2010-08-31

i söndags när Adam kom hem med båten hade han med sig en present till mig!! En jättefin vit klocka från puma! åh så glad jag blev! :) 

igår, måndag, fyllde issa år. Grattis till henne! Vi var uppe och sjöng på morgonen. Sen bar det iväg till skolan. Måndagar innebär individuellt val, jag har engelska b och psykologi a. Det känns skitbra!

Efter skolan hade jag körlektion, första gången jag körde sedan halkkörningen... Men det gick faktiskt oväntat bra för en gångs skull!

på kvällen tränade vi med u-laget. Det var helt okej. Efter träningen åkte vi hem och åt tårta och så för att fira issa.
rätt sent åkte jag och Adam in till stan. Vi sov hos honom.
Nu sitter jag hos Adam helt själv, han slutar halv fyra.. så nu ska jag vänta vänta vänta.   

7 månader


2010-08-29

vi vann mot huddinge! 6-2. fast det gick inte överdrivet bra för mig issa och jennfer. vi var tvugna att avbrytamatchen när det var tre minuter kvar för att vår målvakt fällde en tjej så hon slog i huvudet. Dom var tvugna att ringa ambulansen och allt.

Efter matchen åkte vi till södervärn och såg när Endre mötte Rönnby. Det var en ganska rolig match, men Endre förlorade. 

Louise har åkt till båten. Hon flyttar ju till Uppsala och kommer inte tillbaka förrens i oktober.
Nu tänker jag äta, sen gå och lägga mig och sova! jag är helt slut.

ikväll kommer Adam!!!!

2010-08-28

igårkväll var jag och louise på hockey, det var kul. när vi kom hem gick jag och la mig med en gång typ, eftersom jag skulle upp tidigt idag.

Idag har ju Ica Maxi cup dragit igång. Vi spelade första matchen klockan nio, mot Örebro. Vi vann med 7-2. Jag var bänkis hela matchen. Nästa match var mot Täby, jag spelade från start i andrafemman. Det gick sådär. Kanske inte min bästa match, inte ens en halvbra match gjorde jag. Jag hängde inte med för fem öre känns det som. Fyra sista minuterna blev jag bänkad. Men det känns bra att jag fick speltid såklart! Vi vann iallafall med 6-5. Imorgon ska jag issa och jennifer spela med vårt u-lag! Det ska bli kul!
 
Jag är trött som fan just nu och jag saknar Adam så in i bomben. godnatt.

2010-08-27

Såklart började vi halv tio idag när jag camilla och sahra var i skolan vid åtta!!
Skoldagen var lugn och vi slutade runt lunch. skönt. jag och camilla fördröjde tiden på stan, jag väntade på skjuts och hon på bussen.

nu är jag hemma i Dalhem, ingen träning ikväll, ganska skönt. Jag är trött som fan så tänkte gå och lägga mig och se en film eller nåt.

Ikväll kanske jag ska se hockey med Louise (som är hemma över helgen) har annars inget att göra för Adam har åkt till stockholm idag. Ska väl bara vara hemma och ladda inför imorgon. Men jag har fortfarande inte fått det där smset.. börjar bli otålig och orolig.  


2010-08-26

Gårdagens träning gick inge vidare. efter träningen hämtade Adam mig och vi åkte hem till honom. Åt och såg tv.

Idag efter skolan åkte jag och Adam på stan och fixade massa viktiga grejer, t.ex köpte block och så betalade jag försumman till resan till teneriffa med Endre! bra jobbat!

Träningen ikväll gick bättre, det är kul med innebandy!
i helgen är det ju matcher, här på gotland! Vi får reda på laget imorgon, jag är nervös!

nu tänkte jag duscha, sen sova för det behövs!!  


-



Man ångrar sällan det man gjort, bara det man inte gjort.

2010-08-25

Har precis gjort klart en av uppgifterna, det var ganska kul. Uppgiften hette: Min framtid. Jag tycker det är läskigt när man börjar tänka på vad man vill och ska göra i framtiden! Jag blir typ stressad, att jag måste hinna med allt! sjukt.

