, mamma och pappa hem till adams föräldrar. vi hade lite tacos och tequilakväll, det var mycket trevligt! lite efter tolv åkte vi hem.



igår, söndag hade vi match mot oldies. vi vann med 26-0. det var asirriterande för vårat förra rekord var 26-0 och det ville vi slå nu, men vi snubblade på mållinjen kan man säga.. det var i alla fall kul att spela. vi var bara nio stycken så man fick spela mycket! efter matchen åkte vi bort till södervärn och såg a-alget. dom mötte jönköping och vann tillslut med 5-3 tror jag.
efter den matchen åkte vi till lägenheten och duschade och så, sen åkte vi till dalhem. där skulle vi äta tacos, igen! och få en demostration av nuskin av Aron och Emelie.
vi hann även med att se wallander, lite big brother och fotbollskanalen europa (?) innan i begav oss mot stan igen.

idag är det underbart väder! jag sitter just nu på balkongen, vilket jag gjort hela förmiddagen. skönt med soool!!
idag ska jag och adam städa, söka lite jobb och sen spela badminton med joel!




2012-02-25

igår var jag på arbetsförmedlingen sen tvättade vi hela förmiddagen. Jag och adam åt mat med wilmer och louise, och var på stan en stund. sen tränade jag och issa med u.
efter det åkte vi till dalhem där vi åt, pratade, fikade och såg tv typ. trevligt.
vi åkte in till stan och sov. om en stund ska vi samlas vid södervärn för att sedan åka vidare till hemse och spela match.

2012-02-23

idag gick jag till arbetsförmedlningen för jag skulle på möte. men jag hade sett fel på dag, jag ska dit imorgon... drygt.
vi har häng framför tvn ganska mycket idag, men även tagit en biltur förbi högklint (där jag aldrig varit förut) fått besök av mamma och tränat. träningen gick inte jättebra..
har precis diskat och ser nu big brother.

2012-02-22

idag har jag varit på arbetsförmedlingen på rekryteringsträff typ. det gick sådär. jag var där med emma. det var kul att träffa och få prata lite med henne! vi delar rätt många roliga minnen!






jag skulle testa och träna ikväll, men gick av efter uppvärmningen för kände lite huggande i mitt hjärta.
efter träningen har jag ätit pannkakor med mina sambos och nu ser vi big brother.

2012-02-21

idag har jag varit seg. har haft ont i huvudet och från och till i hjärtat :/ kände av hjärtat igår efter träningen. så har inte tränat idag. snart ska jag laga mat.

2012-02-20

igår vann vi över skarphäll med 20-0. det var kul!
efter matchen hämtade vi lite ibk:are vid båten, åkte hem och softade, beställde mat, hämtade wilmer, hämtade maten och åt hemma hos oss. myspys. vi såg tv medans vi spänt väntade på att big brother skulle börja. det är så roligt för att är så dumma.. men jag gillar tenny.

idag sov jag och adam rätt länge. skulle ta en promenad i det fina vädret men gick på stan istället. jag hittade ett par svarta jeans. nya favoritjeans!
sen tog vi en liten fika, adam övertalade mig.. han ska alltid fika. macka. med kycklingröra. och kaffe.



vid tre hämtade vi joel som vanligt. vi spelade badminton och han tyckte det var askul den här gången. när vi spelat klart skjutsade vi honom till kortids, sen åkte jag och tränade med u-laget. det gick sådär. 

jag och issa har lagat lasagne som vi och våra sambos ätit. det var gott! nu har adam precis plockat fram kladdkakan han bakat. gotttttt.  

hehe, bra film


2012-02-18

vaknade ganska tidigt idag. halv tio åkte jag med och skjutsade mamma till jobbet och sen vidare till slite där vincent skulle spela match. det var en ganska jämn och händelserik match. men dom förlorade med 8-6.. trist.
nu är vi hemma. har lagat mat och ätit. snart ska vi koppla upp så vi kan se endres match som webbsänds på www.gotlandskanalen.se . de möter mora, ska bli kul att se!

ikväll blir det nog godis här i dalhem. sen sover vi i stan för vi har match imorgon!


-


2012-02-17

igår gick träningen sämst... efter träningen såg jag walk the line. det är en bra film!



idag har vi typ inte gjort ett skit. sovit länge, suttit framför tvn och ätit mat från thai thai.
sedan har vi skjutsat adam och några till båten och efter det åkt till dalhem. så nu sitter jag här och ser amigo. i helgen händer ingenting förutom att jag ska spela match med u-laget på söndag.


2012-02-15

igår var det alla hjärtans dag. när jag och issa kom hem från träningen hade adam lagat god mat! och så hade han gjort efterrätt också, gotttttt! när vi sett klart top model tog jag och adam ett mysigt bad med badskum, tända ljus och sånt. han fick även en present av mig! jag försökte hitta på något som han skulle upskatta och som han inte tycker är larvigt. så han fick snus! bland annat. hehe.





idag har jag varit på ett möte med Nu Skin. eftersom adam inte kunde följa med och jag inte ville åka själv så tog jag med mig wilmer. det var intressant att lyssna på och jag tror det hade varit kul att hålla på med. det handlar typ om att man ska sälja hudvårdsprodukter. får se hur det blir med det!

nu väntar jag på att adam ska komma hem från naprapaten, vi ska hämta issa, sen mamma och sen åka på stan typ.

