2011-10-31

helgen har varit mycket bra. efter ibk:s match i fredags åt jag och adam på mcdonalds sen senare fick jag skjutsa några glada vinnare till hp. i lördags hängde jag i södervärn på förmiddagen, sedan var vi några som var på stan en stund och letade kläder till kvällen. efter vi varit på stan bar det hemåt för att städa! runt sju började det droppa in lite människor i våran lägenhet. vi var några här och drack, umgicks och lyssnade på musik. trevligt. lite senare åkte allihopa till huset där vi fortsatte ha trevligt. och till sist blev det hamnplan. och mcdonalds såklart.

i söndags vaknade vi och skulle skynda iväg till hansas match, men efter ett tag kom vi på att klockan skulle ställas tillbaka, så vi kunde ta det lugnt. hansa förlorade, mycket tråkigt! efter matchen åkte vi hem och städade upp lite glas och flaskor. sedan somnade vi. klockan sex var jag och adam hos hans föräldrar och åt tacos. trevligt och gott!! runt åtta kom sara och jossan hit, lite senare också wilmer. vi hann med att se 2 skräckfilmer innan vi blev för trötta och alla ville åka hem till sin säng.

idag har vi tvättat, jag har sprungit på p18 och spelat badminton med joel. sen har jag som vanligt skjutsat honom till romabadet. nu är jag hemma och ska snart se halv åtta hos mig.

snart är det novembeeer!

2011-10-28

igår var jag och issa på stan och fick 20 % rabatt på vero moda, sedan var vi och handlade massa mat. efter det var vi och spelade biljard med joel. det var kul. när joel hade fått ner två kulor på ett slag gav vi upp och åkte hem till dalhem och åt. gott! sen var det träning. tvåmål på liten plan. unga mot gamla. 3x10 min. och gissa vad. UNGA VANN! så jävla gött. efter träningen var vi några i laget som spelade boul mot några i föreningen murgrönan. vi fick spö, men det var kul.

idag har jag issa och jennifer varit på allmänhetens åkning och åkt skridskor! det tillkom några fler sedan också. vi kom precis hem därifrån och är ganska hungriga. nu ska jag på stan med adam och hans mamma! och ikväll ska jag se innebandy!!

2011-10-26

vi har fått i uppgift att skriva om en dag på jobbet/skolan och sedan ska det läggas upp på endres hemsida. jag ser fram emot att berätta hur mina dagar ser ut! hehe.

idag har jag fixat lite här hemma, gått på stan och ätit lunch på etage med adam och wilmer. träningen ikväll var på p18, vi sprang intervaller och det var faktiskt ganska kul. helt otroligt.
snart kommer det lite folk hit. tjejer är ganska sega. "vi ska bara hem och duscha". hihi :)

imorgon ska jag spela biljard med Joel!  
det här var Joel i somras när vi var på stranden. han älskar att bada, men den gången var det för kallt så han satt på sin handduk, drack en cola, gjorde en hög av sand bredvid sig och blev röd som en kräfta för att han inte ville smörja in sig..


2011-10-25

helgen var ok.
igår var adam lat. sen kom adams syster och hälsade på. sen var jag och adam och joel och spelade badminton. det var kul! efter det åt joel på mcdonalds, jag skjutsade honom till romabadet och sedan när jag kom hem stack jag ut och sprang. lite senare kom det lite folk till oss och spelade spel. trevligt!

och jag får ju inte glömma att säga att det var Louises födelsedag igår. Grattis på dig. sötnos..



idag har jag och adam varit i dalhem en sväng. sen har vi tränat och nu ska vi snart se skräckfilm typ. imorgon ska vi tydligen sova ut, tyckte adam. som om vi inte redan gör det varje dag.. hehe.

2011-10-20

igår var det lite folk här och spelade spel. jag var inte med, jag låg och såg på världens bästa julkalander och fick lite längtan till julen. grannen över dunkade på med musik som bara den när jag skulle sova. grannen under kom och ringde på och undrade om det var vi som lät, det var det inte!

fan vilket fult skägg Henrik Dorsin har skaffat sig. nu finns det två Bard..

träningen idag gick ganska bra. imorgon har jag massa att göra innan vi åker med båten. mot karlstad. jag vill att det ska vara söndag kväll, jag har precis kommit hem från båten, känner mig sådär lagom fräsch, vi har vunnit två matcher och jag har spelat.

2011-10-19

ingenting spelar någon roll. inget är rättvist. alla är fega. allt går ut över fel personer. allt är ett stort skämt. men det spelar ingen roll. inget kommer ändras.

men det skiter jag i för..



jag är sexig och jag vet det!

2011-10-18

igårkväll fick vi besök av ett helt gäng. ett trevligt gäng. vi spelade spel, med andra ord hette det. det var kul!
idag har jag och adam tvättat, städat lite, lagat pannkakor och så har jag varit vid hansahälsan med mitt finger. jag fick recept på två salvor. hoppas det blir bra nuuu.

träningen ikväll gick helt ok. jag har lite förväntningar angående helgen.

just nu ser jag på outsiders. jag förstår mig inte på människor ibland. "jag lever som en grottmänniska", fast nej. för det står en bil  och en dator bakom dig när du kokar ditt vatten över öppen eld. hu. och för två veckor sedan. då ville man leva som en varg. man var en varg född i en människokropp. så då tar man och syr en blålila vargdräkt och går runt med hemma i sitt hus istället för att gå på alla fyra ute i skogen. det var en bekväm varg..
vissa är verkligen speciella.


gött mos!



min favoritserie, nu med min favoritskådis. där satt den.

2011-10-17

helgen har varit okej. två poäng.
vi kom med båten igår eftermiddag, väldigt skönt. men efter som jag och några till är innebandynördar så åkte vi direkt till ibc och såg innebandy. två matcher.
halv åtta hämtade jenny mig och vi åkte ner till joda där camilla var. vi åt god mat och satt och pratade. det var väldigt trevligt. när vi var mätta åkte vi förbi maxi och sedan hem till mig och såg film. det blev också en hel del snack om ett och annat. det var väldigt mysigt och jag vill att vi ska göra om det snart! klockan var tre när jag kom i säng!

idag har jag och adam haft en slapp förmiddag. men när vi fick tummarna ur arslet åkte vi och handlade, hämtade joel och åkte och spelade badminton. det var kul! jag kan säga att jag var sämst. joel lekte med mig..
när joel var svettig, törstig på loka och tyckte att det räckte med badminton så åkte vi hem och lagade och åt mat. sedan skjutsade vi adam på möte och jag joel till romabadet.

nu sitter jag hemma i soffan och väntar på adam.

2011-10-13

nu har vi internet i lägenheten! så jag ska försöka bli lite bättre med uppdateringar.

humöret ikväll är inte på topp.

jag vill vara brun!
jag vill göra något åt mitt hår!
jag vill ha ett jobb!
jag vill spela innebandy!
jag vill inte ha eksem!



MUMS!


2011-10-03

jag lever, men jag har inte internet i stan.. fast det får vi på fredag!!
helgen har varit bra!!!


RSS 2.0