Nu ska jag gå och göra något annat än att sitta framför datorn och plugga. Kanske ska ut och gå en sväng? njaa,  det är så dåligt väder.

Ikväll efter träningen ska jag sova hos Adam och imorgon blir det skola!

2010-08-24

Jaa, vi börjar skolan med att vara lediga. Eller vi fick tre uppgifter idag som vi ska göra hemma imorgon. Ganska skönt. Men det var inga enkla uppgifter. Ska typ skriva värsta uppsatsen och ha muntlig redovisning!!

Det finns nog inget annat jag hatar så mycket som muntlig redovisning! Jag blir helt svettig så fort jag hör ordet muntligt. och nu försöker jag hitta på massa ursäkter till att jag inte ska kunna göra det, eller att jag ska vara sjuk eller nåt. Men nej, sluta Olivia!

ikväll är det träning. det ska bli kul. Efter den åker Adam med mig hit och sover här.

2010-08-23

Jag har haft en jättebra helg och jag är supernöjd!

en snabb sammanfattning: Vi vann hela cupen! GULD. Jag Issa och Jennifer fick en rejäl revanch då vi vann över södertälje med 9-0 i gruppspelet! I semifinalen fick vi revanch igen, vi mötte Täby (som vi kvalade mot) och vann med 9-3. det kändes skönt! I finalen mötte vi Falun. Vi "junisar" fick spela halva matchen, men inte tillsammans. Det var kul, men svårt! Vi vann i allafall med 7-3.
Jag fick spela 2 och en halv match, gjorde 5 mål och någon assist (tror jag) så jag är nöjd!!
Jag har även upptäckt att alla i laget är väldigt trevliga och roliga, (endel är dock farliga) men jag har haft skiitkul!

 

(har inte hunnit få en egen tröja än så jag hade Ida Nilssons gamla)

Inatt när vi kom med båten åkte jag hem till Adam som jag saknat hela helgen!
Nu är jag i Dalhem, ska städa mitt rum. Ingen träning ikväll ganska skönt.
Imorgon börjar SKOLAN! sista året, det ser jag fram emot!

-

Nu åker vi och gör det vi är bra på 

 

2010-08-19

Tjatja!

har bott hos Adam nu i två dagar, vi hade huset för oss själva. Mys!
Har såklart tränat massa innebandy, igår tränade jag med u-laget också. Det var kul! 
Jag har fått min första egna matchtröja med mitt nummer och mitt namn.  
och igår träffade jag fina camilla. Äntligen! Vi hade massor att prata om och det var hur kul som helst!

Imorgon åker jag med a-laget till Nykvarn för att spela en cup som pågår hela helgen. Det ska bli jättejättekul!

Nu ska jag packa, sen träna!

2010-08-17

det gick bra hos tandläkaren. Snart ska jag åka och träna, det ska bli kul!
ikväll bor jag och Adam hos honom. Han ska göra middag till mig!

have i told you latley that i love you?


2010-08-16

igår när jag gick över gården kom det en bil hit som jag inte kände igen. Jag tänkte skynda mig in så jag slapp vara social. Men då hör jag "Olivia, du tänker väl inte springa ifrån mig?"
jag fattar ingenting. Sen går jag närmare och då ser jag att det är JOSEFIN! en gammal kompis som gick i min klass när vi var små. Det var så kul att se henne! Verkligen längesen! Åhh vad glad jag blev!

Efter innebandyn åkte jag hem till Adam, vi sov där. Idag har vi inte gjort så mycket. Varit på stan och lite. Sen åkte vi hit till dalhem för jag skulle ha mina innebandygrejer. Och ikväll har jag tränat. Med a. Det gick inte så bra, det är svårt att lära sig ett nytt spelsystem. Som dessutom går i ett mycket högre tempo. Menmen, vi kommer väl in i det såsmåningom hoppas jag! 
vi har fått pröva ut inneskor, bestämt tröjnummer och klubba och så. Jättekul!!

Nu är jag i dalhem, Adam också. Vi ska sova här i natt. Imorgon ska jag till tandläkaren....