2012-02-13

jag och adam sov länge idag. eller jag sov länge och adam sov jättelänge! sen åkte vi på stan och kollade lite. vi åt på creperiet, det var gott och mysigt!

vid tre hämtade vi joel på hans jobb, på parkeringen blev man mött av det här. gulli! 


 
sen åkte han och jag och spelade badminton. adam är typ skadad så han åkte inte med. efter badmintonen tränade jag med u-laget. det gick sådär.

sedan jag kom hem har jag lagat mat, ätit, duschat och sett tv. nu blir det kanske film.  


2012-02-12

hellu!
igår hade jag en trevlig dag på stan med familjen. vi åt på thai-thai, det var gott!
endre vann med 10-3 mot örebro. Jossan och Jennifer fick spela, det var kul! och så tyckte jag att Joss var duktig.
efter matchen åkte jag till dalhem, åt gott och såg gladiatorerna. sen åkte jag och louise in och hämtade massa folk vid båten. 
idag har vi varit och handlat frukost. på hemvägen blev vi stoppade av polisen. det var nervöst, för adam körde och han hade ju varit ute kvällen innan. men det gick fint! 
klockan ett mötte endre karlstad. matchen slöt 3-6. inte bra, inte bra.. 
klockan fem spelade jag och issa med u-laget! vi mötte ibk och vann med 9-5! det var jättekul att spela men jag kunde ha levererat lite mer poäng.. 

ikväll har vi sett tv och ätit kladdkaka. nu är jag jättetrött, men ska se klart wallander innan jag går och lägger mig. 

 

2012-02-11

jobbaudition för ica maxi, check!
det var kö från bion till cubus! helt sjukt..
det gick sådär för mig. att göra ett bra första intryck och komma med snabba kloka svar är inte mina starka sidor..
nu är jag hemma och äter min andra frukost. mm, äpplen med socker och kanel!



om en stund ska jag på stan med nästen hela familjen. det ska bli trevligt. sen är det ju innebandy!

2012-02-10

idag har jag och adam sovit länge. det var skönt. sen har vi tvättat, handlat och lite sånna grejer.
jag vill typ försvinna nu för jag har fått nån jävla allergisk reaktion igen, ögonen är svullna, jag har utsalg i ansiktet, på händerna och i nacken som kliar som fan!! jag ser hemsk ut. och är jag snorig och har ont i halsen. fifan. skulle ha tränat med u-laget ikväll men tror inte det blir så. snart ska jag skjutsa adam till båten i alla fall.


2012-02-08

idag har jag och adam hållit till i skogen. han har öst med motorsågen och jag med röjsågen. kul!
träningen gick sådär idag.. jag ser fram emot morgondagens träning!
ikväll har jag lagat lasagne för första gången i mitt liv. det blev helt ok med mycket ketchup på! 
jag råkade somna till på soffan förut, herregud vad skönt det var! det är ju helt otroligt hur skönt det kan vara att sova ibland. 

 

2012-02-07

idag har jag och adam jobbat i skogen. det var väldigt härligt eftersom det var så fint väder!! sedan har vi kört lite innebandy med förskoleklassen i västerhejde för att sen åka hem och äta och ta en powernap innan träningen.
träningen gick bra, det är så roligt att vara back!!! kvällen har spenderats framför tvn, top model sverige och projekt runway. asså, top model. det är kul att se på, men det är lite löjligt änså asså.. "isabellamail", man ba vafaaan. så tycker jag inte att isabella är så bra, hon verkar typ inte så engagerad. då är han jonas bättre! fast han är asjobbig. 

i alla fall.. nu sitter jag i min säng helt själv. adam är iväg och latjar i ibc med några kompisar. men jag ska sova snart. ska läsa lite smaskiga bloggar först. hehe, jag har en favorit, man garvar verkligen åt den. och det roliga är att dom som skriver är seriösa!!! hehehe. 

godnatt.  

2012-02-05

nu var det länge sedan jag skrev! jag tar det snabbt.

i onsdags var jag på ikea med mamma och pappa, det var trevligt! pappa var så lycklig över att vi fick två kaffe, två bullar, en korv och en fricka för bara 20 kronor!! vi hann även med att besöka lite släktingar och bekanta, trevligt! louise joinade oss på båten hem.

i torsdags var jag och adam ute i dalhem och sågade och flyttade lite ved. vi åkte till stan till halv fyra, adam åkte iväg på samling och jag och mina systrar på träning. vi hade spinning med laget. första gången jag testade det! det var lite svårt att veta hur mycket motstånd man skulle ha osv. men det var kul! förutom att jag var helt öm i arslet flera dagar efter..
vi skyndade hem och duchade för att sedan gå till södervärn där ibk spelade. det var en ganska jobbig match, för dom förlorade. efter matchen åt vi på max.

i fredags skottade vi snö åt adams farmor, och hon bjöd på mat! efter det var vi på stan och försökte hitta något kul till pappa. jag gjorde även debut på systembolaget! klockan fyra var jag och tränade med u-laget. sen fick jag skynda hem och duscha och dra till dalhem där vi skulle fira pappa! vi hade lite kusiner och en farmor på besök vilket var trevligt. vi åt semlor och massa annat gott. innan vi åkte hem hann vi även se en film.

igår, lördag åkte jag med båten med u-laget till nynäs för att spela match. vi mötte hässelby och vann med 6-4!! det gick inte så jättebra för mig men det var kul att spela!
när jag kom hem från båten var det förfest i våran lägenhet. när alla drog gick jag och la mig.

idag har vi ätit mat på sunes, städat bort ölburkar, sett innebandy, ätit hos adams föräldrar och varit på bio med louise och wilmer. vi såg "en gång i phuket" och den var helt okej!



nu är vi hemma och imorgon ska nog jag och adam jobba i skogen!

RSS 2.0