Stockholm 2010















2010-08-15

kom hem från fårösund för en stund sen. Kickoffen var lyckad tycker jag. Vi hade 1 träningspass, 3 strandtimmar, 7-kamp och lite föreläsning. Och äntligen har vi Wahman på kroken (internskämt, fråga om du vill veta för det är riktigt roligt!)
Jag har haft jättekul!

ikväll ska jag träffa adam och troligtvis se lite innebandy.

Förresten, Grattis Emma Söderstrand som fyller 18 år idag! :)


2010-08-13

Hemma igen!

har haft tre jättemysiga dagar med den bästa!



bilder kommer troligtvis på söndag eller måndag. I helgen ska jag på kickoff med a-laget. Så jag måste gå och packa nu!! Det ska bli kul, men jag är så trött!

2010-08-10

i söndags när Adam kom hit åkte vi till roma och handlade mat, potatisgratäng och kött. Vi (Adam) lagade det här hemma, gott! Sen fick vi en idé att vi skulle åka till stan och hyra film och köpa något gott. Så det gjorde vi, Issa och Louise hängde på.
Vi såg en film som hette hooked up. Skitdålig verkligen, värsta b-filmen. Se inte den! eller jo, den är så tråkig så den blir rolig typ.

i måndags hade vi lång sovmorgon! Sen åkte vi till stan. På kvällen jobbade jag på tornerspelen. Det var lite kaos, men ändå rätt kul. Jag sov hos Adam och idag har vi bokat resa till stockholm! Vi åker imorgon och kommer tillbaka på fredag. Det ska bli såå kul :)


-

Jag älskar mitt nu.
Jag saknar mitt då.































-

Jag tror aldrig det har varit så tyst i det här huset dagtid förut. Det är bara jag hemma. Jag tror aldrig jag varit hemma själv i det är huset, ever. Ingen som lagar mat, ingen som skriker, ingen som lyssnar på musik och ser på tv samtidigt, ingen som bråkar. Knäppt. jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har verkligen ingenting att göra!

2010-08-08

igår kom Adam hiiit!! vi åt godis och såg film med issa. Adam är världens bästa.
nu har han redan åkt för han skulle jobba :( :(

idag har jag inget att göra. Men Adam är världens bästa.


2010-08-07

vi vann matchen! med 9-4. Det gick hyfsat bra för mig issa och jennifer. Vi kom igång ganska bra i slutet i allafall. Det var jättekul att spela! 
 
Adam skjutsade hem mig och issa. Han ska spela fotboll så han åkte tillbaka till stan igen. Nu ska jag snart gå och duscha sen bara slappa slappa slappa!


Jag har insett att jag börjar bli tråkig


2010-08-06

igår efter min träning åkte jag med Louise och såg hockey. Det var längesen man var där!!
när hockeyn var slut åkte jag hem till Adam, vi beställde pizza och köpte godis. Vi skulle se die hard 2 men jag somnade.

Idag har vi varit på stranden med hans familj hela dagen. mycket trevligt. och ja har faktiskt fått lite färg!
Jag kom hem för en timme sen ungefär, Adam skjutsade hem mig. Men han har åkt igen. :(

mamma, pappa, joel, vincent och våran mormor har åkt iväg, de ska till kolmården över helgen. Så just nu är det bara jag och issa hemma. 

imorgon har vi träningsmatch, mot IBK P94, det ska bli kul! 

 

2010-08-04

Mitt liv just nu:

"Jobb"
Adam
Innebandy

oooooch jag gillart!

2010-08-02

idag har jag varit med Adam hela dagen. Vi har inte gjort något klok alls.
jag har även tränat ikväll. Med a-laget. Det var jobbigt, vi spelade match hela tiden. 3 mot 3. Jag spelade med issa och jennifer och jag tyckte det gick bra för oss. Men vi blev rejält trötta på slutet.

imorgon blir det jobb sen träning! Nu är det igång. Träning måndag-torsdag!

-

Jag, Issa och Jennifer är efter mycket slit äntligen med i truppen i a-laget!
Vi är med och ska "slåss om en plats som alla andra" 
imorgon ska vi få pröva klubbor och sånt, så nu känns det som att det är på riktigt! 

NU JÄVLAR!  


2010-08-01

Första Augusti och äntligen en solig dag!


RSS 2.0